Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Извинявай, болен чекибоецо... Кво по-точно се опитваш, да постигнеш като пишеш подобни простотии? За интернета - дадох информация от първоизточник, относно базите на "НАТО" ти обясних като на бавноразвиващ, при това над 200 пъти. Даже единия път ти дори ми постна самият коментар, в което беше обяснено, но отново не го разбра. Сега... ясно ми е, че акъла ти стига единствено до възбуждане от кървища, ама... не всички сме на твоят акъл. Не случайно си ми в банлиста, но от време на време ти чета и глупостите, понеже се забавлявам с акъла ти. То така правя и с доста други, де. Винаги ме е забавлявала простотията тук. Тоя доколкото си спомням помнешете постове на съфорумците от преди няколко години. Очевадно тоя форум е смисъла на живота му. 😆

Нещо друго да имаш, да добавиш? Примерно, някой нов труп, на който да свършваш веднага?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 14 минути, communismatic написа:

Извинявай, болен чекибоецо... Кво по-точно се опитваш, да постигнеш като пишеш подобни простотии? За интернета - дадох информация от първоизточник, относно базите на "НАТО" ти обясних като на бавноразвиващ, при това над 200 пъти. Даже единия път ти дори ми постна самият коментар, в което беше обяснено, но отново не го разбра. Сега... ясно ми е, че акъла ти стига единствено до възбуждане от кървища, ама... не всички сме на твоят акъл. Не случайно си ми в банлиста, но от време на време ти чета и глупостите, понеже се забавлявам с акъла ти. То така правя и с доста други, де. Винаги ме е забавлявала простотията тук. Тоя доколкото си спомням помнешете постове на съфорумците от преди няколко години. Очевадно тоя форум е смисъла на живота му. 😆

Нещо друго да имаш, да добавиш? Примерно, някой нов труп, на който да свършваш веднага?

Не не човек така й не каза как така пишеш че е антируско по същността си ,а не знае че ЛИЧНО другаря Poo-tin  иска НАТО база насред руZия.. знам ти си умен и искрено се забавлявам от умните ти заключения ;)  Не знаеше че и им спрели мобилния нет в Москва, сега не искаш да питаш и защо спират нета на места където няма дронове и дали им помогна това спиране преди 2 нощи. Виждаш че само да ти се подиграват ставаш с тия знания ;). Напълно се малко и помисли как ще се докажеш, защото до тук си много забавен.... Дали да ти кажа за едни дето се оплаква и искат да вкарат Smart тоалетните в белия списък за да работят?

Ае, невменяем, той самият Джеферсън живее в Москва, ти изобщо има ли някакъв пост, в който да пишеш нещо адекватно!? 😆😆😆 

Уникален форум, заклевам се... 😄😄😄 

преди 10 минути, communismatic написа:

Ае, невменяем, той самият Джеферсън живее в Москва, ти изобщо има ли някакъв пост, в който да пишеш нещо адекватно!? 😆😆😆 

Уникален форум, заклевам се... 😄😄😄 

Уникален умник си ти.... Значи и той ти пише че има проблеми , ама аз лъжа че имало също проблеми и нямали мобилен интернет ? Москва е голяма да ти кажа, ако не си бил де. Искаш ли да ти дам още имформация по въпроса или ще се сетиш че винаги мога да те направя за смях с незнанието ти?  То Smart тоалетните няма да е оправят с питане само-явно ще трябва да ходиш да ги чистиш :)

Няма да се плашите , другари!

Интернета, който не е спиран, вече започнали да го пускат :)

https://www.kommersant.ru/doc/8533593

Не отричам че е забавно да ви се подиграм, но пък и вие доста помагате за това. Особено за едни умни говоря тук ;) 

преди 1 час, communismatic написа:

И това ли е лъжа и пропаганда?

https://pdmnews.ru/44233/?ysclid=mn31gtkz9o712433280

преди 13 минути, parmobil написа:

Кое дали е пропаганда? От твоят линк:

Цитат

Понякога мрежата е толкова силно претоварена, че съоръжението не може да обработва никакви плащания. Ние също така се свързваме със сървърите чрез интернет .

