Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Путин на хуй.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 36 минути, parmobil написа:

Е, как лъжа? Нали за кенефи ти дадох линк към руска медия

Там пишеше за известен проблем от време на време (не постоянно) и то само с някои модели от кенефите и то само ако специално тези модели са разположени в централната част на Москва, породен от претоварване на мрежата, а не от липсата на мрежа  

Цитат

Понякога мрежата е толкова силно претоварена, че съоръжението не може да обработва никакви плащания. Ние също така се свързваме със сървърите чрез интернет .

Компанията отбеляза, че блокирането не засяга всички „златни тоалетни“, а само „избран брой модели, разположени по-близо до центъра“

Не мислиш ли че това е доста далеч от твърдението ти че човек Москва не може да се изпикае? 

Нищо не каза по въпроса защо в София на човек наистина му е трудно да намери къде да пикае? Нали сме в столицата на просперираща държава-членка на ЕС и НАТО? Не трябва ли у нас това да е далеееееч по-лесно, от колкото в столицата на пропаднала Русия?!? 

преди 8 часа, communismatic написа:

Направо си правя гавра с труп в момента... 😆😆😆

😆

Добре че най-после научи че им спрели интернета, че да не задаваш глупави въпроси. И за НАТО базата на антируското НАТО в Ульяновсk за която лично другаря  Poo-tin  агитира депутатите научи скоро. Чудя се следващото ещо дето те изнеса какво ли е. Ти знаеш ли че бяха избомбили един завод по грешка в Иран твоите любимци?

Успокоих се , проблема с push нотификациите в Max-a  е решен!

Ще пуснат сирените  и като ги чуеш тогава си отваряш Max-a  да видиш какво става ;). Безаналогово решение!

https://www.yapfiles.ru/get_player/?v=vMDM2MzY2NDQt9afb

А какво правим ако няма интернет ?

Първите жертви в боя за Телеграм паднаха :)

https://www.yaplakal.com/forum1/topic3059593.html

преди 11 минути, kosyo написа:

Добре че най-после научи че им спрели интернета, че да не задаваш глупави въпроси.

Мда, 100% си записвам глупостите ти. Хубаво е, че си ти, да ме светнеш за състоянието на РФ... 😆

преди 12 минути, kosyo написа:

И за НАТО базата на антируското НАТО в Ульяновсk за която лично другаря  Poo-tin  агитира депутатите научи скоро.

Извинявай, колко още пъти трябва да обяснявам за РФ и НАТО? Щото до момента станаха към 453.

преди 1 час, parmobil написа:

Е, как лъжа?

Ти никога не лъжеш. Специално за РФ... колко тези изрече и нито една не излезе истина - цени на основни стоки, насилствена мобилизация, сериозни проблеми за руската икономика... Да продължавам ли? 😆

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Ами явно има нещо с нета в Москва, след като самите руснаци го коментират.

Е, ти си супер наясно с нещата... И твоите теории за РФ сме ги чели. 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Е, ти си супер наясно с нещата... И твоите теории за РФ сме ги чели. 😆

Тоест няма никакви проблеми с нета и тия интервюта с руснаци от репортажа са ИИ?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Тоест няма никакви проблеми с нета и тия интервюта с руснаци от репортажа са ИИ?

Тоест... вече съм обяснил, за какво иде реч. Специално и ти, колко тези изказа... и ти като Костов, нито една не доказа като истина. Няма какво да коментирам повече. Ти нямаш елементарни познания по политология, кво да говорим за някакви по-сложни дискусии с теб. 😆

току-що, communismatic написа:

Тоест... вече съм обяснил, за какво иде реч.

https://edition.cnn.com/2026/03/21/europe/internet-outages-russia-digital-crackdown-intl-cmd

https://www.nbcnews.com/world/russia/russia-moscow-internet-outages-putin-ukraine-drones-crackdown-fears-rcna263634

Интересно, "твоят" руснак, дето казал, че нямало било никакъв проблем с нета в Москва, знае ли, че Песков даже е обяснил, че прекъсванията били от съображение за сигурност?

И ако няма прекъсвания на нета, защо Песков ги обяснява?

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Ами явно има нещо с нета в Москва, след като самите руснаци го коментират.

Ами има тук един наш колега-съфорумец, дето даде линк към руска медия в който се казва че тези проблеми са само от време на време и то само в централната част на Москва. По БиТиВиТу обаче се опитват да ни внушат че такова е положението в цяла Москва и едва ли не в цяла Русия.

