Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Какво стана с агънцата и теленцата в Новоросииск?

Оживяха ли от шапа комбиниран с Христо Грозев и ескадрона на смъртта 795 командван с гугъл транслейт ?

пп

ще ти кажа мирца - войната на Иран е толкова мащабна че плакането ви не се чува.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Всичко върви по план :lol6:

на 16.03.2026 г. в 6:47, kiro 2025 написа:

Какво стана с агънцата и теленцата в Новоросииск?

Оживяха ли от шапа комбиниран с Христо Грозев и ескадрона на смъртта 795 командван с гугъл транслейт ?

пп

ще ти кажа мирца - войната на Иран е толкова мащабна че плакането ви не се чува.

ми те в рашистан ревът бре. И както казваш, никой не ги чува.

Ей на, почнали сами да си колят животните защото  компенсациите са двойно по малки от самата цена на килограм . 

Казвайте ги тия неща бре... Рашистан води война с телеграм и целия кибер сегмент ! 

Май неуспешно .... ама.... :lol6:

преди 40 минути, Валсо написа:

Russia-BG-dictatorship-count_BG_v2.png.90746aeef04543c58addf306e525f22c.png

Дали осъзнаваш колко е тъпа тази картинка ? 

:) 

Ако имаше диктат какъвто в рашистан, теб нямаше да те има, както и форума тук 

на 17.03.2026 г. в 21:53, M.Николов написа:

Бега бе, в РФ няма интернет форуми.:giggle1:

Има бре.. ти кой ще ми препоръчаш за политика да си початя с някой опозиционер там ? 

Оня деннашумя някакъв известен там Z блогър... който нещо почнал от метани и благославяния на путлю , да го критикува. 

И сега са го тикнали в психиатрията .

Дай ми някой друг ? Виждам че си запознат със руските форуми :giggle1:

А иначе, някак си ми е православно .... : 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

А иначе, някак си ми е православно

Мирчолина, вчера около обяд ми се наложи да мина покрай Халите и джамията отсреща. Знаеш ли какво меле беше от резани карабини, които твоят идол - Бочко Менискуса и Меркел докараха тук? И на мен не ми беше никак православно. 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Мирчолина, вчера около обяд ми се наложи да мина покрай Халите и джамията отсреща. Знаеш ли какво меле беше от резани карабини, които твоят идол - Бочко Менискуса и Меркел докараха тук? И на мен не ми беше никак православно. 

Тия от време оно са там, не е изобщо нещо ново, ама като провинциалистите се натресохте наскоро... Повече доверие имам на арабин роден в София, отколкото някой от Смолян.

https://www.yapfiles.ru/show/3632624/d5e4ea8bc20e10138aa5bd8c249e3ff1.mp4.html

По-слабо е от предните , но има добра самоирония.

Но пък песничката как не им трябва Интернет е много добра

https://www.yapfiles.ru/show/3632579/723e4fe1d0ba38b1d868d9ebcf2500b8.mp4.html

Така става като не искат да си обновят остарялото оборудване тия от интернета :)

Така се стимулира местното, пардон - китайското производство!

MP3.thumb.png.73f8cab57486186f95f6cfb22cf22f58.png

Автоматичен превод:

Цитат

Като част от цензурата, влязла в сила на 1 март 2026 г., и блокирането на мобилния интернет, продажбите на компактдискове в Wildberries в Русия са се увеличили със 70% през 2026 г. Продажбите на MP3 плейъри са се увеличили с 25%, а цените - с 13%. През март 2026 г. продажбите на MP3 плейъри в Avito са се увеличили с 53%.

:popcorn2:

Абе верно ли е, че са подкарали допитъка на руснаците да го автанизират? 😆 

След добитъка да не подкарат и собствениците? 🤭

Московчанин в търсене на мобилен интернет :)

Голям бум има на разни алтернативи за да работи този SMART град. 

