Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски или ЦСКА ?

Featured Replies

Ако сте привърженик на някои от 2 та отбора пишете в темата да видим кой са повече.   3207448214.gif

Аз съм първи.

Левски.  3321261353.gif3321261353.gif3321261353.gif

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

• Отговори 70
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Няма нищо нали е спам раздел за забавление. :)

Братле, бива ли с тоз аватар да си левскар? Що не си изясниш символите?

А ако не сме? Що за тъпотия да се пуска тема за два отбора, които отдавна не са мерило за нищо?Мина комунизма, дето всички войници караха стажа си в ЦСКА,  а всички добри футболистио от провинцията заминаваха за 4-те софийски отбора - Левски, ЦСКА, Локомотив и Славия. Тия с по-големите способности отиваха в Левски и ЦСКА, а с малко по-малките в Славия и Локомотив. Да не забравяме, че в Славия играеха циганетата от Строителни войски, а в Локомотив железничарите. А то навремето железницата бе голяма работа, та и футбола им бе голяма работа. От нашите Локомотиви на софиския. Е, сега не е така. Паричките играят. Затова ни Левски, ни ЦСКА вървят. Да не говорим за Левски. Съжалявам новия им треньор. Гледах го днес по новините и го съжалих. Горкия човек, не знае къде попадна. По-добре да бе евреина, че то навремето нали евреи държаха Левски или греша? Както и да е, евреина ще се оправи. Ама италианеца на годинки...Просто няма шанс в нашите условия и нашето първенство. А и Левски имат посредствен отбор. ЦСКА поне наследиха Литекс и Гришата, та имат нещо, мака и не толкова честно ( Според УЕФА). Добре. 

преди 10 минути, smurfavr написа:

Няма нищо нали е спам раздел за забавление. :)

И на двата отбора феновете са глупаци. Виждат как отборите се разпадат, крадат ги, фалират ги, обират ги, правят всякакви далавери и въпреки това се мразят и продължават да се мразя, бият, обиждат. Съжалявам и двата отбора. Загиват. Това е истината.

• Автор
преди 11 минути, _слънце_ написа:

Братле, бива ли с тоз аватар да си левскар? Що не си изясниш символите?

Твоя е чудесен нямам думи. Темата е за съвсем друго  аре да не си мерим аватарите. 3722833327.gif

преди 7 минути, Емил Костов написа:

И на двата отбора феновете са глупаци. Виждат как отборите се разпадат, крадат ги, фалират ги, обират ги, правят всякакви далавери и въпреки това се мразят и продължават да се мразя, бият, обиждат. Съжалявам и двата отбора. Загиват. Това е истината.

То няма как да не загиват. Навремето ЦСКА бе отбора на БНА, днес е отбор на някой си Ганчев. Левски бе отбор на милицията, днес милицията нямат пари за дрехи. Пардон, полицията. Просто шансът да просперират е, ако си намерят благодетел. Ама не като тия, дето държат на уж някакви ценности, а такива, дето да хванат двата отбора и да направят нещо смислено. 

преди 7 минути, smurfavr написа:

Твоя е чудесен нямам думи. Темата е за съвсем друго  аре да не си мерим аватарите. 3722833327.gif

Аре Локо ПД :P

преди 6 минути, bildera_ написа:

То няма как да не загиват. Навремето ЦСКА бе отбора на БНА, днес е отбор на някой си Ганчев. Левски бе отбор на милицията, днес милицията нямат пари за дрехи. Пардон, полицията. Просто шансът да просперират е, ако си намерят благодетел. Ама не като тия, дето държат на уж някакви ценности, а такива, дето да хванат двата отбора и да направят нещо смислено. 

Благодетели няма. Въпроса е защо никой не го разбира. Или пък просто така на всеки му харесва.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Благодетели няма. Въпроса е защо никой не го разбира. Или пък просто така на всеки му харесва.

Добре де, не се изразих правилно. Трябва човек, дето да иска да направи бизнес. Да напредне малко в евротурнрите, да спечели някой милион и от там да тръгнат нещата. Ами виж примерно Лудогорец и новия им стадион. Кога в София ще имат такъв? А това е град с има няма 35-40 000 жители, половината от които не се и смятат за българи! Нима Свинаров е за Лудогрец? Ето там е проблема и на Левски и на ЦСКА - все търсят вината в това, че ония дето ръководят и играят, не били левскари и ЦСКА-ри! Ало, комунизма си отиде!!!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Добре де, не се изразих правилно. Трябва човек, дето да иска да направи бизнес. Да напредне малко в евротурнрите, да спечели някой милион и от там да тръгнат нещата. Ами виж примерно Лудогорец и новия им стадион. Кога в София ще имат такъв? А това е град с има няма 35-40 000 жители, половината от които не се и смятат за българи!

