Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Извинявай, ама можеш ли да обясниш, как някой може да е готов с правителство преди даже да се е явил на избори :D  

Слави ясно е заявил, че коалиция с герб, бсп, дпс няма да прави. Възмущаваш се, че си спази обещанието ? Наистина, не знам какво предлагаш, коалиция с БСП ?

Слави трябваше да предложи правителство днес. Изборите бяха на 4.04.21. С други думи, 20 дни. Все можеше да сглоби нещо. 

И мислиш ли, че Слави някога ще има пълното мнозинство, за да е на неговото, при това САМО на неговото? Цялата власт, еднолично. А и всъщност това дали е добре? 

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Прав си, че не разбираш от политика. 

Зависимостите и компроматите са важно нещо. Ти точно с тях се подиграваш.

Може би си млад.

Това ще решат избирателите.

Важното е, че не си плюе на суратя и постъпва достойно.

Да, за сметка на вас аз не се срамувам да си призная, че не разбирам от политика, но знам, че вие веднага бихте наредили правителство. И както казах, в БГ на маса всеки е политик и треньор. Напоследък и много лекари, имунолози и вирусолози също се появиха. 

Това ще решат хората на следващите избори. Прав си. Направи скрийншот на това и ще си пишем след 3-4 месеца. 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 37 минути, ostavime написа:

Слави трябваше да предложи правителство днес. Изборите бяха на 4.04.21. С други думи, 20 дни. Все можеше да сглоби нещо. 

И мислиш ли, че Слави някога ще има пълното мнозинство, за да е на неговото, при това САМО на неговото? Цялата власт, еднолично. А и всъщност това дали е добре? 

Правителство с кой да сглоби, с БСП ? Или направо с герб ? Хората гласували за Слави, гласуват против моделът герб-бсп-дсп, за какви правителства говорим ? В чий интерес ще е това правителство ? Колкото време е нужно да формиране на правителство, толкова. Белгия са изкарали 500 дни.

преди 50 минути, ostavime написа:

Прав си.

За кое. Аз не знам как ще гласуват хората. По важното е, че новите избори ще отразяват по добре желанието на българите.

За това прави чест на Слави, че връща мандата.

преди 1 час, ostavime написа:

Слави ако беше предложил правителство днес, пред него стояха два варианта. Или да играе по свирката на партиите от статуквото и да влиза в договорки с тях, или същите тези партии като видят че не става тяхното, да му извъртят след няколко месеца един "вот на доверие" и да го катурнат.

Докато ГЕРБ, БСП и ДПС не останат общо с не повече от 119 депутата, няма никакъв смисъл от евентуално правителство на ИТН. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Докато ГЕРБ, БСП и ДПС не останат общо с не повече от 119 депутата....

Това може да стане само, ако се появи формация със наистина смислени и кадърни хора в нея, а не чалгарчета, дето цял живот са били на хранилка при тия трите. Туй му беше на славиту - рече хоп преди да скочи, а в крайна сметка и не скочи. На следващите избори се ориентирайте към ДБ, ако имате поне две клетки мозък.

току-що, insec написа:

Това може да стане само, ако се появи формация със наистина смислени и кадърни хора в нея, а не чалгарчета ...

Най-големия „кусур“ на ИТН беше, че нямаше информация за състава на партията.

Колкото до „чалгата“ - кой е по-голям чалгар? Който изпълнява или който ѝ се кефи?

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

За кое. Аз не знам как ще гласуват хората. По важното е, че новите избори ще отразяват по добре желанието на българите.

Нека бъде така. Направи скрийшот. Ако има повече гласове, ще е чудо. 

преди 17 минути, insec написа:

На следващите избори се ориентирайте към ДБ

Психо десните

преди 5 минути, ostavime написа:

Направи скрийшот.

Аз едно пиша, ти друго четеш. 

Защо си си навил на пръста дали ще има повече или по малко гласове ?

Това като как ще помрачи доблестната му постъпка, че си е спазил предизборното обещание ?

Аз не съм симпатизант на ИТН, но шапка му свалям за тази постъпка. 

Така се прави, такива политици трябва да уважаваме

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Image_9742019_302_0.gif

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Образователния ти ценз е достатъчен. Не ставаш, защото на тебе ти липсва здравословна доза самочувствие и патриотизъм, за разлика от Антоанета, която става за премиер, тъкмо по тая причина.

Айде бе ? Откъде знаеш кой колко самочувствие и патриотизъм има ???? :hit:

преди 3 часа, lsmurf написа:
Цитат

Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Това обаче беше силно и напълно вярно изказване.

Това не им попречи да си гласуват и подкрепят председател на НС . Защо това е неприемливо за правителство ?

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 7 часа, attj написа:

Кои обещания е изпълнил като ИТН още не са управлявали?

Да не се коалират с национал предателите и родоотстъпниците !

Но си избраха Председател на НС и МАяМата по комисии разни ?

И гласуваха вече разни неща скорострелно , които са дори противоконституционни ?

И забравиха за мажоритарното гласуване :)

преди 6 часа, ostavime написа:

Или очаква абсолютно мнозинство ли?

Очевидно иска пълно мнозинство.

Което няма как да стане. И аз искам  да няма комунисти в управлението /дори това да изключва и много от ГЕРБ/ но очевидно няма как да стане.

Тъпо е да искам да "се изчегъркат " или с тричленки каквито сега яростно искат някои мижави партийки да разстрелват едва ли не...

Така че какво пречи на Слави да състави правителство без участието на БСП, ДПС, ГЕРБ и другите които толкова уж не иска ?

