Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Не знам кой сваля нивото но 1:1500 до 1:2000 деца са родени с полова аномалия заради която трябва да бъде викан специалист по полово различаване http://www.isna.org/faq/frequency. От 1000 родени деца, около 17 са интерсекс http://www.neiu.edu/...esrevisited.htm

отново ставаш смешен! ;)

Полова аномалия не е хомосексуализъм, нали!?

А интерсекс не съществува, съществува хермафродизъм - изключително рядка аномалия, което пак не е хомоселсуализъм! ;)

Нито едно дете не се ражда унисекс на този свят, нито едно!

Хомосексуализмът е умствено заболяване, т.е. перверзия!

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Част от окултистите обаче вярват, че в "края на света" ще се появи ХРИСТОФЕР или КРИСТОФЕР (същество хибрид между Христос и Луцифер), чиято сила ще донесе нов баланс между енергийно или не враждуващите лагери и така ще спаси света. Вярват също така, че ще бъде придружен от Неговите Ангели, които той собственоръчно (по подобие на Христос и Господ) ще сътвори и които ще балансират наново света. Между другото кандидати за тази титла много, както в паганизма така и в хаос магията - защото там създаването на енергийни същества (с ангелски или не потенциал) си е на особена почит. Вярвания всякакви, а света си се върти....

Част от окултистите обаче вярват, че в "края на света" ще се появи ХРИСТОФЕР или КРИСТОФЕР (същество хибрид между Христос и Луцифер)

а Христос къде ще е

Между другото днес подадох за анализ снимката на плащеницата в Торино /изображението на Христос/ и се оказа че е на човек /не е рисунка/ с невероятно силна и топла жълта аура.

Така, че неговото присъствие /лично за мен/ е все още силно изразено на Земята чрез предметите, до които се е докоснал.

Между другото аз съм човек, който си задава непрекъснато въпроси и Вашият ме наведе на мисълта да сканирам снимка с разпятие (за да я видите натистнете ТУК) и бях изумен от видяното: изображението излъчва ПУРПУРНА много, ама много силна аура (за повече инфо моля вижте ТУК)

Явно това е и отговора на вашият въпрос: 2000 години по късно, Христос още въздейства положително върху света дори чрез месинговите си изображения... :)

Христос още въздейства положително върху света дори чрез месинговите си изображения... :)

естествено, а и той е жив

:)

Това вече са разсъждения върху друга хипотеза! Дотук си изяснихме ЧАСТИЧНО как въздейства върху света Христос, за да си изясня пак частично как действат върху света сатанинските символи анализирах снимка на БАФОМЕТ и се оказа, че излъчва много силна ЗЕЛЕНА /също потенциално лечебна аура/, после сканирах снимки на сатанисти и се оказа, че голяма част от тях са с черна и деформирана аура. т.е. и Луцифер се грижи за своите си хора :wink12: Майтапа настрана, явно небесата са се загрижили кораво за нас хората... :P

Това вече са разсъждения върху друга хипотеза!

Дотук си изяснихме ЧАСТИЧНО как въздейства върху света Христос, за да си изясня пак частично как действат върху света сатанинските символи анализирах снимка на БАФОМЕТ и се оказа, че излъчва много силна ЗЕЛЕНА /също потенциално лечебна аура/, после сканирах снимки на сатанисти и се оказа, че голяма част от тях са с черна и деформирана аура. т.е. и Луцифер се грижи за своите си хора :wink12:

Майтапа настрана, явно небесата са се загрижили кораво за нас хората... :P

аз съм ги виждала тези черните гадини и съм се борила с тях

последния път и ангорката помага

:(

Антихристът не е един човек, а много хора, които са забравили за човешката си същност и са се самозабравили в трупането си на власт и богатства за сметка на човешки животи.

" ...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден...

...За всеки човек идват периоди на трудности. Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото...

...Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи...

...Не искайте много – не можете да му платите цената...

...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...

...Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!.."

Ванга, пророчица българска

• 2 седмици по-късно...
отново ставаш смешен! ;)

Полова аномалия не е хомосексуализъм, нали!?

А интерсекс не съществува, съществува хермафродизъм - изключително рядка аномалия, което пак не е хомоселсуализъм! ;)

Нито едно дете не се ражда унисекс на този свят, нито едно!

Хомосексуализмът е умствено заболяване, т.е. перверзия!

