Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 5 часа, miro20 написа:

Политическата култура на хората е много ниска.

За това и политиката ни такава - чалга. Да беше нивото по- високо, бесепе и депесе отдавна нямаше да съществуват, за пожарникаря нямаше и да чуем, а чалгаря щеше да си остане мастията, дето се умилква на мутрите. 

А идеята им за ЦИК е престъпление, което ако го осъществят на практика, че на нас горко ни, ала и на тях дупе да им яко.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

Много е просто бе, Мирко.

Никой не иска мафията да си назначава ЦИК, виж за тези, които изпратихме там за да разкарат мафия не само, че може, но и е очаквано, точно за това сме ги изпратили там.

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Николов, май а ?

За гласуването, предполагам ще има обяснение.

За В.Томова, знаем тя отдавна пише против Слави.

Всеки има право на мнение.

Имала информация, но не можела да пише за нея.Доообре! :)

преди 1 час, sound написа:

А идеята им за ЦИК е престъпление, което ако го осъществят на практика, че на нас горко ни, ала и на тях дупе да им яко.

Ами виждаш промитите мозъци като Николоффф как си ги защитават . Вкараха си мутрите в парламента, сега и са на амбразурата каквато и простотия и закони да въведат

Мазохизъм някакъв...

Сега се сетих за Черепа как умуваше как с врътки  може да удари Гешев и без да променя Конституцията :

http://epicenter.bg/article/Bozhkov-kam-Ognyan-Stefanov--Ako-spechelim-vlastta--shte-napravim-Geshev-figurant-kato-prezidenta/222254/3/0

С интерес ще следя кога и от кого в НС ще почнат да се прокарват промени в Закона за съдебната власт :giggle1:

Реално Черепа постигна целите си . Удари и трите си мишени.

То битката на мутрите срещу ГЕРБ и държавата не е приключила де. Защото е напълно вероятно да има нови избоди след 3 месеца и Черепа да впрегне още усилия и пари да влезе в Парамента.

И не само той.

преди 8 часа, miro20 написа:

https://tribune.bg/bg/politika/v-partiyata-na-trifonov-se-chuvstvat-omerzeni--bili-v-palen-shok-ot-povedenieto-na-gerb/?fbclid=IwAR3VXa5dfWoOZpIYM2MqSZAlFxYJi1PWywLyW9IayHK2l7n1AqlZx7Od5HY

Хората ги попиляха в коментарите

Мен ми стана смешно от друго .... че "колегата" Филип Станев искал да каже нещо, и това нещо не го пише от свое име, а трябва Слави да му дава трибуна и/или цензура и/или редакторска намеса в своя профил ??

Алооо другари новокомунета чалгари , Филип Станев няма ли си фейсбук или друг начин да си изрази СОБСТВЕНОТО мнение, че трябва Слави да преразказва какво е искал да каже ??

Така ли ще се правят бъдещи изявления ? Това ли е  принципа  ?

Слави излиза и казва - еди кой си от моята партия иска да каже еди какво си .

тотални неадекватници :getout:

Политическата култура на хората е много ниска.

Нали виждаш от едни съседни теми как някои цитират сайт и после се чудят че бил бабиянски фейкомет и не знаят че е с МАяМАта  :giggle1:

Други псуват ГЕРБ че били уж с Пеевски, и гласуват гордо за МаяМАта, при условие че тя предложи Пеевски за шеф на ДАНС.

В Парламента е и Румен Гечев, финансов министър направил пенсиите 5$ по жанвиденово време и невиждана инфлация !

И тия хора ги избират, защото имат право на глас ! И си ги избраха и вкараха в парламента тези тотални фейкомети и безскрупулни кариеристи/ки и провалени стари политици

:getout:

Ха-ха.................

Познатите 33 думи......

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 2 часа, miro20 написа:

Ами виждаш промитите мозъци като Николоффф как си ги защитават . Вкараха си мутрите в парламента, сега и са на амбразурата каквато и простотия и закони да въведат

Мазохизъм някакъв...

Смешко, твоето е явен мазохизъм бе,  от всякъде, от САЩ, от Европа ти казват, че Герб е корумпирана партия, която се е сраснала с държавата ти продължаваш да се правиш на неразбрал и да сочиш други за мутри, при условие, че за тях няма никакви доказателства!

