Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако искаш да опознаеш човека...

Featured Replies

Carry on, carry on...

• Отговори 131
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 15 минути, _ramus_ написа:

гадняр - да не би да си се пробвал вече и да си отхвърлен... Ама не се коси - и така да е - не виждаш ли че имало фенове, даже и клуб се предлага.

Няма лошо ако някъде те отхвърлят. Мъжете са длъжни да почукат на вратата пък ако не ти отворят не е свършил света. Моята сила не е по форумите обаче. Тука съм за сеира само.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Моята сила не е по форумите обаче. Тука съм за сеира само.

ашколсун! Поне стискай палци на "победителя" в поканата му за танго ...

преди 14 минути, _ramus_ написа:

ашколсун! Поне стискай палци на "победителя" в поканата му за танго ...

Кой е фаворита че аз малко не съм в час с тоя новосформиран фен клуб на Мойра ? Благодаря на господ че доживях до този момент да видя и неин фенклуб. Те тихите води ...

преди 14 минути, BMW Маниак написа:

Кой е фаворита че аз малко не съм в час с тоя новосформиран фен клуб на Мойра

преди 22 минути, _ramus_ написа:

"победителя" (WIN-user)

ми то няма алтернатива - човека направи такива виражи, обиколки, той предложи и "клуба"...

Дори и стана така че рамус го изкараха на донкихот... А мойра - дулсинея. Опитах се да се вживея, и така да създам ефекта на 'конкуренция' - ама съм слаб актьор - друга колежка каза че в ролята на лъжец и манипулатор по-ме бива...

Има и предложение - но "не си давам клавиатурата" - ходи си ми квато си е - така сме си съответствени. :)

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

преди 12 минути, _ramus_ написа:

друга колежка каза че в ролята на лъжец и манипулатор по-ме бива...

Това да не е някоя колежка с любовна болежка ?

преди 14 минути, BMW Маниак написа:

Това да не е някоя колежка с любовна болежка ?

Чети, по-нагоре всичко е написано, ако ти е интересно. Не знам нищо за болежките и любовите на колежките. А и тия неща не ме занимават - нито във форума, нито извън него. Аз по врати така и не се научих да чукам, може би щото ми липсват "мъжките" напъни. Женски врати не са ми интересни, с мотива да достъпна до половите белези. Други неща са ми по-важни, но това е съвсем друг въпрос, който не касае никого тук.

иначе не е като да не ти прочетох пикъпските съвети и ръководството за свалки и сексуално домогване. :)

Естествено, че си манипулатор, Рамусе.
Такива еквилибристики направи само и само ти да си "победителят". А Уин юзер да бъде редикюлизиран. 

Всичко това в името на Нуждата ти от Превъзходство. 

преди 1 час, _ramus_ написа:

изглежда не разбра...

Да не те разбира някой, при теб е по презумция - нейде из пуберска възраст се надживява това, но ...... при някои идва по- късно. И за автора се знае, че пет пари не даваш, понякога се питам, толкова ли си закъсал с парите, че дори петаче не откъсваш за каквото и да е било - от там вероятно, финансовия дефицит (или това, че си просто скръндза) го запълваш с купища празнословни коментари из нета.

Както и да е - поредното ти запъване, като магаре на мост. Тананикайки си приспивни философиики, такава ти е нуждата явно - сори, че ти смущавам кошмарите, съвсем неволно е.

преди 15 минути, Xtreme_design написа:

Всичко това в името на Нуждата ти от Превъзходство.

да. така е. Нуждата ми... Обаче... като се позамисля - в каквоооо... точно съм "победител", че не схванах... И ако съм - не заслужавам ли поне да се възгордея - като награда... за "еквилибристиките"? Все пак... зор си е трябвало...

преди 14 минути, sound написа:

сори, че ти смущавам кошмарите, съвсем неволно е.

знам, знам... Простено ти е - ама ти все пак попитай де. Отново... За двойкаджиите е нужно да се повтаря - поне да го научат наизуст, като не го разбират. Знае ли се - някъде ще им мине номера с повторението на наученото - да мине за разбиране пред други неразбиращи, дето и те да го заповтарят...  Като с "приказката за лайното" - опс, тя направо си е притча - толкова проникновена и мъдра... (разказвача си)

преди 15 минути, _ramus_ написа:

иначе не е като да не ти прочетох пикъпските съвети и ръководството за свалки и сексуално домогване. :)

На Питоня трябва да му плащам за рекламата значи. Няма лоша реклама.

преди 14 минути, _ramus_ написа:

да. така е. Нуждата ми... Обаче... като се позамисля - в каквоооо... точно съм "победител", че не схванах... И ако съм - не заслужавам ли поне да се възгордея - като награда... за "еквилибристиките"? Все пак... зор си е трябвало...

