Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 1 минута, sound написа:

Е незнанието е висшата ценност на лекето. 🤣

Така ли ти казваше тати?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 5 минути, lsmurf написа:

Мисля че това е истината. А това че някой бил единствения "избран директно от народа" . Първо изобщо не съм сигурен че това е така. Реално погледнато Борисов му помогна с каквото можа за избора , той сам си го призна докато течеше разправията помежду им. Второ като народ не еднократно сме доказвали че сме склонни на грешки така че дори да приемем че наистина сме го избрали не следва че трябва да бъде оставен да си прави каквото иска. Трето утре може да си изберем и още по калпав президент , значи ли това че е добре предварително да сме му дали цялата власт. България е парламентарна а не президентска република така че нормално е парламента да има решаваща дума както по логика така и по закон. Освен това тъпите извинения че ако не се даде правото на президента ГЕРБ ще командва парада вече не вървят. Видяхме вече че мнозинството на практика е друго. Добро или лошо трябва вече да се разчита на това мнозинство. Може пък и да е добре че парламента е толкава фрагментиран така ще трябва партиите ни да се научат да работят една с друга а не да са в непрекъснати махленски свади. 

Прав си , но просто червената мутренска пропаганда и проекти припознаха институцията "президентство" като ракета носител .

Той е 5-та гума, когато останалите куцат. А то все повече куцат. Затова се осланят вече на "ховърборда" на една гума - пРезилдента.

Реално имаме един сравнително успешен  мандат и управление с определени все пак и успехи . С добри външни и вътрешни показатели  на държавата.

И понеже политическата имзет не може да оспори това, обедини ги единствено омразата. Такава прозира и от някои тук . Дето просто си мразят ГЕРБ и се комплексират когато трябва да спорят по даден въпрос , щото няма с какво :)  

Относно фрагментирането  , видя се че се заформи нов ОФ , чиито общи точки са... е само една... - "мразим ГЕРБ" :) 

Това не им попречи да загърбят всякакви различия, всякакви обещания, всякакви принципи. ГЕРБ реално обедини всичката политическа измет.

И всички забравиха че всъщност, 840 хил избраха ГЕРБ ,а не тези които вече се фръцкат като премиери с мижавите едноцифрени проценти .

А Слави се изложи .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, M.Николов написа:

.....

А я кажи как успя да станеш такова леке - от много лизане на задници или по рождение?

преди 5 минути, miro20 написа:

ГЕРБ реално обедини всичката политическа измет.

И па не могат да се обединят - измет, лекета, такива са си те, сами себе си не могат да понасят, за туй дирят вина у други.

преди 8 минути, miro20 написа:

Прав си , но просто червената мутренска пропаганда и проекти припознаха институцията "президентство" като ракета носител .

Той е 5-та гума, когато останалите куцат. А то все повече куцат. Затова се осланят вече на "ховърборда" на една гума - пРезилдента.

Реално имаме един сравнително успешен  мандат и управление с определени все пак и успехи . С добри външни и вътрешни показатели  на държавата.

И понеже политическата имзет не може да оспори това, обедини ги единствено омразата. Такава прозира и от някои тук . Дето просто си мразят ГЕРБ и се комплексират когато трябва да спорят по даден въпрос , щото няма с какво :)  

Относно фрагментирането  , видя се че се заформи нов ОФ , чиито общи точки са... е само една... - "мразим ГЕРБ" :) 

Това не им попречи да загърбят всякакви различия, всякакви обещания, всякакви принципи. ГЕРБ реално обедини всичката политическа измет.

И всички забравиха че всъщност, 840 хил избраха ГЕРБ ,а не тези които вече се фръцкат като премиери с мижавите едноцифрени проценти .

А Слави се изложи .

С кое се е изложил Слави? Едва 2 ден е.

преди 6 минути, acnekt написа:

С кое се е изложил Слави?

Не подкрепиха предложението за мораториум върху сключване на сделки от правителството в оставка за много пари

преди 4 минути, M.Николов написа:

....

Е за да стъпкват хората без да искат, то вече трябва да си леке - тъй, че друга е причината, явно си леке по рождение. Кофти съдба майна, съчувствам ти в някаква степен, все пак не ти си виновен, че си роден леке.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не подкрепиха предложението за мораториум върху сключване на сделки от правителството в оставка за много пари

Ха чети, де!

https://frognews.bg/novini/mariia-kapon-vav-vtornik-vnasiame-iskane-moratorium-kabineta-ostavka.html

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

....