Хммм.... интересно мнение. Визирайки правописа ти, предполагам, че средната оценка в "О"чилище ти се е колебаела около 3+-, както и, че си тормозил по-малките и по-слабите от теб.

Но все пак - има едно твърдение, което, въпреки че е копи-пейст от някъде - определено е вярно - и то е, че нито едно дете не се ражда унисекс... просто по някога се ражда интерсекс...

Ако ме питаш от къде го знам - мога само да ти отговоря - от ДНК анализа ми

Не знам кой сваля нивото но 1:1500 до 1:2000 деца са родени с полова аномалия заради която трябва да бъде викан специалист по полово различаване http://www.isna.org/faq/frequency. От 1000 родени деца, около 17 са интерсекс http://www.neiu.edu/~lsfuller/5sexesrevisited.htm

Само за ваше сведение - 4/100 деца се раждат с някаква форма на аутизъм - това е по официална статистика... поради факта, че родната медицина се опитва да нарича аутизма с други имена, тази статистика е силно занижена.

Основните интерсексуални състояния (полови аномалии, или както бихте ги нарекли) са около 10, а над 150 е изчерпателният списък с така наречените интерсексуални състояния. Голяма част от тях нямат нищо общо с хермафродитизъм или каквото и да е от този род. Плюс това - по никакъв начин, това не са болести - просто са състояния... можете и клинични диагнози да ги наречете дори.

Разликата е принципна: бременност е клинична диагноза и състояние, а не заболяване (въпреки че се предава по полов път) ;)

Основната проява на Антихриста е в хорското невежество... В постинги като този, от който тръгва цялата тази дискусия и целият псевдопуританизъм.

Някои ще кажат, че някой ИМ краде децата... те самите крадат душите на децата си - учейки ги на безнравственост (под маската на традиционализма) и на незачитане правото на живот и самоопределяне на останалите.

До ТЕЗИ, които си учат децата, че трябва да мразят другите - само защото са различни, или по някакъв начин не отговарят на собствените им патологични представи за действителността - замисляте ли се, какво става с децата в сиропиталищата. Тях кой ги краде?! Кой краде детството им?! Кой обира грубо и брутално мечтите им, без да им дава нищо в замяна?

Това са хора като ВАС, и като НАС - няма различни - НИЕ, ВСИЧКИ ограбваме тези деца - децата на България и на света.

Дали поради предрасъдъци, или по друга причина - ние сме тези, които ги лишаваме от детство.

И вие, както и аз - ние всички сме Антихриста... без разлика от верозиповедание, цвят на кожата и сексуална ориентация.

Никой от нас не е приютил дете и не му е дал майчина или бащина обич по собствен избор... а тези, които са го направили - не пишат в тези форуми, защото имат много по-важни задачи за решаване и неща за вършене.

Просто се засрамете... погледнете първото срещнато дете в очите - без значение дали е вашето, нечие чуждо, или просто в момента рови премръзнало в кофите... после може да си поговорим

Това вече са разсъждения върху друга хипотеза! Дотук си изяснихме ЧАСТИЧНО как въздейства върху света Христос, за да си изясня пак частично как действат върху света сатанинските символи анализирах снимка на БАФОМЕТ и се оказа, че излъчва много силна ЗЕЛЕНА /също потенциално лечебна аура/, после сканирах снимки на сатанисти и се оказа, че голяма част от тях са с черна и деформирана аура. т.е. и Луцифер се грижи за своите си хора :wink12: Майтапа настрана, явно небесата са се загрижили кораво за нас хората... :P

Майко мила! Вие наистина ли сте доктор? Ако сте дипломиран лекар, дано никога не попадам в ръцете Ви...

Иначе Луцифер, както знае всеки първокурсник по История на религиите, е латинското название на старогр. Еосфорос. И няма нищо общо с дявола или други митолог. същества. Малко разум бе, народе! Аман от суеверия!

Поздрави

определено е вярно - и то е, че нито едно дете не се ражда унисекс... просто по някога се ражда интерсекс...

Ако ме питаш от къде го знам - мога само да ти отговоря - от ДНК анализа ми

Основната проява на Антихриста е в хорското невежество... В постинги като този, от който тръгва цялата тази дискусия и целият псевдопуританизъм.

Някои ще кажат, че някой ИМ краде децата... те самите крадат душите на децата си - учейки ги на безнравственост (под маската на традиционализма) и на незачитане правото на живот и самоопределяне на останалите.

