Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

А къде остави факта, че освен, че знае няколко езика тази жена има завършено икономическо образование и е световен шампион по шах?

И би ли ми припомнил Боко колко чужди езика говори?

Няма зависимости. Не е калинка и не е лежала в затвора.

"Смешен плач"

Х. Ботйов

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ

Гавра с българите е да предложиш Калин Вельов за министър на културата.

Ей това е ГАВРА!:hush:

преди 9 минути, M.Николов написа:

Гавра с българите е да предложиш Калин Вельов за министър на културата.

Ей това е ГАВРА!:hush:

Гавра с българите беше бай Ганьо да е 11 години министър председател

Слави Трифонов потвърди, че ще върне мандата за съставяне на правителство.    Нови  предсрочни избори вероятно ще върнат  обединени патриотите в парламента  и патерица на Герб пак ще е налице.   Радев няма пак да  измисли някаква странна дата -та половината хора да не гласуват.   БСП бе с трагичен резултат заради негласували стотици хиляди пенсионери. А тези хора не гласуват за Слави Трифонов  и   ИТН повече никога няма да има втора по големина парламентарна група.  

преди 1 час, M.Николов написа:

А къде остави факта, че освен, че знае няколко езика тази жена има завършено икономическо образование и е световен шампион по шах?

Аз имам 2 икономически магистратури. Имам и една стопанска. Знам 4 езика. Ставам ли за премиер? Стига глупости. Това беше абсолютна подигравка с лудите, които са гласували за Слави. Но то си е за тяхна сметка. 

Пак казвам, щом едно икономическо образование и 2-3-4 езика са адския критерии... лошо. 

А и аз не сравнявам с ББ, който е безнадежден. Тук говорим за Слави и неговата партия, мисля. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 13 минути, M.Николов написа:

би ли описал подходящия кандидат за премиер

Е това е материал за тема от 2000 страници... като 90% от отговорите ще са от сорта на "всички са маскари!".

преди 43 минути, M.Николов написа:

Нищо не се знае, може пък да е първа политическа сила.Много хора ще харесат това, че си изпълняват обещанията.

Кои обещания е изпълнил като ИТН още не са управлявали?

преди 33 минути, ostavime написа:

Аз имам 2 икономически магистратури. Имам и една стопанска. Знам 4 езика. Ставам ли за премиер?

Образователния ти ценз е достатъчен. Не ставаш, защото на тебе ти липсва здравословна доза самочувствие и патриотизъм, за разлика от Антоанета, която става за премиер, тъкмо по тая причина.

преди 13 минути, attj написа:

Кои обещания е изпълнил като ИТН още не са управлявали?

Да не се коалират с национал предателите и родоотстъпниците !

преди 29 минути, M.Николов написа:

Интересно, би ли описал подходящия кандидат за премиер според теб.

Хе, с три магистратури и няма самочувствие. Чакай ти от такъв патриотизъм и родолюбие.

И най важното не скива, че го управляват калинки, дето не могат на две магарета сламата да разделят

преди 26 минути, M.Николов написа:

Интересно, би ли описал подходящия кандидат за премиер според теб.

Не ми е на мен това работата, съжалявам, че ще те разочаровам. Виж, ако ме питаш нещо в моята сфера, ще ти отговоря, но не съм аз този, който се яви на избори и спечели 500 000 хил. гласа, а не може да предложи нищо насреща на избирателите си. Ако бях на мястото на Слави, щеше да съм готов с правителство. Не е ясно защо тогава отиде на избори?!? За да предложи за премиер световен шампион по шах ли??? Или очаква абсолютно мнозинство ли? Нееее, няма как, очевидно е. Радвам се, че все още има мислещи хора, които да НЕ гласуват за ШОУмен. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Образователния ти ценз е достатъчен. Не ставаш, защото на тебе ти липсва здравословна доза самочувствие и патриотизъм, за разлика от Антоанета, която става за премиер, тъкмо по тая причина.

Е, щом ти така го определи (какво ми липсва), значи е така и не го подлагаме на съмнение. 😄 А щом за теб Антоанета е най-добрия кандидат премиер на ИТН... ясна е работата, както вече казах. 😁

преди 2 минути, ostavime написа:

значи е така и не го подлагаме на съмнение

А, щом се обиждаш, значи съм сбъркал.

Извинявай не съм те разбрал.

преди 8 минути, ostavime написа:

А щом за теб Антоанета е най-добрия кандидат премиер на ИТН

Какво не и харесваш ?

Май за тебе липсата на зависимости нищо не значи.

преди 4 минути, ostavime написа:

Не ми е на мен това работата, съжалявам, че ще те разочаровам.

Щом не можеш да опишеш подходящия, не виждам как ще можеш да прецениш и кой е неподходящия.

преди 5 минути, ostavime написа:

Или очаква абсолютно мнозинство ли?

По-точно очаква с евентуални партньори(като тук изключваме Герб, ДПС и БСП)в коалиция да имат над 121 гласа в парламента за да могат да прокарат всички необходими закони.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не се коалират с национал предателите и родоотстъпниците !

А ако с мандат на БСП   Нинова и Борисов договорят коалиционно споразумение?   

