Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест за ориентация на мозъка

Featured Replies

преди 1 час, "Мо" написа:

В тестовете се съдържат и контролни въпроси, с които лесно се установява "лъжливостта" на кандидатите. ;)

Ще ти ги избудалкам всичките тестове в посока която ми зададеш предварително.
Гарантирам ти го на 100%.
Самата психология въобще не е точна наука. А пък съставящите тестове и ползващите ги, просто са приели нова форма на ирационално вярване.
Работодателите които плащат на хора да извършавт тестове, са просто едни наивници.
Много по-добра работа би им свършило да сложат зад огледално стъкло две яки врачки , които да слушат и наблюдават интервюто с кандидатите. Врачките ще познаят 500 пъти по-добре кой е подходящ кандидат, от тъпите тестове. Защото врачките разполагат с цялата мощ на мозъците им и целият им опит да оценяват лъжци. Това им е работата.
Ама трябва работодателят да има достатъчно акъл и да им каже че не очаква от тях предсказания, а само иска да вършат работата на опитни психоложки.

• Отговори 104
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Белгиеца написа:

Ще ти ги избудалкам всичките тестове в посока която ми зададеш предварително.

Не смея дори да се съмнявам в твоите възможности. :cool:

преди 3 часа, Sleda написа:

Значи всички сме обратни, с малки изкючения    :laughing4:

И обратни на обратните!! Всички наопаки - той на терсене!!!

Пп. Забравих да си кажа резултата!!!

След приключване на теста, мозък ... не беше открит!!! Никакъв!!!

преди 10 минути, jhoro написа:

След приключване на теста, мозък ... не беше открит!!! Никакъв!!!

Но всичко е точно....  :D

Spoiler

1510576743_papi-hans-keks-official-hd-vi

преди 8 минути, Blue ':^) написа:

Но всичко е точно....  :D

Ай стига бре, колко профила....другия баннат ли е ?:lock:

И сега какво, аз ли съм с най-женският мозък, пишещ в темата? :)

току-що, A.com написа:

Я да не са оплакваш - женски, не женски - ама имаш!!! Мхммм!!!  :angry:

току-що, jhoro написа:

Я да не са оплакваш - женски, не женски - ама имаш!!! Мхммм!!!  :angry:

Разказвам днес на жената,тя ми вика - женски мозък,нали? След това каза, че съм изкарал 650 точки. Егати и врачката си имам вкъщи. Иначе е упорита, не иска да каже печелившите числа за тотото. :)

преди 2 минути, A.com написа:

Разказвам днес на жената,тя ми вика - женски мозък,нали? След това каза, че съм изкарал 650 точки. Егати и врачката си имам вкъщи. Иначе е упорита, не иска да каже печелившите числа за тотото. :)

Лакомия!! не ти стига, че имаш такава жена - ами и ТоТо-то искаш да обереш!!!

преди 7 минути, jhoro написа:

Лакомия!! не ти стига, че имаш такава жена - ами и ТоТо-то искаш да обереш!!!

От време на време трябва и хората да го обират това ТоТо. :)

тестовете се правят за да се разбере повече за човека

а този който го попълва може да го попълни по начин по който иска да изглежда в очите на другите.

и е вид опознаване.

а пък след това може да се  разбере кой колко е лъгал.

примерно като отговориш че паркираш колата без проблем пък всъщност нямаш шофьорска книжка.  и тнт ....

преди 22 минути, A.com написа:

650 е невъзможен резултат. Освен ако нищо не умееш от точните неща.
Жените в темата събират до 300....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, Johnny B написа:

650 е невъзможен резултат. Освен ако нищо не умееш от точните неща.
Жените в темата събират до 300....

