Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Честно казано ми е малко странно да се спира интернета заради украински дронове ... в Красноярск. Но може и да има някаква връзка. 

Защо тогава се говори за проблеми само с мобилният интернет, но не и за такива със стационарният?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Защо тогава се говори за проблеми само с мобилният интернет, но не и за такива със стационарният?

??? Ти като си на крак в центърО (Садовое кольцо) LAN ли ползваш? 

Спри се вече! Толкова глупости за една вечер само от комуклизматик съм чел.

преди 7 минути, parmobil написа:

Толкова глупости за една вечер само от комуклизматик съм чел.

Имаш предвид ония, в които твърдеше, че нямало изобщо яйца от 90 рубли, а то имаше? И където ти постнах скрийншот със собствените ти глупости и пак отричаше? За тия глупости ли говориш?

преди 55 минути, parmobil написа:

??? Ти като си на крак в центърО (Садовое кольцо) LAN ли ползваш? 

Спри се вече! Толкова глупости за една вечер само от комуклизматик съм чел.

Глупост? Значи според теорията ти, за руското правителство е опасно народът да има достъп до интернет само до като са навън. Когато са си вкъщи няма проблем да си го ползват :giggle1:

Винаги е смешно, когато видиш как някой носи от девет дерета вода, само за да ти докаже че совите не са това което са. Тенкю пийпълче :wors:

Между другото, Drunken master -Умния от Istoriata ( и не само ) очевадно пише и тук, интересно ми е кой е.. дори си копира нещата от там тук ... Аз няма да коментирам колко е умен, ама вие ще се сетите ;). Да не знае дали НАТО се е разширило или не...

преди 18 минути, kosyo написа:

Между другото, Drunken master -Умния от Istoriata ( и не само ) очевадно пише и тук, интересно ми е кой е.. дори си копира нещата от там тук ... Аз няма да коментирам колко е умен, ама вие ще се сетите ;). Да не знае дали НАТО се е разширило или не...

Пича има Туитър с точно 27 последователя, като публикува позиции, мнения и даже задава въпроси на огромната си аудитория. После идва тук и обижда на "бавноразвиващ" всеки, който не е на неговото мнение, защото щом ТОЙ смята така, значи Е така.

Не мога да преценя дали да го гавря, да го съжалявам или да го игнорирам. И коя от опциите е най-добре за него самият (макар, че на 35 вече малко късно за осъзнаване и смислен живот, ама знае ли човек откъде ще изскочи катарзиса ...)

Прави впечатление, че не е отишъл в хардуер.бг, че там всичкото програмист ще го изяде с парцалите.

Жив и здрав да е, със сигурност внася колорит в този форум, както сирената, Kitty и другите по-специфични потребители. Дано са наясно, че форумите са за свободно време и дискусии и реално не влияем на никакви световни и дори национални процеси, така че да влагат по-малко злоба и отрова в това, което пишат. Просто няма смисъл, от нас нищо не зависи. Дори и от communismatic нищо не зависи.

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Не мога да преценя дали да го гавря, да го съжалявам или да го игнорирам.

Човека, дето беше направен от мен дармадан в абсолютно всички "дискусии", не можел, да прецени, дали да ме "гаври" или "съжалява". АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Поне си забавен... Е, акъл може и да нямаш, ама... 😆😆😆

преди 2 часа, kosyo написа:

Между другото, Drunken master -Умния от Istoriata ( и не само ) очевадно пише и тук, интересно ми е кой е.. дори си копира нещата от там тук .

Поредният, дето ме следи... Много надълбоко съм бръкнал и на него явно. 😆

преди 49 минути, communismatic написа:

😆😆😆Поредният, дето ме следи... Много надълбоко съм бръкнал и на него явно. 😆

Както винаги си в грешка-аз следя баба Пенка. Тя е по и интересна, ти си просто гарнитура някаква... Така и няма да кажеш дали другаря Poo-tin даде да се разшири НАТО или не ,а? Виждаш ли колко струваш, а аз си мислех че си стабилен... Кажи на Кирето че ми липсва вече. 