Те казаха че ще го подкрепят безусловно .

Хайде , няма да имат министри - давай - управлявай Слави .

Ама СЛави не ще. Защото е страхливец и мижитурка, който на втория ден загърби и референдум и обещания и всичко ....

пп

Това за абсолютното мнозинство е наистина интересен случай , особенно за демагозите дето толкова плюеха гЕРБ точно за това - Че прекалено голямо мнозинство имат, че са се окопали във властта,  че се действа авторитарно и еднолично , че не се слушат критиките и мнението на малките  парти и т.н. и т.н.

Е какво сега ще бъде с ИТН когато получи пълно и абсолютно безапелационно мнозинство ???

Нещо по хубаво ли ??? Айде бе ?  :hit:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Психо десните

Аз едно пиша, ти друго четеш. 

Защо си си навил на пръста дали ще има повече или по малко гласове ?

Това като как ще помрачи доблестната му постъпка, че си е спазил предизборното обещание ?

Аз не съм симпатизант на ИТН, но шапка му свалям за тази постъпка. 

Така се прави, такива политици трябва да уважаваме

А 500 000 хил. избиратели? За тях нещо? 

преди 7 минути, ostavime написа:

А 500 000 хил. избиратели? За тях нещо? 

Не ти схващам логиката. Ако го харесват, пак ще гласуват за него. Ако са се разколебали, ще гласуват за друг. Ако пък са го харесали други, ще гласуват те пък за него. 

Демокрацията е ценно нещо, особено когато една държава не притежава адекватни шпионски служби. Колкото повече демокрация, толкова повече демокрация. 

Какъв е проблема ?

"Демокрацията е лошо нещо, но нищо по добро не е измислено."

Уинстън Чърчил

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Какъв е проблема ?

Не е ли странно някой да иска абсолютно и тотално мнозинство, което освен всичко няма шанс да го получи ??

Както споменах по горе, нали за това е най много критикуван ББ и ГЕРБ че били узурпирали цялата власт , в авторитаризъм, еднолично упралвение и т.н.

Сега Слави върви точно в тази посока  .

Каква е тази политическа шизофрения у някои , не рабзирам .

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Психо десните

Toва е единствения реалистичен вариянт - на кой му харесва, на кой не, но реалността е такава, другото са илюзии при това доста прозрачни.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не е ли странно някой да иска абсолютно и тотално мнозинство

Това го казва Бойко, не Слави. 

Слави каза, че не може да управлява заедно с тези, срещу които се бори. С други може, но за съжаление в този парламент няма достатъчно други и затова връща мандата.

На тебе лично не знам как по бавно да ти го напиша.

току-що, insec написа:

Toва е единствения реалистичен вариянт

Фтасахме я !

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

Не е ли странно някой да иска абсолютно и тотално мнозинство

Това го казва Бойко, не Слави. 

Слави каза, че не може да управлява заедно с тези, срещу които се бори. С други може, но за съжаление в този парламент няма достатъчно други и затова връща мандата.

На тебе лично не знам как по бавно да ти го напиша.

Ами то никога няма да има с кого да управлява.

Защото и мен не ми харесват мутресите като МяМАта галевица с поправките Ванко едно, като адвокатката на мултигруп Дончева, като  "ало Маджо се обади"  дето е със наказания и спрени адвокатски права , като царя на фекйкнюз Бабикян,  .... и т.н и т.н. дето обслужват именно мутроолигарси, но не искам да се разстрелват , а искам колкото повече хора да се интересуват и да знаят тези неща.

Защото това е начина някой да се отстрани - чрез избори и информиран вот.

Това което е в момена в парламента е победа на фейкометите, на мутроолигарсите и провалените червени политици жадни за власт.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Иронизирам. Мисля, че нещата отиват на добре

Чалгията никога не води нещата към добре, инак не би била чалга.

току-що, miro20 написа:

Ами то никога няма да има с кого да управлява.

Друг ще управлява тогава. Какъв ти е проблема. 

Е, Тиквоча и Корнела да плеснат с ръце и да се прегърнат, кат са толкоз ербап да плюят Слави. 

Ето за това говорех и  аз

https://www.facebook.com/evgeny.mihaylov/posts/10227051315055219

Цитат

Слави днес отказа да прави правителство, защото не желае подкрепа в този парламент "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани".
Как се коват закони и нов Избирателен кодекс "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"?
Председателят на НС и председателите на комисиите също бяха избрани "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани."
Е, "демократични" приятели, как се чувствате в ролята и в определението, в които ви вкара Слави Трифонов на когото вие дадохте безгранична подкрепа?
Третият мандат ще се реализира ли също "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"?
Всички "партии на протеста", барабар със Слави, си поиграха на "Тука има, тука нема".
А вие шах играете ли, приятели?

преди 12 минути, miro20 написа:

като  "ало Маджо се обади"  дето е със наказания и спрени адвокатски права , а искам колкото повече хора да се интересуват и да знаят тези неща.

Ама не искаш хората да знаят и да се интересуват кой е бил шеф на бригадите от биячи и личен бодигард на същия този Маджо, нали?

преди 22 минути, Krix написа:

Да, това е притеснително.

Но внимавай с Киро.

Покрай ИТН плюе и други, които нямат вина.

За неизпълненото обещание добре ги плюе.

Ама що ги плюе за изпълненото обещание ?

Май и на Киро не му е чист косъма

преди 19 минути, Krix написа:

....

Коги му разправях, че ще си посипва главата с пепел, майтап си мислеше - не брейка, а Киро блейката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.