Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

аз съм везни а той е почти като мен

аз съм  само по -умен

но е нормално по съм възрастен.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 183,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 9 минути, Johnny B написа:

Според астрономията съм стрелец, според астрологията съм козирог. :biggrin:

За мен си стрелец. Ако решиш да обжалваш решението ми, подай го до Абу Али ал Хайят.:D

преди 9 минути, Xtreme_design написа:

За мен си стрелец. Ако решиш да обжалваш решението ми, подай го до Абу Али ал Хайят.:D

а ти  според мен си някаква лятна зодия 

Ами истината е, че тези неща се преизчисляват. Определени са много отдавна, а Вселената не е константна.

преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

а ти  според мен си някаква лятна зодия 

Позна :party4:

преди 15 минути, Yvan Sergeev написа:

аз съм везни

Прости ми. Мислех те за козирог.

преди 10 минути, Xtreme_design написа:

...

Зодиите са много ограничаващи като определения. Аз мразя рамките. Като видя прозорче - гледам да се мушна през него.

преди 28 минути, Xtreme_design написа:

леле верно ли

си лъв

мадона ли  беше или малифициент каза че много искала приятелка зодия лъф;

пиши им задължително!

преди 11 часа, Johnny B написа:

Зодиите са много ограничаващи като определения. Аз мразя рамките. Като видя прозорче - гледам да се мушна през него.

Spoiler

Кофти черти- Подай ми лупата - или, абе я направо микроскопа

Стрелеца не е човек на крайностите, като другия огнен знак Овена. Не е и грандоман като Лъва. За разлика от тях той не се бои да поеме вината върху плещите си. При него лошите черти са по оскъдни, но тъй като е популярна личност ги изкарва всичките на показ и стават обществено достояние, а пък и той въобще не се церемони и притеснява да ги демонстрира. Манипулатор и мошеник. Фантазьор. Шемет. Стига да иска, от всяка заплетена ситуация излиза чист и неопетнен, макар да е виновен за всичко. Много плямпа и то все работи, които засягат някой или нечии интереси. Предпочита да не говори зад гърба на хората, но за сметка на това нещата които ти казва в очите и собствената ти съвест дори не би ти напомнила. Гадняр и злобар. В състояние е да ти навреди с богатия си арсенал от оръжия направлявани от шантавия му разум. Ефекта е поразяващ и ако ти е враг или си го предизвикал - тежко ти и горко тогава. Не е по отмъстителен от Скорпиона, но пък за сметка на това не му се налага да чака възмездие, защото действа светкавично. Много импулсивен темпераментен и нетърпелив. Разбира се склонен е да прощава, но ако не си му близък то тогава той проявява идиотското си разбиране за това какво означава да сриташ нечий задник. Изключително жесток. За да се стигне дотам значи човека си го е заслужил в някаква степен, но често Стрелеца прескача границата на добрия тон и не рядко самият той е причина за възникването на гранд проблем. Присмива се на човешките глупости, пороци и слабости. Вместо да изпита съжаление към някой, който например си е вложил мангизите в някоя финансова пирамида и е гризнал дървото - той така искрено и от сърце ще се развесели че сълзи ще му потекат. След малко ще ти каже, че така ти се пада и му е много кеф че си се преебал - всъщност щом си толкова алчен - нека ти е - аз като ти казвах да го удариш през просото и заедно да изхарчиме състоянието, ти не ме послуша. Даже ще започне да смята колко екскурзии до чужбина, барове, кръчми, любовни авантюри, електроника и други благинки си пропилял с което направо ще те подлуди, но ти тъкмо вече отчаян и избрал ефектен начин за самоубийство, пишейки предсмъртните си слова, изведнъж пак се появява тоя и " ала бала " след пет минути си готов за живот, нови начинания и преливащ от щастие и адски добро настроение. Много дразнещо е, когато някой Стрелец се вкопчи в нещо което му изглежда смешно. Ще има да ти надува главата много дълго време използвайки и модифицирайки смехорийката по хиляди начини. Не подлежи на контрол. Трудно е съжителството с най свободолюбивия знак в зодиака. Не си пада по семейството и традициите. Склонен е да зареже всичко и да си вдигне гълъбите само и само да е свободен. Създава впечатление, че приятелите и тълпата са по важни от партньора и семейството му. Не е ревнив, но самия той е доста ревнуван. Донякъде има защо. Не се ограничава и флиртува с огромно удоволствие без капчица притеснение. Харесва му платоническата любов и често се забърква в любовни триъгълници и даже многоъгълници. Няма нищо против свободната и разкрепостена любов. Несериозен и непостоянен. Отегчава се по бързо и от дете дори. По принцип е голям мърляч. Комарджия и развей прах. Заглежда се по всички по засукани особи и споделя задните си мисли, коментира, псува, пие и пуши яко......http://bgzona.net/zodia_strelec.html

Хм, според описанието е много добро и е право в целта. Как мислиш?:D

преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

леле верно ли

си лъв

мадона ли  беше или малифициент каза че много искала приятелка зодия лъф;

пиши им задължително!