Който дава достъп до youtube получава глоба

https://tvspb.ru/news/2026/03/24/peterburgskij-sud-oshtrafoval-provajdera-za-predostavlenie-dostupa-k-youtube-na-250-tys-rublej

Аз пък си мислех, че всичко е заради това че не си сменили сървърите Google.. :) Най-жалката тролка ли го твърдеше това?

А, т.е. в свободното си време следиш постовете в другите форуми на тия, с които пишеш тук!? 😆😆😆

преди 20 часа, ivottoshev написа:

- предотвратяване на разпространението на дезинформация и на възможни опити за външна намеса

- включително чрез гражданското общество и проверители на факти (кой ще командва проверителите смятам че е ясно)

- ако онлайн платформите подсилват опитите за намеса и дезинформацията, може да бъдат разследвани

- създаден  е временен координационен механизъм за противодействие на дезинформацията и борба с хибридните заплахи

-  Всички средства, с които разполагаме, може да бъдат използвани

Това горното къде мислиш че се случва? В Русия ли? Ми не, в България!!!

https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgariia-zadejstva-evropejskiia-mehanizym-za-ranno-preduprezhdenie-6255182

Те поне са във война и имат до някъде право да спират нет-а, ако това е с цел сигурност. Ние обаче във война ли сме? 

Минавам само да допълня горният си пост с една новина от днес: 

Христо Грозев ще помага на правителството в битката с хибридните заплахи

Най-големият плювач и ДОКАЗАН ДЕЗИНФОРМАТОР относно Русия... ще се бори с дезинформацията :giggle1:

@parmobil, четеш ли?

преди 21 часа, communismatic написа:

А, т.е. в свободното си време следиш постовете в другите форуми на тия, с които пишеш тук!? 😆😆😆

Не позна - в свободното си време питам дали НАТО се е разширило или не :). Само най-умните могат да отговорят пряко- ти от тях ли си?

Все забравям да питам вие шах играете ли ? Ама по руZки ви говоря.

Един от скука играел сам със себе си и накрая се оказал с няколко фигури в правото черво.

https://radio1.ru/news/proisshestviya/ot-skuki-rossiyanina-gospitalizirovali-so-slonom-i-ferzyom-v-zadnem-prohode/

Какво ли не прави скуката при някой хора - направо се матират ;) Комуниста ми се вижда малко скучен - май е готов за една партия шах с баба Пенка :)

Не познах, да. Съвсем случайно си се натъкнал на постовете на въпросният, даже го знаеше и кой е, че съвсем случайно и си разбрал и кой друг пише там. Болна работа... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Не познах, да. Съвсем случайно си се натъкнал на постовете на въпросният, даже го знаеше и кой е, че съвсем случайно и си разбрал и кой друг пише там. Болна работа... 😆

Опитите да не обясниш, като най-умен тук дали НАТО се е разширило или не те прави особено подходящ за царицата в шаха. Май трябва да използвам твоите думи като търсиш отговор, за да почувстваш като пешка ;). Усещам че си готов за тази отговорна роля ....:) 

Що пак сменяш темата, бе? Говорих за твоето болестно състояние... Знам, че ти е доста неприятно, че постоянно си те слагам на оная работа, ама това е положението. Акъла ти стига единствено до задаване на един и същ тъп въпрос, на който съм отговарял над 200 пъти. Нищо, не се притеснявай. Гаврата ще продължи с пълна сила и за в бъдеще! 😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Що пак сменяш темата, бе? Говорих за твоето болестно състояние... Знам, че ти е доста неприятно, че постоянно си те слагам на оная работа, ама това е положението. Акъла ти стига единствено до задаване на един и същ тъп въпрос, на който съм отговарял над 200 пъти. Нищо, не се притеснявай. Гаврата ще продължи с пълна сила и за в бъдеще! 😆

Още ли не знаеш дали се е разширило НАТО или не? Ама ти май царица искаш да станеш в руZкия шах за задници? Трябва да го заслужиш, макар че като се замисля не си далече. Да пишеш че НАТО било антируZко по същността си , а да не знаеш че самия другар Poo-tin  настоява да има база на същото това НАТО в Ульяновск ;)

Я кажи тебе бива ли те в шаха? Коя ти е любимата фигура в шаха?