До ТЕЗИ, които си учат децата, че трябва да мразят другите - само защото са различни, или по някакъв начин не отговарят на собствените им патологични представи за действителността - замисляте ли се, какво става с децата в сиропиталищата. Тях кой ги краде?! Кой краде детството им?! Кой обира грубо и брутално мечтите им, без да им дава нищо в замяна?

Това са хора като ВАС, и като НАС - няма различни - НИЕ, ВСИЧКИ ограбваме тези деца - децата на България и на света.

Дали поради предрасъдъци, или по друга причина - ние сме тези, които ги лишаваме от детство.

И вие, както и аз - ние всички сме Антихриста... без разлика от верозиповедание, цвят на кожата и сексуална ориентация.

Никой от нас не е приютил дете и не му е дал майчина или бащина обич по собствен избор... а тези, които са го направили - не пишат в тези форуми, защото имат много по-важни задачи за решаване и неща за вършене.

Просто се засрамете... погледнете първото срещнато дете в очите - без значение дали е вашето, нечие чуждо, или просто в момента рови премръзнало в кофите... после може да си поговорим

"Интерсекс" е състояние на твоя ум, т.е. поредната твоя илюзия.

Всяко едно дете на този свят се ражда с точно определен пол - или момиченце, или момченце. И именно това е в ДНК анализа му - умствените илюзии не са закодирани в ДНК анализа, те са си твое умствено производство, което се дължи на личното ти неудовлетворение и неприемане на себе си.

Има много други деца, не ти, а други, които са излезли от сиропиталища и са продължили напред без "да водят гарес" никому, без да се сърдят на живота и другите. Има и деца от сиропиталища като теб - които не могат и не могат да простят на живота, че са били оставени в сиропиталище. Тези деца са сърдити на целия свят и вместо да простят и изчистят сърцето си от ненужни съжаления и постоянно връщане към едно отдавна заминало минало, остават блокирани в минали съжаления и неприемане. А това именно неприемане води до опити да избягат от себе си - дори от собствения си пол. И се опитват да станат това, което не са - гейове.

Всяко едно дете на този свят се ражда с точно определен пол - или момиченце, или момченце. И именно това е в ДНК анализа му - умствените илюзии не са закодирани в ДНК анализа, те са си твое умствено производство, което се дължи на личното ти неудовлетворение и неприемане на себе си.

Има много други деца, не ти, а други, които са излезли от сиропиталища и са продължили напред без "да водят гарес" никому, без да се сърдят на живота и другите. Има и деца от сиропиталища като теб - които не могат и не могат да простят на живота, че са били оставени в сиропиталище. Тези деца са сърдити на целия свят и вместо да простят и изчистят сърцето си от ненужни съжаления и постоянно връщане към едно отдавна заминало минало, остават блокирани в минали съжаления и неприемане. А това именно неприемане води до опити да избягат от себе си - дори от собствения си пол. И се опитват да станат това, което не са - гейове.

Ти направо е*а майката на трудовете на Фройд :ohmy:

Ти направо е*а майката на трудовете на Фройд :ohmy:

По-скоро ти... ;)

Дам.... паталогиа, майна... какво му говориш - какво ти отговаря... лелееее....

Пиле... ИНТЕРСЕКС е състояние, обусловено от ДНК-то. и след като всички сме божии творения - то просто значи, че интерсекс е още едно от проявленията на Бог.

В библията пише - http://biblia.duh-i-istina.net/ - 27-ми ред: "И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде." - (тук се говори за това ;) )

Така че - антихристът живее от умовете на непросветените, и се храни с техните ограничения - заповядай като част от менюто...

Колкото до сиропиталищата - това го разказвай на някой друг. Празни инсинуации са си твоите - никога едно сиропиталище няма да даде равен старт в живота на който и да е.

Да... възхищавам се на хора, които са излезли от сиропиталище и въпреки това са постигнали нещо... Но ти - представяш ли си, ако тази си енергия, биха могли да я насочат в друга посока, а не в надмогване на миналото си?!!!

Извинявай... предполагам, че дори не си в състояние да разбереш за какво говоря де

ДНК няма нищо общо с никакъв измислен от теб "интерсекс". Интерсекс е просто дума - измислица и няма нищо подобно в реалността на живота. В живота интерсекс няма. Защото Бог създава хората мъже и жени - но поотделно, или мъж, или жена, а не мъжо-жени, както на теб ти се иска! ;)

А иначе думички и аз мога да си измислям безкрай - например камиломагаре, или жабококошка! :ph34r:

А що се отнася до децата от сиропиталища - аз съм дъщеря на едно такова дете. Баща ми е най-прекрасният човек възможен....