Брейка, че приказва много глупости, приказва, ала когато нацели истината, я нацелва много точно - за съжаление на чалгите.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ква е тая мутра? Едно изречение не умее да каже.

Май беше и при Слави. Бегло си спомням, май беше и при 7/8 ТВ.

Е за да стъпкват хората без да искат, то вече трябва да си леке - тъй, че друга е причината, явно си леке по рождение. Кофти съдба майна, съчувствам ти в някаква степен, все пак не ти си виновен, че си роден леке.

Това ли измисли с кастрираната си главица?

Хм интересно Хатаке Какаши е на мода :)

преди 3 минути, acnekt написа:

....

Брейка при Слави :cantbelieve: - не може да бъде, искам да видя!!!

преди 2 минути, M.Николов написа:

....

Това, че си тъпо нещастно долно леке, не е измислица - факт е, уви!

преди 16 минути, miro20 написа:

Кое точно е успешното на мандата ? Това че сме страната с най малка продължителност на живота, най силно намаляващата нация, страната с най ниски доходи в ЕС , с най много бедни , с най голямо неравенство, с лошо здравеопазване и без нито един университет способен да се мери със световните. Нашите пенсионери сънуват розови сънища да доближат пенсиите на тези от "фалирала Гърция" Кое точно тихаресва от тези неща. Мога да изброявам още дълго но поста ми ще стане прекалено дълъг.

преди 4 минути, sound написа:

Споко, вече можеш да си вдигнеш гащите.

току-що, lsmurf написа:

Кое точно е успешното на мандата ? Това че сме страната с най малка продължителност на живота, най силно намаляващата нация, страната с най ниски доходи в ЕС , с най много бедни , с най голямо неравенство, с лошо здравеопазване и без нито един университет способен да се мери със световните. Нашите пенсионери сънуват розови сънища да доближат пенсиите на тези от "фалирала Гърция" Кое точно тихаресва от тези неща. Мога да изброявам още дълго но поста ми ще стане прекалено дълъг.

Кое от думите "сравнително" не разбра ?

Очакваше  какво ? ББ или някой вожд да те оножда за да повиши демографията ли ? да излекува с маг Фидан всички болни възрастни ? С  магическа пръчка да вдигне от 5$ пенсиите на 1500$ ?? Да налее 4.7милиарда , колкото е бюджета на Харвард във СУ ли ?

Айде моля ти се... :getout:

току-що, M.Николов написа:

....

Ма ти до сега си искал да ми духаш ли бре леке - лелееееее цъ цъ

преди 11 минути, sound написа:

Брейка, че приказва много глупости, приказва, ала когато нацели истината, я нацелва много точно - за съжаление на чалгите.

Само, обаче лъже най-нагло, ако говори срещу Борисов, нали?

преди 9 минути, sound написа:

Брейка при Слави :cantbelieve: - не може да бъде, искам да видя!!!

Киро Скалата, моя грешка. Приличат си.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Кое точно е успешното на мандата ?

Аз от друг не очаквам да се сдави с Божков примерно или с Бобокови - всъщност и от Борисов не съм очаквал, макар да има професионален стаж зад гърба си в този аспект.

преди 4 минути, miro20 написа:

Кое от думите "сравнително" не разбра ?

Очакваше  какво ? ББ или някой вожд да те оножда за да повиши демографията ли ? да излекува с маг Фидан всички болни възрастни ? С  магическа пръчка да вдигне от 5$ пенсиите на 1500$ ?? Да налее 4.7милиарда , колкото е бюджета на Харвард във СУ ли ?

Айде моля ти се... :getout:

Мен и да ме << ^^ оножда^^>> няма да родя. Но, на такъв пост не заслужава да се коментира. Изключително тъпо изказване. ГЕРБ. Какво да се каже.

Аз от друг не очаквам да се сдави с Божков примерно или с Бобокови - всъщност и от Борисов не съм очаквал, макар да има професионален стаж зад гърба си в този аспект.

Баси вица!:giggle1:

преди 3 минути, acnekt написа:

Само, обаче лъже най-нагло, ако говори срещу Борисов, нали?

Освен подкрепа за Божков, за друг не съм го чувал да има - Брейка не е лъжец, нито не- лъжец, опитва се да изкарва някакви кинти от тубата, поодъртял е вече и го бие шайбата все по- сериозно, което предвид и без това скромния му интелект, не е изненадващо.

току-що, sound написа:

Силни са мутрите, няма спор.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.