Това за липсата на интернет в РФ е толкова жалка пропаганда, че няма накъде. Но пък бая елементарниЦИ са клъвнали на тая въдичка... И каква огромна изненада - бай Косьо Умния е един от тях. Ето информация от първо лице. Естествено, нищо общо с информацията от "правилните" медии.
HD8aUwIWkAAreuX?format=jpg&name=900x900

преди 32 минути, communismatic написа:

Това за липсата на интернет в РФ е толкова жалка пропаганда, че няма накъде. Но пък бая елементарниЦИ са клъвнали на тая въдичка... И каква огромна изненада - бай Косьо Умния е един от тях. Ето информация от първо лице. Естествено, нищо общо с информацията от "правилните" медии.
HD8aUwIWkAAreuX?format=jpg&name=900x900

Добре че беше човека да го каже . Ти май не си особено умен,а? Забеляза ли че не е центъра на Москва или не си толкова умен,а? Я го питай защо и в райони където не стигат дронове нямат по няколко седмици интернет да го затрудниш... ;) нищо не става от вас , бре ...не знаете че другаря Poo-tin лично агитира за НАТО база , не знаеш че им спират нета, чудя се какво ли още не знаеш ;)

Ае болнав, къв център на Москва!? Човека ти пише, че хабер няма, някой да е имал проблеми с интернета. Няма да вярвам на него, дето живее в РФ, ще вярвам на някакъв болен девственик, дето пляска ч*кии на руски солдати. Я по-сериозно, моля... 😆

преди 1 час, kosyo написа:

Московчанин в търсене на мобилен интернет :)

Голям бум има на разни алтернативи за да работи този SMART град. 

Е добре де, каква ти е идеята да пускаш простотии? 

преди 1 минута, communismatic написа:

Ае индианец, къв център на Москва. Човека ти пише, че хабер няма, някой да е имал проблеми с интернета. Няма да вярвам на него, дето живее в РФ, ще вярвам на някакъв болен девственик, дето пляска ч*кии на руски солдати. Я по-сериозно, моля... 😆

Не се нерви ,  я го питай Джефритo как така нямат по няколко седмици нет на места в които няма как да стигне дрон. Искам да видя какво ще каже и аз . Трябва да се замислят някои хора преди да пишат глупости . И за тебе се отнася :). Искаш ли да ти плясна един куп доволни от SMART Москва без интернет? Бонус въпрос ако искаш го питай дали и помогна спирането на нета вчера на едно друго място.

Издишаш бре човек :) толкова много да не знаеш. Вярвам ми - аз че ти се подигравам , да ама и давам полезна информация.. 

току-що, Belefor написа:

Как ще е простотия, това е Smart град без интернет. Първия по рода си.

преди 3 минути, Belefor написа:

Болния чекиджия се оказа, че следи и русофилските форуми. "Джефрито", очевадно пише и там... 😆

преди 3 минути, kosyo написа:

Вярвам ми - аз че ти се подигравам , да ама и давам полезна информация.. 

Струва ми се, че си в позицията на мухата, дето е кацнала на главата на коня и си въобразява, че тя дърпа каруцата... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Болния чекиджия се оказа, че следи и русофилските форуми. "Джефрито", очевадно пише и там... 😆

Струва ми се, че си в позицията на мухата, дето е кацнала на главата на коня и си въобразява, че тя дърпа каруцата... 😆

Очевидно не знаеше че и им спират нета:) записвам - не знае за НАТО базата в Ульяновск, не знае за нета. Добре де ти знаеш ли нещо въобще? Как се вързват обувките? Знаеш ли как смарт град се оправя без и и интернет?

Ох, това е труден въпрос . Тогава по-лесен. Защо няма Push нотификации през Max?

https://www.yapfiles.ru/show/3635904/484dddc0aba1f49dc202113fbfe4e3df.mp4.html

Да подскажа , че явно и това не го знаете ;). Да видиш опасността трябва да го отвориш... Безаналоговост е това!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.