Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 4 минути, sound написа:

Намек ли? Как тъй намек, като го казвам в прав текст? И не просто, че някакъв си далечен познат бил комуникирал с някакъв си престъпник, а че Иванов си има вземане- даване с Маджо.

Маджо не е престъпник. Ако не вярваш, питай бай Каскет и неговия бившият му бодигард - Бойко Б. 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

току-що, ivottoshev написа:

Маджо не е престъпник. Ако не вярваш, питай бай Каскет и неговия бившият му бодигард - Бойко Б. 

🙄 като не е, значи Иванов още повече няма основания да се притеснява - само, че Е и Иванов се е сдушил нещо с него, та заради това се притесни. И лично аз се радвам, че се издъни, щото тъкмо за тях имах намерение да гласувам и щях да се чувствам страшен глупак, дето съм се подвел, че може да се разчита поне за нещо на този палячо.

преди 31 минути, sound написа:

🙄 като не е, значи Иванов още повече няма основания да се притеснява - само, че Е и Иванов се е сдушил нещо с него, та заради това се притесни. И лично аз се радвам, че се издъни, щото тъкмо за тях имах намерение да гласувам и щях да се чувствам страшен глупак, дето съм се подвел, че може да се разчита поне за нещо на този палячо.

Ако наистина Маджо Е престъпник, това поражда много по-важни въпроси от този за притеснението на Иванов. Въпроси от рода на " Защо бай Каскет не го е разследвал" и още по-важният въпрос "Кой има влиянието над бай Каскет, за да разпъне чадър над Маджо". За още един въпрос се сещам "Дали разпънатият чадър не е вследствие на компроматите, които Маджо сигурно притежава срещу Бойко Б. от времето когато тиквата му е бил бодигард" 

Къв Бойко - Маджо е със стаж много преди не само пръкването на герб, ами много преди въобще бою да посмее да се замечтае за министерски комфорт. За да оцелее един от най- големите босове на 90- те до ден днешен, сещай се - то не, че чадър, ами цела тента има разпъната над него със рекламни надписи на всичките политически формации, които се изредиха до сега. Някой ден може и него да "разследват" с билет я към Швейцария, я към Дубай, свят широк- дестинации всякакви.

Тъй, че важния въпрос си остава за Иванов, щото се пише на революционер срещу мутрите - останалите си ги знаем. Кел файдата от този паляк, като ще е същата стока? Даже по- зле, щото в такъв случай е гладник и още по- послушна послушка. Като ще иде реч за алтернатива на Борисов, на статуквото, то каква аджеба алтернатива е поредната пешка на мутрите? Борисов, като не е погнал Маджо, то тоя ли ще го погне?! Айде нема нужда от циркови постановки, дето вече сме ги гледали - сега да се чуди, що дори чалгата ще го задмине на изборите.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ако наистина Маджо Е престъпник, това поражда много по-важни въпроси от този за притеснението на Иванов. Въпроси от рода на " Защо бай Каскет не го е разследвал" и още по-важният въпрос "Кой има влиянието над бай Каскет, за да разпъне чадър над Маджо". За още един въпрос се сещам "Дали разпънатият чадър не е вследствие на компроматите, които Маджо сигурно притежава срещу Бойко Б. от времето когато тиквата му е бил бодигард" 

Хубави въпроси, ама като 80% от избиращите са неспособни за разпознаят мутра или бисексуалния Сливи ТриофоновА, те си гласуват ловейки се на обещания. А после се оплакват, че мутрите откраднали държавните пари за тях и не дават за здравеопазване и за пенсии и т.н.
На Сливи ТриофоновА въобще не му пука за изстрадалия български народ, той гледа ако може да го яхне и да се прави на диктатор и той няколко годинки. Това му е целта на Сливи ТриофоновА.
Обаче, дали господарите от Индианция ще му дадат на тоя болен рапон той да властва с неговите педеруги, предстои да видим на 4.04.2021г.