нещо си се объркал за предпочитанията ми. Аз съм ... обречена на мъжете-лъв. Преобладаващо се разбирам с жени-водолей.

А мъжете-везни ... хъм добре, че е брат ми, защото ако впечатленията ми бяха само от баща ми, щях да забравя, че съществуват.

преди 1 час, Xtreme_design написа:

Хм, според описанието е много добро и е право в целта. Как мислиш?:D

Ако се вгледаш в нещо достатъчно дълбоко или дълго, все ще намериш нещо от себе си в него.
Че не се вписвам в студената методичност и не съм от най-търпеливите..факт...
Обаче, човек се учи на всичко, що му трябва.. :)))

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, Xtreme_design написа:

Стига да иска, от всяка заплетена ситуация излиза чист и неопетнен, макар да е виновен за всичко

:biggrin: И то с какви невинни очи!

преди 5 часа, Maleficient написа:

нещо си се объркал за предпочитанията ми. Аз съм ... обречена на мъжете-лъв.

значи съм се объркал може мадона да е  била или някой друг.

преди 9 часа, Johnny B написа:

:biggrin: И то с какви невинни очи!

Погледни с тези невинни очи Скруджи и ще бъде завинаги твой. :D

Майтапя се. Сега да не се понесеш и да ме метнеш на солниците.

Сега да не се понесеш и да ме метнеш на солниците.

Най-лошото е, че дори и да те метна, никой няма да ме заподозре. Ще бъда невинен такъв... Трениран психопат бе.. :lol6:

преди 10 минути, Johnny B написа:

Най-лошото е, че дори и да те метна, никой няма да ме заподозре. Ще бъда невинен такъв... Трениран психопат бе.. :lol6:

Ти не си психопат. Окей си си. Допада ми чувството ти за хумор.

преди 9 минути, А@@@ написа:

Мятало Ленче ябълка...мятало и нареждало.../песничка за лека нощ/ :D

Надежда-говежда. :D

преди 10 минути, Xtreme_design написа:

Надежда-говежда. :D

Туй пък що ?

Аз заради Живковите мятаници се присетих ...честно 

преди 32 минути, А@@@ написа:

Туй пък що ? Аз заради Живковите мятаници се присетих ...честно 

Направо скачам и мятааааммм, хвърлям. Всичките на земята. Бум-бам. Kung Fury!  :biggrin:

преди 44 минути, А@@@ написа:

Туй пък що ?

Аз заради Живковите мятаници се присетих ...честно 

Ухилих се под мустак. Не го ли знаеш Симичът какъв ни е подстрекател?:D

преди 22 минути, Johnny B написа:

Направо скачам и мятааааммм, хвърлям. Всичките на земята. Бум-бам. Kung Fury!  :biggrin:

Едно майгери и заспиваш, като бебенце.Теб ще те напляскам като нищо, само да ми паднеш в ръчичките. :D

на 7 december 2017 в 1:05, Вacко написа:

....не се въздържа да се обади провисналото лелчето надупчено от целулит

Колко мъка има на тоя свят…Това чак сега го виждам.

В теб кипят собствените ти лайна, с които искаш не просто да ме залееш, а да ме задавиш с тях. Когато един мъж има прекалено много злоба в сърцето си, той непременно ще поиска да я натресе на някой друг. За да се докаже в собствените си очи, че не е чак такъв неудачник.

Доказателства за злобните си плюнки ще поднесеш ли? Ако не, очаквам публично да се извиниш.

преди 1 час, Xtreme_design написа:

Колко мъка има на тоя свят…Това чак сега го виждам.

В теб кипят собствените ти лайна, с които искаш не просто да ме залееш, а да ме задавиш с тях. Когато един мъж има прекалено много злоба в сърцето си, той непременно ще поиска да я натресе на някой друг. За да се докаже в собствените си очи, че не е чак такъв неудачник.

Доказателства за злобните си плюнки ще поднесеш ли? Ако не, очаквам публично да се извиниш.

Не ме занимавай с блудкавите си простотии.

преди 9 часа, Вacко написа:

Не ме занимавай с блудкавите си простотии.

Тогава се спри и не ме цитирай, не ми виси на профила, не ме споменавай, под каквато и да било форма. Има още 50 други ника, с които можеш да общуваш и само един, който е разумно да игнорираш, щом не си в състояние да общуваш с мен нормално.

На никой тук не му е интересна твоята драма.

Пожелавам ти да намериш щастие и вътрешен покой. Приятни мигове във форума!

А аз се чудя, къде се дянаха всички... па те висяли на некъв профил.

чакаме сирена да се появи  да ни каже как стоят нещата във вселената.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.