Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Упорит си ,харесвам това. Предизвика ли се криза с горивата в РФ която да доведе до недиволство ,протести и сваляне на Путин ? -Не. Случи се ,че в Украйна има притести и недоволство, на фона на това че немогат да свалят ракетите ?

Протести в Украйна има защото там е демокрация. В Русия няма защото всеки дръзнал да изрази недоволството си бива задържан и малтретиран!

преди 3 минути, The Lone Star написа:

Ако Ивелин е кандидат за президент, ще е минимум пети. Ще събере малко повече гласове от Луна.

Ако има пет кандидата е нормално да е пети! 😂

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 6 минути, Звяра! написа:

Протести в Украйна има защото там е демокрация. В Русия няма защото всеки дръзнал да изрази недоволството си бива задържан и малтретиран

Гледах по тв едно младо момче от протеста ,каза че руснаците били се радвали на избора за министър на отбраната из социалните мрежи? Защо неразбирам?

преди 7 минути, Звяра! написа:

Ако има пет кандидата е нормално да е пети! 😂

На миналите избори е имало 23-ма. Луна е била шеста.

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Украйна ще спечели и Русия ще се разпадне. Това ви го казах още на 22ри лютий 1922 година, тука във форума. Написаното стои. Даже се фанах на бас с две три риби.

Ти тогава на колко беше?

И има ли други живи освен теб оттогава?😀

преди 1 час, miro20 написа:

Опять нож в спину ... 😁

Сега пък кораби нямало..... А стокооборота през Северния морски път се увеличава. Парадокс не мислиш ли?

преди 1 час, Miusuka написа:

Така, де. Това след като дойде перестройката, т.е. демокрацията, т.е. капитализма. При социализма защо нямаше такива неща?

Така е. Англичаните докъдето се докоснат и всичко развалят и унищожават. Питай индианците.

Само че сега по ирония на съдбата Англия ще бъде разрушена отвътре от наследниците на пострадалите от нея. Голям кеф.

Така че Путин и руснаците трябва още малко да издържат. Докато рухне Англия.

Пак ли с този рефрен? Цяла Южна и Централна Америка говори испански без Бразилия, но не видях да се пениш срещу испанци и португалци. Много си избирателен. Но това са пропуски на соц-образованието.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Гледах по тв едно младо момче от протеста ,каза че руснаците били се радвали на избора за министър на отбраната из социалните мрежи? Защо неразбирам?

Аз гледах, че в Русия има проблем с горивата. Ти знаеш ли защо има проблеми с горивата, каква е причината?

току-що, Звяра! написа:

Аз гледах, че в Русия има проблем с горивата. Ти знаеш ли защо има проблеми с горивата, каква е причината?

Причината е ,че ВСУ бомбят рафинерии с дрони.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Причината е ,че ВСУ бомбят рафинерии с дрони.

Верно ли? ohmy

Това копейка не би го казал! )

Такова мнение ако кажеш в Русия и ще се наложи дълго време да ти идваме на свиждане..... ;)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ами Москва е най-големият по население град в Европа, Петербург е на трето място. Нормално е там да е и най-голямата популация от гееве. Разликата м/ду Русия и ЕС обаче е много съществена - там това не се рекламира по училища, а гей парадите са забранени.

И Москва е европейската столицата ( не слагам Истанбул) с най-много мюсюлмани и с най-голямата джамия, Тошев. Не е Лондон.

преди 2 часа, Miusuka написа:

Така е. Англичаните докъдето се докоснат и всичко развалят и унищожават. Питай индианците.

Само че сега по ирония на съдбата Англия ще бъде разрушена отвътре от наследниците на пострадалите от нея. Голям кеф.

Така че Путин и руснаците трябва още малко да издържат. Докато рухне Англия.

Англо-саксонците ли им сложили по 5 бойлера и по 5 крана в комуналката ).

преди 1 час, AAUUXX написа:

Упорит си ,харесвам това. Предизвика ли се криза с горивата в РФ която да доведе до недоволство ,протести и сваляне на Путин ? -Не. Случи се ,че в Украйна има притести и недоволство, на фона на това че немогат да свалят ракетите ?

Аз да съм писал някъде за протести и сваляне на Путин? Писах за криза с горивата и повишаване на цените, което ти отрече. Не помниш ли?

