Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски или ЦСКА ?

Featured Replies

• Автор
преди 12 часа, bildera_ написа:

Ами бе Литекс :P

jihx6o.jpg

• Отговори 70
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тая тема е лишена от смисъл, поначало. Явно някой си търси работа през уикенда.

• Автор
преди 46 минути, XYconstant написа:

Тая тема е лишена от смисъл, поначало. Явно някой си търси работа през уикенда.

Случайно да видя в кои раздел е? 

Видях в коЙ раздел е.

Това не омаловажава факта, че е безсмислена. Дай да отворим и теми "Пепси или Кола?", "Червено или синьо?", след като е в този раздел?

• Автор

Човек много е просто.Като не ти харесва темата не пиши в нея.Не виждам какъв те е проблема да се заядаш на кой каква била темата и къде е допуснал правописна грешка.Ако притежаваш някакви комплекси тук не е мястото да ги избиваш като се заядаш с потребителите.

преди 1 час, XYconstant написа:

Видях в коЙ раздел е.

Това не омаловажава факта, че е безсмислена. Дай да отворим и теми "Пепси или Кола?", "Червено или синьо?", след като е в този раздел?

Да живее Пепси:) И естествено, че синьо:D

преди 1 час, smurfavr написа:

Човек много е просто.Като не ти харесва темата не пиши в нея.Не виждам какъв те е проблема да се заядаш на кой каква била темата и къде е допуснал правописна грешка.Ако притежаваш някакви комплекси тук не е мястото да ги избиваш като се заядаш с потребителите.

Не че нещо ама комплексите ги избивате вие, репликирайки и заяждайки се с тези, които са на различно от вашето мнение.

Между другото си в разрез с правилата:

Цитат

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Има поне още две теми като тази.

Приятно надмерване на пишоци.

ПС: Грешките ти не са само правописни, а и пунктуационни. Мисля, че това е по-важно, отколкото "Левски или цска", защото след време няма да съдят за теб, според това, дали си от Левски или от цска, а по грамотността и не само. ;)

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

• Автор

Браво даскале.Какво очакваш?Бурни аплодисменти или ? За модератор няма да те вземат вече си  имат екип. Ако обичаш спри да пишеш глупости в темата защото на никои не му се четат твоите глупости.

На никоИ може да не му се четат, не го познавам, ама на никого - не! :wink12:

Сори, в празните приказки сме, както ти каза.

Вярно е, че раздела е за "Празни" приказки. Но не името, прави един раздел празен, а хората пишещи в него и мненията им :)

А защо няма опция - Розова долина? Не разбирам много от спорт, но пък сърцето ме води, към този отбор :)

преди 1 час, Ma_ri написа:

А защо няма опция - Розова долина? Не разбирам много от спорт, но пък сърцето ме води, към този отбор :)

Щот отбора го прекръстиха на Арсенал.  :D

Ето, още веднъж съжалавам италианеца, дето поема Левски. Верея-Левски 2:0. Не знам за какъв Левски ми говорите и за какви ЦСКА, пардон, Литекс. Тия отборчета и тая година ще са зад първото място, пак ще осерат първенството ни и пак ще сменят 5-6 треньора. 

• Автор
Цитат

преди 3 часа, bildera_ написа:

Ето, още веднъж съжалавам италианеца, дето поема Левски. Верея-Левски 2:0. Не знам за какъв Левски ми говорите и за какви ЦСКА, пардон, Литекс. Тия отборчета и тая година ще са зад първото място, пак ще осерат първенството ни и пак ще сменят 5-6 треньора. 

Слаби са спор няма,но идеята ми беше да видим горе долу  колко фенове имат двата отбора тук във форума.

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

Кви фенове бе бате, като и двата отбора имат по 3 фена на кръст. Нали гледам чат- пат репортажи. Празен стадион е гледката... Незапознат човек, може да си помисли, че гледа мач между наказани отбори. В нормалните първенства, нали има практика така да се наказват отбори- да играят на затворени врати.  :D

Aз съм бил на мач от "Б" група, на който имаше над 60 000 човека- нагъчени като сардели. Ама там. Няма седалки,няма дявол- гледаш прав,иначе ше видиш дедовия... Щото имаше футбол. Ся кво да видиш? Как 20 махмурлии се мъчат да спукат топката? :getout:

Ако си бил на тоя мач преди 20+ годинки, може. Сега нали виждам колко фенове има на два отбора, когато играят в "А" група (дошли от "Б")? Или те викаш - като припарят в "А" - спират да идват? Липсата на успехи гони средностатистическия запалянко, чалготеките в днешно време привличат младите, и те вместо да облекат фланелка на любимия си отбор, момчетата слагат фон дьо тен и шмъркат в чалготеките до съмване.

Иначе за махмурлиите - няма да коментирам. Наистина гроздето е кисело на моменти.

Най са ми интересни коментари от хора, които гледат веднъж в годината Кубрат, като играе срещу някой известен и му направят добра реклама. Тагът във фейсбук е задължителен. Тия, които гледат Григор като стигне до финал с Федерер/Надал, пак с тагче, в три през нощта "Davai gri6000". Волейнационалите, ако минат групите, че иначе видиш ли - нЕма им стъпим на тия баламурници!!! Разбира се, националния отбор "бах ги тия ритнитопковци, само срамят националната фланелка, вън!", и пълна подкрепа на каузата от Разград, щото сме глорихънтърско племе и требе сме от тоя дето печели!

не знам, може би щото съм глорихънтър,предпочитам да гледам как 20 милионера си изплюват дробовете и си оставят костите по терена. Бахти, колко е ниско нивото!  А имаше времена,  когато "български атлет" караше останалите да се посират в гащите. Рекорда на Стефка Костадинова даже още си стои...

Времената са различни, знам че тъжиш по "онова" време, ама то няма да се върне и хиляда поста да изпишеш в тази връзка. Живей в настоящето.

Добре, че има кой да ми каже, къде да живея... Евала. Има си нужда.

на 6.08.2017 г. в 3:49, _слънце_ написа:

не знам, може би щото съм глорихънтър,предпочитам да гледам как 20 милионера си изплюват дробовете и си оставят костите по терена. Бахти, колко е ниско нивото!  А имаше времена,  когато "български атлет" караше останалите да се посират в гащите. Рекорда на Стефка Костадинова даже още си стои...

От чисто любопитство да попитам, гледа ли мача вчера между Реал и Манчестър? Аз го гледах в по-голямата му част и не забелязах, кой знае какво изплюване на дробовете.Даже на ходом се играеше на моменти.

А нашите атлети се позагубиха, защото едно време спорта беше държавна политика и един вид витрина на онзи строй!Имаше и пари за хапове, имаше лобита, имаше бази, хората много по-масово спортуваха.

Сега положението е плачевно! Какви атлети искаш да има?

Спортът днес, повече от когато и да било е пари!!!А в България пари, уви няма:(

• 4 седмици по-късно...

ЦСКА умре, але, але, але
Тоя отбор от Първа лига не е истинския Цска,него вече го няма,дори и Uefa не ви признава за истинстия.

Само Левски!ForzaInter!К*р за Цецка!

Заснеманехх.PNG

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.