Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Това Изобщо не бива да те Безпокои .... Процесите си се Движат по двата Двигателя и Съзнателният и Подсъзнателният . Нали ти написах преди това 

какъв е Механизмът . Така , че "Движението не спира " . Онова , което не Успяваш да Приемеш е във Подсъзнателният ти Двигател. Настанено е Там ,

защото се намира в "някакво Противоречие" . Противоречие , което се образува от Невъзможността да се "заключи и Познае" в "позната Рамка " на

"Теория". Нямаш какво да "напаснеш" от познатото до "сега" . Затова си объркан.  Но това не бива да те безпокои. Пъзела си се Подрежда - Независимо 

от това , което подаваш в Съзнателен Режим . Когато му дойде времето ще го "отчетеш" в "адекватна картина " и ще Повярваш в Нея .  

Тогава няма да чувстваш "объркване " от това Прозрение ..

Казвал ли съм ти, че механизмите много ги разбирам? Без напасване просто не работят и се чупят. Колкото и да са уникални в същността си, непретворени практически си остават само възможност.А механизма никога не е съставен само от 2 части. Повечето механизми са сложни и съдържат в себе си дори паразитни елементи. Които също трябва да вършат полезна работа. Иначе механизма пак се чупи. На теория не би трябвало, но се чупи. Защото някой не е взел под внимание външните фактори- околна среда, температура... наличие на гризачи в помещението.

Идеята е, че ние създаваме механизма, а не той нас. Ако искаме да работи,трябва да се постараем, а не да си викаме "аз съм над тези неща". Сетивна си, мисля че ще хванеш.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 4 минути, Johnny B написа:

Дали всъщност сънищата са просто интерпретация на възприетото от съзнанието или човек наистина духовно пътува в тях...

сънят е креативност и съчиняване на история от подсъзнанието ти

ако никога не си виждал лопата и в съня няма да има лопата освен ако не я изобретиш но едва ли ще се казва лопата....

преди 4 минути, _Слънце_ написа:

Идеята е, че ние създаваме механизма, а не той нас.

С някои човек е роден...Други той създава сам...

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

ако никога не си виждал лопата и в съня няма да има лопата освен ако не я изобретиш но едва ли ще се казва лопата....

Това го обясни на хората, които са слепи, но сънувайки - виждат.

• Автор
преди 10 минути, Johnny B написа:

Ако ли бихме били достатъчно мъдри, всичко да осъзнаем...Нямаше да се е необходимо да го търсим.

Ще ти открия една Тайна ... С Мислене не става. Няма как да стане .  За да се "Еволюира" е Нужно да си разполагаш със "Собствените База Данни и

Записи" .  А те , Симски  са Заключени ! Така се Идва на Земята . Така започваш "Нивото' със Заключени Файлове.  Отключване на Файловете се случва 

под определен Егрегор , който "срещаш" по Пътят си в "програмата "/ Карма я наричат тук.  Всичките ти записи са ДНК -то ти.  Но Никой не може да ти ги

Отвори , освен ти.   Там са "кодирани " всичките ти Изведени Опити и Статута ти към Настояще. За да можеш да Навържеш "Картината " се Нуждаеш именно от тези "Файлове" .   С мислене няма как да ги отвориш. 

Асоциацията е ученик от 3кл. да му се даде задача от 8 кл.   И да стои и да мисли , няма как да я реши , защото му Липсва "материята" от пропуснатите класове . Така и тук - логично няма как да си подредиш "пъзела" , когато липсват детайли от него .

Но пак ти казвам ...Отключването се Случва Под Определени Обстоятелства - Егрегор .  Поставят те в Условия , при които Проглеждаш .

Това е Ценното да се Осъзнае .. Това е "Бисерчето "..

преди 2 минути, _sirena_ написа:

който "срещаш" по Пътят си

Именно в това се състои проблема. Човек не може да осъзнае, докато не е придобил достатъчна мъдрост. Колкото и да иска.

Това го обясни на хората, които са слепи, но сънувайки - виждат.

родени слепи

или в последствие....

какво виждат ?

звукове ?

хората които виждат и  гледат едно и също нещо го виждат по разлечен начин

за едни може цветът да е по ярък за друг по-тъмен

защото просто не съществуват 2 напълно еднакви неща а човекът е много далеч от съвършенството

• Автор
преди 8 минути, _Слънце_ написа:

Казвал ли съм ти, че механизмите много ги разбирам? Без напасване просто не работят и се чупят. Колкото и да са уникални в същността си, непретворени практически си остават само възможност.А механизма никога не е съставен само от 2 части. Повечето механизми са сложни и съдържат в себе си дори паразитни елементи. Които също трябва да вършат полезна работа. Иначе механизма пак се чупи. На теория не би трябвало, но се чупи. Защото някой не е взел под внимание външните фактори- околна среда, температура... наличие на гризачи в помещението.

