Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Както се налага (защо пък) напоследък да обяснявам, експресията е израз на социалните и културние ни потребности... Как искам и аз едно планинско летуване ама... Приятна почивка! И после ела да разкажеш.

• Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Стефан, това на езика на психопатологията се нарича раздвояване на личността и ти го знаеш, брато, добре...

Пък за Антихриста - все се питам - толкова ли е късогледо човечеството, та не може да довиди - коренът на доброто и коренът на злото е един и същ.

Поздрав за онзи, който е разбрал извечната истина - Христа и Антихриста, добро и зло, светлина и тъмнина - ад и рай са... едно и също.

http://www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI...feature=related

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Реших да направя малко признание - всъщност аз съм Христос, освен това аз съм и Антихристът. А второто е, че който очаква спасение - моля да го духа. Тук съм за последно, така че смятам да се забавлявам като за последно. Останалото си е ВАШ проблем.

Отивам на море :-)

И не се печи прекалено,че слънцето е много силно тия дни.3-та кожа сменям.Антихриста не съм го виждал,а слънцето -всеки ден. Публикувано изображение

Стефан, това на езика на психопатологията се нарича раздвояване на личността и ти го знаеш, брато, добре...

Пък за Антихриста - все се питам - толкова ли е късогледо човечеството, та не може да довиди - коренът на доброто и коренът на злото е един и същ.

Поздрав за онзи, който е разбрал извечната истина - Христа и Антихриста, добро и зло, светлина и тъмнина - ад и рай са... едно и също.

http://www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI...feature=related

Просто живот. Публикувано изображение

Какво мислите за Антихриста?

Искам да знам мнението на всеки един по въпроса и статията...

Последно време, факти и събития за нещата които ще се случват около нас и с нас самите. Получих тази статия преди малко и реших, че всички ще искате да научите какво ще става с нас и какво ни предстои в най-близък план.

-ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО… MONDEX

-ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!

-СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?

-ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО

-Последният диктатор в историята-АНТИХРИСТ - Световният диктатор

-Нова парична система

-Числата, започващи с 666

-Заговорът се заплита

-Белгийският звяр

-Технологията за „имплантиране на биочипове” е вече налице!

-Белегът и религията Ню Ейдж Белегът на звяра

Според мен това е от изключително значение не пренебрегвайте статията, прочетете я цялата това ще ви отнеме не повече от 5 минути, а може и да е от изключителна полза за вас.

Най-искренно благодаря за вниманието и за коментарите, който очаквам от всеки един от вас. :hush:

Последно време, статията ТУК

пп. Тъй като се получи някакво недоразумение...допълвам, че както във всяка информация и тук може да има доза нереалност...но при всяка информация е възможно да има и неверни данни...всеки има мозък, за да решава кое да приема или не....дори в масмедиите които всекидневно ни пълнят главата с мръсотии и ни промиват мозъка...

Темата е публикувана, за да информира и предупреди какво ни чака за напред, който има желание да я чете моля да заповяда...Никой не може да ми докажа, че мнението му е 100% истината за това моля за уважение друго не желая...

От самото начало съм била коректна към всеки...уважавала съм и уважавам всяко мнение от всеки потребител и съм била толерантна към всеки...КАЛДАТА стана моето място да споделя информация и мислех, че тук ми е мястото..но след тези лични нападки и неприлични постове не знам какво да мисля!!!...

Антихристът не може да не дойде! ;) Ако не дойде цялото ристенство отива на кино. Антихристът е по-важен от самия Христос! ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

Така, че ако се забатачи с идването, то ристените ще назначат един от тях да го играе за да може да дойде техния Спасител след него! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Антихристът не може да не дойде! ;) Ако не дойде цялото ристенство отива на кино........ристените ще назначат един от тях да го играе за да може да дойде техния Спасител след него! ;)

За "ристените" незнам ,но вече има спасител и то жив от плът и кръв,не знам дали са го назначили,но китайците му забраниха да се преражда!!!

http://img244.imageshack.us/img244/1424/dalailama011hw0.jpg

Редактирано от camarero (преглед на промените)

За "ристените" незнам ,но вече има спасител и то жив от плът и кръв,не знам дали са го назначили,но китайците му забраниха да се преражда!!!

http://img244.imageshack.us/img244/1424/dalailama011hw0.jpg

Туй ли било отличителната черта на антихриста-рогата ли?.... :) Ако антихристът е от нехристиянските среди, то спокойно християните могат да се нарекат юдеи и да почнат пак дъртозаветните(идва от англ. дума "dirty") си подвизи. Публикувано изображение

http://4.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/SKZr...h/yhvh-gaia.jpg

Във Ведическата литература ЕДИНСТВЕН Кришна освобождава от самасара(кръга на прераждания), но аз не си спомням ристените дори и да си направят сепуку, харакири или средновековното католическо мъчение 'желязната Девица' дали Исус им е обещавал да не се появяват в материята пак?...Ти ако имаш такива спомени от Исусовите думи-ха рекни!