И не енергия ти е необходима, за да преодолееш обидата си от това, че си бил изоставен, а разбиране чрез осъзнаване. Разбирането не изисква борба, изисква просто да се осъзнаеш за истината. А тя е - на теб ти е дадена тази съдба, за да проумееш нещо. Потърси какво си пропуснал във всичките тези години на самосъжаление.

ДНК няма нищо общо с никакъв измислен от теб "интерсекс". Интерсекс е просто дума - измислица и няма нищо подобно в реалността на живота. В живота интерсекс няма. Защото Бог създава хората мъже и жени - но поотделно, или мъж, или жена, а не мъжо-жени, както на теб ти се иска! ;)

А иначе думички и аз мога да си измислям безкрай - например камиломагаре, или жабококошка! :ph34r:

А що се отнася до децата от сиропиталища - аз съм дъщеря на едно такова дете. Баща ми е най-прекрасният човек възможен....

И не енергия ти е необходима, за да преодолееш обидата си от това, че си бил изоставен, а разбиране чрез осъзнаване. Разбирането не изисква борба, изисква просто да се осъзнаеш за истината. А тя е - на теб ти е дадена тази съдба, за да проумееш нещо. Потърси какво си пропуснал във всичките тези години на самосъжаление.

Мисис а какво мислиш за случката описана в Корана -  Sahih Bukhari 7:62:88  / Abu Dawud 2:2116?

Шадо мое, съплутену....

Рискувам да бъда упрекнат в лични нападки, ако ти отговоря подобаващо.

Респект към твоят родител - заради това, че е РОДИТЕЛ, и че не е изоставил детето си на произвола на съдбата.

Съжалявам, че ще разваля собствената ти нирвана, но състоянието, наречено интерсексуалност е нещо действително, и ако си направиш труда само да проумееш за какво става въпрос - ще успееш да приемеш обективната действителност като такава. (всички знаем, какво е определението за индивидите, чиято лична трактовка на действителността се отличава от обективната такава)

Въпреки че ... от къде го започнахме - къде го завършваме....

Истинските прояви на Антихриста са в човешката ограниченост, както и в отричането на правото на хората да това, което са - сътворени по божий образ и подобие.

БОГ е в твоето ДНК, както и в моето... и това, че те са различнии несходни - не ни прави по-малко БОЖИИ творения.

Мога само една гатанка да ти задам...: Ако 46XY е хромозомното определение на мъж, а 46XX - на жена - какво е 46XXXY, 46XXX, както и 46XY AIS

И ще бъда истински радостен да те поканя като свидетел, когато стане на въпрос - защо Българската медицина е решила, че АЗ съм нещо по-различно.

Това е от първото, т. нар. елохическо творение и не става въпрос за създадения в йеховическото (второто) човек от пръст. В първото е създаден Адам Кадмон. Обясни си първо това, преди да се подкрепяш с примери от Битие.

В библията пише - http://biblia.duh-i-istina.net/ - 27-ми ред: "И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде." - (тук се говори за това ;) )

Така че - антихристът живее от умовете на непросветените, и се храни с техните ограничения - заповядай като част от менюто...

Редактирано от witness (преглед на промените)

Това е от първото, т. нар. елохическо творение и не става въпрос за създадения в йеховическото (второто) човек от пръст. В първото е създаден Адам Кадмон. Обясни си първо това, преди да се подкрепяш с примери от Битие.

Хайдееее.... примери от историята: Как и защо, християнството се е разцепило на различни течения.

Въпрос: ТОВА ЛИ ПИШЕ в Библията?!

ДА или НЕ?!

Редактирано от dacyron (преглед на промените)

Хайдееее.... примери от историята.

Как християнството се е разцепило на различни течения.

въпрос: ТОВА ЛИ ПИШЕ в Библията?!

Библията съдържа стотици хиляди думи, свързани в хиляди изречения, които всеки тълкува както му отърва, не пропускайки да уличи всички други - като случая при теб и мен - в непросветеност. И проблемът с тази книга е по-стар от християнството.

Впрочем в този форум има доста писано на тази тема и аз съм :offtopic_s: Извинявам се. Продължете си с Aliya.

Редактирано от witness (преглед на промените)

Библията съдържа стотици хиляди думи, свързани в хиляди изречения, които всеки тълкува както му отърва, не пропускайки да уличи всички други - като случая при теб и мен - в непросветеност. И проблемът с тази книга е по-стар от християнството.

