Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

И кво стана сега ? ДПС ще подкрепи и СЛави , и МаяМите , и  ДБ дето им спретнаха театрото в Росенец :giggle1:

Е нема такава държава .... :lol6:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1420812298267680&id=100010167700893

Дано умнокрасивитетът, гласувал за Бойкикев, сега проумее, че всъщност гласът му е отишъл за Доган.
Декларацията на ДПС, че подкрепя “правителство на протеста”, сваля картите на масата.
Освободителят на парк “Росенец” постигна повече от същото, но за себе си.
При Мая нещата са ясни. Тя просто пак ще предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
Колкото до “господин Трифонов”...лично аз никога не съм се съмнявал. През вечер – в ресторант “Есте” при “Киро”...Листите му ги реди човекът на ДПС в Столична община...Разработката на ДАНС “Емири” за пране на пари заедно със силовака на Сараите...
Като цяло – чудесно. Уйдурмата “Орешарски – 2” е сглобена.
Чудесно за ГЕРБ, имам предвид. Дотук с десетилетната мантра на прокопитата за “Баце, Агата и Шиши”, които клатят държавата.
Вярно, Агата пак си има “шишита” - Бойкикев и Ивайло Мирчев, понеже в природата нищо не се губи. Само преминава от едно състояние в друго.
Според мен Борисов трябва да играе принципно. Твърда опозиция. Контра на цялата отечественофронтовска паплач. А на есен това ще му се овеществи.

пп

А за бабикяновите фейкове дори червения Явор дачков гледам е  възмутен  :)

https://tribune.bg/bg/mrezhata/yavor-dachkov-sayt-na-deputat-na-maya-manolova-s-falshiva-novina-za-slavi/?fbclid=IwAR2LZvDzxJUD6M0D7Njgz6nRBrMyQFslR09_9l93ncB-WV4z7H9MXLuC2PQ

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 3 часа, miro20 написа:

И кво стана сега ? ДПС ще подкрепи и СЛави , и МаяМите , и  ДБ дето им спретнаха театрото в Росенец :giggle1:

Е нема такава държава .... :lol6:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1420812298267680&id=100010167700893

Дано умнокрасивитетът, гласувал за Бойкикев, сега проумее, че всъщност гласът му е отишъл за Доган.
Декларацията на ДПС, че подкрепя “правителство на протеста”, сваля картите на масата.
Освободителят на парк “Росенец” постигна повече от същото, но за себе си.
При Мая нещата са ясни. Тя просто пак ще предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
Колкото до “господин Трифонов”...лично аз никога не съм се съмнявал. През вечер – в ресторант “Есте” при “Киро”...Листите му ги реди човекът на ДПС в Столична община...Разработката на ДАНС “Емири” за пране на пари заедно със силовака на Сараите...
Като цяло – чудесно. Уйдурмата “Орешарски – 2” е сглобена.
Чудесно за ГЕРБ, имам предвид. Дотук с десетилетната мантра на прокопитата за “Баце, Агата и Шиши”, които клатят държавата.
Вярно, Агата пак си има “шишита” - Бойкикев и Ивайло Мирчев, понеже в природата нищо не се губи. Само преминава от едно състояние в друго.
Според мен Борисов трябва да играе принципно. Твърда опозиция. Контра на цялата отечественофронтовска паплач. А на есен това ще му се овеществи.

пп

А за бабикяновите фейкове дори червения Явор дачков гледам е  възмутен  :)

https://tribune.bg/bg/mrezhata/yavor-dachkov-sayt-na-deputat-na-maya-manolova-s-falshiva-novina-za-slavi/?fbclid=IwAR2LZvDzxJUD6M0D7Njgz6nRBrMyQFslR09_9l93ncB-WV4z7H9MXLuC2PQ

Цяла седмица и само този цирк ли измислихте ? :D Вече поне не те е срам да пускаш директно глупостите на ПИКливеца. Бях се притеснил да не си прогледнал нещо, но спокойно продължаваш да копаеш дъното. Е, поне не защитава терористични атаки тоя.

