Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 18 часа, communismatic написа:

Не, на мен друго ми е интересно. Путин им спира интернета за две седмици, после изведнъж им го пуска, примерно за 24 часа, ама тия жалки русначета, няма ли да разберат информацията със закъснение, но все пак, да я разберат... И каква е ползата от всичко това, тогава? 😆

Направо акъла не ми го побира, какво се е случило с тукашното население, че да мислят по такъв елементарен начин... 😆

Момент, сега  и ти ли заслепен от пропагандата? Мислех че мобилния не беше спиран въобще и всичко беше пропаганда . Повече старание трябва, особено умния дето не знае дали НАТО се разширило или не :)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

За първи път от 25 години! Русия продава златните си резерви заради рекорден бюджетен дефицит

Русия е продала най-голямото количество от златните си резерви за почти четвърт век в опит да попълни бюджета си на фона на рекордни военни разходи. От 2022 до 2025 г. бюджетният дефицит на Руската федерация надхвърли 15 трилиона рубли, което се равнява на приблизително 150 милиарда долара. От началото на 2026 г. финансовото положение в Русия продължава да се влошава: само през януари и февруари бюджетният дефицит остава критичен. Това съобщи днес News IO, цитирана от Фокус.

Рибята, какво се случва? Нали уж Европейците щяхя да страдат, а каква стана? Всичко е план, нали?

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

на 26.03.2026 г. в 21:19, ivottoshev написа:

Добре. Казваш че е заради цензура:

Още ли държиш на думите си?

Верно ли ще се измъкваш с мое цитиране от януари (когато беше абсолютно актуално), със сегашното блокиране заради сигурност, което ти оправдаваш с технически проблеми и строителство в РФ? Направо ме умря. Или както казва комуклизматик - гавря го.

преди 13 минути, parmobil написа:

Верно ли ще се измъкваш с мое цитиране от януари (когато беше абсолютно актуално), със сегашното блокиране заради сигурност, което ти оправдаваш с технически проблеми и строителство в РФ? Направо ме умря. Или както казва комуклизматик - гавря го.

Какво оправдавам със строителство? Покажи, моля.

За десетнайсти път: Каква е твоята версия? Парти ме да чета и аз това открих. Сега пък не било това. Изплюй камъчето тогава де.

току-що, ivottoshev написа:

Какво оправдавам със строителство? Покажи, моля.

За десетнайсти път: Каква е твоята версия? Парти ме да чета и аз това открих. Сега пък не било това. Изплюй камъчето тогава де.

Не си сериозен.

току-що, parmobil написа:

Не си сериозен.

За трети път те приканих да кажеш твоята версия. Първият път замълча като пут*а, вторият път ме прати сам да търся, открих твой пост по темата... и се оказа че не било това. Третият път казваш че не съм бил сериозен...

Има нещо гнило тука...

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За трети път те приканих да кажеш твоята версия. Първият път замълча като пут*а, вторият път ме прати сам да търся, открих твой пост по темата... и се оказа че не било това. Третият път казваш че не съм бил сериозен...

Има нещо гнило тука...

Аз моята я написах и нямам представа защо трябваше да цитираш нещо, което съм постнал януари и е било съвсем актуално тогава?!

Но ти написа по повод спирането на мобилен интернет: "За Москва - може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн, и струпването на много нови потребители накуп."

Пак ли краткосрочната памет не работи при теб?

преди 1 час, "Саша" написа:

За първи път от 25 години! Русия продава златните си резерви заради рекорден бюджетен дефицит

Русия е продала най-голямото количество от златните си резерви за почти четвърт век в опит да попълни бюджета си на фона на рекордни военни разходи. От 2022 до 2025 г. бюджетният дефицит на Руската федерация надхвърли 15 трилиона рубли, което се равнява на приблизително 150 милиарда долара. От началото на 2026 г. финансовото положение в Русия продължава да се влошава: само през януари и февруари бюджетният дефицит остава критичен. Това съобщи днес News IO, цитирана от Фокус.

Рибята, какво се случва? Нали уж Европейците щяхя да страдат, а каква стана? Всичко е план, нали?

копейките ревът.  И мълчат. няма грам коментар 

преди 6 минути, parmobil написа:

Но ти написа по повод спирането на мобилен интернет: "За Москва - може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн, и струпването на много нови потребители накуп."

продажните копейки никога не биха  отишли да проверят какво и колко е блокирано в рашистан . 

Просто защото няма да имат възможност по коя мрежа да го направят

Леле как завижда Ким чен ун ... 