Никъде не се казва, че критерий за това да НЕ се прераждаш в материята, е да жертваш кръв и плът. ;) Напротив-този който жертва кръв- следващата му инкарнация в материята НЕ МУ МЪРДА! Публикувано изображение Това са си СЕМИТСКИ разбирания за 'бога'. Те, и за това им тереве 'враг' и 'анти' на семитите! ;)

ПС: Над 90% от ристените не разбират, че антихристът е техния старозаветен 'бог' яГова-яГве. ;)

Във Ведическата литература ЕДИНСТВЕН Кришна освобождава от самасара(кръга на прераждания)...

Никъде не се казва, че критерий за това да НЕ се прераждаш в материята, е да жертваш кръв и плът.

Цитатът е твой,само ,че е от друга тема ,да не се объркаш нещо!

"Книга ОТНОСНО това или онова" е все едно да прочетеш фиш в тотото. Или-тоалетна хартия в тоалетната.

Коранът, като Иблията са писани от и за неграмотни хора. те не са нито исторически, нито научни книги. Такава информация ученият може да черпи САМО посредстом ПРЕД СЕМИТСКИТЕ сакрални писания.

Да прав си ,за тоалетната става,да ги попрехвърля семитските писания,може и да има и драсканици по тях!!!

Риг-веда14 ("Веда на възхвалата") се смята за най-стария образуван сборник. Той се състои от 1028 стиха, представляващи "възхвални" химни, които били предназначени за изпълнение на глас. По-голямата част от стиховете прославят Агни - полубога на огъня, и Индра - полубога на дъжда и на небесното царство. Тези химни могат да се използват само от хора, които владеят тънкостите на духовното знание. В химните се говори и за Единното битие, което мъдреците наричат по различен начин, като се утвърждава идеята за ЕДНО начало във Вселената или за Вселенското многообразие, което се представя в своето единство.

Атхарва-веда ("Веда на заклинанията") е най-късно съставеният сборник и съдържа песнопения и обреди, както и магически формули и заклинания срещу злите духове, по-голямата част от които са предназначени за лекуване на болести. По-късно "атхарвани" били наричани и жреците на огъня.

Имало и ПОЛУ-богове ,нещо като ПОЛУ-проводници,днеска ПОЛУ утре кат узреят ЦЕЛИ !!!

Това за магьосниците много ми хареса,нещо като Харис Потър а ?

Цитатът е твой,само ,че е от друга тема ,да не се объркаш нещо!

Да прав си ,за тоалетната става,да ги попрехвърля семитските писания,може и да има и драсканици по тях!!!

Риг-веда14 ("Веда на възхвалата") се смята за най-стария образуван сборник. Той се състои от 1028 стиха, представляващи "възхвални" химни, които били предназначени за изпълнение на глас. По-голямата част от стиховете прославят Агни - полубога на огъня, и Индра - полубога на дъжда и на небесното царство. Тези химни могат да се използват само от хора, които владеят тънкостите на духовното знание. В химните се говори и за Единното битие, което мъдреците наричат по различен начин, като се утвърждава идеята за ЕДНО начало във Вселената или за Вселенското многообразие, което се представя в своето единство.

Атхарва-веда ("Веда на заклинанията") е най-късно съставеният сборник и съдържа песнопения и обреди, както и магически формули и заклинания срещу злите духове, по-голямата част от които са предназначени за лекуване на болести. По-късно "атхарвани" били наричани и жреците на огъня.

Имало и ПОЛУ-богове ,нещо като ПОЛУ-проводници,днеска ПОЛУ утре кат узреят ЦЕЛИ !!!

Това за магьосниците много ми хареса,нещо като Харис Потър а ?

Тези дефиниции не са "полу", а - четвърт зрели. От самолет се забелязва евтинджоската семитска манипулацийка. :wub:

Я посочи източника, на "цитата"?...Да видим що за масонската ръчица е пипала?... Публикувано изображение

За "полупроводниците" имам специална публикация. Semi(t)-conductors...with the "contract"(pact). Публикувано изображение

http://u-ra.blogspot.com/2008/05/blog-post_27.html

...Да видим що за масонската ръчица е пипала?... Публикувано изображение

За "полупроводниците" имам специална публикация.