Идеята е, че ние създаваме механизма, а не той нас. Ако искаме да работи,трябва да се постараем, а не да си викаме "аз съм над тези неща". Сетивна си, мисля че ще хванеш.

Боже , Ти ли си ? 

............................................

:)

Сега сериозно .. Механизмите са си Създадени със Създаването на "играта Земя" .  Ти можеш само да Откриваш , Преоткриваш , но да Създаваш -може само в собствената си Интерпретация . Съзнавам , че това е твое Мнение и може би така си го тълкуваш и се опитвам да го "уважа' , но знаеш , че Библията ми  друга.

преди 20 минути, Johnny B написа:

Дали всъщност сънищата са просто интерпретация на възприетото от съзнанието или човек наистина духовно пътува в тях...

Вярвам, че зависи от много нещо и е смесено. Тоест няма точен отговор. Но давам пример. По дифолт е второто. :)

Ако си спокоен и не се притесняваш, не мислиш за нищо, следобедна дрямка - сънуваш нещо което е духовно.

Ако не си спокоен и нещо те тревожи - сънуваш нещо свързано с него.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Ти можеш само да Откриваш , Преоткриваш , но да Създаваш -може само в собствената си Интерпретация

открий и преоткрии  филия хляб нахапана  точно като моята  със същите  шупли....  не можеш защото е уникална.....   защото аз съм я създал  по нея вече има мой бактерии  не пловдивско-хасковски.

• Автор
преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

открий и преоткрии  филия хляб нахапана  точно като моята  със същите  шупли....  не можеш защото е уникална.....   защото аз съм я създал  по нея вече има мой бактерии  не пловдивско-хасковски.

Придържай се към темата . 

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Боже , Ти ли си ? 

Можеш да ме наричаш както искаш, но чак пък така...:shy11:

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Придържай се към темата . 

придържам се просто беше затапена елементарно.

преди 20 минути, Julius Decimus написа:

...

Аз по моите сънища мога да напиша роман :)

преди 25 минути, Yvan Sergeev написа:

родени слепи

Родени слепи. Просто не по начина, по който ние го правим.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

придържам се просто беше затапена елементарно.

На мен всичко ми е елементарно и Примитивно , но съм Благосклонна с Нивото .

Не определяй Благородност като Елементарност .

Лека Нощ и Прозорливи Сънища ....

Родени слепи.

няма начин в заблуда са .

благородното е елементарно

по същество е без значение.

благородно е  да не се парадира с благородност.... уж....

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Лека Нощ и Прозорливи Сънища ....

Лека нощ! И не се връзвай на елементарни провокации :)
Колкото по-уникален е човек, толкова повече завистници има.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

да прав си!

съжалявам ви че ми завиждате на интелекта

лека.

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Повечето хора живеят, благодарение на илюзията си за чуждата завист. Без нея, тях просто ги няма. Те имат нужда, да вярват че някой за нещо им завижда и само това ги прави живи.

преди 6 минути, _Слънце_ написа:

Повечето хора живеят, благодарение на илюзията си за чуждата завист. Без нея, тях просто ги няма. Те имат нужда, да вярват че някой за нещо им завижда и само това ги прави живи.

Така е! На мен ми завиждат постоянно! Аз съм строен, интелигентен, сресан, с брада, имам кола, ям луканка, говоря по мобифона, красив съм..умен съм..а споменах ли, че съм интелигентен, а, а, а? :D

преди 1 час, Johnny B написа:

Така е! На мен ми завиждат постоянно! Аз съм строен, интелигентен, сресан, с брада, имам кола, ям луканка, говоря по мобифона, красив съм..умен съм..а споменах ли, че съм интелигентен, а, а, а? :D

Aбе аз  ти вярвам, ама така без доказателства... снимай нещо там, квото имаш. Диплома,миплома, стройна снага,луканка дето не е под кашкавала, мобифон...нещо бе. Пасат поне, че и там тръгнаха съмнения. :D

А за Ванко Айпито и разни други  остава открит въпроса, дали некой дедо няма да мине и да им отмъкне и следващата на която точат лиги.

e И ?

и аз ще стана някой ден  дядо  и ще отмъквам.

ВИЖДАШ ли колко съм умен измъквам се от всяка ситуация.

Mне, пак няма да можеш. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.