Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 18 минути, Димитър Гюров написа:

Моля без глупости.

Тогава спри да пишеш.

• Отговори 52
  • Прегледи 2,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

То обратното, ама айде. И да кажеш на приятелчето да направи една снимка на машинката, да не е само на думи. ;)

преди 1 час, hudyr написа:

То обратното, ама айде. И да кажеш на приятелчето да направи една снимка на машинката, да не е само на думи. ;)

20160506_215906.jpg

преди 29 минути, Димитър Гюров написа:

20160506_215906.jpg

преди 2 часа, Димитър Гюров написа:

мой приятел има 2x1080 с и 6700k клокнат на 4.9 ghz с модулно на radimax 1200w

Нали уж 6700К? От кога 6700К пасва на 2011(v3)? Сам се изложи. Да оставим raidmax-a, ясен си вече. Ходи обратно от където си дошъл да ловиш балами.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

преди 2 часа, hudyr написа:

Ама си един цървул и ти, дай тогава автора да хвърли 1к за въпросното захранване? Нищо евтино от raidmax не е за предпочитане. Хора далеч по-умни от теб са го (по)казали.

Аз пък искам да го видя какво е това захранване за 1000 лв. :D  Защото аз виждам други цени на Raidmax, 1200 вата.

Редактирано от Петко К (преглед на промените)

Нито пък на нас със "хора", които приказват глупости.

преди 6 минути, hudyr написа:

Нито пък на нас със "хора", които приказват глупости.

Глупости приказваш ти препоръчваш на хора машини ,който нямат смисъл и ги набутваш цървул ще дам 1200 лв за ryzen 5 аз ще си взема i7 пък ти ако искаш си вземи fx 4300 от миналия век аман от спряли хора.

преди 9 минути, hudyr написа:

Дами и господа, канчето кипна. :D:D:D:D

http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-FORTRON-AURUM-PRO-850/picture.html

И това захранване ли не струва?

И щото много разбираш кажи ми дали Intel G3258 може да се клокне на най скопеното дъно сокет 1150  -> http://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-VG4 R2.0/

Чакам отговор.

Редактирано от Димитър Гюров (преглед на промените)

Не и за тия пари. 

И дай да го видим това за 1000 лв., стига си се измъквал. Трябва да е някое извънземно, щото аз захранване за толкова пари не съм виждал досега :D 

преди 9 минути, Петко К написа:

Не и за тия пари. 

И дай да го видим това за 1000 лв., стига си се измъквал. Трябва да е някое извънземно, щото аз захранване за толкова пари не съм виждал досега :D 

1200w съм споменал захранване за 1000лв няма не съм се изразил затова не си ме разбрал.

Пак ви питам спициалистите!

Може ли Intel G3258 да се клокне на най скопеното дъно сокет 1150  -> http://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-VG4 R2.0/

Чакам отговор.

с модулно на radimax 1200w и може още 2 1080 да сложи захранването е бетон и е супер тихо и струва 1000лв само psu-то.

Моля без глупости.

Абе мен да питаш доста се изрази. :D Ей бахти комедията, ко ходя да давам по 10 кинта за кино...

и струва 1000лв само psu-то.

Като лъжеш, поне помни какви ги пишеш. 

Последни 30 секунди ти отделям. G3258 се клоква, но не на гол H81 чипсет. (това, че едно или друго H81 дъно позволява какъвто и да било клок, не слага всички H81 дъна под общ знаменател, да сме точни).

А кой е цървул или насран се вижда черно на бяло. ;)

преди 9 минути, Петко К написа:

Като лъжеш, поне помни какви ги пишеш. 

Казах ,че се обърках 1200w исках да кажа.

преди 8 минути, hudyr написа:

Последни 30 секунди ти отделям. G3258 се клоква, но не на гол H81 чипсет.

А кой е цървул или насран се вижда черно на бяло. ;)

E аз пък на гол съм го клокнал на 4.20 ghz трета година работи и игрите вървят има само на кутията 3 вентилатора ,който спомагат за охлаждането сам се прецака.

