Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Естествено, че не стрелят по хората.Само неграмотен дебил би могъл да твърди подобно нещо.Ако наистина се стреляше по хората, всички от клипа щяха да бъдат мъртви.

преди 3 минути, M.Николов написа:

А иначе веднага се сещам, че дори съм ти правил забележка, когато качваше подобни клипове, в които украинци убиваха с FPV дронове цивилни руснаци.

Не, коментираме конкретен клип!

В който, никой не бие по цивилни, но автора целенасочено лъже, че именно това се случва.

Значи тия дето те тренират по цивилни какви са? И правиш ли разлика между военни и цивилни? Или викаш не мина номера и аз съм виновен ;) Стегнете се другари , че знаете как бързо ставате за смях с тия изтъркани лафове!

P.S. сега остава да намериш това за което си ми правим забележка :) не ще нещо ама знаеш..малко обичате да сте в алтернативната реалност )

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 9 минути, kosyo написа:

Значи тия дето те тренират по цивилни какви са? И правиш ли разлика между военни и цивилни? Или викаш не мина номера и аз съм виновен ;) Стегнете се другари , че знаете как бързо ставате за смях с тия изтъркани лафове!

P.S. сега остава да намериш това за което си ми правим забележка :) не ще нещо ама знаеш..малко обичате да сте в алтернативната реалност )

Косе, единствения, който ще стане за смях си ти.😀

Няма да го търся, помня, че ставаше въпрос за някакви енергетици.

Или и те са военни, според теб?😀

преди 6 минути, M.Николов написа:

Косе, единствения, който ще стане за смях си ти.😀

Няма да го търся, помня, че ставаше въпрос за някакви енергетици.

Или и те са военни, според теб?😀

Знаех си че пак излязох виновен -добре че съм ви свикнал....

Вижте сега , другари , помолих да намалите особено тъпата руZка пропаганда ( това че не играят по цивилни целенасочено ) е част от нея ама нещо не разбрахте. Затова от утре ще увеличат малко ударите по енергетиците - защо да ги пазя за себе си . Трябва да се насладите ви вие на тия работи . Хайде лека и да внимавате повече с тъпата руZка пропаганда следващия път)

И да не давате да ви го отхапят като онази московчанка )

преди 2 минути, kosyo написа:

Знаех си че пак излязох виновен -добре че съм ви свикнал....

Чак виновен - не, как да те държим виновен, че пак не си разбрал нещо.😀

Просто толкова си можеш.

преди 3 минути, kosyo написа:

Вижте сега , другари , помолих да намалите особено тъпата руZка пропаганда ( това че не играят по цивилни целенасочено ) е част от нея ама нещо не разбрахте. Затова от утре ще увеличат малко ударите по енергетиците - защо да ги пазя за себе си . Трябва да се насладите ви вие на тия работи . Хайде лека и да внимавате повече с тъпата руZка пропаганда следващия път)

Ние с руската, а ти с украинската.😀

преди 36 минути, M.Николов написа:

Чак виновен - не, как да те държим виновен, че пак не си разбрал нещо.😀

Просто толкова си можеш.

Ние с руската, а ти с украинската.😀

Че викаш не бият по цивилни , но се хвалят с това ,а? Ей какви сте ми ливади бре. Утре ако някой се сърди ще ги препратя към тебе )

И пак да кажа - ако момиче на повикване не си върши работата а ви кара да инвестирате в селско стопанство - измама е. Това за най-умните тук.

Ох не знам защо ами мисля че ви чака по-умните тежка седмица ;) Да се пазите ей!

преди 2 часа, kosyo написа:

Че викаш не бият по цивилни , но се хвалят с това ,а?

Викам, че в конкретния случай, който съм коментирал, не бият по цивилни, а не че изобщо никой в тази война не бие по цивилни!

Правиш ли разлика?

Кога ще се научите първо внимателно да четете какво пише отсрещната страна, пък чак после да бързате да опонирате?

Наистина имам чувството, че новите поколения са тотално функционално неграмотни.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Викам, че в конкретния случай

Не може конкретен случай... В конкретния случай се прави генерален извод. От толкова генерални изводи след последния взрив около Киев, Еленски бил заповядал да се открие кой е разрешил да се складират боеприпаси в жилищни зони. Сякаш себе си ще намери.....

Путин не се готви за Трета световна война: Неговата армия трудно се справя с битката, в която се намира. Но той вероятно се надява, че военното сплашване ще накара европейските държави да намалят подкрепата си за Украйна или да я разубедят да атакува руски градове. Или може би вярва, че заплахата от ескалация ще доведе до благоприятна дипломатическа намеса от президента на САЩ Доналд Тръмп. Гадаят в разни западни медии. И не осмислят какво би направила Европа при възможен тактически ядрен удар по Киев? Съвсем нищо не могат да направят. А с години им предоставят пари и оръжия - реално наливат масло в огъня и нямат полезни резултати. Европа е в рецесия. Украйна е в разпад и в разрушения.

преди 14 минути, maxthon написа:

Не може конкретен случай... В конкретния случай се прави генерален извод. От толкова генерални изводи след последния взрив около Киев, Еленски бил заповядал да се открие кой е разрешил да се складират боеприпаси в жилищни зони. Сякаш себе си ще намери.....

Бъди все канех да те питам след като се освободиш от смяната на разхерметизираните касетки с гориво , което не влиза , това ПВО по високите сгради на Москва какво са?

Знам че си най-жалката тролка тук и ще отговориш директно ), не че нещо ама да си направим генерални изводи ти за ПВО-то в града или извън него си ( внимавай може и да е капан въпроса знаеш , колко обичам да ти се подигравам за стари изказвания )

преди 18 часа, miro20 написа:

А в Кремъл ....