Кви масони кви пет лева ти ма върна в първи клас!!!хахаха Масоните са много късни ,брадър !

Ти от Ведите отиди на масоните!

Като си защитник на индуските магии,кажи за литературата ИМ,и тя май е писана за неграмотници!

(ще ти цитирам когато имам време,сега нямам)

Твойте публикации не се отварят и съм притеснен ,тази вечер !

Не можах да се обогатя с нещо ново,сори!

Кажи нещо за боговете ,че ми стана интересно .

(щом са такива стари и са половин,представям си ГИ целите ИМ Богове и Магове)

Ти виждал ли си техен представител(не знам какви им са степените ,но имаше черна точка в междувеждието си) как си говори с храстите примерно?

Ето го АНТИХРИСТА(сатаната) на английски е BLACKSABBATH

http://es.youtube.com/watch?v=X9hlk597HS4&...feature=related

айде жив и здрав

???? Публикувано изображение

хехехе е това са пълни глупости,антихриста момче на 18 години което живее във Франция ахахахха аре стига бе.Краят на света няма да настъпи скоро-за всичко си има време-нашето все още не е изтекло споко.

Кви масони кви пет лева ти ма върна в първи клас!!!хахаха Масоните са много късни ,брадър !

Ти от Ведите отиди на масоните!

Като си защитник на индуските магии,кажи за литературата ИМ,и тя май е писана за неграмотници!

(ще ти цитирам когато имам време,сега нямам)

Не можах да се обогатя с нещо ново,сори!

Кажи нещо за боговете ,че ми стана интересно .

(щом са такива стари и са половин,представям си ГИ целите ИМ Богове и Магове)

Ти виждал ли си техен представител(не знам какви им са степените ,но имаше черна точка в междувеждието си) как си говори с храстите примерно?

Ето го АНТИХРИСТА(сатаната) на английски е BLACKSABBATH

http://es.youtube.com/watch?v=X9hlk597HS4&...feature=related

айде жив и здрав

Ти сериозно ли обявяваш Ози Озбърн за антихриста?

http://es.youtube.com/watch?v=vWP0eEMvLkY&...feature=related

http://es.youtube.com/watch?v=vWP0eEMvLkY&...feature=related

Той е очаквал White Sabbath с White Naga.. :)Публикувано изображение

Ех, тези илюзионисти бе! дето викат на черното- "бяло", а за това са им виновни "Тъмните Индии"...

Нима Индия е дефинирала, че Сатурн, планетата на Събота, е светла?... Публикувано изображение

http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post_164.html

Кой друг, ако не самите евреи са пожелали да пребивават в мрак? За това "антихристът" е от еврейските среди, не от - т.нар. 'нееврейски'. Всеки, който приеме християнската вярва трябва да влезе в играта "Христ/АнтиХрист". Обикновено анти-то е старозаветната змия яхве... Публикувано изображение

N e o,

Как можа да си помислиш,такова нещо хехехе тва е един от най великите вокали за всички времена!!!мдаа

Нещо като полу - бог!!!

Само ,че той не говори с храстите !

Обявават Го други и музиката също е причисляват към анти-то ,аз съм му привърженик ,да не кажа "фен"

можем да раздвижим антихристите и кришнистите с това :

http://uk.youtube.com/watch?v=H6Vw402IaII&...feature=related

N e o,

Как можа да си помислиш,такова нещо хехехе тва е един от най великите вокали за всички времена!!!мдаа

Нещо като полу - бог!!!

Само ,че той не говори с храстите !

Обявават Го други и музиката също е причисляват към анти-то ,аз съм му привърженик ,да не кажа "фен"

можем да раздвижим антихристите и кришнистите с това :

http://uk.youtube.com/watch?v=H6Vw402IaII&...feature=related

Не си ме разбрал явно.Аз не съм го мислил ,просто питах У.Ра дали това иска да каже. Публикувано изображение Раздвижването е Яко! :)

Той е очаквал White Sabbath с White Naga.. ;)Публикувано изображение

Не ,не съм очаквал това дето казваш,а очаквах White Label!

Също очаквах ,да кажеш за тези дето си говорят с храстите и дърветата,всъщност те не споделят директно ,а получават информация от тях(храсталаците имам в предвид)

И при Вас има наизустяване,може би затова повтаряш толкова много едни и същи неща без да се усетиш,ама няма нищо!

По добре е да кажеш нещо за кришните а не да се обясняваш за "ристените"нали сте за любовта между народите!