Сигурно сега лъжа нали ,само да ти кажа че неможеш да излъжеш и да кажеш сокет 2011 щото пише 1150 :)

Без име.png

1.png

Защото производителят на въпросното дъно ти е дал някакъв метод за овърклок. Успокой се. Виждаме, че си спекирал, ама чети внимателно и поне си опознай техниката. Всичко е изложено, сам си дълбаеш. :)

преди 7 минути, hudyr написа:

Защото производителят на въпросното дъно ти е дал някакъв метод за овърклок. Успокой се. Виждаме, че си спекирал, ама чети внимателно и поне си опознай техниката. Всичко е изложено, сам си дълбаеш. :)

Единствения вариант да го клокна беше да сложа биос 1.20 защото беше с по-новия биос и нямаше възможност за oc.

Колко хора ми дрънкаха глупости в тоя форум ,че неставало че неможе да се клокне и че няма да е стабилен.

Нямало и gta v да върви еми що с 30fps half lock върви гладко без прекъсвания с r7 360 на high preset?

Без проблем мога да сложа i5 4590 и 1060 след време ,но ми е достатъчно за сега.

IMG_20170715_004913.jpg

Хора занимавате се с човека Пентиум дето има дузина акаунта и всеки път като си направи нов насира темите в раздела.

Да бе, ти си човека. Ти си и първият поместил 6700К в LGA2011. признахме те.

@Roujin Z човек само не мога да се сетя къде съм ги чел тия простотии, иначе е 1:1. :D Па мани, цял канал има отдаден на тоя pentium https://www.youtube.com/user/mitko626/videos  

преди 8 минути, Roujin Z написа:

Хора занимавате се с човека Пентиум дето има дузина акаунта и всеки път като си направи нов насира темите в раздела.

Eто го и другия ИТ специалист дето дрънкаше глупости ,че gta v и че няма да клокне с h81 чипа на asrock мале няма да ходя на кино от вас.

Дозина акаунта? кфо?

Чеп зеле не става от вас предлагат на хората билдове ,който нямат смисъл да дам 1200 лв за ryzen 5 ? вместо i7 7700? пълни глупости.

преди 13 минути, hudyr написа:

Да бе, ти си човека. Ти си и първият поместил 6700К в LGA2011. признахме те.

@Roujin Z човек само не мога да се сетя къде съм ги чел тия простотии, иначе е 1:1. :D Па мани, цял канал има отдаден на тоя pentium https://www.youtube.com/user/mitko626/videos  

Мерси за рекламата ,оценявам го еми да показвам но хората как работят частите актуално а не пиша глупости няма да тръгне ,ще тръгне.

Aaaaa тъкмо го питах в другата тема с Rayzen-a и 7700К дали е той. Значи правилно съм се сетил;)

Ами вече бях написал иначе нямаше и да тръгна да се занимавам. Толкова години репчене по форумите и никакъв прогрес в знанията.

Само да ти напомня майсторе, ако почнеш да ми вадиш води от 100 кладенеца че и аз имам въпросния Пентиум и го знам много добре какво лайно е. Как умира като върви браузър и антивирусна и пуснеш една лека игричка като Диабло 3.

Spoiler

LA5hfj1FuTQVH_QArjh9hYexP8Xes4vgS_yRAj-3

Горе вдясно гледаме.

Задават се весели дни във форума The Pentium Man Is Back. Я да видя коя друга тема е наакал.

Мисля че вече знам кой е автора.. Това е човека печкиум. Лапе на 12 години.

Какви ли не глупости слушахме от него преди, а сега още по-големи.

Само като спомена Печкиум 3258 се сетих кой е...Стига насира темите, и стига предлага на хората варианти за прецакване..

на 13.08.2017 г. в 17:28, Tommygun написа:

Aaaaa тъкмо го питах в другата тема с Rayzen-a и 7700К дали е той. Значи правилно съм се сетил;)

Ами вече бях написал иначе нямаше и да тръгна да се занимавам. Толкова години репчене по форумите и никакъв прогрес в знанията.

Само да ти напомня майсторе, ако почнеш да ми вадиш води от 100 кладенеца че и аз имам въпросния Пентиум и го знам много добре какво лайно е. Как умира като върви браузър и антивирусна и пуснеш една лека игричка като Диабло 3.

Покажи скритото съдържание

LA5hfj1FuTQVH_QArjh9hYexP8Xes4vgS_yRAj-3

Горе вдясно гледаме.

Задават се весели дни във форума The Pentium Man Is Back. Я да видя коя друга тема е наакал.

Въпроса е коя тема не е насрал вече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.