А какъв концерт могат да направят със Слави а ? :lol6:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

А слави пак нищо не казва. Само "благодари за доверието" :giggle1:

https://glasove.com/categories/novini/news/vmesto-da-kazhe-kak-shche-upravlyava-slavi-trifonov-blagodari-na-izbiratelite-s-tri-izrecheniya-vv-feysbuk?fbclid=IwAR0os4qtV2czrQubUhK61oO4l0VRQFQbNFfUr3aAYvEf6MdgG8tEPosfSMQ

Мирко, жалко само, че в бързината да лаете с "Нидялко" от помийната яма наречена "ПИК" срещу Слави пропускате факта, че и Герб и БСП  вече заявиха подкрепа за бъдещо правителство на Слави без да им е поискана, тоест всички искат да подкрепят реалния победител на тези избори.:hush:

преди 1 час, miro20 написа:

Ще разбереш когато му дойде времето.:D

преди 1 час, miro20 написа:

А какъв концерт могат да направят със Слави а ? :lol6:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

А слави пак нищо не казва. Само "благодари за доверието" :giggle1:

https://glasove.com/categories/novini/news/vmesto-da-kazhe-kak-shche-upravlyava-slavi-trifonov-blagodari-na-izbiratelite-s-tri-izrecheniya-vv-feysbuk?fbclid=IwAR0os4qtV2czrQubUhK61oO4l0VRQFQbNFfUr3aAYvEf6MdgG8tEPosfSMQ

Бойко какво ви каза? Затова ли ти гласува за ГЕРБ? Нали беше против другите партии? Нали си избра ГЕРБ? Не ти ли е обидно, че няма да те представляват в парламента и твоя лидер те изостави? Твоя лидер се предаде. И почна като някаква стока от сергията да ви продава или подарява. Да ви пласира. Като някакъв сутеньор. Вий за него сте една вещ, обменна монета. Жетон.

току-що, M.Николов написа:

Мирко, жалко само

Жалкото е че не правиш разлика и/или не разбираш че едно е победителя да подаде ръка в знак на стабилност за държавата , и какво е г'золизане и проститушко самопредлагане :) 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ще разбереш когато му дойде времето.:D

охооо.. припознаваме в Слави  НВ Симеон ли ? ?? и да "му вЕрваме" , нали ? тъй де... той Слави както споменах само това каза "да благодари за доверието"

Дежа вю. :getout:

миньоните си намериха нов вожд :giggle1:

преди 5 минути, acnekt написа:

Бойко какво ви каза? Затова ли ти гласува за ГЕРБ? Нали беше против другите партии? Нали си избра ГЕРБ? Не ти ли е обидно, че няма да те представляват в парламента и твоя лидер те изостави? Твоя лидер се предаде.

ГЕРБ заявиха че няма да върнат мандата, а ще предложат правителство . Което няй вероятно няма дабъде прието от НС, затова и най вероятно ще се продължи с процедуратга както си е реда там...

Хубав патос влагаш, ама пак гредъ ... :getout::giggle1:

Прозира болката ти как въпреки всичката фейк кампания на провалени политици и техните подлоги, въпреки всякакви удари под масата, ГЕРБ са първа политическа сила.

та.. остана ви пак същата тактика - с подмолни и процедурни хватки на вторите, третите и последните с мижавите си процентчета ,  да "отхвърлите" първата политическа партия.

преди 11 минути, miro20 написа:

Жалкото е че не правиш разлика и/или не разбираш че едно е победителя да подаде ръка в знак на стабилност за държавата , и какво е г'золизане и проститушко самопредлагане :) 

охооо.. припознаваме в Слави  НВ Симеон ли ? ?? и да "му вЕрваме" , нали ? тъй де... той Слави както споменах само това каза "да благодари за доверието"

Дежа вю. :getout:

миньоните си намериха нов вожд :giggle1:

ГЕРБ заявиха че няма да върнат мандата, а ще предложат правителство . Което няй вероятно няма дабъде прието от НС, затова и най вероятно ще се продължи с процедуратга както си е реда там...

Хубав патос влагаш, ама пак гредъ ... :getout::giggle1:

Прозира болката ти как въпреки всичката фейк кампания на провалени политици и техните подлоги, въпреки всякакви удари под масата, ГЕРБ са първа политическа сила.

та.. остана ви пак същата тактика - с подмолни и процедурни хватки на вторите, третите и последните с мижавите си процентчета ,  да "отхвърлите" първата политическа партия.

Радев е готов и се очаква следващата седмица, да обяви решението си. 
Естествено, че никой няма да подкрепи ГЕРБ.

Слави получил ли е мандат за съставяне на правителство?

Не.

Ами тогава не избързвате ли малко?

Той да не е като Бойко да плямпа за щяло и нещяло.

