Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз ти казах! Ти ми снасяше глупости за строителство, технически проблеми, любов и още нещо ...."Оркестър без име".

Какво ми каза?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 1 минута, parmobil написа:

Верно ли пак ще го играем този мач? Върни се и прочети!

Добре. Казваш че е заради цензура:

на 31.01.2026 г. в 18:53, parmobil написа:

Разбира се, но тук говорим за мерките, които предприема правителството. Нали така? Още ли ще се преструваш, че в РФ не се провежда юнашка цензура и блокиране на достъп?

Още ли държиш на думите си?

Чакайте, че не разбрах тезата на умнокрасивите... Путин им спрял интернета, щото не искал, руснаците, да четат "лоши" медии? 😆😆😆😆😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Чакайте, че не разбрах тезата на умнокрасивите... Путин им спрял интернета, щото не искал, руснаците, да четат "лоши" медии? 😆😆😆😆😆

Ти май не си от умните a? Песков ти го каза. Ох извинявай , това беше от мен- бях облъчен от прогандата :)

Не каза на шаха за задници коя ти е любимата фигура :). Не че каза си за другото което те питах, ама мисля че това ще ти хареса повече ... 

преди 10 минути, kosyo написа:

Ти май не си от умните a?

Човека, дето по свои собствени думи се ровичка из сума ти форуми, за да ни чете, ми обяснява, кой бил "умен" и кой не? Да се смееш ли, да плачеш ли...

преди 11 минути, kosyo написа:

Ох извинявай , това беше от мен- бях облъчен от прогандата

Ти не си облъчен от пропаганда - ти си човек, който всяка сутрин ни съобщава кой руснак били думнали в Украйна. Такъв човек не е свързан с пропаганда, понеже просто е в паралелен свят. Говорим за тежко болестно състояние, породено от 50 годишен живот като нищожество.

преди 12 минути, kosyo написа:

Песков ти го каза.

Песков е казал, че са им спрели интернета, за да не влизат в "Медиязона"? Верно? 

преди 5 минути, communismatic написа:

Човека, дето по свои собствени думи се ровичка из сума ти форуми, за да ни чете, ми обяснява, кой бил "умен" и кой не? Да се смееш ли, да плачеш ли...

Ти не си облъчен от пропаганда - ти си човек, който всяка сутрин ни съобщава кой руснак били думнали в Украйна. Такъв човек не е свързан с пропаганда, понеже просто е в паралелен свят. Говорим за тежко болестно състояние, породено от 50 годишен живот като нищожество.

Песков е казал, че са им спрели интернета, за да не влизат в "Медиязона"? Верно? 

Ама чакай аз те питах сума ти неща и накрая за шаха за задници коя ти е любимата фигура. Ти да не си любител на чашите за задници? Че и това има тия седмици много в твоята любима държава. Съвсем изперкаха  вече там от скука и шах вече, :) не бъди като тях, моля те.

преди 5 минути, communismatic написа:

Провери сам колко са блокираните интернет ресурси от роскомнадзор.  Стотици хиляди . Виж се дали си там . 

В случая сега се пробват тотал шътдаун, с обратната логика - с бял списък . Щото е по лесно да се вкара бял списък с разрешени сайтове и месенджери, отколкото поотделно да забраняваш , нали ?

Мда, ето един от най-постваните Миркови източници на информация. Почвам наистина да се притеснявам за това момче, щото лекарствата вече не му действат.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

И сега най-смешното :D Ми то точно техническа се оказа причината за прекъсването, и точно това пише в твоят линк:

Прекъсванията на мобилния интернет са „новото нормално“ на фона на продължаващите заплахи за сигурността на Русия и ежедневните атаки с дронове, но това „няма винаги да е така“

Всъщност, никакви дронове не е имало когато  изключиха интернета в Москва . 

И единствената причина е , пак да повторя, че се изясни как са думнали аятолаха. По камерите които са ги хакнали мноооого отдавна.  са следили охраната, режимите  и смените . и техните маршрути и тайни квартири  които са въртели охраната , респективно аятолаха. 

А софтуера който са хакнали е бил точно за следене на иранските граждани, който пък софтуер са купили от кремълските служби . Които пък са взели от ИЗраел. 

Нещо нясно  до тук ? 

:)

Затова путлю се насра и напълни всички възможни чемодани и се покри тотално , като пускаха контролирани изявления 

тошеееф, фейкомет насран, какви още "технически  проблеми" ще измислиш ??? След като дроновете нямат абсолютно нищо общо ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, miro20 написа:

А софтуера който са хакнали е бил точно заследене на иранските граждани, който пъксофтуер са купили от кремълските служби . Които пък са взели от ИЗраел. 

Ама, Мирчолинке, това нали вече го дискутирахме в тази тема:

на 4.03.2026 г. в 17:52, ivottoshev написа:

Ще те вземат ли в Холивуд за сценарист? Пробвай, и после да не забравиш да почерпиш за идеята :wink12:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ама, Мирчолинке, това нали вече го дискутирахме в тази тема:

Не. Какво ти "не знаеш" не е "аргумент"  за дискусия . 

