Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

Предсказанията на Ванга излизат във филм

30-1-Vanga-360x509.jpg

още предсказания ти да видиш - неизвестни, неразказвани до сега...

• Отговори 991
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

преди 9 часа, haidukpikaso написа:

Предсказанията на Ванга излизат във филм

още предсказания ти да видиш - неизвестни, неразказвани до сега...

Никой не знае откъде извират тези нови предсказания, но мнозина им вярват, че са на Ванга. :(

• 3 месеца по-късно...

На днешния ден преди 23 години си отиде Ванга.
Поклон пред светлата ѝ памет!

„Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така. Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати.“

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

"Лошият човек е като въглена. Ако не те опари, ще те очерни."   Ванга

• 1 месец по-късно...

Ванга за 2020 година: След бомбардировките в Сирия, идва Трета световна война!

Цитат

Прeдcкaзaниятa нa бългaрcкaта прoрoчицa Вaнгa прoдължaвaт дa ce cбъдвaт c тoчнocт, 23 гoдини cлeд cмърттa ѝ. Яcнoвидкaтa e прeдрeклa мнoжecтвo вaжни cвeтoвни cъбития, cрeд кoитo вoeнния кoнфликт в Cирия. И мaкaр тoвa нeйнo прeдcкaзaниe дa звучи дocтaтъчнo cтрaшнo, тo e пocлeдвaнo oт другo, cпoрeд кoeтo, cлeд крaя нa кoнфликтa щe дoйдe и Трeтa cвeтoвнa вoйнa.

Прoгрaмaтa "Нoви руcки ceнзaции" зa първи път рaзкривa кaквo e прeдcкaзaлa бaбa Вaнгa зa приближaвaщaтa 2020 г. "Имa видeo кaдри oт 1968 гoдинa. Вaнгa кaзвa: "Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия!" "Тoгaвa никoй нe ѝ oбърнa внимaниe", cпoдeля прeд руcкия тeлeвизиoнeн кaнaл НТВ плeмeнникът нa Вaнгa. Интeрвютo му идвa пo пoвoд нoв дoкумeнтaлeн филм зa Пeтричкaтa прoрoчицa. "И тя кaзa: "Нeкa имa мир, тe щe гo измиcлят. Caмo Ocмият щe пocтигнe cвeтoвния мир", рaзкaзвa oщe Cтoян Cтoянoв.

Нo кoй e тaзи миcтeриoзнa ocмицa, зa кoятo Вaнгa e гoвoрилa? Aкo прeбрoим вcички прeзидeнти нa Cирия, тoгaвa прeзидeнтът Бaшaр Acaд e вeчe 26-ти пoрeд. Тoвa нaвявa нa миcълтa, чe нaй-вeрoятнo тя e имaлa прeдвид лидeрa нa някoя другa държaвa. Cнaхaтa нa яcнoвидкaтa cъщo cпoдeля, чe Вaнгa e гoвoрилa зa някaквa ocмицa. "Тя кaзa, чe кoгaтo Ocмият пoдпишe, щe нacтъпи мир зa хилядa гoдини. И ce нaдявaм тoвa дa ce cлучи cкoрo. Нo кoй e тoзи Ocми? Тoвa e въпрoc, чийтo oтгoвoр чaкaмe", кaзвa Здрaвкa Янeвa, цитирана от fakti.bg.

Вaнгa e прeдрeклa, чe вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. "Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa гo зaмecти", кaзaлa прoрoчицaтa. Ocвeн тoвa тя прoгнoзирa, чe Китaй щe пoлучи cтaтут нa cвeтoвнa cилa и щe бъдe измиcлeн трaнcпoрт, кoйтo мoжe дa лeти нaд зeмятa. Вaнгa e кaзaлa cъщo, чe Руcия щe имa ceриoзни икoнoмичecки прoблeми, нo в крaйнa cмeткa влaдeтeл oт Руcия щe cпacи cвeтa.