По-скоро ще се изперат и откраднат пари отколкото да се направи нещо ползотворно.

преди 9 минути, bildera_ написа:

Аре Локо ПД :P

Тва левскарчетата са много залюхани дечица.  :D Tурил си смърф, ма голем го дава...

преди 7 минути, Емил Костов написа:

По-скоро ще се изперат и откраднат пари отколкото да се направи нещо ползотворно.

Е не мисля. Пак ти давам пример с Лудогорец. Какво да краде човека, като си е спечелил парите? Направи ли им готин стадион, дето снощи гледахме? Направи го. Има ли яка база? Има. Какво повече?

преди 7 минути, _слънце_ написа:

Тва левскарчетата са много залюхани дечица.  :D Tурил си смърф, ма голем го дава...

Хаха, не бях аз :P

Е не мисля. Пак ти давам пример с Лудогорец. Какво да краде човека, като си е спечелил парите? Направи ли им готин стадион, дето снощи гледахме? Направи го. Има ли яка база? Има. Какво повече?

Ще видиш колко ще е до време. ЩЕ говорим пак!

• Автор

_слънце_

Добре де разбрахме че си от цс*ка поне не се срамувай да си кажеш. 2673670070.gif

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Ще видиш колко ще е до време. ЩЕ говорим пак!

Добре де, аз пак казвам, Разград е може би 35 000. Трябва да проверя в ГРАО. Дори да е до време, стадиона остава, базата остава. Сори, ама точно това трябва на младото поколение. 

ПП: Да, ето:

2017-08-04%2022%2033%2023.jpg

А, смешно ли е на левскари и цесекари ? На мен ми е смешно. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 7 минути, smurfavr написа:

_слънце_

Добре де разбрахме че си от цс*ка поне не се срамувай да си кажеш. 2673670070.gif

Виж кво ми пише в профила- CHELSEA. 

• Автор
преди 7 минути, _слънце_ написа:

Виж кво ми пише в профила- CHELSEA. 

Добре го пише,но си от прасенцата то се вижда по коментарите ти на кои симпатизираш. :)

преди 6 минути, smurfavr написа:

Добре го пише,но си от прасенцата то се вижда по коментарите ти на кои симпатизираш. :)

Мне. Българския футбол- лека му пръст. Точно па на чорбата ша симпатизирам.  :D

• Автор
преди 13 минути, bornofash написа:

Левски са слабаци. Много ясно, че съм от ЦСКА...

То няма цфка вече. Вие сте ЛИТЕКС-ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ

2jd0r2v.jpg

преди 6 минути, _слънце_ написа:

Мне. Българския футбол- лека му пръст. Точно па на чорбата ша симпатизирам.  :D

Последните години нещата се подобриха много. Първо, всичко се постави на професионално нбиво. Всички мачове се излъчват по даден канал, макар и леко платен. Има си стандарти - интервюта с треньорите след мача за зрителите. Интервюта с най-добрия играч. Награда за най-добрия играя. Коментари от хора, навътре в спорта. Аз последните 20 години се бях отказал да следя не само българския, но и световен футбол ( заради българския). Обаче последните две години нещата потръгнаха. Просто всичко е на професионално ниво. Липсват едновремешните псувни по съдии и БФС от треньори и собственици на отбори. Днес нещата са много професионално поставени и направени.  За мен БГ първенството печели много нови фенове, след като и мен самия спечели отново. А аз до да кажем 1997-ма не изпусках футболен мач в околията или там, където съм живял. Ходил съм из цялата страна за разни мачове, ама след 1997-ма някъде, се отказах да гледам БГ футбол и леко се насочих към английски, испански, италиански, бразилски, френски, германски...да не изпусна някое първенство. 

Та за мен, последните години БГ футбола се развива добре. Резултатите и на националния няма да закъснеят, ако продължи така. Трябва обаче още работа, защото реално базите за младите таланти не са толкова много. Но БФС е подело добра инициатива. Много градове вече си оправят стадионите и базите. Това е супер! Може от София да не усещате това, но навремето София се закърмяше от играчи, започващи кариерата си в други, по-малки градове и села. Дори един Стоичков.  След като настъпи т.н. "демокрация", замря футбола в провинцията и от това се опари София и отборите и, в частност коментираните. Днес вече футбола е децентрализиран и това е не само в БГ, а и в целия свят. Ако навремето най-добрите отбори бяха главно от столиците на дадени държави или поне по-големите милионни градове, днес не е така. Много малки отбори пробиват и това е добре за спорта!

Само Левски:) Ма не си сложил Лудогорец, иначе като човек от прованса щех да съм за негу:D

• Автор
преди 8 минути, karadzha написа:

Само Левски:) Ма не си сложил Лудогорец, иначе като човек от прованса щех да съм за негу:D

Ако добавя и тях някои друг ще каже ,защо не си добавил и локото и славия и става мазало. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.