Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 15 часа, miro20 написа:

т.е. ще играе за партиите на мурите -  МаяМата галевица, за ДА , Маджо, и всичките тези фейкомети които им гледахме сеира.

Страх струи от този пост, Миркоооо. Виждаш коалиция между всички от които те е страх. Не бой се, няма да стане.

Напротив. Не е страх, а проста констатация . Да не се чудят шараните за кого гласуват и какво получават :hush:

ПП: Само Маджо не разбрах защо го намеси.

Е питай Хр.Иванов, не мен :giggle1: Той държи връзка там... и се изчервява като наакан парен локомотив като се изложи :) 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 23 минути, miro20 написа:

Напротив. Не е страх, а проста констатация . Да не се чудят шараните за кого гласуват и какво получават :hush:

Е питай Хр.Иванов, не мен :giggle1: Той държи връзка там... и се изчервява като наакан парен локомотив като се изложи :) 

Ако не се събере мнозинство, а то няма да се събере. От изброените БСП, ГЕРБ и ДПС, които имат платена публика няма да се коалира. Какво не се разбра? 
Но ако влязът и въпросните други, по-малкото зло са те.

Сигурно и теб ти се налагало да работиш или да учиш с неприятни и не чак толкова неприятни хора.

преди 30 минути, acnekt написа:

Но ако влязът и въпросните други, по-малкото зло са те.

Напротив. Видя се че те са по голямото зло . Играят в интересите на мутроолигархията, включително и с платени агитки от Черепа и какво ли още не .

Нали МаяМата Галевица издигна и Пеевски ? Нали Пеевски бе дъвка за компромат ? Ама като е МАяМАта - не е компромат :)  А що и викат Галевица сещаш ли се ? А едни снимки с които се похвали самия Череп дето го е посещавала ? Дончева дето е с нея пък е известна с това че бе адвокат на Мултигруп. А да се сещате и "поправката Ванко 1" ?

и т.н. и т.н.. :getout:

преди 4 часа, miro20 написа:

За Хр. Иванов съм ти обяснил. Ето, пак ти го давам, ама вече вземи та си го запиши някъде та да не се излагаш всеки път, когато пускаш тази партенка:

на 23.10.2020 г. в 7:27, ivottoshev написа:

Нали ти казах как седят нещата? Не си прочел (или си се направил)? Добре ще ти го напиша пак.

Хр. Иванов не иска да го свързват с Маджо, защото според Гешев въпросният Маджо е по-чист от сълза и по-праведен от ангелче (иначе би го разследвал, нали?)

Както знаеш имаме поговорка "прекаления светия и на богу не е драг", а Хр. Иванов не иска да го свързват с Маджо, защото веднъж като ти излезе име, че се познаваш с такива честни и почтенни  хора, после върви и доказвай, че си нормален човек със своите плюсове и минуси.

преди 3 часа, miro20 написа:

А едни снимки с които се похвали самия Череп дето го е посещавала ? 

Той, Черепа и за една друга дама се похвали че го е посещавала всеки месец, но за нея не ти изнася да споменеш, нали спекулантино?

преди 3 часа, miro20 написа:

Дончева дето е с нея пък е известна с това че бе адвокат на Мултигруп. 

Борисов, дето си с него е известен с това, че е бил бодигард на Маджо.

За Хр. Иванов съм ти обяснил. Ето, пак ти го давам, ама вече вземи та си го запиши някъде та да не се излагаш всеки път, когато пускаш тази партенка:

Нали ти казах как седят нещата? Не си прочел (или си се направил)? Добре ще ти го напиша пак.

Хр. Иванов не иска да го свързват с Маджо, защото според Гешев въпросният Маджо е по-чист от сълза и по-праведен от ангелче (иначе би го разследвал, нали?)

Както знаеш имаме поговорка "прекаления светия и на богу не е драг", а Хр. Иванов не иска да го свързват с Маджо, защото веднъж като ти излезе име, че се познаваш с такива честни и почтенни  хора, после върви и доказвай, че си нормален човек със своите плюсове и минуси.

И ти си мислиш че това е "обяснение" за гузната червена, сбръчкана физиономия на Хр.Иванов на живото му предаване ??? :)

Ами вЕрвай си ... мечтите не са забранени :) 

Той, Черепа и за една друга дама се похвали че го е посещавала всеки месец, но за нея не ти изнася да споменеш, нали спекулантино?

Казал и снимки са различни неща, не мислиш ли ?

Борисов, дето си с него е известен с това, че е бил бодигард на Маджо.

Биографията на ББ е широкоизвестна и ясна . Както и какви фирми. Но никой не свива гузно физиономии и не се черви :) 

преди 24 минути, miro20 написа:

И ти си мислиш че това е "обяснение" за гузната червена, сбръчкана физиономия на Хр.Иванов на живото му предаване ??? :)

Да. Ти имаш ли по-достоверно обяснение?

преди 25 минути, miro20 написа:

Казал и снимки са различни неща, не мислиш ли?

Значи когато ни изнася ще му вярваме, а когато не ни изнася - няма да му вярваме? Колко типично за трол...

преди 27 минути, miro20 написа:

Но никой не свива гузно физиономии и не се черви :) 

Напротив, много от избирателите му сигурно се червят, ма за тях е по-важно да с и останат на хранилка, отколкото да гласуват според съвестта си

преди 30 минути, miro20 написа:

Биографията на ББ е широкоизвестна и ясна . Както и какви фирми.

И на Дочева също биографията е ясна. Била е адвокат. Не е била шеф на биячите на Маджо.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Да. Ти имаш ли по-достоверно обяснение?