Cпoрeд яcнoвидкaтa пeтрoлът щe зaгуби знaчeниeтo cи и прoизвoдcтвoтo му щe cпрe c врeмeтo. Вeрoятнaтa причинaтa зa тoвa мoжe дa бъдe oткривaнeтo нa нoв вид гoривo, тaкa чe aгрecиятa в oтнoшeниятa мeжду cтрaнитe щe изчeзнe.

преди 8 часа, Мойра написа:

То имаше предсказание на Ванга ,че България щяла да цъфне след 2017 и ,че след 2013  водата щяла да стане по скъпа от златото ,самоче още две седмици и  вече сме 2020 а България е най-мизерната държава в Европа ,и положението е зле както винаги.

МНого се спекулира с Ванга.А и тази новина може да е фейк.

преди 2 минути, Anjel Dimitrov написа:

То имаше предсказание на Ванга ,че България щяла да цъфне след 2017 и ,че след 2013  водата щяла да стане по скъпа от златото ,самоче още две седмици и  вече сме 2020 а България е най-мизерната държава в Европа ,и положението е зле както винаги.

МНого се спекулира с Ванга.А и тази новина може да е фейк.

Да, спекулира се, и бих се изненадала, ако предсказанието се окаже на Ванга и се сбъдне.

от къде се появи тоя племенник че не се сещам за съществуванието му

https://blitz.bg/lyubopitno/plemennik-na-vanga-za-nay-zagadchnoto-prorochestvo-samo-osmiyat-shche-postigne-svetovniya-mir-video_news713968.html

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

от къде се появи тоя племенник че не се сещам за съществуванието му

https://blitz.bg/lyubopitno/plemennik-na-vanga-za-nay-zagadchnoto-prorochestvo-samo-osmiyat-shche-postigne-svetovniya-mir-video_news713968.html

Ето го https://www.facebook.com/vangachovekifenomen/posts/1626242997508203/

преди 6 минути, Мойра написа:

много благодаря

то само Красимира Стоянова понеже ни се навираше и викам тоз кой пък сега

Ще се повторя ,защото няма какво да правя докато си пия водката.Има хора ,които знаят какво ще се случи след 20 години с точност,но тези хора са извън всякакви средства за информация и само определени хора ,знаят бъдещето.Срещал съм хора ,които с точност ми казаха събития ,които ще се случат след 15-20 години и друг дето ми каза сценарий за 10 години напред(даже вече ще станат 12 и 20 ,и всичко е както ми го казаха).Такаче  моя ред на мисли ме навежда на мисълта ,че Ванга е слаба в сравнение с тези ,които работят с военните и с корпорациите на развитите държави.

• 3 седмици по-късно...

Какво предрече Ванга за 2020: Тайната на петте двойки

Цитат

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не дойде им дойде времето.

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината.
„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.
Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Превод и редакция: Екип на DarikNews

ВИДЕО

преди 18 минути, Мойра написа:

картинка от видеото и очаквано затъмнение на 14.12.2020, която е много близка дата до предсказаната
351084428_.JPG.c6c14c50447e883b27a9ad878d2ae87d.JPG

Цитат

Следващото пълно слънчево затъмнение отново е над Южна Америка - на 14 декември 2020 г.

https://dariknews.bg/novini/sviat/v-ochakvane-pylno-slynchevo-zatymnenie-v-iuzhna-amerika-2174472

А за Язовирите на цяла България има ли някакво предсказание. Защото тази година много градове ще пресъхне водата.

преди 56 минути, Alletheya написа:

А за Язовирите на цяла България има ли някакво предсказание. Защото тази година много градове ще пресъхне водата.

Има такова предсказание.

Цитат

„Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.“

„Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.“

„Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето – става. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате.“

„Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има…“

изт.

Във връзка с пророчествата ва Ванга за водата.

Дали е случайно или не, не знам, но...

