Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 7 минути, Aumi написа:

Това написа журналистът Явор Дачков в социалната мрежа.

Сега всеки, който може да пише и още толкова - които не могат, но се опитват - ще започне „да си чеше егото“, на гърба на ИТН!!!

Нека си пишат - демокрация сме, все пак! Всеки има право да се изложи!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 2 часа, Antonya.Antonova написа:

Имаме ли шанс, изобщо?

Докато се надяваме да стане от днес за утре - нямаме шанс. Благодарение на тази ни наивност ни пързалят не десет, а 30+ години. Все си мислех, че след очеизвадните тъпотии на царя масата ще поизтрезнее, ама не би - тъкмо обратното се случва.

преди 7 минути, attj написа:

При третия мандат ИТН все още имат възможност да покажат желание за промяна.

Каква промяна те гони тебе пък :D  Гласува си за патреотите, които целуваха задника на Вожда сега се сети, че е време за промяна

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Каква промяна те гони тебе пък :D  Гласува си за патреотите, които целуваха задника на Вожда сега се сети, че е време за промяна

На мен си ми е добре и без промяна.   С промяна дано пък е още по-добре.    

преди 6 минути, attj написа:

При третия мандат ИТН все още имат възможност да покажат желание за промяна.

Е тей, ала най е гот да се показва желание за промяна, когато нямаш възможност за такава - когато имаш ..... тогава идва отговорността, а туй е вече "не ми се нрави". Дето е казано, че едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш - е в това трето и четвърто се дънят всички. Искат промяна, ма ако може да стане с едно щракване на пръстите и да няма ощетени, че все пак са от едно котило.

преди 10 часа, Aumi написа:

Днес ще ви излъже Слави, утре - друг. А вие продължавайте да сте наивни като овцете и да защитавате такива безотговорни хора като него.

А вчера, и онзи ден, и миналия месец, и цялата минала година, и последните десет години преди това, ни лъже един и същи екземпляр - Бойко Б. - бодигард на Маджо и шеф на бригадите от биячи на СИК.

Ние решихме да кажем че не сме съгласни с това положение, а ти продължавай да си наивна като овцете и да защитаваш такива откровени престъпници като него.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

А вчера, и онзи ден, и миналия месец, и цялата минала година, и последните десет години преди това, ни лъже един и същи екземпляр - Бойко Б. - бодигард на Маджо и шеф на бригадите от биячи на СИК.

Ние решихме да кажем че не сме съгласни с това положение, а ти продължавай да си наивна като овцете и да защитаваш такива откровени престъпници като него.

Ти къде видя да защитавам някого?

преди 8 часа, miro20 написа:

ДБ ли ? с "ало Маджо" и оня започнал кариера като червен разградски прокурор ? :) 

А с Герб ли? С оня започнал кариерата си като бодигард на същия този Маджо?

преди 13 минути, Aumi написа:

Ти къде видя да защитавам някого?

Ахааа, ти не защитаваш никого, само минаваш да се изплюеш по Слави. Добре . Съгласен съм. Имаш ли обаче идея кой трябва да стане шеф-диригент, или знаеш само кой не трябва да е?

преди 1 час, insec написа:

Е тей, ала най е гот да се показва желание за промяна, когато нямаш възможност за такава - когато имаш ..... тогава идва отговорността, а туй е вече "не ми се нрави". Дето е казано, че едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш - е в това трето и четвърто се дънят всички. Искат промяна, ма ако може да стане с едно щракване на пръстите и да няма ощетени, че все пак са от едно котило.

В този парламент, не може да се случи никаква промяна. Та зарежи да вменяваш отговорност на тоя и оня, щото не искат да вървят по гайдата на овчата пасмина. Промяната е невъзможна в тази конфигурация. Единственото решение- нови избори! Ето това е отговорно. А Славчо показа че може! Може да си държи на думата, когато цялата герберастка и соросоидна измет заедно с прислугата си съдра гърлата, да се дере против него. Ма трябваше да внимавате повече бе- на него не му пука да е Лош! Другари отговорници...😆

Президентска република!  

Божков президент!

преди 1 минута, Чингис Хан написа:

Президентска република!  

Божков президент!

Е той Божков беше президент вече. На федерацията по шах.

Иначе да- президентска република. Даже си имаме и Президент.

преди 7 минути, Радул написа:

Е той Божков беше президент вече. На федерацията по шах.

Иначе да- президентска република. Даже си имаме и Президент.

Майна иде реч за президентско управление тип САЩ.

Божков е велик математик и патриот!  Славчо е шоумен, и силно се съмнявам да е патриот!

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

ГЕРБ + БСП + ДПС = ВЛ

Плеснаха с ръце и се прегърнаха !

преди 5 часа, gagodrago написа:

Троло20, най-якото е, че при спечелени от него избори, пак изритахме вожда ти от властта.  :)

Ще ви се, ама уви ... Точно тези подчертани ви думи показват каква е коалицията. Новото ОФ.

И това не е ГЕРБ + ДПС + БСП , а "всички мутри срещу гЕРБ"

т.е. Слави + ДПС + БСП + "АлоМаджо"  + фейкометните бабикянци с МАяматаГалевица и Танчето мултигрупова 

В една нормална държава и спокойна политика, сегашното НС не трябва да пипа абсолютно нищо .

Защото АКО имаха морал , щяха да изчакат или сформиране на правителство, или новите избори юли месец.

Слугите на мутрите и задкулисието обаче, в момента бързат ли бързат да внасят скорострелно всякаки съмнителни и противоконституционни  закони и решения.

Защо го правят,  всеки нормален човек може да се сети и без намеци за "Задкулисие"  и изпълняване на мутренски поръчки .