Цитат

My wife can tell you how it annoyed the heck out of her that I used to argue every point — even when I knew that I was wrong. For me, it was an intellectual exercise — it was fun, and I was good at it.

It took me years to mature enough to realize that this approach actually limited the openness of our conversations. By trying to win every argument, I increased the energy required for every conversation and reduced her incentive to share her thoughts — after all, why offer honest feedback if I’m just going to argue with it? And when communication breaks down, growth stallshttps://medium.com/behavior-design/the-trouble-with-trying-to-win-at-everything-4852897b0743

хахаххаха и двойка ми пише хаххахахахха - пари не даваш, обаче на оценки и присъди си щедър  ххахахахах

ааа, няма, няма - така е. 

Клюките разказват че добре се уреждаш, и си практик... само дето си сгафил по "другия учебник". Кофти е... но тва е цената явно. 

преди 16 минути, BMW Маниак написа:

На Питоня трябва да му плащам за рекламата значи. Няма лоша реклама.

Изкара и той пари от тебе! Стягай се ей...

клюките явно не минават през филтрите и призмите на клюкарстващите - достоверни са, кога ни е изгодно, нале (;

преди 20 минути, sound написа:

хахаххаха и двойка ми пише

не аз пиша оценки или присъди, щото не съм прокурор или баба ти. Ти пак попитай там - за онова. Няма лошо - повтори го. Ако е нужно повтори и за "притчата за лайното" Да върви там дракането че гледам имаш нужда...

преди 16 минути, sound написа:

достоверни са, кога ни е изгодно, нале

просто не си написал още "ръководство за свалки и сексуално домогване", за да станеш и ти известен ... "практик". Засега се очертаваш обикновен форумен драматик, пък то това из форума вече няма котировка... като гледам. Твърде е банално и всеки му е омръзнало... И ако може - запази самообладание - без "хахахааа"... че се повтарят буквите и клони към безсмислица.

Рамус се надърви.Да почетем събитието...

преди 11 минути, _noise написа:

Рамус се надърви.Да почетем събитието...

Рядко прост си.

Толкова си прост, та чак дрънчиш като тенекиите, които ремонтираш по цял ден в сервиза.

Като за Сирена си идеален. Но в тая тема си като един дебил, който упорито се опитва да бъде остроумен и оригинален, но с доста плачевен резултат. Ориентирай се към теми, които са по-удачни за умственото ти развитие.

преди 9 минути, Xtreme_design написа:

Рядко прост си.

Толкова си прост, та чак дрънчиш като тенекиите, които ремонтираш по цял ден в сервиза.

Като за Сирена си идеален. Но в тая тема си като един дебил, който упорито се опитва да бъде остроумен и оригинален, но с доста плачевен резултат. Ориентирай се към теми, които са по-удачни за умственото ти развитие.

Аааа, а като бех болен дедо, бях смешен а? Кой е рядко простия сега?

а... той написал нещо си ли? Не ми излиза въобще - скрил съм изблиците на подобните нему. Толкова да не ме интересува, пък и си играе игрите си човека... От "драматиците" е, при това - от неособено интелигентните... пък те са някак си нещо като "мнозинство" - и във форума... и извън него...

нещо друго ми е интересно - за едни съм лузер, за други - победител (и то от тия, дето са маниаци - на всяка цена)... Кое сега е вярното? Пък и винаги ми е било важно какво хората смятат за рамус през образа с който всеки си го спряга. (упс, баси какви глупости пиша... но сигурно се заразих с тоя... вирус... :) )

написал...

Редактирано от _noise (преглед на промените)

преди 10 минути, _ramus_ написа:

нещо друго ми е интересно - за едни съм лузер, за други - победител (и то от тия, дето са маниаци - на всяка цена)... Кое сега е вярното? Пък и винаги ми е било важно какво хората смятат за рамус през образа с който всеки си го спряга. (баси какви глупости пиша... но сигурно се заразих с тоя... вирус... :) )

За мен няма значение дали си лузър или победител. От значение е единствено за теб.

Мисля, че е време да се спреш, но това също решаваш ти сам за себе си.

Аз приключих с участието си в тази тема към този момент.

преди 10 минути, Xtreme_design написа:

Мисля, че е време да се спреш,

с глупостите ли... Може би да. никога не е късно човек да изпростее. От друга страна се поупражнявах... а и научих няколко нови неща - аз, за себе си. Възползвах се от контекста през отражението му през мен. Поне в това беше полезното.

Лека нощ и от мен

преди 32 минути, _ramus_ написа:

....

аха и до баба ми стигна вече - не ти стисна за майка ми или какво, си голям джентълмен. :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.