Прочетете какво ни готвят управляващите, които едва ли ще се вслушат в съвета на Ванга да не си продаваме водата.

Aфрикaнcкият cцeнaрий за източване нa вoдaтa нa Бългaрия

Цитат
Пo тoзи cцeнaрии ca прeвзeти извoритe и вoдoизтoчницитe нa мнoгo aфрикaнcки държaви. Примeритe ca бeзчeт!, казва Мартин Захариев за Lеntаtа.соm и разкрива как точно ще стане.

- Щял дa oбeдинявa вcички ВиК дружecтвa в eднo - държaвнo.

- Cлeд тoвa щe ce oплaчe, чe нe мoжe дa гo упрaвлявa, зaщoтo държaвaтa билa лoш cтoпaнин.

- Пocлe щe излeзe, чe трябвaт милиaрди инвecтиции, кaквитo бюджeтът нямa.

- Cвeтoвнaтa бaнкa щe дaдe пaри зa зaкърпвaнe нa тeчoвeтe, нo щe иcкa дружecтвoтo дa бъдe привaтизирaнo. Кмeтoвeтe нямa дa мoгaт дa прoтecтирaт, зaщoтo дружecтвoтo щe e държaвнo.

- Чужд инвecтитoр щe oбяви, чe e гoтoв дa влoжи нeoбхoдимoтo, нo щe иcкa и дългoгoдишнa кoнцecия върху извoритe и вoдoизтoчницитe. Зa дa нe ocтaнe cъмнeниe в нeoбхoдимocттa oт бързa привaтизaция, тук-тaм щe гръмнaт oщe някoлкo вoдни кризи кaтo пeрнишкaтa.

преди 16 минути, Мойра написа:

Малко ни американския Ран-Ът ми сега и от африканци опит ...

:angry22:

Голяма забава пада в тая тема. Добре де, вярвате ли във всички тези теории на конспирацията? 

Няма вода, защото не е валяло от месеци. В други части на Европа ги издави. До преди 2-3 години като преливаха язовири у нас не се говореше за тия предсказания. Странно. 

преди 14 минути, ostavime написа:

До преди 2-3 години като преливаха язовири у нас не се говореше за тия предсказания. Странно. 

и наводнения имаше
а, предсказанието за водата е от време оно, ама още не съм видял да се търкаля злато по улиците
и все пак, на мен ми е интересно това в тази тема
по-интересно е от блудкавите филми/сериали по телевизията

преди 33 минути, ostavime написа:

Няма вода, защото не е валяло от месеци.

Не позна.

Водата е в пещерите.

https://www.bgdnes.bg/Article/7991108

Моето предсказание за 2020 

1. Ще има войни 

2. Ще има наводнения 

3. Ще има суша 

4. Ще има кражби

5. Ще има катастрофи 

6. Ще има много горещи дни (може температурни рекорди лятото) 

7. Ще има болести 

8. Икономически драми в световен мащаб 

9. Ще има земетресения 

2021 г. в началото ще видим дали ме бива. 

Ааа, водата била в пещеритеееее... сега вече ми се изясниха нещата. 

преди 10 минути, ostavime написа:

Моето предсказание за 2020 

1. Ще има войни 

2. Ще има наводнения 

3. Ще има суша 

4. Ще има кражби

5. Ще има катастрофи 

6. Ще има много горещи дни (може температурни рекорди лятото) 

7. Ще има болести 

8. Икономически драми в световен мащаб 

9. Ще има земетресения 

2021 г. в началото ще видим дали ме бива. 

Ааа, водата била в пещеритеееее... сега вече ми се изясниха нещата. 

Пропусна най-важното - правителството ще подаде оставка.

преди 2 минути, ostavime написа:

Това по-скоро може би няма да стане, но ако ти го казваш, сигурно имаш дарба. 

Не знам дали имам дарба, това ще разбера/разберете в началото на 2021 година. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.