Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски или ЦСКА ?

Featured Replies

преди 11 минути, bildera_ написа:

Много градове вече си оправят стадионите и базите. Това е супер!

Имаме мноо готин стадион, ма не виждам кой ще играе на него:) Стадион за Б, че и за А група, па сме у В:D

• Отговори 70
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

@bildera_, де да знам... аз не съм оптимист. Каквато ни е пробита държавицата, такъв ни е пробит и спорта.

преди 8 минути, smurfavr написа:

Ако добавя и тях някои друг ще каже ,защо не си добавил и локото и славия и става мазало.

Туй локо и славия кво са?:D

• Автор
преди 6 минути, karadzha написа:

Туй локо и славия кво са?:D

Същото като цфка. :)

преди 9 минути, _слънце_ написа:

@bildera_, де да знам... аз не съм оптимист. Каквато ни е пробита държавицата, такъв ни е пробит и спорта.

Ама аз гледам как вървят нещата. Забележи. Последната година имаме поне 5 стадиона с подновена трева, осветление и седалки. Тая година в началото на първенството имаше още два стадиона с подновена трева и осветление.  Нещата са много добре предавани по телевизията, в случая Диема Спорт 1, 2 и Диема безплатно. Всичко се предава пряко. Винаги има добър гост-коментатор. Дори да не си голям фен на някой отбор, просто е интересно да гледаш и слушаш коментаторите и гостите. Хората са много добри. Поне това е моето мнение и се радвам, че най-сетне родния футбол тръгна нагоре. Преди просто бе мъгла. Някакво постоянно затъване. Казвам го от гледна точка на човек, дето никога не е бил фен ни на ЦСКА, ни на Левски, а държи на отбора от неговия град, дори да е някъде из групите. Баща ми, лека му пръст, бе голям фен на Левски. Аз никога не можах да разбера защо. Гледам и други хора фенове на някой чуждестранен отбор така да се каже. И пак не ги разбирам. Не е ли логично да държиш на отбора от твоето населено място или район? Може да е слаб, да няма успехи, но мама му стара, ти не си ветропоказател!

Ууууууу...уууу на ЦСКА....Ууууу на левски! :D

преди 20 минути, karadzha написа:

Имаме мноо готин стадион, ма не виждам кой ще играе на него:) Стадион за Б, че и за А група, па сме у В:D

Все някой ще играе на него. Важно е, че го има. Не знам що много от вас са песимисти. Ами ние сме 7 милиона държава. Държава, дето последните 30-тина години само пропада в спорта. Причините са различни. И когато някой тръгва да прави нещо, всички отгоре му. Ясно  е, че всичко е за пари. Само че пътя е правилен, защото точно тия пари ще донесат и здраве на следващите поколения. Навремето аз бях най-високият в класа. Убиха се да ме искат за разни спортни дисциплини. Те хората отиват и гледат телосложението. После предлагат. Това при комунизма. Днес си нямам понятие как е, но едва ли е така. По-скоро паричките на мама и тати играят, което е много жалко. Но когато от паричното развитие на спорта почне да печели и обикновения ученик, тогава нещата тръгват на добре. Това са площадки по разни програми, спортни мероприятия и...дори реклами на начина на живот. Няма ли го това, няма нация. Или по-точно има една болна нация, дето за 2 поколения максимум никой няма да помни. Спорта е най-важното нещо в живота на подрастващия човек. Но не спорта, дето да блее пред телевизора и интернет, а спорта, дето да се хвани и да отдели 2 часа всеки ден от забързания си живот! 

Знам, че звуча патетично, ама няма време да звуча непатетично. 

преди 30 минути, _слънце_ написа:

Така си е, ама аз говорех за светлинката в тунела. Специално при футбола нещата тръгнаха. За останалите спортове не, което е жалко. Ама едно да тръгне, другото ще го последва. С отрицание нищо няма да постигнем.