От една друга национална медия наскоро чухме че граф Игнатиев е главният виновник за обесването на Левски. От същите тези медии всекидневно чуваме че агресор е Иран, въпреки че именно иранците бяха нападнати...

Ти ако искаш вярвай на всичко, което чуеш по телевизора, но не налагай това за чиста монета.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Песков даже е обяснил, че прекъсванията били от съображение за сигурност?

И ако няма прекъсвания на нета, защо Песков ги обяснява?

Това е вече нещо друго. Ако е свързано със заглушаване на укарински дронове е съвсем нормално. Не мислиш ли така? Това обяснява и защо тези прекъсвания са само в централната част на Москва, а не в целият град, както се опитват да манипулират от БиТиВиТу

преди 21 минути, communismatic написа:

Мда, 100% си записвам глупостите ти. Хубаво е, че си ти, да ме светнеш за състоянието на РФ... 😆

Извинявай, колко още пъти трябва да обяснявам за РФ и НАТО? Щото до момента станаха към 453.

Ти никога не лъжеш. Специално за РФ... колко тези изрече и нито една не излезе истина - цени на основни стоки, насилствена мобилизация, сериозни проблеми за руската икономика... Да продължавам ли? 😆

Ами питаш за  краварските медии нещо и си викам тоя ,чак толкова ли да не знае . А за Антируско НАТО така и не му дойде времето да отговориш- това е защото не струваш :) Да питам ли дето другаря Poo-tin не давал да се разширява НАТО , дали се е разширило случайно? Знаеш колко струваш и аз знам - сигурен ли си че ще успееш?

Между другото, откакто започнах, да влизам в "Х", почнах да се натъквам и на тия, дето Мирко Вучинич ги пляска тук. Мани майтапа, ама по-елементарна пропаганда не съм срещал. Единия даже наскоро постна новина, че Путин забранил използването на рутери в РФ... 😆

преди 15 минути, communismatic написа:

Тоест... вече съм обяснил, за какво иде реч. Специално и ти, колко тези изказа... и ти като Костов, нито една не доказа като истина. Няма какво да коментирам повече. Ти нямаш елементарни познания по политология, кво да говорим за някакви по-сложни дискусии с теб. 😆

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ами има тук един наш колега-съфорумец, дето даде линк към руска медия в който се казва че тези проблеми са само от време на време и то само в централната част на Москва. По БиТиВиТу обаче се опитват да ни внушат че такова е положението в цяла Москва и едва ли не в цяла Русия.

От една друга национална медия наскоро чухме че граф Игнатиев е главният виновник за обесването на Левски. От същите тези медии всекидневно чуваме че агресор е Иран, въпреки че именно иранците бяха нападнати...

Ти ако искаш вярвай на всичко, което чуеш по телевизора, но не налагай това за чиста монета.

Това е вече нещо друго. Ако е свързано със заглушаване на укарински дронове е съвсем нормално. Не мислиш ли така? Това обяснява и защо тези прекъсвания са само в централната част на Москва, а не в целият град, както се опитват да манипулират от БиТиВиТу

Искрено ви казвам - потърсете помощ! 

Аз разбирам, че ви е криво за глупостите, които се случват в РФ, но пък да се правите на тъпи е смешно. Или тъжно?

преди 1 минута, parmobil написа:

Искрено ви казвам - потърсете помощ! 

Аз разбирам, че ви е криво за глупостите, които се случват в РФ, но пък да се правите на тъпи е смешно.

Не те разбрах. Упрекваш руснаците, че в името на сигурността спират от време на време интернета в централната част на Москва ли?

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз разбирам, че ви е криво за глупостите, които се случват в РФ, но пък да се правите на тъпи е смешно. Или тъжно?

Кои глупости примерно? Цената на яйцата, които бяха 90 рубли, а ти твърдеше, че нямало такива? За тия глупости ли говориш?
2.jpg
1.jpg

току-що, ivottoshev написа:

Не те разбрах. Упрекваш руснаците, че в името на сигурността спират от време на време интернета в централната част на Москва ли?

Аз не упреквам, а ти обясних причините. Ти се мъчиш да го оправдаеш с технически проблеми и строителство. Забрави ли?

току-що, communismatic написа:

Кои глупости примерно? Цената на яйцата, които бяха 90 рубли, а ти твърдеше, че нямало такива? За тия глупости ли говориш?
2.jpg
1.jpg

Още веднъж - избрахте най-евтините!

И с какви яйца ще оправдаеш блокирането на мобилен интернет в РФ?

P.S. За пореден път виждам, че можеш да  ползваш търсачката. Защо не я ползваш за нещата, които те питах за Мишустин и Чемезов, а все се правеше на пропуснал? За "цъфтеж" на руската икономика, която обясняваше?