Чета че в рашистан станала популярна корейския месенджер коко.. нещо си ...  Защото заобикаля блокировките... 

Няма гугъл, няма телеграм, няма уатсап, няма фейсбук, няма нищо ... освен МАХ който е инструмент на ФСБ 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

като пут*а

Човече, това е комплимент за теб. Ти си много по долу 

преди 27 минути, parmobil написа:

Аз моята я написах и нямам представа защо трябваше да цитираш нещо, което съм постнал януари и е било съвсем актуално тогава?!

Написал си я? Нима мислиш, че седя денонощно тук и следя цялото ти творчество? Запрял си се като магаре на мост и вече четвърти път пазиш в тайна от мен позицията си по въпроса. Защо? Страхуваш се да не те направя за "две стотинки" ако я споделиш с мен ли?

"Може да има технически причини. Може да е заради завършването на МОЛ, небостъргач" - Моето мило орле, това е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, аз ако знаех каква е причината, щях да я напиша ясно и точно.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  --- 

преди 18 минути, miro20 написа:

Човече, това е комплимент за теб. Ти си много по долу 

Когато нормалните хора водят нормална дискусия, на платените тролололове като теб не им е дадено да разберат за какво иде реч. Не се напъвай, извън способностите ти е :getout: 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Написал си я? Нима мислиш, че седя денонощно тук и следя цялото ти творчество? Запрял си се като магаре на мост и вече четвърти път пазиш в тайна от мен позицията си по въпроса. Защо? Страхуваш се да не те направя за "две стотинки" ако я споделиш с мен ли?

"Може да има технически причини. Може да е заради завършването на МОЛ, небостъргач" - Моето мило орле, това е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, аз ако знаех каква е причината, щях да я напиша ясно и точно.

Аз я написах причината, а ти защо се върна на януари е необяснимо за мен. И линк от изказване на депутат в "Думата" ти посочих, на който ти отговори. Но сега си "неразбрал"? И пак аз трябва да обяснявам?

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз я написах причината, а ти защо се върна на януари е необяснимо за мен. И линк от изказване на депутат в "Думата" ти посочих, на който ти отговори. Но сега си "неразбрал"? И пак аз трябва да обяснявам?

Ясно. Не помня случая, но тогава явно съм те направил за "две стотинки" и сега не искаш да ти се случи пак същото.

пп: отивам на състезание по BeerPong, но все пак ще хвърлям от време на време по едно око и тук. Очаквам  забавление и на двата фронта :cool: 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ясно. Не помня случая, но тогава явно съм те направил за "две стотинки" и сега не искаш да ти се случи пак същото.

пп: отивам на състезание по BeerPong, но все пак ще хвърлям от време на време по едно око и тук. Очаквам  забавление и на двата фронта :cool: 

Ако това ще ти помогне за победата и ерекция, приеми, че си ме направил на 1 евроцент.

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Нима мислиш, че седя денонощно тук и следя цялото ти творчество? Запрял си се като магаре на мост и вече четвърти път пазиш в тайна от мен позицията си по въпроса. Защо? Страхуваш се да не те направя за "две стотинки" ако я споделиш с мен ли?

Каза го този който ми вади постове отпреди 10 години , който фанатично следи всеки мой пост и се чуди как да го изреже изманипулира.... и накрая пак осран и натикан в ъгъла, и реве една седмица докато изрови някой мой стар пост  и пак да го изреже и манипулира.... 

хехехе :) 

тошефффф болен си приятелю.... тотално изперкал фанатик . 

Какво стана  с Орбан ? Още ли ще нападаш че някой е казал че нашия мухльо щял да го замества БУКВАЛНО на поста президент на Унгария ???

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, "Саша" написа:

Тир, срам ли те е да посочиш източника на тая изключително важна информация? Да пробвам ли аз? Moscow Times? 😆

...баобаба много си повярва...

...май се надява руснака да му ,,оправи" дългЪТ и проблема в социалната политика...

,,johnnybower1955   преди 5 часа

“I hope France understands this is not 1781, and its crimes against humanity in Far East Asia and West Asia were vile and genocidal in principle, like Algeria. The West is decadent.”"

,,doubleooh7337   преди 4 часа

he's been sniffing to much coke again 😂"

преди 1 час, parmobil написа:

Ако това ще ти помогне за победата и ерекция, приеми, че си ме направил на 1 евроцент.