преди 21 минути, bildera_ написа:

Ама аз гледам как вървят нещата. Забележи. Последната година имаме поне 5 стадиона с подновена трева, осветление и седалки. Тая година в началото на първенството имаше още два стадиона с подновена трева и осветление.  Нещата са много добре предавани по телевизията, в случая Диема Спорт 1, 2 и Диема безплатно. Всичко се предава пряко. Винаги има добър гост-коментатор. Дори да не си голям фен на някой отбор, просто е интересно да гледаш и слушаш коментаторите и гостите. Хората са много добри. Поне това е моето мнение и се радвам, че най-сетне родния футбол тръгна нагоре. Преди просто бе мъгла. Някакво постоянно затъване. Казвам го от гледна точка на човек, дето никога не е бил фен ни на ЦСКА, ни на Левски, а държи на отбора от неговия град, дори да е някъде из групите. Баща ми, лека му пръст, бе голям фен на Левски. Аз никога не можах да разбера защо. Гледам и други хора фенове на някой чуждестранен отбор така да се каже. И пак не ги разбирам. Не е ли логично да държиш на отбора от твоето населено място или район? Може да е слаб, да няма успехи, но мама му стара, ти не си ветропоказател!

Ми гледа ми се футбол бе човек, не некви пияници, дето могат да тичат по- малко от мен.

Да имаше български отбор по хокей по-добре...

преди 6 минути, _слънце_ написа:

Ми гледа ми се футбол бе човек, не некви пияници, дето могат да тичат по- малко от мен.

Навремето, кога бе комунизма и аз виках така. Викам на брат ми докато гледаме мачове - абе що не съм аз вътре, да видиш как...обаче в средното училище в курса ни имаше един футболист на Локо Русе и още 2-3-ма от неговото и околни села, дето разбрах кво е да си добър футболист. Просто оня ти скрива топката и това - ма аз бягам повече не важи! Миналата седмица ходих на първия мач на Дунав и викам пак на брат ми - ех, що не бях аз вътре...ама 20 години по-млад :P

Бъзиках се де, щото се сетих като бях млад, как исках аз да съм вътре като теб. Ама тогава ни даваха да бягаме само 3 километра в хлор, хаха. Избягах ги 3-те километра в хлора, ама повечето се отказаха. 

Темата е пусната преди 1 час и в момента вече има над 40 коментара. Като се има в предвид, чер сега сме петък ( ден за купони) и е 23:00 часа. Майко мила!!

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Темата е пусната преди 1 час и в момента вече има над 40 коментара. Като се има в предвид, чер сега сме петък ( ден за купони) и е 23:00 часа. Майко мила!!

Сори, че не всички ходим да се наливаме с водка в дискотеката. Отивай ти на купоня, кво чакаш тука?

преди 6 минути, simtech написа:

Сори, че не всички ходим да се наливаме с водка в дискотеката. Отивай ти на купоня, кво чакаш тука?

И ти как така реши, че аз ходя в дискотеката и се наливам с водка?? Не прави генерални заключения без да ме познаваш моля, както и аз не правя такива подобни за теб. 

преди 6 минути, Емил Костов написа:

И ти как така реши, че аз ходя в дискотеката и се наливам с водка?? Не прави генерални заключения без да ме познаваш моля, както и аз не правя такива подобни за теб. 

NALI na kuponq 6te hodish? Какво каза преди малко, помниш ли?

преди 10 минути, Емил Костов написа:

От които 7 са твои. :yanim:

NALI na kuponq 6te hodish? Какво каза преди малко, помниш ли?

Не съм казал, че ще ходя на купон, а просто че е ден за купони! Петък е! И го казах по-скоро на шега.Всеки сам си избира какво да прави през свободното си време.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Не съм казал, че ще ходя на купон, а просто че е ден за купони! Петък е!

Като е ден за купони, ти какво правиш тук, освен да ни даваш акъл къде трябва да бъдем?

преди 7 минути, XYconstant написа:

От които 7 са твои. :yanim:

Мой беше един коментар за двата отбора. Другото беше просто разговор с Билдера. А и аз нищо не съм казал за другите. Коментирайте на воля.

Като е ден за купони, ти какво правиш тук, освен да ни даваш акъл къде трябва да бъдем?

Аз си почивам. Не знам да съм давал акъл на някой какво да прави или да не прави. Някъде да цитирах имена или групи???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.