Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Другари, чухте ли че другаря Poo-tin обявил датите между 5 и 9 за дни на дигитална детоксикация за московчани?

Така вече му викат на ограниченията ).В Чебурашка.нет вече му викат дни свободни от московчани в интернета. Или беше в интерната ;)

20973354.jpg

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

"Русия отряза достъпа до мобилни интернет услуги за много клиенти в Москва преди ежегодния парад на 9 май за годишнината от победата над нацистка Германия."

Следваща стъпка - въвеждане на вечерен час. 😂

преди 3 часа, Мери) написа:

Пак ли усмивки от старите ленти? И хайде да не си противоречиш? Хем питаш как без мобилизация се случват разни неща, хем пускаш и уж свидетелства за такава.

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

Следваща стъпка

Възстановяване на свързаността. Което явно е и направено още около обяд местно време.

преди 5 минути, maxthon написа:

Възстановяване на свързаността. Което явно е и направено още около обяд местно време.

Не че имам нещо против, но нещата вървят по стъпките на Северна Кореа? 😂

току-що, ДзВяРа! написа:

Не че имам нещо против, но нещата вървят по стъпките на Северна Кореа? 😂

Не, че нещо, но мнението си го дръж за себе си. И гледай тук да ни е добре, а не все по чуждите паници да го правим....

преди 5 минути, maxthon написа:

Не, че нещо, но мнението си го дръж за себе си. И гледай тук да ни е добре, а не все по чуждите паници да го правим....

Ти така казваше и преди години, но май мнението ми самата реалност, нали? 😉

преди 16 минути, maxthon написа:

ти например ще се кефиш ли ако Радев утре каже - спирам ти интернета

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Казвал съм какво? Нещо, което няма да посочиш кога точно съм казал ли? Та придържам се към това да си държиш мнението за себе си.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ти например ще се кефиш ли ако Радев утре каже - спирам ти интернета

Ако баце Бойко спре интернета в България, точно този образ ще е първи на площада и ще прави опити да запали Парламента.

Ако Румен Радев спре интернета, ще реват, ще протестират, ще плюят.....

Ако Путин спре интернета в Блгария, ще мълчат всички и ще казват колко е хубаво без интернет.... 😂 Ако същия ни спре и телевизията и радиото и ни забрани да излизаме от домовете си без разрешение, пак ще викат, че това е много хубаво... 😂

преди 40 минути, ДзВяРа! написа:

Е как така помниш от преди години? Та профилът ти е от преди по-малко от две години, а вчера каза че:

преди 23 часа, ДзВяРа! написа:

Нямам друг акаунт! 🙂

Кога излъга? Днес или вчера?

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

"Русия отряза достъпа до мобилни интернет услуги за много клиенти в Москва преди ежегодния парад на 9 май за годишнината от победата над нацистка Германия."

Да, но пък това не й пречи да продължава да обстрелва цивилни хора: https://www.facebook.com/watch?v=855489550206482&locale=bg_BG

преди 10 минути, Мери) написа:

Да, но пък това не й пречи да продължава да обстрелва цивилни хора: https://www.facebook.com/watch?v=855489550206482&locale=bg_BG

Еми, това е тъжното....

Само като си помисля, че нашите копейки харесват тези убийства и се потресавам!

Другари! Трябва да призная че удара с ракета/и днес по Чувашия беше грешка! И дума не става за дебелите червени линии и за нова ядрена доктрина. Проблема , другари е много по-сериозен!

На 77 метра от мястото на удара се намирало бившето убежище , преустроено на клуб за хора с нетрадиционна сексуалност! Не може така другари, да бием по традиционните европейски ценности!!!

Telegram
No image preview

Чувашия без цензуры

Друзья, хотите абсолютно эксклюзивную информацию по ракетному удару в Чебоксарах? Сегодня удар ракетой был нанесён в 77 метрах от бомбоубежища, предназначавшегося для эвакуации сотрудников ВНИИРа. Но

Нека има място където руZкото LGBT общество се развива ;). Е няма значение че е под земята , важното е да се развива!