Компанията отбеляза, че блокирането не засяга всички „златни тоалетни“, а само „избран брой модели, разположени по-близо до центъра“

с две думи проблемът е в центъра, защото мрежата е претоварена, а не че няма интернет.

Ти всъщност коя теза защитаваше? Че няма интернет в Русия ли :giggle1:

пп: Да поговорим ли колко обществени тоалетни има в просперираща София в сравнение с пропадналата Москва, или не ти се дискутира по този въпрос?

преди 2 часа, kosyo написа:

Значи и той ти пише че има проблеми , ама аз лъжа че имало също проблеми и нямали мобилен интернет ? Москва е голяма да ти кажа, ако не си бил де. Искаш ли да ти дам още имформация по въпроса или ще се сетиш че винаги мога да те направя за смях с незнанието ти? 

Направо си правя гавра с труп в момента... 😆😆😆

преди 1 час, parmobil написа:

Ъ, Костов, що не отговори на въпроса ми относно лъжите, които разпространяваш по мой адрес? Продължаваш, да ставаш все по-жалък и по-жалък...

преди 1 час, ivottoshev написа:

с две думи проблемът е в центъра, защото мрежата е претоварена, а не че няма интернет.

Е, той Костов поначало си е царят на дезинформацията. Особено за цената на яйцата и насилствената мобилизация в РФ, колко писа... 😆

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Кое дали е пропаганда? От твоят линк:

Ти всъщност коя теза защитаваше? Че няма интернет в Русия ли :giggle1:

пп: Да поговорим ли колко обществени тоалетни има в просперираща София в сравнение с пропадналата Москва, или не ти се дискутира по този въпрос?

Затъваш все по-дълбоко. От всякакви места можеш да научиш, че мобилен интернет се ограничава и спира в РФ от "съображения" за сигурност.

А комуклизматик може да си попита 200-тата руски приятели какво се случва с мобилния интернет в "Садовое кольцо". Или в центъра на Питер.

Ама вие четете само избрана информация. То вече е пълно с мемета и ебавки в руските сайтове, но вие не сте разбрали.

P.S. Кел файда от кенефи, след като не можеш да ги ползваш?

току-що, parmobil написа:

Затъваш все по-дълбоко. От всякакви места можеш да научиш, че мобилен интернет се ограничава и спира в РФ от "съображения" за сигурност.

Не и от твоят линк. Там пише черно на бяло че има проблем само в центъра поради претовареността на мрежата, но извън центъра на града проблеми няма.

пп: Вече станаха много случаите, в които знаеш че си се окъкал но продължаваш да риеш на гърба си, мислейки че така ще се измъкнеш сух от водата. Не можеш ли в такива просто да спреш коментарите по дадената дискусия (че няма да си признаеш грешката е ясно)?!? Във форума има достатъчно клоуни, няма нужда и ти да ставаш за смях.

Постоянният представител на Украйна Андрей Мелник реагира остро на изявленията от руската страна за предполагаемото „историческо единство“ на украинци и руснаци. Според него руският представител отново е повторил разкази за „един народ“ и дори се е опитал да преосмисли историята на Киевска Рус.

Цитат

„Москва беше блато, отдаващо почит на Златната Орда – т.е. на казахите – за да я защитят от шведите, когато там жабите крякаха, докато Киев вече беше столица на една от най-големите държави в Европа“

Мелник напомни на рашистите за основни исторически факти. В началото на 12 век Киев вече е столица на една от най-големите и развити държави в Европа, докато територията на днешна Москва, както той се изрази, е „блато, където жабите крякаха“.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не и от твоят линк. Там пише черно на бяло че има проблем само в центъра поради претовареността на мрежата, но извън центъра на града проблеми няма.