...корррррррава булка...

...ашколсун...

...ти ко искаш бе?...

...някой кльощав глиЗт...урсуз...

...на макарон мъжъ му?..

...мерЦи...

преди 10 часа, M.Николов написа:

Наистина имам чувството, че новите поколения са тотално функционално неграмотни.

Дартаняне, ти викаш за Русия, новите поколения са ти неграмотни.

Ти си простия, щом викаш за Касапина Путлер.

преди 11 часа, maxthon написа:

За теб и забравена фуражка в тоалетна е легитимна военна цел.

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Това сигурно е защото аз постоянно показвам двойните стандарти, а за теб това не е справедливо

Това някой го е твърдял със сигурност, или само е направил предположение?

Подхвани. Само недей да подхващаш за цени на яйца.

Какви двойни стандарти си показал? Ти даже отричаш, че СССР е агресор заедно с Германия.

Дай за яйцата, де! Вие и за краве масло тогава се пробвахте и замлъкнахте тутакси.

Пробвай с неща, за които си наясно, защото се налагаше да ти обяснявам, че декларация е едностранно изявление, а не споразумение между държави.

преди 52 минути, parmobil написа:

Какви двойни стандарти си показал? Ти даже отричаш, че СССР е агресор заедно с Германия.

Дай за яйцата, де! Вие и за краве масло тогава се пробвахте и замлъкнахте тутакси.

Пробвай с неща, за които си наясно, защото се налагаше да ти обяснявам, че декларация е едностранно изявление, а не споразумение между държави.

Примерно животът на децата в Ирак, Иран, Газа, Сирия и Белград не е толкова ценен, колкото животът на децата в Киев. Това са си двойни стандарти. Има още мноооого които съм показвал, но ти ги гледаш със широко затворени очи.

За мен Русия няма пръст в началото на ВСВ. Там по-скоро виновно е Мюнхенското споразумение от 1938-ма, от колкото Молотов-Рибенторп от 1939-та

За яйцата ти бях давал клип с цените. Нямаха нищо общо с твоите.

Коя Декларация? На кого си обяснявал?!?

преди 47 минути, parmobil написа:

За теб и забравена фуражка в тоалетна е легитимна военна цел.

Още говорим за конкретния случай нали? Тоест все още се издирва какво е имало в съседство на тези показани на клипа? Обикновено има повече от фуражка забравена в тоалетна.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Примерно животът на децата в Ирак, Иран, Газа, Сирия и Белград не е толкова ценен, колкото животът на децата в Киев. Това са си двойни стандарти. Има още мноооого които съм показвал, но ти ги гледаш със широко затворени очи.

За мен Русия няма пръст в началото на ВСВ. Там по-скоро виновно е Мюнхенското споразумение от 1938-ма, от колкото Молотов-Рибенторп от 1939-та

За яйцата ти бях давал клип с цените. Нямаха нищо общо с твоите.

Коя Декларация? На кого си обяснявал?!?

И аз го мога този похват.

Защо СССР нахлува в Полша, Финландия, Литва Латвия и Естония? От кого освободи нас, след като и един куршум не са пукнали срещу германци на наша територия? Просто ни окупираха.

Унгария? Чехословакия?

Чий го дървеха СССР в Афганистан? Забравил си , че се появиха и в Сърбия. А Чечня, Грузия?

Кой си тръгна като пръднал от Сирия? А чии военни сега ги стрелят в Африка?

И ти ми говориш за двойни стандарти?

преди 15 минути, maxthon написа:

Още говорим за конкретния случай нали? Тоест все още се издирва какво е имало в съседство на тези показани на клипа? Обикновено има повече от фуражка забравена в тоалетна.

Верно? И жилищния блок, дето го целнаха с ракета е бил щаб? Няма няма нужда да ми обясняваш.

преди 8 минути, parmobil написа:

Защо СССР нахлува в Полша, Финландия, Литва Латвия и Естония? От кого освободи нас, след като и един куршум не са пукнали срещу германци на наша територия? Просто ни окупираха.

Унгария? Чехословакия?

Чий го дървеха СССР в Афганистан? Забравил си , че се появиха и в Сърбия. А Чечня, Грузия?

Верно? И жилищния блок, дето го целнаха с ракета е бил щаб? Няма няма нужда да ми обясняваш.

Тези твърдения има ли как да се проверят да ли са обективната истина или субективна такава?

Ако няма как да се потвърдят си остават - един ми каза у фейса , че прасетата могат да летят?

преди 2 минути, parmobil написа:

Унгария? Чехословакия?

Защото е трябвало да се изгони кафявата чума. Защо ли не изгонихме немците още през 1942-ра или 43-та, а успяхме чак когато руснаците се оказаха на нашата граница"? Някакво обясенние?

Панама, Чили, Гранада, Никарагуа.... Такива са били времената. Двамата големи не са искали да изпуснат сферите си на влияние.

Ако не беше тази "окупация, сега всичко на юг от Асеновград щеше да е гръцко, а на запад от Радомир - сръбско. Нали не забравяш че ние сме били от страната на загубилите ВСВ, докато гърци и сърби са победители?

В Афганистан бяха по молба на законно избраната власт.

Какво трябваше да направят в Сирия? Да влязат в открит конфликт с кравите?

За да няма двойни стандарти трябва ИЛИ ДА САНКЦИОНИРАШ ВСИЧКИ, ИЛИ НЕ САНКЦИОНИРАШ НИКОГО!!!!

Не може да налагаш двайсет пакета санкции на руснаците, а да си затваряш очите за крави и евреи.

преди 31 минути, parmobil написа:

Пак ли говорим за същия случай, който съм коментирал?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.