Ако знаеше само колко си жалък.:hush:

преди 7 минути, M.Николов написа:

Смешко, твоето е явен мазохизъм бе,  от всякъде, от САЩ, от Европа ти казват, че Герб е корумпирана партия, която се е сраснала с държавата ти продължаваш да се правиш на неразбрал и да сочиш други за мутри, при условие, че за тях няма никакви доказателства!

И за това трябва да се промени закона като се даде възможност 1 човек да назначава . Какво е по различно от това дали този човек ще се казва Бойко или Румен . Радев отдавна е доказал че не може да бъде президент на всички българи както и Борисов доказа че не е подходящ за министър председател. Добре , както вървят нещата Борисов ще бъде сменен. Трябва ли да даваме толкова власт на друг човек който с нищо не е показал че заслужава.

Ако искаш може да ми кажеш и на мен че съм жалък но жалкото е когато хората не мислят а ти всъщност не обичаш да го правиш.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Ако искаш може да ми кажеш и на мен че съм жалък но жалкото е когато хората не мислят а ти всъщност не обичаш да го правиш.

Той обича, ама не може - хич и не проумява, какво представлява исканата промяна за ЦИК, и колко да се напъва не може да разбере.

преди 16 минути, lsmurf написа:

И за това трябва да се промени закона като се даде възможност 1 човек да назначава . Какво е по различно от това дали този човек ще се казва Бойко или Румен . Радев отдавна е доказал че не може да бъде президент на всички българи както и Борисов доказа че не е подходящ за министър председател. Добре , както вървят нещата Борисов ще бъде сменен. Трябва ли да даваме толкова власт на друг човек който с нищо не е показал че заслужава.

Ако реално се замислиш ще видиш, че най-правилно би било ЦИК да се назначава от Президента(без значение как се казва той!)Защото в момента единствения директно избран от народа на своя пост е Президента.Много отчетливо се видя в предния парламент, че реално управляващата партия може да наложи в ЦИК, каквито си пожелае правила, а когато те не са особено почтени няма кой да ѝ попречи.

преди 8 минути, sound написа:

Той обича, ама не може - хич и не проумява, какво представлява исканата промяна за ЦИК, и колко да се напъва не може да разбере.

Хайде, магарета да не се обаждат.

преди 15 минути, M.Николов написа:

.....

Реално, туй дето наричаш "замисляне" е едно оФчо блеене. Реално управляващата партия НЕ може да си прави каквото иска с ЦИК, щото има и други партии, които да им попречат. Реално с желаните от теб правила, президента ще може да прави каквото си иска и няма кой да му попречи. Те за това реално тая промяна драги ми жалкарчо, е просто един кьорфишек, който няма да се осъществи на практика и целта на такива тъпотии е да се вържат офчоблеещите мислители.

Единствения жалкар, който виждам тук си ти, от сутрин до вечер се жалваш.

Бегай да ревеш, че си най-убавия.

преди 4 часа, M.Николов написа:

За гласуването, предполагам ще има обяснение.

Реджи, ето ти го обяснението:

https://www.24chasa.bg/novini/article/9717418

преди 1 минута, M.Николов написа:

....

🤣🤣 та нали, ако имаше други способности освен да ругаеш, нямаше да бъдеш леке бре плюнко нещастна

току-що, sound написа:

Реално управляващата партия НЕ може да си прави каквото иска с ЦИК, щото има и други партии, които да им попречат. Реално с желаните от теб правила, президента ще може да прави каквото си иска и няма кой да му попречи.

Именно.

преди 53 минути, M.Николов написа:

То се вижда бре Николоффф :)  Ти си един безмозъчен матросов който не знам поради какви причини, но упорито  се хвърля на амбразури по един единствен ориентир - какво ще му спуснат като опорка.

И да е за пРезилдента и да е за Слави който ви го навря с 300 :) 

преди 54 минути, M.Николов написа:

Относно това , от вънка посланията са доста общи . Ти ги тълкуваш самокато критика към упралвяващите. Аз обаче ги рабзирам като критика в това че няма напредък в борбата с разни мутри от Дубай, Сърбия и т.н.  Да, така е. Съдебната ни система иска ремонт. Защо това обаче трябва да е повод да сваляш управление, което помага и се бори с тези мутри , дори в условията на недоизпипани закони и слаби юридически прокурори ?