пп: Вече станаха много случаите, в които знаеш че си се окъкал но продължаваш да риеш на гърба си, мислейки че така ще се измъкнеш сух от водата. Не можеш ли в такива просто да спреш коментарите по дадената дискусия (че няма да си признаеш грешката е ясно)?!? Във форума има достатъчно клоуни, няма нужда и ти да ставаш за смях.

Как нямаше натовареност преди месец? Москва и Питер изведнъж се препълниха с хора? И точно в центъра? Не ставай ти за смях!

преди 1 минута, parmobil написа:

Как нямаше натовареност преди месец? Москва и Питер изведнъж се препълниха с хора? И точно в центъра? Не ставай ти за смях!

Щом искаш да си от клоуните - добре, твоя воля.

За Питер изобщо не става дума в линка, с който искаш да докажеш тезата си

За Москва - може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн, и струпването на много нови потребители накуп.

Как тезата ти за ограничаване на мобилният нет в Москва, кореспондира с фактът че извън центъра проблеми с нет-а няма? Нима Путин го е страх само от хората в центъра и за това им спира нет-а  :giggle1: 

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Щом искаш да си от клоуните - добре, твоя воля.

За Питер изобщо не става дума в линка, с който искаш да докажеш тезата си

За Москва - може да има много технически причини, заради които там да е претоварена мрежата - примерно завършването на нов небостъргач, МОЛ и тн, и струпването на много нови потребители накуп.

Как тезата ти за ограничаване на мобилният нет в Москва, кореспондира с фактът че извън центъра проблеми с нет-а няма? Нима Путин го е страх само от хората в центъра и за това им спира нет-а  :giggle1: 

Човек, никакви технически проблеми няма! Няма! Ограничава се и се спира от страх. И вземи да прочетеш нещо в руските сайтове и спри да ми лееш глупости за ново строителство.

преди 1 минута, parmobil написа:

Човек никакви технически проблеми няма! Няма! Ограничава се и се спира от страх. И вземи да прочетеш нещо в руските сайтове и спри да ми лееш глупости за ново строителство.

Копейкте могат да ти изтъкнат всякакви абсурдни простотии с които да си обяснят тези толкова проситички неща в рашистан  . - Цензура, контрол, репресии. 

Сега това което е пуснато е по "бял списък" на ресурси които да не спъват бизнеса и услугите - няколко банки, таксиметрови, и подобни .

А ако толкова някой иска, може да си сложи МАХ . - имаш интеернет дори там където няма покритие. / и директна връзка с ФСБ :lol6:

преди 2 часа, parmobil написа:

А комуклизматик може да си попита 200-тата руски приятели какво се случва с мобилния интернет в "Садовое кольцо". Или в центъра на Питер.

За цената на яйцата в РФ те ли бяха прави или ти? 😆 

преди 1 минута, communismatic написа:

За цената на яйцата в РФ те ли бяха прави или ти? 😆 

Не бяха. Просто изплюхте най-ниската цена.

Та, нещо за мобилния интернет?

преди 3 минути, parmobil написа:

Не бяха. Просто изплюхте най-ниската цена.

Тъй ли? Да дам пак скрийншот, че да ти се посмеем на лъжите? 

преди 4 минути, parmobil написа:

Та, нещо за мобилния интернет?

Малко ли дадох? Ти знаеш сигурно по-добре от самите руски граждани? 

Русия забрани протестите срещу блокирането на интернета и социалните мрежи

А ходенето до голяма нужда разрешено ли е? 😂

преди 7 минути, parmobil написа:

Ми не е стабилен. Човек не може да се изпикае.

Лъжеш. Може. За разлика от София - столицата на просперираща държава-членка на ЕС и НАТО, където не може, защото с малки изключения няма обществени кенефи :)

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Лъжеш. Може. За разлика от София - столицата на просперираща държава-членка на ЕС и НАТО, където не може, защото с малки изключения няма обществени кенефи :)

Е, как лъжа? Нали за кенефи ти дадох линк към руска медия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.