Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

преди 8 часа, zemonti написа:

Ама разбира се! След  като работи с хора възприемащи я за пророчица е лесно да се прави на скромна. Нали не си въобразяваш, че е врачувала по цял ден срещу плюшени играчки?

Самата Жени Костадинова в книгата си пише: . „При Ванга парите валяха". 

в джобовете на общината

кво смучиш и ти от пръстите си виж че си смешен

• Отговори 991
  • Прегледи 178,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Независимо какъв въпрос задам защитниците на шаманката вместо да отговорят сериозно подхващат личните ми качества.

Каквато "врачката" такива и привържаниците и.

преди 10 часа, zemonti написа:

Независимо какъв въпрос задам защитниците на шаманката вместо да отговорят сериозно подхващат личните ми качества.

Каквато "врачката" такива и привържаниците и.

И какъв точно въпрос зададе? За парите? Нямаш доказателства, но дори да са и ги изсипвали с камиони, аз не виждам проблем. Никой никого не е насилвал да плаща. И никой никого не е насилвал да ходи при нея...

преди 6 минути, веселия Роджър написа:

И какъв точно въпрос зададе?

Да почетвъртя основния въпрос: При толкова неща изписани за Ванга приживе има ли и едно едничко конкретно предсказание, което да се е сбъднало? Не.

Всичките и велики предсказания са само измислени спомени на привържаниците и СЛЕД като събитието вече се е случило. Всичките и сбъднати "предсказания" са изключително смътни с очевидната цел да могат да бъдат адаптирани към някое събитие.

На заявлението на Мойра че "Да злословиш срещу човек, който е напуснал този свят, не само е грозно, но и не е на добро... "  попитах: "Какво ще правиш ако един ден децата ти те попитат за Осама Бин Ладен , Хитлер, Сталин, Че Гевара и подобни главорези?" 

преди 4 минути, zemonti написа:

Да почетвъртя основния въпрос: При толкова неща изписани за Ванга приживе има ли и едно едничко конкретно предсказание, което да се е сбъднало? Не.

А предсказанието че ще се появи канадски емигрант в първите десетилетия на 21 век де ще пише в Калдата и то ли не се е сбъднало ?

Шегувам се разбира се, всякакви теми за баячки и гледачки ми се струват много развлекателни!  Най са ми готини тия де получават сигнали от космоса за бъдещето на човечеството. Как веднъж не наредиха числата от тотото ве ! Те ги знаят разбира се ама Господ ще ги накаже и ги е страх.

Земонти, а ти откъде знаеш, дали предсказанията и са измислени спомени на привържениците и? Аз например, не мога да твърдя такова нещо, защото няма как да го знам. Съмнявам се и ти да има как да го знаеш. Значи? Ти си просто един хейтър, който буквално злослови срещу някого, без да видял нищо лошо от него и без доказателства, въпросния да е навредил изобщо на някого.

А фактът, че поставяш Бин Ладен, Хитлер, Сталин и Че Гевара на един кантар (главорези), говори за много силно промит мозък...

преди 4 минути, веселия Роджър написа:

Земонти, а ти откъде знаеш, дали предсказанията и са измислени спомени на привържениците и? Аз например, не мога да твърдя такова нещо, защото няма как да го знам.

Хайде не ми се прави на наивник! Десетки хиляди шамани, врачки, гадачи, магове и подобни скубят наивниците по панаирите по земята без нито едно документирано доказателство, но нашенската врачка и екипът и са истински. Тя наистина е контактувала с пришълци от планетата Вамфам.

преди 15 минути, веселия Роджър написа:

А фактът, че поставяш Бин Ладен, Хитлер, Сталин и Че Гевара на един кантар (главорези), говори за много силно промит мозък...

Нека позная - фен си на творчеството на някои от тях?

преди 5 минути, zemonti написа:

Хайде не ми се прави на наивник! Десетки хиляди шамани, врачки, гадачи, магове и подобни скубят наивниците по панаирите по земята без нито едно документирано доказателство, но нашенската врачка и екипът и са истински. Тя наистина е контактувала с пришълци от планетата Вамфам.

Нека позная - фен си на творчеството на някои от тях?

"Скубят" е много неправилна дума в случая, защото никой никого не принуждава, нито да дава пари, нито да ги посещава. Стотици хиляди лекари наистина скубят наивниците по болниците, за които са последен изход. Ето това е скубане! Също и това на Топлофикация, Енергото... Нали знаеш кога хората опират до врачки и шамани- когато лекарите не са си свършили работата. Когато са отчаяни от системата...

А на кого съм фен, направи се на гадател (както вече го стори) и познай- няма никакво значение.

преди 1 минута, zemonti написа:

Три реда думи без да кажеш абсолютно нищо.

А ти, освен плюнките по една сляпа и вече мъртва старица, каза ли нещо?

току що, zemonti написа:

Например, че сложих  Бин Ладен, Хитлер, Сталин и Че Гевара  под един знаменател?

Да, но пропусна Наполеон, Труман, Буш (и двамата), Пиночет, Мусолини, Де Гол... Все главорези. :)

преди 1 минута, zemonti написа:

Не казваш за кой от четиримата не си съгласен.

Къде съм казал, че не съм съгласен? Казах, че провиненията и на четиримата са толкова различни, че не бива да бъдат поставяни на един кантар.

О! Значе прочете набързо за Че, видя, че наистина е отговарял за "народния съд" и разстрелте на опозицията и сега вече признаваш, че и четиримата имали провинения, макар и различни. Сега се правиш ма луд, че ме нарече "промит мозък"?

току що, zemonti написа:

О! Значе прочете набързо за Че, видя, че наистина е отговарял за "народния съд" и разстрелте на опозицията и сега вече признаваш, че и четиримата имали провинения, макар и различни. Сега се правиш ма луд, че ме нарече "промит мозък"?

Взе да ми става безинтересно, пък и оспамихме темата. Ако държиш, пусни една тема за главореза Че Гевара и ако просъществува, можем да си лафим глупости.

току що, веселия Роджър написа:

Взе да ми става безинтересно

Значи включи се в темата абсолютно неподготвен, раздаде малко обиди и когато лъсна, че си заблуден "загуби интерес"?

Аре чао!

току що, zemonti написа:

Значи включи се в темата абсолютно неподготвен, раздаде малко обиди и когато лъсна, че си заблуден "загуби интерес"?

Аре чао!

Kакво ви става днес бе? Всички едни нервни...

току що, zemonti написа:

Обясни защо ме нарече "промит мозък"?

Защото сложи под един знаменател, хора със съвсем различни заслуги към човечеството...

Нарекох ги "главорези" и 2 пъти те попитах кой от тях не е главорез. Питам те трети път.

Роест нарече ме"промит мозък" защото съм нарекъл Бин Ладен "главорез"?!? Тази титла не се дава за по-малко от 100'000 убити, или какво?

Айде стига толкова! Ако искаш да спорим за главорезите, направи тема- тази е за Ванга, която между другото ти, волно или неволно приравни с главорезите.

Нямаше нужда да спориш цяла страница, ако беше попрочел за Че Гевара преди да ме наречеш "промит мозък". Или ако след като прочете се беше извинил за недоразумението.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.