Най крещящо е закриването на КПКОНПИ  и затлачване на стотиците дела срещу престъпни мутроолгиарси .

Които сега доволно потриват ръчички как ще им се затлачат и прехвърлят в девета глуха делата...  А това е близко и до закриването и прекратяването им.

Създаването на спешни комисии за ревизиране и мораториум върху правителството в оставка е също крещящо антиконституционно .

Бързат защото знаят че след два месеца няма да ги има в парламента.

Обслужването на ДПС с изборния закон е също очеизвадно .

ЦИК пък ще си го назначава фигуранта-пРезилдент. т.е. пак от задкулисието .

контролиран ЦИК със контролирани машини на изборите /които са отхвърлени и спорни в много държави /  нали се досещате какво означава

НАмесата в съдебната власт пък дори не мис е коментира...

Колко още золуми ще направи това мутренско НС , идея си нямам.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Най крещящо е .....

Цъ, най- крещящо е, че никой не се сеща да попита "а защо ДПС напусна заседанието",  никой не обръща и внимание, че от ДПС т.е. партията, която най- много беше против ограничението на секциите в чужбина, в момента не се чува ни звук, ни стон. Майстор си е бей Доган наистина, хитра лисичка, само че за съжаление на тълпата зомбита, има и такива, които знаят: не, че лисицата е толкова хитра, а че кокошките са много прости.

преди 31 минути, Чингис Хан написа:

Майна иде реч за президентско управление тип САЩ.

Точно така майна. И аз за тва говоря.

преди 1 час, ivottoshev написа:

А с Герб ли? С оня започнал кариерата си като бодигард на същия този Маджо?

Ахааа, ти не защитаваш никого, само минаваш да се изплюеш по Слави. Добре . Съгласен съм. Имаш ли обаче идея кой трябва да стане шеф-диригент, или знаеш само кой не трябва да е?

Гербавите що така ги е срам да си признаят, за кой гласуват :D  

"ама аз никога не съм подкрепял, ама аз не съм гласувал за него" Обаче опорките стабилни, дума по дума повтарят едно и също. Всички плюят, само герб все забравят да споменат. Странна работа.

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Гербавите що така ги е срам да си признаят, за кой гласуват :D  

"ама аз никога не съм подкрепял, ама аз не съм гласувал за него" Обаче опорките стабилни, дума по дума повтарят едно и също. Всички плюят, само герб все забравят да споменат. Странна работа.

Аз не съм видял човек който да се срамува или крие че е гласувал за ГЕРБ.

Самия аз съм го казал много отдавна и защо .

Това което казваш  е характерно за такива като вас - критиците на дясното и на ГЕРБ.

Един не съм видял да се похвали че гласува за БСП или ДПС. Но  виждаме колко хиляди гласа имат.

Всеки казва .. "аз не съм червен" ама... ама.. ?

:)

Аз пак ви питам. Има ли изобщо шанс да се освободим от ТРИОТО? Имам предвид С ИЗБОРИ?

Те са хванали народа в мъртва хватка. Големите медии са с тях, олигарсите са с тях, капиталите са в тях.

преди 19 минути, miro20 написа:

Аз не съм видял човек който да се срамува или крие че е гласувал за ГЕРБ.

Самия аз съм го казал много отдавна и защо .

Това което казваш  е характерно за такива като вас - критиците на дясното и на ГЕРБ.

Един не съм видял да се похвали че гласува за БСП или ДПС. Но  виждаме колко хиляди гласа имат.

Всеки казва .. "аз не съм червен" ама... ама.. ?

:)

Какво против бсп или дпс имаш, нали призоваваш ИТН да състави правителство с тях ?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

нали призоваваш ИТН да състави правителство с тях ?

"нали " ? Нали си говориш глупости, трябва ли на всяка твоя измишльотина да ти обръщам внимание  ?

Вече за 5-ти път установявам че не си чел съвета на Богомил Бонев , цитиран от Мойра  :hit:

преди 3 минути, miro20 написа:

"нали " ? Нали си говориш глупости, трябва ли на всяка твоя измишльотина да ти обръщам внимание  ?

Вече за 5-ти път установявам че не си чел съвета на Богомил Бонев , цитиран от Мойра  :hit:

Пак те е страх да си кажеш какво мислиш и казваш на черното, бяло :)  Какво от "да се състави правителство" не разбираш ? 

току-що, N1K17Y написа:

Какво от "да се състави правителство" не разбираш ? 

Кой е казал с министри от БСП и ДПС ? 

Цитат моля ?

току-що, N1K17Y написа:

А с кого ще го прави правителството тогава ? :D  

Чукча писатель чукча не читатель .

Да ти помогна с това което не си чел и видял  но за амнайсти път натрапваш  излагацитие си :

https://www.facebook.com/bogomibonev/posts/10219775081627648

Цитат

Слави, не се прави така.
Имаш плаващо мнозинство. За политики.
Правиш кабинет, опитваш да прокараш смели реформи, не го приемат, искаш вот на доверие. Гласуват го и подаваш оставка. Така се прави. Когато политиката се приема сериозно.
Така даваш възможност в следващите избори повече хора да гласуват за идеите ти. Обираш периферията на другите партии, както и негласувалите.
Сега направи едно нищо.
Оправдания за страха винаги ще се намерят.
Ако беше опитал, щеше да имаш много повече шансове за следващи избори.
Че нямаш политическа грамотност, това е ясно.
Но да нямаш мъжество и да не рискуваш, така се става политическа мишка. Която пее чалгирани възрожденски патриотични песни.
Като шоумен и без това отдавна не ставаш.

Къде пише "съвет за правителство с бСП "? :hit:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.