:hush:

преди 13 минути, miro20 написа:

Жалкото е че не правиш разлика и/или не разбираш че едно е победителя да подаде ръка в знак на стабилност за държавата

То ако питаш и БСП и ДПС за стабилност го правят бре?

Ама просто не ти изнася да си го признаеш.:hush:

Въпросът е дали ще бъде приета подкрепа и от кого!

То ако питаш и БСП и ДПС за стабилност го правят бре?

Дори за слепия е ясно че - първо - за БСП това е последен влак и последен спасителен пояс за г-жа Лъжа.  Има ли някой от нейната партия който да не я е намразил ??

второ - ситуацията с ДПС няма нищо общо. Ама нищо . Те си имат твърд електорат и могат / за съжаление/ да си лавират както си искат и както им е изгодно  независимо от конюктурата.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ами тогава не избързвате ли малко?

Той да не е като Бойко да плямпа за щяло и нещяло.

Да уе.... имате си нов ЦАР :) :) :lol6:

Ама как си го припознахте, не е истина... Дежавю с 2001 г :)

И един забавен пост , припомнен от Асен генов :

https://www.facebook.com/asengenov/posts/10223485910563441

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

:) :) :)  

И аз не виждам светли хоризонти и на проевропейското ни бъдеще

https://zonanews.bg/biznes-i-finansi/emerging-europe-nestabilno-pravitelstvo-v-balgariya-shte-podkopae-vlizaneto-v-evrozonata?fbclid=IwAR1nDsVUWDvGo-oMI78vJ7KYRMvMEkicTqr-L0m8i7NtuPtq8gsXFe5NUUU

Да, знам, че те боли, че има нов "цар" и Бойко е детрониран, ама това е положението.:hush:

Кавичките да не се окажат излишни. Верно ли е за юпито на принца ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да, знам, че те боли, че има нов "цар" и Бойко е детрониран, ама това е положението.:hush:

Чудно ми, как не му е обидно на @miro20

хехехе :)  Аз им се смея че си търсят "спасението" във вождове и царчета , оно ми вика "боли те че имаме нов цар" :lol6:

току-що, miro20 написа:

хехехе :)  Аз им се смея че си търсят "спасението" във вождове и царчета , оно ми вика "боли те че имаме нов цар" :lol6:

Това означава да се смееш на себе си бре!

Не беше ли Бойко, който така пламенно защитаваш "цар" до сега?

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз им се смея че си търсят "спасението" във вождове и царчета

Бойко не е ли вожд и царче ?

Присмял се хърбел на щърбел.

Троло 20

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Кавичките да не се окажат излишни. Верно ли е за юпито на принца ?

Не е вярно. Човекът си гледа кантората и бизнеса.

На ГЕРБ простотиите.

Това означава да се смееш на себе си бре!

Троло 20 пак затапен и унизен и наврян в кучи г*ъз

току-що, M.Николов написа:

Забрави ли какво ти казах и цитирах за мнението ми за ББ и въобще как си представям политическия ни живот ?

Всичко си седи написано отпреди сума ти години ! Мога пак да ти го навра. С удоволствие при това :)

Затова няма как да съм "недоволен" , след като мечтата ми почти се осъществява. ОСтанаха само ДПС дето е все препъни камък, но ... поне общите неща са ми напълно в желаното :) 

А вие се гърчете... миньончета с "вождове и господари" :)  

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ще видим.А и "цар" не равно на "цар", нали знаеш?

Смешно е да се прави с аналогия, както е при ГЕРБ и Борисов месия. Той майка и баща. Царят.  Всички се молят на него. Той е спасението. Слави не е месия. Всички ний сме месии. От нас зависи.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Троло 20 пак затапен и унизен и наврян в кучи г*ъз

Ко каза ? наврените и унизените сте отново вие. Дето място не можете да си намерите от злоба :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Забрави ли какво ти казах и цитирах за мнението ми за ББ и въобще как си представям политическия ни живот ?

Твоето мнение не струва и пукнат лев, бре?

Теб те купуват много лесно и си променяш мнението.

Пишеш срещу комунисти, а всъщност гласуваш за потомци на такива.

:hush:

преди 3 минути, miro20 написа:

Ко каза ? наврените и унизените сте отново вие. Дето място не можете да си намерите от злоба :)

Каква злоба? Всички се молят на Слави? 😃Втора сила, имаща подкрепата от всички партии. И от господин президента Радев.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.