Я ми кажи как би приветствал ЕС например , възхода на такива като МАяМата, предложила Пеевски за ДАНС ?  С поправките Ванко едно, с костинбродката фейк акция ?  Какво мислят за бабикянсовите медии ??? Дали ще ни преместят от 111-то място и в каква посока ?

Биха ли одобрили толкова нагли промени от 2-я ден на Изборния кодекс ?

преди 3 минути, sound написа:

Реално, туй дето наричаш "замисляне" е едно оФчо блеене. Реално управляващата партия НЕ може да си прави каквото иска с ЦИК, щото има и други партии, които да им попречат. Реално с желаните от теб правила, президента ще може да прави каквото си иска и няма кой да му попречи. Те за това реално тая промяна драги ми жалкарчо, е просто един кьорфишек, който няма да се осъществи на практика и целта на такива тъпотии е да се вържат офчоблеещите мислители.

За мен няма значение кой вариант ще бъде, стига назначените в ЦИК да носят отговорност. Не да стане като сега - ден преди изборите да излезе говорителят на ЦИК и да изръси, че не могат да забранят на заразените да гласуват. По този начин уж без да иска отказа хиляди и без това наплашени хора от идеята да отидат до урните.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Тая почна да се държи като премиер !

:) 

Нагла до безочие. А едвам прескочиха прага да влязат в парламента.

преди 1 минута, sound написа:

🤣🤣 та нали, ако имаше други способности освен да ругаеш, нямаше да бъдеш леке бре плюнко нещастна

Ало лайно*воза бегай да изчистиш един кенеф.

току-що, M.Николов написа:

......

хахаххахаха лекето пак се разсмърдя хахахаххахаха какво си гнусно леке - но пък поне си прост, като за световно хахахаххаха

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не да стане като сега - ден преди изборите да излезе говорителят на ЦИК и да изръси, че не могат да забранят на заразените да гласуват.

Да, изръсил - добре де, като се пита в задачата, дали заразените ще могат да гласуват, от ЦИК мълчание ли да запазят? Отказал бил хиляди, ма даже милиони отказал да гласуват, най- вече от чужбина, дето са.

преди 1 минута, M.Николов написа:

.....

викаш и да си леке не е лесно - все си посран и смърдиш 😂

преди 3 минути, sound написа:

Мисля че това е истината. А това че някой бил единствения "избран директно от народа" . Първо изобщо не съм сигурен че това е така. Реално погледнато Борисов му помогна с каквото можа за избора , той сам си го призна докато течеше разправията помежду им. Второ като народ не еднократно сме доказвали че сме склонни на грешки така че дори да приемем че наистина сме го избрали не следва че трябва да бъде оставен да си прави каквото иска. Трето утре може да си изберем и още по калпав президент , значи ли това че е добре предварително да сме му дали цялата власт. България е парламентарна а не президентска република така че нормално е парламента да има решаваща дума както по логика така и по закон. Освен това тъпите извинения че ако не се даде правото на президента ГЕРБ ще командва парада вече не вървят. Видяхме вече че мнозинството на практика е друго. Добро или лошо трябва вече да се разчита на това мнозинство. Може пък и да е добре че парламента е толкава фрагментиран така ще трябва партиите ни да се научат да работят една с друга а не да са в непрекъснати махленски свади. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ало лайно*воза бегай да изчистиш един кенеф.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Хайде, магарета да не се обаждат.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Умреляк, скрий се да не ти се смеят хората.

Пил си пил.. оди си лягай.... :getout:

преди 1 минута, lsmurf написа:

Може пък и да е добре че парламента е толкава фрагментиран така ще трябва партиите ни да се научат да работят една с друга а не да са в непрекъснати махленски свади. 

Това може да се случи само, ако парламентаристите наистина искат да свършат някаква работа, а не само да си уреждат собствения животец - е те за туй изпивам особено силни съмнения, че ще се случи.

току-що, sound написа:

Това може да се случи само, ако парламентаристите наистина искат да свършат някаква работа, а не само да си уреждат собствения животец - е те за туй изпивам особено силни съмнения, че ще се случи.

Аз също за съжаление. Но се надявам да ме опровергаят.

Да беше извадил и неговите обиди, и забележи, аз никога не започвам първи.

Но и никога не оставям разни шибаняци да ми се качват на главата.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не знам....

Е незнанието е висшата ценност на лекето. 🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.