Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест за ориентация на мозъка

Featured Replies

преди 3 часа, jhoro написа:

След приключване на теста, мозък ... не беше открит!!! Никакъв!!!

Нормално е, ти си извънземен шпионин андроид сред нас и не ни разбираш нас човеците.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

• Отговори 104
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 минути, Белгиеца написа:

точно това си мислят наивните работодатели и вярват на разни мърли дето ги баламосват, че с тест ще успеят да отсеят правилно хората

ти си наивен че не могат да те хванат по бели гащи когато лъжеш на тест

на лъжата краката са къси.

и когато   казваш истината няма нужда да помниш какво си  лъгал>

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

автора на теста  мисли че определини отговори наклоняват везните в определена посока

Авторът на теста не мисли, щото няма мозък. Ако имаше мозък щеше да е разбрал, че една човешка личност е прекалено комплексна за да може да бъде описана правилно с тъпи въпроси, преписвани от тук и оттам.
Да вярваш на подоби нестове е същото като да вярваш на хороскопи. 
Ето това последното редче си го запиши някъде на хартия, да си го четеш.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Ето това последното редче си го запиши някъде на хартия, да си го четеш.

това е последното редче ....

тестовете се  основават на реални неща 

а хорскопите на белгийци.

преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

ти си наивен че не могат да те хванат по бели гащи когато лъжеш на тест

на лъжата краката са къси.

Иванчо, ти не си ли разбрал че съм дипломиран консултант по маркетинг бе майна ?
За да правиш успешно маркетингово проучване трябва да знаеш точно как да си направиш въпросника, така че да си личи кой менти. 
Е, аз като съм учил как да те хвана тебе че ментиш, ти що си мислиш че няма да знам на какво разчитат тези смешници пускащи смешните тестове из интернет ? Лъжа си ги както си искам и нищо не могат да разберат, щото са им слаби процесорчетата, а пък моят е осемядрен. Разбрали сега ?

преди 4 минути, Yvan Sergeev написа:

това е последното редче ....

Еми хайде по-горното тогава си го запиши, като не ти стига акъла да разбереш кое е важното.
Абе то това да си израстнал в комунистическо семейство давало трайни поражения на психиката.

маркетинг и кво

учиш продавачите да слагат непродаваема стока  на нивото  на очите  на клиента  а бракувата продукция под тезгяха

и като купи някой количество  му пробутваш по малко някое пукнато бурканче...>...  знам ги аз тея маркетинги>...

кой лъжеш, лъжеш си  тебе си.

осем ядрен си на празен ход :D 

За сега от всички тука, освен Белгиеца изглежда няма друг, който да е взел теста насериозно. :Д

Много хомо в тоя тест бе хора 340 :biggrin:

Моят резултат е 305.
И сега какво? :whist:

Моят резултат е 305.
И сега какво? :whist:
Теб те определяме за полицай!
Щото питаш - "И ко праим ся?"
преди 7 часа, Mr.n0b0dy написа:

Много хомо в тоя тест бе хора 340 

Не си разбрал идеята на теста.
А тя не е да определи отклонения в сексуалната ориентация.
Хората които са неспособни да оценяват други хора, сляпо вярват че техния недъг може да бъде успешно временно оправен, чрез ползването на тест измислен от някой идиот.
Абе това е като да си неспособен да определиш кое женско тяло е красиво и да вярваш сляпо, че анорексичтите кльощави тела са красивите, само защото някой друг е решил вместо теб , че това е красотата.
Например в шоуто на плешивия дълъг маркуч, дупетата на танцьорките са тесни. Да де, ама истинското женско дупе не трябва да е тесно, щото на жените ролята им е да раждат деца. Също както жената не тябва да е с повече мускули от мъжа си , иначе ще почне да му бие шамари като не му става чепчето.
Идиотът писал теста е неспособен да проумее, че лошо прилага една копирана полугрешна идея. Например чел е тъпунгелът, че жените били повече способни да извършват едновременно по няколко операции и пуска преписан от някой друг тъпунгел лошо формулиран въпрос. Пита мъжете когато готвят по сложна рецепта кво се случва. Еми те някои мъжлета не знаят, че не им е забранено да готвят и не смеят да се доближават до готварската печка, да не се опарят нещо. Какво ще му отговори такъв вързан в ръцете мъж, който не може две яйца да си опържи сам ?

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Например в шоуто на плешивия дълъг маркуч, дупетата на танцьорките са тесни. Да де, ама истинското женско дупе не трябва да е тесно, щото на жените ролята им е да раждат деца.

според отговора на теста  ти жена ти е дееба :ph34r:

а гледам че си отговорил на теста че като седиш в киното е без значение къде седиш ама не е така

мъжа трябва да седи отдясно и някой отляво като му каже нещо да го хване за гушата  с лявата ръка и с дясната да има размах и да го удари

но пък според автора на теста най-мъжко е да седиш отляво....  а да седиш отдясно е женска работа.

просто те  е яд че съм по -умен от теб.