преди 8 минути, kiro 2025 написа:

Ебаси кукуто си Косьо

Хапчетата пич.

И царицата в шаха се обади :) Кире ти как си на руZкия шах за задници, коя ти е любимата фигура? :) 

https://www.rbc.ru/technology_and_media/26/03/2026/69c4bf159a7947966f512120

Свят с изключване на интернета и бели списъци е новото нормално :)

Язък значи , уж аз бях подлъган от прогандата , а се оказа че бил и някакъв депутат...

в рашистан си нямат баба Дорче да реве за животинките. 

А дори да имат, са лесно отстранявани и запушвани 

на 25.03.2026 г. в 1:15, ivottoshev написа:

Глупост? Значи според теорията ти, за руското правителство е опасно народът да има достъп до интернет само до като са навън. Когато са си вкъщи няма проблем да си го ползват :giggle1:

Винаги е смешно, когато видиш как някой носи от девет дерета вода, само за да ти докаже че совите не са това което са. Тенкю пийпълче :wors:

Новата нормалност. Забавлявай се - https://www.rbc.ru/technology_and_media/26/03/2026/69c4bf159a7947966f512120?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.yaplakal.com%2Fst%2F1774526633

Винаго е смешно, когато видиш как някой ти говори за ново строителство, за да оправдае някакви неща.

преди 56 минути, parmobil написа:

Винаго е смешно, когато видиш как някой ти говори за ново строителство, за да оправдае някакви неща.

Добре, не ми пречи пак да се забавлявам с теб цяла вечер :D

"може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн" ?!?

Нима съм твърдял че точно новото строителство е проблема? Как си превеждаш "може да има много технически причини"? Дали това за строителството е твърдение или е само предположение?

И сега най-смешното :D Ми то точно техническа се оказа причината за прекъсването, и точно това пише в твоят линк:

Прекъсванията на мобилния интернет са „новото нормално“ на фона на продължаващите заплахи за сигурността на Русия и ежедневните атаки с дронове, но това „няма винаги да е така“

И какво стана с първата част от поста ми? Не я ли видя, докато ме цитираше, или просто нямаш отговор, който да се вързва с опорката ти? :giggle1:

Чакай пак да я постна:

Значи според теорията ти, за руското правителство е опасно народът да има достъп до интернет само до като са навън. Когато са си вкъщи няма проблем да си го ползват?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Добре, не ми пречи пак да се забавлявам с теб цяла вечер :D

"може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн" ?!?

Нима съм твърдял че точно новото строителство е проблема? Как си превеждаш "може да има много технически причини"? Дали това за строителството е твърдение или е само предположение?

И сега най-смешното :D Ми то точно техническа се оказа причината за прекъсването, и точно това пише в твоят линк:

Прекъсванията на мобилния интернет са „новото нормално“ на фона на продължаващите заплахи за сигурността на Русия и ежедневните атаки с дронове, но това „няма винаги да е така“

И какво стана с първата част от поста ми? Не я ли видя, докато ме цитираше, или просто нямаш отговор, който да се вързва с опорката ти? :giggle1:

Чакай пак да я постна:

Значи според теорията ти, за руското правителство е опасно народът да има достъп до интернет само до като са навън. Когато са си вкъщи няма проблем да си го ползват?

Ще признаеш ли по каква причина се блокира мобилен интернет в РФ или ще продължаваш да си съчиняваш причини?

току-що, parmobil написа:

Ще признаеш ли по каква причина се блокира мобилен интернет в РФ или ще продължаваш да си съчиняваш причини?

Да. Вече казах че според мен е заради укропските дронове. Твоята версия каква е?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да. Вече казах че според мен е заради укропските дронове. Твоята версия каква е?

Аз ти казах! Ти ми снасяше глупости за строителство, технически проблеми, любов и още нещо ...."Оркестър без име".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.