току-що, attj написа:

А ако с мандат на БСП   Нинова и Борисов договорят коалиционно споразумение?   

Ако плеснат с ръце и се прегърнат, ще прогледнат и слепите. Площадът ще ги помете 

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако плеснат с ръце и се прегърнат, ще прогледнат и слепите. Площадът ще ги помете 

Не мисля да се случи случилото се навремето на  Станишев и Местан.  Всъщност нови избори според мен ще повишат резултата на БСП за сметка на този на ИТН.  Обединени националистите могат да съберат 8-10 %.  Герб пак ще са първи с 20-30 % от гласовете  и пак няма да е лесно възможно  да се формира мнозинство. При повече гласували мутрите на Маяма няма да прескочат 4-те проценти.  Правилно е Трифонов да предложи правителство и да става каквото има да става.  

преди 6 минути, attj написа:

Правилно е Трифонов да предложи правителство и да става каквото има да става.  

Логиката не ти е силната страна. Ако предложи ще го подкрепят. Затуй Антоанета правилно връща директно мандата. Не случайно е световна шампионка по шах.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Логиката не ти е силната страна. Ако предложи ще го подкрепят. Затуй Антоанета правилно връща директно мандата. Не случайно е световна шампионка по шах.

И защо Трифонов я кара предварително да се предава?  

преди 1 час, M.Николов написа:

Щом не можеш да опишеш подходящия, не виждам как ще можеш да прецениш и кой е неподходящия.

По-точно очаква с евентуални партньори(като тук изключваме Герб, ДПС и БСП)в коалиция да имат над 121 гласа в парламента за да могат да прокарат всички необходими закони.

Неподходящия се познава по делата. Съдиш го след това. А не да си фантазираш и да обещаваш преди да направиш каквото и да било. Защото до тук от Слави само и единствено обещания.

А да описвам нещо, което пак казвам, че не ми е работа е смешно. Не се занимавам с политика и си ми смешни всички "разбирачи". У нас всеки разбира от политика и футбол. За това и в двата сектора положението е видно. 😄 

Проблема е, че Слави изключва ВСИЧКИ партии, които са в парламента. И пак ще попитам. Защо се яви на избори? Той просто не е готов и се подигра с избирателите си. Е, ако те не го разбират, техен проблем е. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Какво не и харесваш ?

Май за тебе липсата на зависимости нищо не значи.

Не мисля, че е подготвена да бъде премиер. Това е. Не е толкова сложно. Пак казвам, щом критерия да си премиер е да знаеш 2-3 езика и да имаш икономическа магистратура... нивото е ясно. А да, забравих, трябва явно също да си шампион по шах. Не тенис, не волейбол, не крикет, не всеки друг спорт - шах. 

От разговора с вас поне ми става ясно какви хора са гласували за Слави. хехехе

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

А защо не ?

Да я хвърли на вълците да я изядат ли ?

Сакън да не отиде в гората -защото там може да има вълци.   Трифонов няма да има втори подобен шанс да формира правителство.   А може да разчита на Радев за сглобяване на служебно. 

преди 1 час, ostavime написа:

Не ми е на мен това работата, съжалявам, че ще те разочаровам. Виж, ако ме питаш нещо в моята сфера, ще ти отговоря, но не съм аз този, който се яви на избори и спечели 500 000 хил. гласа, а не може да предложи нищо насреща на избирателите си. Ако бях на мястото на Слави, щеше да съм готов с правителство. Не е ясно защо тогава отиде на избори?!? За да предложи за премиер световен шампион по шах ли??? Или очаква абсолютно мнозинство ли? Нееее, няма как, очевидно е. Радвам се, че все още има мислещи хора, които да НЕ гласуват за ШОУмен. 

Е, щом ти така го определи (какво ми липсва), значи е така и не го подлагаме на съмнение. 😄 А щом за теб Антоанета е най-добрия кандидат премиер на ИТН... ясна е работата, както вече казах. 😁

Извинявай, ама можеш ли да обясниш, как някой може да е готов с правителство преди даже да се е явил на избори :D  

Слави ясно е заявил, че коалиция с герб, бсп, дпс няма да прави. Възмущаваш се, че си спази обещанието ? Наистина, не знам какво предлагаш, коалиция с БСП ?

преди 4 часа, M.Николов написа:

Само че този шах дето го играят нашите политици е с различни правила и не е подходящ за такъв човек. Ще я лапнат хиените за отрицателно време и няма да може да предвиди нито един ход напред. Тук логиката не играе така че просто не става . Всъщност Слави просто я употребява за да се опита да закърпи имиджа си който още със старта на парламента пострада сериозно.

Цитат

Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Това обаче беше силно и напълно вярно изказване.

преди 2 часа, ostavime написа:

От разговора с вас поне ми става ясно какви хора са гласували за Слави. хехехе

Прав си, че не разбираш от политика. 

Зависимостите и компроматите са важно нещо. Ти точно с тях се подиграваш.

Може би си млад.

преди 2 часа, attj написа:

Трифонов няма да има втори подобен шанс да формира правителство

Това ще решат избирателите.

Важното е, че не си плюе на суратя и постъпва достойно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.