[i]...Преданите могат да приемат посвещение в процеса на повтаряне на Светите Имена. При това посвещение те дават обет да се въздържат от опияняващи средства; месо, яйца и риба; непозволени сексуални връзки и хазарт. Членовете на ИСКОН вярват, че тези дейности нарушават физическото, умственото и духовното спокойствие и добруване на човек, както и че засилват напрежението и конфликтите в обществото. При посвещението, също така, преданите от ИСКОН се съгласяват да повтарят мантрата определен брой пъти на ежедневно.

" Попитали Ал Рабия: Осъждаш ли Иблис (Сатана, дявола) - Не, любовта ми към Бога не ми остави място в сърцето за осъждане на дявола." Из* Виждащата Любов* E. Хараш Какво мислите за Антихриста?...

Не ,не съм очаквал това дето казваш,а очаквах White Label!

Също очаквах ,да кажеш за тези дето си говорят с храстите и дърветата,всъщност те не споделят директно ,а получават информация от тях(храсталаците имам в предвид)

И при Вас има наизустяване,може би затова повтаряш толкова много едни и същи неща без да се усетиш,ама няма нищо!

По добре е да кажеш нещо за кришните а не да се обясняваш за "ристените"нали сте за любовта между народите!

[i]...Преданите могат да приемат посвещение в процеса на повтаряне на Светите Имена. При това посвещение те дават обет да се въздържат от опияняващи средства; месо, яйца и риба; непозволени сексуални връзки и хазарт. Членовете на ИСКОН вярват, че тези дейности нарушават физическото, умственото и духовното спокойствие и добруване на човек, както и че засилват напрежението и конфликтите в обществото. При посвещението, също така, преданите от ИСКОН се съгласяват да повтарят мантрата определен брой пъти на ежедневно.

Харе Кришна,Харе Кришна ,Кришна ,Кришна,Харе ,Харе.Харе Рама ,харе Рама.Рама ,рама,Харе ,харе.... Публикувано изображение

"хайде Кристос, хайде Ислама! :rolleyes:

хайде на кръвната баня"

Публикувано изображение

http://uk.youtube.com/watch?v=LItoazzHuKk

....само дето абрахамците твърдят, че са били правоверни и православни и в кръвта им бил 'Божия дуШ"... Кръвна баня... Публикувано изображение

http://uk.youtube.com/watch?v=VPzcY4Q1FtM

"Тъй като селището съществува заради себе си, а не заради посетителите, неговият специалитет е бързо да отпраща туристите да търсят своя рай другаде — и те наистина могат да пощуреят, докато намерят наоколо нещо, което биха могли да харесат. Един кратък пример — посетителят може да отиде в църквата Сейнт Мери на Главната улица, която има, без да е рекламирана никъде, най-очарователната църковна градина в Америка. Тя е дело на един-единствен мъж — Робърт Никълсън, епископален свещеник, добър човек, починал млад.

На едно селско празненство някога — а тук селяните наистина пият много — отец Никълсън разговарял с католик и евреин, с чиято помощ се опитал да открие дума, описваща духовното единство на Барнстейбъл. Успял.

— Ние сме друиди — казал той."

Кърт Вонегът

Публикувано изображение:rolleyes:

"хайде Кристос, хайде Ислама! ;)

хайде на кръвната баня"

Публикувано изображение

http://uk.youtube.com/watch?v=LItoazzHuKk

....само дето абрахамците твърдят, че са били правоверни и православни и в кръвта им бил 'Божия дуШ"... Кръвна баня... Публикувано изображение

http://uk.youtube.com/watch?v=VPzcY4Q1FtM

Нямах намерение да те провокирам.Просто си казвам как усещам нещата.Прекалено съм заразен с западния модел,харесвам повече Кастанеда отколкото Ошо,Кришна в твоя вариянт ми хареса,но като видях оригинала и ми се заповръща.Хубава работа ,ама циганска.Сори брато,и сестрички,няма за какво да си спомням,проблема ми е че трудно забравям.АЗ съм Антихриста,АнтиМохамеда,АнтиБуда,АнтиЯхве,АнтиКришна,АнтиРама,АнтиБрама,АнтиВсич

ки Измислици човешки. Публикувано изображение Невърмайнд....

"Тъй като селището съществува заради себе си, а не заради посетителите, неговият специалитет е бързо да отпраща туристите да търсят своя рай другаде — и те наистина могат да пощуреят, докато намерят наоколо нещо, което биха могли да харесат. Един кратък пример — посетителят може да отиде в църквата Сейнт Мери на Главната улица, която има, без да е рекламирана никъде, най-очарователната църковна градина в Америка. Тя е дело на един-единствен мъж — Робърт Никълсън, епископален свещеник, добър човек, починал млад.