На теб и Велев почва да ви става навик да съчинявате какво съм писал.

Протестите в Украѝна пак не си прочел за какво са. Не съм и очаквал да си.

преди 2 часа, parmobil написа:

И Москва е европейската столицата ( не слагам Истанбул) с най-много мюсюлмани и с най-голямата джамия, Тошев. Не е Лондон.

Възможно е. Не съм сигурен обаче като % от населението къде са повече. Разликата е, че там са си интегрирани, тъй като повечето са си руснаци от бившите републики, докато в Лондон има места в които полицията избягва да влиза. И у нас имаме мюсюлмани, но едно е да са като тези в Кърджали и Лудогорието, друго е да са като новодошлите "лекари" и "инженери" около Лъвов мост, нали?

Между другото ти нали провери кое е най разпространеното име за момче в Лондон през последните години? А поинтересува ли се как се казва кметът на Лондон?

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Упорит си ,харесвам това. Предизвика ли се криза с горивата в РФ която да доведе до недоволство ,протести и сваляне на Путин ?

Крепостните никога няма да излязат на протест. Това е разликата между тях и украинците.

Протестите на украинците показват, че Украйна е съвсем друга държава и съвсем друг народ от Руспия и ватниците. Крепостните са си крепостни. Искат да ги управлява цар и не тръгват срещу него дори когато той ги е наврял в кучи г*з. А украинците са европейци. Протестират срещу грешни решения на ръководството дори по време на война. И никой не ги арестува и не ги праща в Сибир, нито пък ги отравя.

Бензиновата криза и другите кризи, които Украйна причиява в Руспия, няма да предивзикат бунтове. Но бавно и сигурно рушат икономиката на Руспия, което на свой ред неизбежно повдига въпроса "оти ги ручаме тия жабета вместо да спрем войната".

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Украйна ще спечели и Русия ще се разпадне. Това ви го казах още на 22ри лютий 1922 година, тука във форума. Написаното стои. Даже се фанах на бас с две три риби.

За Ивелин не съм 100 % сигурен, но освен Гюров, не виждам кой друг може да му се противопостави.

Ама и Гюров не е лошо.

Така си е .

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Възможно е. Не съм сигурен обаче като % от населението къде са повече. Разликата е, че там са си интегрирани, тъй като повечето са си руснаци от бившите републики, докато в Лондон има места в които полицията избягва да влиза. И у нас имаме мюсюлмани, но едно е да са като тези в Кърджали и Лудогорието, друго е да са като новодошлите "лекари" и "инженери" около Лъвов мост, нали?

Между другото ти нали провери кое е най разпространеното име за момче в Лондон през последните години? А поинтересува ли се как се казва кметът на Лондон?

Разбира се, че знам за Лондон. Но това не променя цифрите. Сега, ти кои наричаш по-правилни мюсюлмани е друг въпрос.

Но ми е странно с твоята фиксация по САЩ-ите как не си казал кой е кмет на Ню Йорк.

Да видиш, че съм пич и ти давам ново ножче за ръчкане.

преди 2 часа, parmobil написа:

Разбира се, че знам за Лондон. Но това не променя цифрите. Сега, ти кои наричаш по-правилни мюсюлмани е друг въпрос.

Но ми е странно с твоята фиксация по САЩ-ите как не си казал кой е кмет на Ню Йорк.

Да видиш, че съм пич и ти давам ново ножче за ръчкане.

Знаеш за Лондон и въпреки това повдигаш въпроса? Че що? Това не противоречи ли на тезата ти че в Русия е зле, а на Запад всичко е цветя и рози?

Разбира се че знам за Ню Йорк, знам и за един английски премиер с едно много странно (като за англичанин) име, ама нали за европейски столици си говорим а не общи приказки

преди 23 часа, ivottoshev написа:

В Москва според интернет източници имало между 2 и 4 милиона мюсюлмани (най-голямата общност в Европа). В Лондон са между1,3 и 1,5 милиона. С други думи и на двете места има много мюсюлмани. В Лондон около 15% от населението е такова. С името Мохамед са родени около 2-3% от всички новородени момчета в Лондон :

Screenshot 2026-07-20 160642.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.