преди 46 минути, ДзВяРа! написа:

Само като си помисля, че нашите копейки харесват тези убийства и се потресавам!

Просто това са новите нацисти - рашисти путинисти.

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Той вечерния час отдавна си важи . Голям страх тресе свинеорките.

Кремълския плъх съм сигурен отдавна е нейде зад Урал в най дебелия бункер

Но и мен ме кефи какво се получи ... от Киев за 18 часа.. до... молим за примиие да си направим парада в мацква... без техника, щото не остана и разконсервираме старите танкове от 1960 г

😁

Рецепта за парада няма... каква ли ще е речта на площада ? - Ние побеждаваме... до Киев сме... обаче не се показваме носа щото дронове над Москва... бръмне ли дрон и се насираме.... и всички ни се смеят...

"нам пизда" .. не искам да го превеждам

преди 1 час, miro20 написа:

Рецепта за парада няма... каква ли ще е речта на площада ? - Ние побеждаваме... до Киев сме... обаче не се показваме носа щото дронове над Москва... бръмне ли дрон и се насираме.... и всички ни се смеят...

Всяка година едно и също плещите преди парада, а след него два-три дни никакви ви няма за да не отнесете подигравките. И тази година няма да е по-различно getout

преди 17 часа, Мери) написа:

No image preview

Великобритания санкционира руски физически и юридически л...

Великобритания обяви, че ще санкционира 35 руски физически и юридически лица, занимаващи се по нейни оценки с набирането на мигранти в уязвимо положение, за да се сражават в редиците на руската армия

Густаво Петро: Седем хиляди колумбийци воюват и загиват безсмислено в Украйна

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве

Густаво Петро: Седем хиляди колумбийци воюват и загиват б...

Наемническата дейност е забранена от закона, подчерта президентът на Колумбия
преди 18 часа, Мери) написа:

No image preview

Великобритания санкционира руски физически и юридически л...

Великобритания обяви, че ще санкционира 35 руски физически и юридически лица, занимаващи се по нейни оценки с набирането на мигранти в уязвимо положение, за да се сражават в редиците на руската армия

И какво ? Руснаците също налагат реципрочни санкции. И аз бях решил да си наложа санкции зареди високите цени в магазина и да не пазарувам ,но мина време огладнях и отмених санкциите, а на магазина не му пукаше за моето санкциониране topsecret

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Всяка година едно и също плещите преди парада, а след него два-три дни никакви ви няма за да не отнесете подигравките. И тази година няма да е по-различно getout

И честно казано всяка година парада е все по-малко параден ...

Нищо де, за 9 май 2027 може и Покровск да е превзет, не се знае...

преди 18 минути, kaldata1 написа:

Нищо де, за 9 май 2027 може и Покровск да е превзет, не се знае...

Вярно, че украинците все още храбро охраняват града. Или поне така тръбят. Нищо, че линията на съприкосновение е леко на запад от града.

Полезни съвети как да използвате такси и някакъв car sharing в дните и на ограничения на интернета ). Да знам че го оправиха вече и никога не е спиран , но хората пишат за тия работи, а явно са полезни.

https://www.gazeta.ru/social/news/2026/05/05/28404013.shtml

Такси се вика по телефона, носете си налични , а ако случайно си карате колата и спре нета си отключете с Bluetooth;).

преди 44 минути, kaldata1 написа:

И честно казано всяка година парада е все по-малко параден ...

Както вече написах - пича си живее в паралелна вселена. 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Както вече написах - пича си живее в паралелна вселена. 😆

Ти къде живееш? Защо продажните , зависими от глобалния елит и участващи в него -руски елит около путин и самия руски президент допускат и допуснаха Русия да бъде „обградена“ и оставят британските служби да си разиграват коня , както и базираните в САЩ- да разиграват политики в средна азия и бившите СССР-републики? Това е стратегически Недопостимо!, освен................ ако Руския Елит е съучастник в Глобалния „цирк“ .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.