На едно селско празненство някога — а тук селяните наистина пият много — отец Никълсън разговарял с католик и евреин, с чиято помощ се опитал да открие дума, описваща духовното единство на Барнстейбъл. Успял.

— Ние сме друиди — казал той."

Кърт Вонегът

Публикувано изображение:)

Може и антидруид!Да си спретнем една прекрасна анихилация и да станем независими от Слънцето! Публикувано изображение

Нямах намерение да те провокирам.Просто си казвам как усещам нещата.Прекалено съм заразен с западния модел,харесвам повече Кастанеда отколкото Ошо,Кришна в твоя вариянт ми хареса,но като видях оригинала и ми се заповръща.Хубава работа ,ама циганска.Сори брато,и сестрички,няма за какво да си спомням,проблема ми е че трудно забравям.АЗ съм Антихриста,АнтиМохамеда,АнтиБуда,АнтиЯхве,АнтиКришна,АнтиРама,АнтиБрама,АнтиВсич

ки Измислици човешки. Публикувано изображение Невърмайнд....

Може и антидруид!Да си спретнем една прекрасна анихилация и да станем независими от Слънцето! Публикувано изображение

Е, Дон Хуан, Дон Педро, Дон Кор Леоне, дон Кинхот и Санчо Панча, :)

Приятно Астрално пътуване. Майсторът му е Брахма. А по към днешна дата Шива. Индианците :ph34r: са били 100% шайви. Малко изпадаш в положението на Лайла, че "ислямът си бил автентично-автономен". Self-sufficient island. Публикувано изображение А той е суб-продукт. Суб-продукт, претендираш да няма 'суб'. Публикувано изображение

Кастанеда е бил гуру на хипитата. По-късно иде истинския им гуру-Прабхупада. Както се казваше при римляните- Кристос е примос Луцифериус.(Христос е истинския Луцифер)

:speak:

ОМ нама Кастане Да! Публикувано изображение

Както се казваше при римляните- Кристос е примос Луцифериус.(Христос е истинския Луцифер)

Да...

Ако можеше да поразбереш това - много щеше да ти даде. Но на теб нищо не може да се даде, защото си имаш по-голямо нищо.

Ти как разбираш призива: "Човече, опознай себе си!" ? Разбрахме, че вичко що не иде из твоята черупка е суб-продукт. Но себе си как определяш - като супер-благо ли?

Или няколко понаместени планетки са решили въпроса за идентификацията и същността ти? Знаеш ли, че дори слънцето не се е намирало в зодиакалното съзвездие, чийто знак уж определя зодията ти? Е, ако не го знаеш, значи не би могло да е така и слънцето нещо се е объркало, ама нали и то се е пръкнало от началните страници на ведите, които ти не си чел.

Да...

Ако можеше да поразбереш това - много щеше да ти даде. Но на теб нищо не може да се даде, защото си имаш по-голямо нищо.

Ти как разбираш призива: "Човече, опознай себе си!" ? Разбрахме, че вичко що не иде из твоята черупка е суб-продукт. Но себе си как определяш - като супер-благо ли?

Или няколко понаместени планетки са решили въпроса за идентификацията и същността ти? Знаеш ли, че дори слънцето не се е намирало в зодиакалното съзвездие, чийто знак уж определя зодията ти? Е, ако не го знаеш, значи не би могло да е така и слънцето нещо се е объркало, ама нали и то се е пръкнало от началните страници на ведите, които ти не си чел.

Когато опознаеш себе си ще опознаеш и Йешуа от Назарет. А ти като не си наясно съ себе си, какво ще беседваме? Ти ме бомбандираш с цитати от Иблията и това е. Речник от 10 думи. с 10 заповеди.

"Опознай себе си" е мото на Висш лунен шайви. Исус е искал да и подтикне към това, но е знаел с каква категоряи си има работа. Той ги нарича "низши духом".

"Опзнай себе си и служи на Кришна" е мотото на Слънчевия култ. Все, някак си, избягваш въпроса КОЙ Е ОТЕЦА НА ИСУС.. ;) Нито единият от близнаците анонимковци-яхве или алла не е! ;)

ПС: Един личен въпрос: ти хората като хомогенна маса ли ги разглеждаш или като индивиди със специфичните им особености?.. :P

Явно нормален разговор може да се води само с нормален събеседник...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.