Смешен и неинтересен си.

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Чак па само централната част на Москва...

https://news.ru/society/pochemu-ne-rabotaet-mobilnyj-internet-segodnya-22-marta-gde-sboi-v-rossii

преди 11 минути, parmobil написа:

Още веднъж - избрахте най-евтините!

Тъй ли? Ми, що си писал тогава "Избрах най-евтините?" Ти дори и да лъжеш, не можеш... 

преди 12 минути, parmobil написа:

И с какви яйца ще оправдаеш блокирането на мобилен интернет в РФ?

Абсолютно нищо не съм оправдал, просто ти се подигравам на акъла, както правя винаги с теб. Ти си тотално несъстоятелен човек.

преди 12 минути, parmobil написа:

За пореден път виждам, че можеш да  ползваш търсачката.

То и ти можеш, да я ползваш. Би ли ми показал, къде си спорил с мен за язовирите, както твърдеше и както излъга?

преди 13 минути, parmobil написа:

Смешен и неинтересен си.

Повече от човек, дето дори и след като стана ясно, че лъже като "ром", та продължава, да отрича?

преди 19 минути, parmobil написа:

Аз не упреквам, а ти обясних причините. Ти се мъчиш да го оправдаеш с технически проблеми и строителство. Забрави ли?

- предотвратяване на разпространението на дезинформация и на възможни опити за външна намеса

- включително чрез гражданското общество и проверители на факти (кой ще командва проверителите смятам че е ясно)

- ако онлайн платформите подсилват опитите за намеса и дезинформацията, може да бъдат разследвани

- създаден  е временен координационен механизъм за противодействие на дезинформацията и борба с хибридните заплахи

-  Всички средства, с които разполагаме, може да бъдат използвани

Това горното къде мислиш че се случва? В Русия ли? Ми не, в България!!!

https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgariia-zadejstva-evropejskiia-mehanizym-za-ranno-preduprezhdenie-6255182

Те поне са във война и имат до някъде право да спират нет-а, ако това е с цел сигурност. Ние обаче във война ли сме? 

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Чак па само централната част на Москва...

https://news.ru/society/pochemu-ne-rabotaet-mobilnyj-internet-segodnya-22-marta-gde-sboi-v-rossii

Това беше според линка, който Пармобилчо даде.

Замислял ли си се защо се говори за спиране само на мобилният нет? Според мен това е наистина за заглушаване на укропските дронове. Ако беше за заглушаване на гласът на руснаците, нямаше ли да им бъде спрян и стационарният нет?  

преди 13 минути, ivottoshev написа:

- предотвратяване на разпространението на дезинформация и на възможни опити за външна намеса

- включително чрез гражданското общество и проверители на факти (кой ще командва проверителите смятам че е ясно)

- ако онлайн платформите подсилват опитите за намеса и дезинформацията, може да бъдат разследвани

- създаден  е временен координационен механизъм за противодействие на дезинформацията и борба с хибридните заплахи

-  Всички средства, с които разполагаме, може да бъдат използвани

Това горното къде мислиш че се случва? В Русия ли? Ми не, в България!!!

https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgariia-zadejstva-evropejskiia-mehanizym-za-ranno-preduprezhdenie-6255182

Те поне са във война и имат до някъде право да спират нет-а, ако това е с цел сигурност. Ние обаче във война ли сме? 

Значи полека завиваш и разбираш, че има проблем в РФ с интернет.

У нас има ли?

преди 4 минути, parmobil написа:

Значи полека завиваш и разбираш, че има проблем в РФ с интернет.

У нас има ли?

Те са във война. Ако това ще спомогне за запазването на човешки животи, не виждам нищо лошо временно да им се спира нет-а (мобилният, не прочетох стационарният да е спрян)

У нас обаче защо впрегнахме цялата държавна машина, че и подкрепа от ЕС поискахме за да заглушаваме неудобните сайтове? От какво ни е страх? 

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Това беше според линка, който Пармобилчо даде.

Замислял ли си се защо се говори за спиране само на мобилният нет? Според мен това е наистина за заглушаване на укропските дронове. Ако беше за заглушаване на гласът на руснаците, нямаше ли да им бъде спрян и стационарният нет?  

Честно казано ми е малко странно да се спира интернета заради украински дронове ... в Красноярск. Но може и да има някаква връзка. 

Със сигурност обаче "няма никакви проблеми с нета в Русия" и "такава информация е жалка западняшка и укропска пропаганда" мисля, че ги изяснихме.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.