А ! Имало още някой който се е  насилил да гледа видеото на СЛави . Общо взето впечатленията са същите които и аз изказах по назад в темата и заради което спрях да гледам докрая лайв-а му.

https://www.facebook.com/asengenov/posts/10223357476232663

Та, отделих час и нещо на "домашното видео" на Слави Т. Трифонов. Не се разочаровах, в смисъл, потвърди се мнението ми, че този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀. Празни приказки и фамилиарничене с "помазаните" да могат да се включат на живо с въпрос. Самите въпроси – поразително неадекватни. Уви, 80-те процента на Иво Христов все така доминират със смазващото си мнозинство в BG политиката. Основно, въпросите и отговорите бяха в стилистиката на "ще изведете ли България на нови, светли хоризонти и висини?", на което основно отговорът беше в стил "кой, освен нас, ще ви оправи?..." Някои въпроси касаеха минали периоди и заигравания на Трифонов - примерно, симпатиите му към Борисов. Тук, отговаряйки, Трифонов отново не прояви въображение и извиненията бяха в стил: всеки греши, но ние, в парламента, ще сме супер-дубер пичове!... Тоест, нищо ново, нищо конкретно и страшно много заемки от чужди политически идеи, които в артистичните и академичните среди се наричат плагиатство. Уви, това видео е предназначено за неговия интернет балон, доста обемист, за съжаление, но при толкова много хелий, неизбежно е да се издигне нависоко, преди да се спука и да залее всички отдолу с онова нещо, с което е пълна торбата, преди да се удари във вентилатора.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Той поне изгледал видеото на Слави, както и аз и коментираме това. Ти не си гледал, но си компетентен да ръсиш простотии и обиди по хора които не познаваш

Класичекси трол :hush:

Наистина е забавно - най големите фенове на Слави тук, са най малко познаващите и интересуващи се от "делата" му .

Но е разбираемо след като знаем че сте и "уж бивши" фенове на БСП  :giggle1: И тогава не знаехте на какво сте фенове .

Класика . !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, miro20 написа:

Той поне изгледал видеото на Слави, както и аз и коментираме това. Ти не си гледал, но си компетентен да ръсиш простотии и обиди по хора които не познаваш

Класичекси трол :hush:

Наистина е забавно - най големите фенове на Слави тук, са най малко познаващите и интересуващи се от "делата" му .

Но е разбираемо след като знаем че сте и "уж бивши" фенове на БСП  :giggle1: И тогава не знаехте на какво сте фенове .

Класика . !

tired fatigue GIF

току-що, acnekt написа:

tired fatigue GIF

още един дето не е гледал Слави, не се интересува какво и що , но най вероятно ще гласува за него :giggle1:

преди 7 минути, miro20 написа:

още един дето не е гледал Слави, не се интересува какво и що , но най вероятно ще гласува за него :giggle1:

Слави го гледам от 1998 година на екрана, тогава бе 7 дни телевизията.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Хъшове_(телевизионно_предаване)

Започнах да слушам албума му на аудио касета<<^^ Едно Ферари с цвят червен.^^>>

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Едно_ферари_с_цвят_червен

Edno_Ferrari_S_Scqt_Cherven1-600x480.jpg

Тъй, че? 20 години са това.

току-що, acnekt написа:

Слави го гледам от 1998 година. Започнах да слушам албума му<<^^ Едно Ферари с цвят червен.^^>>

Браво ! гласувай за него и ще ти подари едно ферари !

Те тва ви е нивото :giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Браво ! гласувай за него и ще ти подари едно ферари !

Те тва ви е нивото :giggle1:

Ти след като гласуваш за Борисов, какво получаваш от Борисов? Целувка?

👨‍❤️‍💋‍👨

току-що, acnekt написа:

Ти като гласуваш за Борисов, какво получаваш?

Това което имаме в е момента,  плюс положителните тенденции и проевропейско и пронатовско бъдеще.

ББ не е"панацея" . Но такива переспективи не виждам в нито една от алтернативите които  неистово драпат за власт в момента.  Освен че са стари познати провалени и фейк-проекти .

преди 1 минута, miro20 написа:

Това което имаме в е момента,  плюс положителните тенденции и проевропейско и пронатовско бъдеще.

ББ не е"панацея" . Но такива переспективи не виждам в нито една от алтернативите които  неистово драпат за власт в момента.  Освен че са стари познати провалени и фейк-проекти .

Европа само на карта си я виждал нали?