Аз изкарах 600 точки на теста. Съпругата ми предположи, че съм изкарал 650, като предварително ѝ казах, че за женски мозък точките са между 330 и 450. :)

От целия тест нямаше нито един въпрос, на който да отговоря със 100% сигурност, че правя точно това, което съм избрал като отговор. А ти защо реши, че теста показва какво умея и какво не? :)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

преди 1 минута, A.com написа:

Аз изкарах 600 точки на теста. Съпругата ми предположи, че съм изкарал 650, като предварително ѝ казах, че за женски мозък точките са между 330 и 450. :)

И какво отговори на теста? Я дай твоите отговори? Аз изкарвам 400, но 600 не виждам как.
Оправям се с карти и всичко останало.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

A.com

съпругата ти упражнявали насилие върху теб  ?:ph34r:

преди 1 минута, Johnny B написа:

И какво отговори на теста? Я дай твоите отговори? Аз изкарвам 400, но 600 не виждам как.
Оправям се с карти и всичко останало.

Не съм ги записвал. Направих теста снощи. Винаги посочвах, че отговорът не отразява точно моето житейско поведение.

току-що, Yvan Sergeev написа:

A.com съпругата ти упражнявали насилие върху теб  ?:ph34r:

До там не сме я докарали. На половината на килограмите ми е, остава и да ме шамаросва. :)

като се отговаря само с първия отговор  се получават 600 точки

До там не сме я докарали. На половината на килограмите ми е, остава и да ме шамаросва. [emoji4]
Домашното насилие не е само "шамаросване"!

отговор 1- 20   точки

отговор 2 -10 точки

отговор 3-0 точки....

М - моите отговори бяха шарени, а събрах 590 точки.

п.п. навсякъде отговора на втория въпрос ми е отрицателен.

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

като се отговаря само с първия отговор  се получават 600 точки

преди 1 час, sound написа:

М - моите отговори бяха шарени, а събрах 590 точки.

п.п. навсякъде отговора на втория въпрос ми е отрицателен.

И моите бяха шарени. Явно точковата система все още не е ясна.

преди 29 минути, A.com написа:

Явно точковата система все още не е ясна.

На мен пък ми е ясна като бял ден.
Синчето вика днеска да ви пусна и отговорите които ще изкарат чисто женски резултат, ама аз му казах че не ми се занимава. Просто му обясних че щом съм способен да наклоня везните в едната посока, ще мога със същия успех да ги наклоня и в противоположната. 
Има въпроси на които ролята им е да открият чисто мъжко поведение и други който трябва да открият чисто женско поведение. Заради това на някой от вас им е трудно да се ориентират какво да отговорят например на въпросите за женското поведение, понеже не разбирате от женска психология. Най-вероятно ви липсва и житейски опит, лоши анализатори сте на хората около вас и не можете да разпознавате даден въпрос в каква посока бие и на мъжко или женско отговаря. Аз си служих с опита с баща ми и с този с жена ми. Баща ми като типичен селянин мъжкар, а жена ми като перфектната женствена съпруга ( заради което много си я обичам).

Най-веселото с тази тема е, че се връзвате и си въобразявате че тест може нещо да познае, ако отговарящият е по-умен от съставилият теста.
Един истински мъж няма да тръгне да се излага да казва, че е изкарал женски отговори. Ако не му стига акъла какви отговори да даде за да е мъжки резултата, няма да обявява женския. Или поне ще го обърне на бъзик , като оня дето е без мозък, да става весело. 
Най-жалкият участник е авторът на темата, не му е възможно на човека да проумее как се съставя тест, къде се запойва кондензатор по схемата, каде се слага транзистрор и къде диод. А стойностите на съпротивленията направо са му пълна мъгла и радоприемничето не иска да свирне, пу да му се не види. А човекът е убеден че е умен.

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

тестовете се правят за да се разбере повече за човека

точно това си мислят наивните работодатели и вярват на разни мърли дето ги баламосват, че с тест ще успеят да отсеят правилно хората

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

И ориентирахте ли се участващите в теста?...едва ли

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Един истински мъж няма да тръгне да се излага да казва, че е изкарал женски отговори. Ако не му стига акъла какви отговори да даде за да е мъжки резултата, няма да обявява женския.

автора на теста  мисли че определини отговори наклоняват везните в определена посока а никой не е казал че автора на теста е по -умен от който и да било тук

и съответно някой пък умник  от белгия ще започне да се опира на теста като божие писание и край ако имаш женски отговори край

присъдата е издадена и не подлежи на успорване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.