преди 10 минути, miro20 написа:

Затова путлю се насра и напълни всички възможни чемодани и се покри тотално , като пускаха контролирани изявления 

тошеееф, фейкомет насран, какви още "технически  проблеми" ще измислиш ??? След като дроновете нямат абсолютно нищо общо ???

преди 13 минути, miro20 написа:

Не. Какво ти "не знаеш" не е "аргумент"  за дискусия . 

Каква дискусия? Такава развинтена фантазия като твоята няма нито един сценарист в Холивуд!!!

Ако доразвиеш малко тезата си и успееш да вкараш в "играта" примерно и якудза, някоя неонацистка организация и не на последно място - едно извънземно, ти ще направиш бестселър!

Дерзай, момче, не хаби таланта си в някакви пробити български форуми. Холивуд е пред теб!

преди 11 часа, miro20 написа:

Всъщност, никакви дронове не е имало когато  изключиха интернета в Москва . 

И единствената причина е , пак да повторя, че се изясни как са думнали аятолаха. По камерите които са ги хакнали мноооого отдавна.  са следили охраната, режимите  и смените . и техните маршрути и тайни квартири  които са въртели охраната , респективно аятолаха. 

А софтуера който са хакнали е бил точно за следене на иранските граждани, който пък софтуер са купили от кремълските служби . Които пък са взели от ИЗраел. 

Нещо нясно  до тук ? 

Абе те хубаво спряха нета в Москва поради "съображения за сигурност за Кремъл", ма защо и в Красноярск и Тюмен? 

Честно казано всичко е възможно - от подготовка за влизане на "руски интернет", през действително затъмнение заради дронове, до чисто и просто дейности с цел стресиране на населението. 

В крайна сметка, освен в този форум, русофили има и в Русия все пак. Те също слушат от 4 години как ей сега Харков и Одеса падат, БРИКС валутата ги прави икономически гигант, а Зеленски ще бъде прикован в дървена клетка пред Василий Блажени. А пък накрая Мадуро, Асад и Хаменей са приключените. Търпението на руснаците е изключително дълго, но не е безгранично.

Ко, ко, какво каза за Хаменей ?

Да не визираше тоз новоизпечен водач ?

ПП

абе пиите ги тия хапчета бе

трумп-1.jpg

преди 7 минути, kaldata1 написа:

В крайна сметка, освен в този форум, русофили има и в Русия все пак. Те също слушат от 4 години как ей сега Харков и Одеса падат, БРИКС валутата ги прави икономически гигант, а Зеленски ще бъде прикован в дървена клетка пред Василий Блажени. А пък накрая Мадуро, Асад и Хаменей са приключените. Търпението на руснаците е изключително дълго, но не е безгранично.

Брато, ти направо си уникален, заклевам се... 😆😆😆😆😆

преди 38 минути, communismatic написа:

Брато, ти направо си уникален, заклевам се... 😆😆😆😆😆

Благодаря ти. Нямам твоя нечовешки капацитет, бистър ум и армия от фенове, които жадно да поглъщат всяка моя дума, но тук-там и аз имам прозрения.

преди 1 час, kaldata1 написа:

Абе те хубаво спряха нета в Москва поради "съображения за сигурност за Кремъл", ма защо и в Красноярск и Тюмен? 

Честно казано всичко е възможно - от подготовка за влизане на "руски интернет", през действително затъмнение заради дронове, до чисто и просто дейности с цел стресиране на населението.

В крайна сметка, освен в този форум, русофили има и в Русия все пак. Те също слушат от 4 години как ей сега Харков и Одеса падат, БРИКС валутата ги прави икономически гигант, а Зеленски ще бъде прикован в дървена клетка пред Василий Блажени. А пък накрая Мадуро, Асад и Хаменей са приключените. Търпението на руснаците е изключително дълго, но не е безгранично.

Така и не каза защо според теб е спрян само мобилният, но не и стационарният нет. Нима тези неща не вървят по лан и следователно домашната мрежа не е опасна за Кремъл?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Така и не каза защо според теб е спрян само мобилният, но не и стационарният нет. Нима тези неща не вървят по лан и следователно домашната мрежа не е опасна за Кремъл?

Нямам никаква представа. Затова и питам.

Друг е въпроса, че най-вероятно няма и да разберем какво точно се случва и дали е нещо значимо.

Не, на мен друго ми е интересно. Путин им спира интернета за две седмици, после изведнъж им го пуска, примерно за 24 часа, ама тия жалки русначета, няма ли да разберат информацията със закъснение, но все пак, да я разберат... И каква е ползата от всичко това, тогава? 😆

Направо акъла не ми го побира, какво се е случило с тукашното население, че да мислят по такъв елементарен начин... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.