Ахам... почна се...

Ок... хайде пак... от начало: Пише ли го, или не го пише?!!

Щом ще се абстрахираме от текстовете в Библията (което явно ще ни се наложи) - и започнем да се уповаваме на трактовки и школи - елементарният извод е, че до сектантството е една ръка разстояние.

Честно да си призная - като истински убеден Атеист - много се забавлявам.

Редактирано от dacyron (преглед на промените)

Мисис а какво мислиш за случката описана в Корана -  Sahih Bukhari 7:62:88  / Abu Dawud 2:2116?

Че е случка, описана в разказите на други хора за пророка Мохамед, която отразява нрави и социални порядки, характерни за една отдавна отминала епоха..

И ще бъда истински радостен да те поканя като свидетел, когато стане на въпрос - защо Българската медицина е решила, че АЗ съм нещо по-различно.

Много е ласкаещо за егото, да си въобразява, че е нещо различно, нещо по-специално от другите. Това е начинът за човешкото его да съществува - чрез въобразяване!

Много стават хомосексуалисти именно защото си мислят, че като изневерят на собствената си естественост, ще бъдат много специални...

Хайдееее.... примери от историята: Как и защо, християнството се е разцепило на различни течения.

Въпрос: ТОВА ЛИ ПИШЕ в Библията?!

ДА или НЕ?!

В Библията никъде не пише, драги мой, че Бог е създал мъжете жени, нали!??? :P

Никъде в Библията нито пък в която и да е друга свещена книга е писано по какъвто и да е начин, че Бог е създал Адам хомосексуалист, който е търсил други Адамовци за някои занимания! Точно обратното - Бог е създал Ева, за да не бъде Адам самотен, а да си има своята допълваща половинка. Мъжът и жената са двете допълващи се половинки на Живота. 

като няма друго;ще се самоцитирам от една друга тема:

„Тъй е писано: “първият човек Адам стана жива душа”, а последният Адам – животворен дух” (1 Кор. 15:45),

:) направо ме забавляваш.... къде точно се загуби връзката с посоченият от мен факт, че съм интерсексуален... и с твоето твърдение, че "такова дживотну немъ"

..което е дело на един и същ творец!

защо делиш създаването на елохимско и йеховистко??

Така съм ги срещала. Може да е така, може нищо да не съм разбрала. Просто реагирах на едно мнение.

По някаква логика, че в първото творение е създадено небесното войнство, както е отбелязано и в българския превод на библията –  света на еманацията Азилут, а значи и Елохим? За разлика от теб, аз за доста неща си съставям мнението в момента ;)

тази тема май не е много подходяща, но така се случи

Сега ето какво изкопах пък аз: сефирот са представяни с числа, видоизменения на отношението π. Първоначално „сефира” означавало „номер” или „категория”, като постепенно приело значение на „сфера” и „светлина”. Те са връзката между бекрайното и крайното, три винаги непроявени и седем проявени.

Според Филон Александрийски, който смесил Мидраш с платонизма, небесният човек като съвършен образ на Логоса не е нито мъж, нито жена, а безтелесна интелигентност на чистата идея, докато създаденият по-късно земен човек  е осезаем за сетивата. Спомних си, че Иисус също отговаря в този дух, давайки за пример ангелите, на въпроса, зададен му от садукеите.

Така както го разбирам, сефирот са и количествени отношения, но на какво? Тъй като става въпрос за светлина и различни планове или „сфери” на проявлението и за „слизане” на светлината, вероятно на вибрации. Но оттам нататък нищо не мога да кажа, защото мога едва да се докосна до тази материя.

Имам тук едно фототипно издание от 1942г. (странна година за издаване на такава литература), на което не бях обръщала внимание досега, популярно историко-философско есе за Кабала от двама автори, единият равин . Та между другите неща ето какво ме наведе, освен платоническите трактовки на Филон Юдейски, на ню-ейдж мисли за трептения, звук и светлина :

„Така, чрез сефиротите Бог става достъпен за телесните погледи на хората, и тук се крие тайната на молитвата, която се състои във въздействието на човека върху някоя от сефиротите, при което всяка дума, всеки стон предизвиква отделни колебания или изменения във висшите мирове.” и т.н.

Много заплетена тази Кабала

щях да попитам още, но не мога да се преборя с цитатите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.