Имам , и това е очевидното . Че го е срам заради тази издънка и "осветяването"  му с Маджо .  :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Значи когато ни изнася ще му вярваме, а когато не ни изнася - няма да му вярваме? Колко типично за трол...

Пак да питам защото се правиш на ударен с парцал - правиш ли разлика между снимка и казал ???

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Напротив, много от избирателите му сигурно се червят, ма за тях е по-важно да с и останат на хранилка, отколкото да гласуват според съвестта си

Да, ако си избирател на Хр.Иванов, нормално е и ти да се червиш. Заради глупостта че те лъже в очите :)

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И на Дочева също биографията е ясна. Била е адвокат. Не е била шеф на биячите на Маджо.

Ами добре. Ама я да ти навра нещо от "вашите" медии ,нали на други не вЕрвате , ето ти от "афера.бг" :

https://afera.bg/татяна-дончева-се-кандидатирала-щото/

преди 2 минути, miro20 написа:

и "осветяването"  му с Маджо .

Какво осветляване бе, тиквоний?

Някакъв се приближава и казва в ефир "Той оня се обадил на Маджо".

И каква е връзката с Иванов?

току-що, M.Николов написа:

Какво осветляване бе, тиквоний?

Някакъв се приближава и казва в ефир "Той оня се обадил на Маджо".

И каква е връзката с Иванов?

Как каква бе тиквоний  ??? Човека търси помощ от Хр.Иванов да оправи нещата с Маджо . Щото самия той си е изключил телефона, а Маджо напира ....

Не е истина колко си кух ! :giggle1:

Имам , и това е очевидното . Че го е срам заради тази издънка и "осветяването"  му с Маджо .  :)

Ама ти да не си бавноразвиващ се? Аз те питам имаш ли обяснение защо го е срам, а ти ми отговаряш - ми "защото го е срам"

Да разбирам че нямаш обяснение, нали? Добре ето ти обяснение защо го е срам. И този път си го запиши на листче и си го препрочитай преди да повтаряш тази опорка.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Аз те питам имаш ли обяснение защо го е срам, а ти ми отговаряш - ми "защото го е срам"

Цитат

:hush:

преди 38 минути, M.Николов написа:

Не е истина колко си глупав, да.

На един му се обадил Евгени Минчев и разпитвал за теб.:giggle1:

Ами аз спокойно бих попитал защо ме търси Евгени Минчев. Защото нямам " задни мисли" . :)

ПРяк отговор защо Хр.Иванов реагира сякаш Минчев му се е обадил след оргия у тях :) 

Капиш ?

преди 15 минути, miro20 написа:

Ами аз спокойно бих попитал защо ме търси Евгени Минчев. Защото нямам " задни мисли" .

Ясно що си за Истанбулската конвенция

Ааа... питай Николоффф .. той е със "задните мисли" . Аз показах че не съм и  точно затова няма как да съм изчервен и засрамен като Хр.Иванов, който е на принципа "гузен негонен бяга" .

Пак се оакахте :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 58 минути, miro20 написа:

ПРяк отговор защо Хр.Иванов реагира сякаш Минчев му се е обадил след оргия у тях :) 

Х р. И в а н о в  е  р е а г и р а л  т а к а, з а щ о т о:

Не знам вече по какъв начин да ти го напиша. Това е логичното обяснение на цялата случка!!! 

Откъде си измисли че като цитираш някаква твоя глупост 3 пъти, и тя става " логично обяснение на цялата случка " :lol6:

А логичното е това което видяхме. Николоффф и той се опита да троли с Евгени Минчев, но само доказа точно това което и аз казах - когато човек НЯМА от какво да е гузен, НЕ РЕАГИРА като Хр.Иванов !

:hush:

преди 20 минути, ivottoshev написа:

....

И викаш Иванов толкова адекватно реагира, че вече никой, никога няма да го свързва с Маджо - каза "шът", тихо че сме пред камерите и с това разсея всякакви съмнения.

Откъде си измисли че като цитираш някаква твоя глупост 3 пъти, и тя става " логично обяснение на цялата случка "

А защо реши, че твоята интерпретация е вярната?  

преди 9 минути, sound написа:

И викаш Иванов толкова адекватно реагира, че вече никой, никога няма да го свързва с Маджо - каза "шът", тихо че сме пред камерите и с това разсея всякакви съмнения.

Според бай Каскет и прокуратурата, Маджо не е престъпник (иначе биха го разследвали, нали?). След като не е престъпник, значи няма нищо лошо човек да се притеснява от комуникацията на някакъв свой далечен познат с него. Е, каква може да е тогава причината да се притесниш от споменаването му, освен посочената от мен? 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

След като не е престъпник, значи няма нищо лошо човек да се притеснява от комуникацията на някакъв свой далечен познат с него.

Ти притесняваш ли се от комуникацията с лица, които не са престъпници?

преди 4 минути, sound написа:

Искаш да кажеш, че Маджо е престъпник ли?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш, че Маджо е престъпник ли?

Сефте чувам, че Маджо бил престъпник - та каква е целта на тоя тъп въпрос?

преди 1 минута, sound написа:

Сефте чувам, че Маджо бил престъпник - та каква е целта на тоя тъп въпрос?

Ами ти написа:

преди 18 минути, sound написа:

Помислих дали това не е намек че повода за притеснението на Иванов е че негов далечен познат е комуникирал с престъпник.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Помислих дали това не е намек че повода за притеснението на Иванов е че негов далечен познат е комуникирал с престъпник.

Намек ли? Как тъй намек, като го казвам в прав текст? И не просто, че някакъв си далечен познат бил комуникирал с някакъв си престъпник, а че Иванов си има вземане- даване с Маджо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.