току-що, acnekt написа:

Европа само на карта си я виждал нали?

Русия само на карта си я виждал , нали :)

преди 9 часа, miro20 написа:

Някои въпроси касаеха минали периоди и заигравания на Трифонов - примерно, симпатиите му към Борисов. Тук, отговаряйки, Трифонов отново не прояви въображение и извиненията бяха в стил: всеки греши, но ние, в парламента, ще сме супер-дубер пичове!...

О, да, не му харесало това, че Слави отговорил честно за отношението му към Борисов.Виж ако бил Генов на негово място щял да прояви въображение!!!Тоест да излъже,  да си измисли нещо, което ще звучи по-добре, за оправдание!

Ето такива шменти-капели харесваш ти.

преди 9 часа, miro20 написа:

Та, отделих час и нещо на "домашното видео" на Слави Т. Трифонов. Не се разочаровах, в смисъл, потвърди се мнението ми, че този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀.

И друго, би ли ми припомнил, какъв точно капацитет в политиката е Генов, че да ни интересува неговото мнение ?

Ако не се лъжа е декоратор-технолог в керамичното производство.:hush:

Защо не го питаш как е, върви ли фондацийката?:hush:

преди 7 минути, acnekt написа:

Ти след като гласуваш за Борисов, какво получаваш от Борисов? Целувка?

👨‍❤️‍💋‍👨

Не, набиват му го с 200(по Бойко Борисов)

преди 4 минути, M.Николов написа:

О, да, не му харесало това, че Слави отговорил честно за отношението му към Борисов.Виж ако бил Генов на негово място щял да прояви въображение!!!Тоест да излъже,  да си измисли нещо, което ще звучи по-добре, за оправдание!

Ето такива шменти-капели харесваш ти.

И друго, би ли ми припомнил, какъв точно капацитет в политиката е Генов, че да ни интересува неговото мнение ?

Ако не се лъжа е декоратор-технолог в керамичното производство.:hush:

Защо не го питаш как е, върви ли фондацийката?:hush:

Не, набиват му го с 200(по Бойко Борисов)

Аз пак не чух твоето мнение, но оценяваш другите за тяхното които са гледали лайв-а на Слави :)

Смешник :hush:

Хайде малко ретроспекция , едно старо видео ББ при Слави :

https://www.facebook.com/luboslovie/videos/1358788467788579

преди 12 минути, miro20 написа:

Русия само на карта си я виждал , нали :)

Нямам намерение да ходя в Русия.  Не ме интересува Русия.

току-що, acnekt написа:

Нямам намерение да ходя в Русия.  Не ме интересува Русия.

Аз пък съм ходил и в ЕС и в Русия. И мога пряко да си дам мнение. Така че,  ако имаш някакви претенции или мнение за насоките към които да върви България, вземи се поразходи , ВИДИ как е там, и пак заповядай . До тогава... :getout:

Не че тукашните фенове на путинова русия са ходили там де... Повечето т. нар . русофили, а те са си просто путинисти, нито са ходили или най многото да са били на екскурзия. Което няма нищо общо с това да познаваш страната :hush:

преди 10 минути, miro20 написа:

Аз пак не чух твоето мнение, но оценяваш другите за тяхното които са гледали лайв-а на Слави

Ми, аз не съм като теб на надница за постове в нета, за това и не е нужно да коментирам всяка една политическа новина.:hush:

Коментирам само тези, които желая.

току-що, M.Николов написа:

Ми, аз не съм като теб на надница за постове в нета, за това и не е нужно да коментирам всяка една политическа новина.:hush:

Коментирам само тези, който желая.

Аха.. Слави, на който си фен,  не желаеш да го гледаш , но си компетентен за тези които коментират по същество . :giggle1:

Класически избирател "разбирател" :lol6:

преди 3 минути, miro20 написа:

Аха.. Слави, на който си фен,  не желаеш да го гледаш , но си компетентен за тези които коментират по същество . :giggle1:

Не само на Слави, а и на екипа му. Дисциплина, професионалност, хора обичащи професията си. Интелегенти и компетентни в своята област.

Не мога да не призная че много се кефя как се излагате :) 

:yanim:

Класически 80% ивохристовчета. Сега са миньоните на Слави :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.