Слава богу, победите и ерекцията ми не зависят от Калдата-та. А иначе пак написа нещо, което знам, но не и това което исках да разбера :)

преди 1 час, miro20 написа:

Каза го този който ми вади постове отпреди 10 години

Те са таква класика в осирането, че съм ги запаметил на компа и винаги когато тръгнеш да си показваш рогата те поставям на мястото ти с тях :D

преди 1 час, miro20 написа:

Какво стана  с Орбан ? Още ли ще нападаш че някой е казал че нашия мухльо щял да го замества БУКВАЛНО на поста президент на Унгария ???

Да, ама не особено умната ти колежка две седмици не може да мъцне и не знае какво да ми отговори  :giggle1:

Какъв си ти че да ми държиш сметка с кого и по какъв начин да се ебавам?

преди 7 часа, parmobil написа:

Четвърто място. За първи път от шест турнира насам не стигам до финал. Ти ме прокле. Няма да те бия, ще те съдя. Търси си адвокат :D

преди 14 часа, ivottoshev написа:
преди 16 часа, miro20 написа:

Какво стана  с Орбан ? Още ли ще нападаш че някой е казал че нашия мухльо щял да го замества БУКВАЛНО на поста президент на Унгария ???

Да, ама не особено умната ти колежка две седмици не може да мъцне и не знае какво да ми отговори  :giggle1:

Какъв си ти че да ми държиш сметка с кого и по какъв начин да се ебавам?

'баваш се сам с излагациите си . Колко тъп трябва да си мислиш че БУКВАЛНО нашия мухльо щял да замени Орбан ?  А не че става въпрос за замяна след очакваната му загуба на изборите ,  в антиевропейската реторика и пропаганда като подконтролна кукла на кремъл ???

Толкова е елементарно че както винаги сам се закопаваш .

преди 14 часа, ivottoshev написа:
преди 16 часа, miro20 написа:

Каза го този който ми вади постове отпреди 10 години

Те са таква класика в осирането, че съм ги запаметил на компа и винаги когато тръгнеш да си показваш рогата те поставям на мястото ти с тях :D

Само дето всичко това е твое осиране с евтини спекулации, изрязани мои цитати и подобни простотии . 

тошеффф всеки път осран и затапен . 

Класика.

И все пак по темата , това ще ти хареса . В най свободната дмеократична страна-рашистан, не може да се протестир срещу блокирането на интернета : 

Цитат

В России запретили (https://theins.ru/news/290852) все акции против интернет-блокировок: как минимум шесть организаторов акций арестованы

29 марта в России должны были пройти митинги против интернет-блокировок, однако власти запретили все заявленные акции, об этом сообщает «ОВД-Инфо». 

По подсчетам The Insider, как минимум шесть организаторов акций арестованы, двое были задержаны, еще на четырех оказывали давление. 

Ох как ви бърка в.... този Христо Грозев.... :giggle1:

И то не защото говори или не говори за България, а защото громи здраво с Белингкет и Доброходов рашистката пропаганда, шпиони, връзки и камара разследвания за матушката ви . 

Късате ризи за чужда държава, това виопределя мирогледа. Всико през призмата на мадараша. Друга гледна /или национална / точка нямате. 

преди 44 минути, miro20 написа:

Ох как ви бърка в.... този Христо Грозев.... :giggle1:

И то не защото говори или не говори за България, а защото громи здраво с Белингкет и Доброходов рашистката пропаганда, шпиони, връзки и камара разследвания за матушката ви . 

Късате ризи за чужда държава, това виопределя мирогледа. Всико през призмата на мадараша. Друга гледна /или национална / точка нямате. 

Русофилите много ги е яд на Грозев, защото им изважда мръсните ризи на показ. И както е написал Момчил Дойчев:

Цитат

Русофилството е достигнало наистина до идиотизъм. Такова национално предателство на българските русороби, омаяни от гнусния окупаторски ботуш го няма никъде. Дори в Сърбия, най-облагодетелствена от руския империализъм за сметка на една четвърт от българските земи, ако някой изкаже, че не са се освободили сами, а ги е освободила Русия, сигурно ще го пребият или най-малкото подиграят за невежеството му. Същото ще се случи и в Гърция, и в Румъния. Толкова ли сме прости и задръстени като народ?

Доста задръстеняци - русофили пишат във форума. В реала сигурно не смеят да гъкнат!

преди 15 минути, БаалБек написа:

Доста задръстеняци - русофили пишат във форума. В реала сигурно не смеят да гъкнат!

Най-умното момиче от форума се изказа... 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.