Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Хъм учудвам се че са си направили този труд а предвид че новите са от 26-ти предполагам по-време на слагането им още не са били излезнали.

Иначе не би трябвало да е проблем инсталирането на новите върху старите.

• Отговори 276
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

@Tosho55 Какво стана сега, картата работи ли на 3D честоти във CS:GO и как е натоварването й ? Ако не си намерил решение на проблема, това може да е причината за проблема - цък

Когато инсталираш нови драйвери, винаги трий старите със DDU под Safe mode.

• Автор
преди 21 часа, Inno написа:

@Tosho55 Какво стана сега, картата работи ли на 3D честоти във CS:GO и как е натоварването й ? Ако не си намерил решение на проблема, това може да е причината за проблема - цък

Когато инсталираш нови драйвери, винаги трий старите със DDU под Safe mode.

Първо не знам как се разбира дали работи на 3D честоти и второ не знам как се гледа натоварване на видеокарта :D 

преди 1 час, Tosho55 написа:

Първо не знам как се разбира дали работи на 3D честоти и второ не знам как се гледа натоварване на видеокарта :D 

Untitled.png

@Tosho55 Как ? Сериозно, май трябваше да последваш първоначалната ти идея и да си вземеш конзола.

на 30.06.2018 г. в 20:50, Inno написа:

Първо изтегли MSI Afterburner и кажи как стоят нещата.

Сподели и дали има промяна след спиране на HPET.

• Автор

Бях деинсталирал играта.Утре ще кажа,че сега ми се спи. :D 

Докато се занимавах с едни неща тя взе че се инсталира,но за съжаление няма разлика пак е между 130-200 фпс,самата цс има някакъв проблем явно с компютъра ми самите сървъри ми зареждат по-бавно от лаптопа за 800 лева макар и да не е на ссд-то не мисля,че това е основание да зарежда толкова бавно...Чак се дразня :D 

@Tosho55, надявам се ,че си пуснал ЦС да ползва всички нишки на процесора...

При мен дава  60-70 кадъра че и повече разлика, в зависимост от ефектите. Виж на 1600х900 и ниски настройки(нямам 1440, но това е без значение)

L3ad0xPaTcDbjhk0BKjEg4Fb0n5d7YyEQwqGjdVk

WCDPNz-2WUTz0FdTSPHgXFmb3c_0y8aIN_aytUFB

RwOuNJquxW4PyBp0xKr5kkxw-fj6_ChNx9snpTO7

Това е с карта да не кажа 2 пъти, но поне 50% по-бавна от твоята и процесор поне според някои фенбойчета тук ,също много по-бавен от твоя...

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

• Автор

Аааа ми не съм,аз просто правя всичко на деактивирано или най-ниското щото мисля,че ще изсмуча най-много фпс,но кой чете... :D Сега ще пробвам и ще кажа как е.

преди 1 час, Tommygun написа:

Това е с карта да не кажа 2 пъти, но поне 50% по-бавна от твоята...

GTX 1080 ще изкара в някои игри повече от 100% като кадри => твоята карта е да речем средно по-бавна с поне 75-80%. Ако не и повече.

П.П. Защо си махнал клока на процесора?

П.П.П. Да ти е жив и здрав новия хардуер! Бая големшък го е донесъл щъркела.:)

• Автор

Aбе по-добре е със сигурност,благодаря,но пак не съм сигурен дали трябва да е толкова :D На мида обаче ми дропва до 230 :/  https://ibb.co/kAr5jy

преди 25 минути, Tosho55 написа:

Aбе по-добре е със сигурност,благодаря,но пак не съм сигурен дали трябва да е толкова :D На мида обаче ми дропва до 230 :/  https://ibb.co/kAr5jy

Пробва ли да изключих HPET ?

преди 20 минути, Tosho55 написа:

Да,няма разлика.

Във Биосa ли го изключи или в Windows ? Ако е в OS как точно процедира ?

• Автор

От Device Manager го изключих :D Просто го цъкнах с десен бутон и цъкнах Disable.

преди 15 минути, Tosho55 написа:

От Device Manager го изключих :D Просто го цъкнах с десен бутон и цъкнах Disable.