преди 57 минути, Yvan Sergeev написа:

просто те  е яд че съм по -умен от теб.

На покойният ми брат щастливата му вдовица е от Перник, като я знам нея колко е "ума" и май там било имало и други като нея.
Теб си те представям кукер скачащ с една свирепа маска и едни големи дрънкула. 
Тия твоите съграждани идваха един път да поскачат и тука при мен, та ги снимах.

преди 23 часа, jhoro написа:
на 9.01.2018 г. в 21:50, A.com написа:
До там не сме я докарали. На половината на килограмите ми е, остава и да ме шамаросва. emoji4.png

Домашното насилие не е само "шамаросване"!

"Щамаросване" е образно казано(за да не изреждам всеки вид домашно насилие). :)

преди 21 часа, Белгиеца написа:

Най-веселото с тази тема е, че се връзвате и си въобразявате че тест може нещо да познае, ако отговарящият е по-умен от съставилият теста.

Най-веселото е, че ти се връзваш. Ние си лафим и се забавляваме. Ти ни обясняваш колко си добър в "прекарването" на безсмислени тестове.

Един истински мъж няма да тръгне да се излага да казва, че е изкарал женски отговори. . 

Бъркаш мъж с мъжкар. Втората порода са отварителни представители на човешката раса. Един истински мъж не се притеснява от нищо и няма комплексите на един истинския мъжкар.

Ако не му стига акъла какви отговори да даде за да е мъжки резултата, няма да обявява женския. Или поне ще го обърне на бъзик , като оня дето е без мозък, да става весело. 

Акълът може и да му стига, но е важно дали иска да обръща чак такова внимание на безсмислени работи.

преди 20 часа, sound написа:

За сега от всички тука, освен Белгиеца изглежда няма друг, който да е взел теста насериозно. :Д

Няма да ти повярва.

преди 6 минути, A.com написа:

Бъркаш мъж с мъжкар. Втората порода са отварителни представители на човешката раса. Един истински мъж не се притеснява от нищо и няма комплексите на един истинския мъжкар.

Когато си на техничарски форум, рискът от наличието на мъжкари е завишен, та трябва да отчиташ и тяхното присъствие.
Например като стане въпрос за спорт, аз им обяснявам че не гледам никакъв. Пък те мъжкарите викат че не съм бил истински мъж, понеже не гледам техните любими тъпотии.
Значи истинският мъж не трябва да се дава на мъжкарите, да се ловят за нещо и ги прекарва по правилата на тяхната игра, като им показва че може и да изкара 150 точки, щото  е пълен с акъл и има някои познания.
Най-големият проблем на мъжкарите е, че нищо не разбират от женска психология и се чувстват пренебрегвани от качествените дами.
Проблемът на женчовците пък е, че се женят за мъжкарани или обръщат направо резбата.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Значи истинският мъж не трябва да се дава на мъжкарите, да се ловят за нещо и ги прекарва по правилата на тяхната игра, като им показва че може и да изкара 150 точки, щото  е пълен с акъл и има някои познания.

По мои наблюдения, при конфликт, било то и физически, мъжкарите първи подвиват опашка и се омитат.

Трудно е да се конкурираш щом нямаш скъпа кола това те прави по-нисш в иерархията, всички почнаха да ходят на ММА купиха си питбули  и погледнеш ли го не както трябва, разговор не се води, почват да крещят и заплашват. Почвам да гледам филма mad max , че да заприличам на истински мъж и да се вписвам пойче:biggrin:

преди 4 часа, Белгиеца написа:

като им показва че може и да изкара 150 точки

не си достатъчно мъжкар 

да напомня че изкарах 0 :P 

преди 7 часа, Yvan Sergeev написа:

не си достатъчно мъжкар 

да напомня че изкарах 0 :P 

Какво друго да очакваме от една кръгла НУЛА , освен да изкара 0 точки ?
Не знаеш да лъжеш така че да изглежда правдоподобно.

преди 8 часа, Mr.n0b0dy написа:

Трудно е да се конкурираш щом нямаш скъпа кола това те прави по-нисш в иерархията, 

От моите съседи този който има най-скъпата каруца, SUV Porche няма къща и се е сврял на стари години при майка си, която е вдовица на военен и живее под наем в къща предоставена от държавата ( на военните така им дават в моя град). Има още един военен пенсионер със само BMW SUV и той под наем живее. Искал е да я купи къщата от държавата на половин цена, ама не е могъл да се уреди и сега няма да остави никакво наследство на синовете си и на внучките си, които ги води по детските площадки да си играйкат.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Какво друго да очакваме от една кръгла НУЛА , освен да изкара 0 точки ?
Не знаеш да лъжеш така че да изглежда правдоподобно.

мога да изкарам кокото си искам понеже съм умен

а ти не можеш .

не зная да лъжа защото не ми е обходимо

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

мога да изкарам кокото си искам понеже съм умен

а ти не можеш .

не зная да лъжа защото не ми е обходимо

умните хора са способни и да послъгват когато се налага, иначе е тъпо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.