Пробвай да го изключиш в Windows със command prompt-а както е указано тук. Когато излезе Anandtech ревюто на 2700X си помислих че са си дали дупето на AMD, защото резултатите на 8700K бяха меко казано объркващи. В този материал обясняват защо има 30-75% подобрение при 1920х1080, когато HPET не е форсиран, може и да не се наложи да го изключваш.

преди 12 часа, XECUTIONER написа:

GTX 1080 ще изкара в някои игри повече от 100% като кадри => твоята карта е да речем средно по-бавна с поне 75-80%. Ако не и повече.

П.П. Защо си махнал клока на процесора?

П.П.П. Да ти е жив и здрав новия хардуер! Бая големшък го е донесъл щъркела.:)

Мерси. Щъркела почти се предаде, но всичко вече е наред. 

И не, не съм махнал клока, просто го държа на 3,85 без допълнителен волтаж. В момента играя само Диабло 3 ако изобщо и не ми трябва клок. Ако трябваше да бичи постоянно даже и на толкова нямаше да оставя. С P-state клок не ми пречи. 

@Tosho55, не виждам къде е проблема на близо 400 фпс. Това а монитор без висока честота на опресняване и на ниската резолюция е повече от достатъчно. Кадрите са до един момент, останалото е скил нали;) знаеш 

• Автор

Така е да сега искам един друг въпрос нещо това ссд-ме дразни значи пише ми че имам 165 гигабайта от 232-тоест сметките излизат че съм изхабил 67 гигабайта,цъкам на всяка 1 папка на пропиртийс в Ц-то и събирам с калкулатор общо излиза,че са 47 гигабайта,другите 20 гигабайта не знам от къде идват,другото което папката USERS взима 22 гигабайта пък в нея няма нищо и като цъкам всичко вътре в нея едно по едно с пропиртийс да видя кво тежи толкова нито едното не излиза,откъде идват тея излишни гигабайти??

преди 3 минути, Tosho55 написа:

Така е да сега искам един друг въпрос нещо това ссд-ме дразни значи пише ми че имам 165 гигабайта от 232-тоест сметките излизат че съм изхабил 67 гигабайта,цъкам на всяка 1 папка на пропиртийс в Ц-то и събирам с калкулатор общо излиза,че са 47 гигабайта,другите 20 гигабайта не знам от къде идват,другото което папката USERS взима 22 гигабайта пък в нея няма нищо и като цъкам всичко вътре в нея едно по едно с пропиртийс да видя кво тежи толкова нито едното не излиза,откъде идват тея излишни гигабайти??

Спри хибернацията и ще се появят 5-6 гб,пусни disk cleanup да видиш какво ще изчисти и тогава пиши!

• Автор

Disk clean-up-a ми изчислява да ми изчисти 892mb,а Хибернация как се спира?

И все пак,ако ми обясниш как тази папка заема 28 гигабайта,ще съм ти много благодарен! :)  https://ibb.co/fYHeUy

току-що, Tosho55 написа:

Disk clean-up-a ми изчислява да ми изчисти 30mb,а Хибернация как се спира?

В cmd с админ права пишеш powercfg.exe /hibernate off и даваш ентер и рестарт,с Disk clean даде ли и системни фаилове да чисти?

• Автор

Сложих тикче на всичко,изключих я даде ми 6 гигабайта,но все пак още се губят 13 гигабайта,и не мога да разбера защо тази Users папка тежи толкова много?

преди 7 минути, Tosho55 написа:

Disk clean-up-a ми изчислява да ми изчисти 30mb,а Хибернация как се спира?

Колко рам имаш,ако е достатъчно можеш да махнеш и page file и там са няколко гб,и ако имаш точки на възтановяване те също заемат място.

преди 49 минути, Tosho55 написа:

Сложих тикче на всичко

Системните файлове не е да сложиш тикче навсякъде,а след като се появи първия прозорец да избереш опцията системни файлове.

преди 38 минути, Tosho55 написа:

Имам 16 гигабайта рам

Ако не стигаш до лимита на рам паметта 80-90% използване ,можеш да махнеш  page file,това е запазано място от диска,което ще се ползва за рам при недостиг на такава.И виж дали имаш и колко точки на възтановяване.

Екранна снимка (351).png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.