Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Феноменът Ванга


Препоръчан отговор

„Не искайте да се облагодетелствате чрез моите вещи, моето име, авторитет и дарба, защото те са получени от хорското нещастие."

"Срамно е да забравим за нейното съществуване, въпреки духовното наследство, което ни е оставила; въпреки изстрадания от нея храм в Рупите, който ни завеща с единствената цел да не забравяме, че Бог е във всеки един от нас и можем да Му се уповаваме; въпреки усилията на единици хора да ни напомнят от време на време за нея и нейните завети по време на своя посветен изцяло на хората живот...

Срамно е ние, като българи, като граждани на страната, която Ванга с умиление нарича "родина", да знаем по-малко за нашата пророчица, от много чужди граждани, особено в Русия, където има вече стотици книги и публикации, посветени на нейния живот, предсказания и духовно наследство.

Много наши духовници наричат делата й "дяволски", но не е ли тя духовникът на 20-ти век, който направи най-големи усилия да възроди вярата ни в Бога? Не е ли тя човекът, който убеди народа в съществуването на чудеса, дадени от Бога чрез нея? Не е ли тя пазителят на българския народ и духовност, посветил целият си живот в служба на хората? Кой духовник в стотиците български църкви и манастири, стоящ под топлото крило на Синода е постигнал това? Кой?

Да си спомним за нея, да си спомним за нейния отдаден на страдащите живот, да си спомним какво ни завеща и да се опитаме да следваме заветите й за по-добър и смислен живот!"

http://myshop.bg/vanga/

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мнението ми за Ванга не е еднозначно.Не съм имал честта да се запознач лично с нея,но от думите на хора,които са били там,говорилиса с нея и им е пророкувала останах с впечатлението за една много добра жена и пророк.От друга страна се намесва религията,според която е грях пророкуването и гледането на бъдещето.Вангаа обаче беше православна ,и доколкото съм запознат в много добри отношения с висшия клир на БПЦ.

Пророци винаги е имало,но самият аз все още не съм си отговорил съществува ли паранормалното или всичко си е халюцинация и внушение.

А относно самозваните "заместнички" и "наследници"-пфу!

Повечето от врачките и баячките по кабеларките ,вестниците,списанията и неграмотно написаните табелки по уличните стълбове са шарлатани.Чиста проба.По "Канал 2001" някои от тах дори не знаят какво приказват.

От статията,чито линк е по-горе ми хареса следното:

"-Реклама във вестник:

Калина от с.Лозенец-Пророкувам със силата на великия Господ Бог... Духът на Ванга ме води."

Няма какво повече да кажа..... Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има един много добър руски документален филм за Ванга. Мисля, че наскоро се появи. Който не го е гледал и иска да научи повече за пророчицата, ще остане много доволен от филма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, май в Русия наистина се знае повече за Ванга, от колкото в България.

Уви, май е така. Бих качил филма някъде (международен) ако се наложи.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да,тя имаше уникална дарба,родителите ми се бяха запознали с нея и това което тя каза беше точно.и според мен след нейната смърт това не си отива,а мисля че ще бъде в друго тленно тяло,мисля че това е въпрос на време,ако дори вече не е и факт.такива явлвния са според мен за това да покаже на хората че има някои неща които не могат да се докажат научно,но не са шарлатанство.иначе наистина много шарлатани има с цел печалба има много такива хора,които покварват истинското(макар че то е твърде висше че да бъде покварено)със своята алчност!

Редактирано от mclaren (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гошо. Бедно и неграмотно момче, но много добро и услужливо. По традиция всеки сезон ходи в гората и носи дърва на баба Ванга. Обикновенно по два "товара". Както обикновенно и във въпросната есен Гошо стоварва дървата на баба Ванга в плевнята, но не два товара а три. Отива при нея и казва " Бабо Ванге готово, утре ще намина да ми платиш"

Пророчицата излиза от вкъщи и му казва:" Стой бе Герги сега искам да ти платя" И му дава пари за три товара дърва. Той се дърпа и иска тя да му плати за два товара. Баба Ванга е непреклонна. Тогава той и казва: "Е нема да спориме ке ми кажуваш за живота ще ме чека". И тя му разказва, че комшийското сополиво момиченце, кото било на 5 годин ( не помня името но да речем Цеца) след 15 години ще му бъде жена и той ще има от нея две деца. Той не повярвал и си казал на ум "Леле баба Вангя се побърка.." Амо след 15 година на свадбата му с комшиката му Цеца, баба Ванга му казва "Абе лонгурино кога ти кажувах, че Цеца че ти жена оти не поверва...а ти си клаваше на ум че сам откачила..". Има две деца от Цеца и е щаслив. Да са му живи и да го радват.

Истинска история :nono:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, май в Русия наистина се знае повече за Ванга, от колкото в България.

Истината е, че хората които са били около нея не са оценили нейните способности, а са я използвали за материални облаги. Затова ние, обикновените българи знаем толкова малко.

Силите, които Ванга притежава са наречени дарба от хората. Но тя ги придобива, след като губи зрението си. Тези умения не са й вродени. Тя се научава да използва по-голям процент от мозъка си. Както можеби знаете човекът използва много малка част от своя умствен капацитет. Чувал съм, че всеки, който е бил близо до Ванга веднага е усетил някаква енергия. Мозъкът е единнствената част от човешката анатомия, която все още не е изучена. Но се смята, че той притежава огромна енергия, която ние не можем, или по-скоро не знаем как да използваме.

Редактирано от Street_Soldier (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като голяма стая, с множество чекмедженца.Някои си отворил и знаеш съдържанието им, други си открехнал мъничко само, трети ще останат завинаги затворени за теб...

Ванга е била понесена от вихрушка, паднала, ослепяла и така започнала да гадае.Това не е нормално за обяснение.За това е феномен.Случило се е на нея.А много новоизлюпени гадателки казват, че Ванга им "завещала" дарбата си.

Била е сляпа, а е виждала, говорела е на прост селски език, но за нея е нямало езикови бариери/търсели са я за съвет и държавни глави от други страни/, изобщо чудесата са много.Най-интересно за мен е, че тя винаги е казвала, как там стоят и "ТЕ"-бели, светли образи, които вижда само тя, и с помоща на които гадае...

Не смятам, че някой друг би ме разбрал по-добре. :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бих качил филма някъде (международен) ако се наложи.

Качи го.

Появиха се много самозвани нейни "заместнички", много нови български врачки.Какво мислите вие за това?

Мисля, че "Канал 2001" трябва да бъде забранен със закон! А тези, които се връзват на реклами от сорта на цитираните в статията пусната от Infinity1305 трябва да ги глобяват. Надявам се Ванга да е била права (визирам началото на първия пост на infinity1305) и всички тия измекяри и тумбаци да си го получат.

П.П. В закона, който искам, да добавят и член за забрана на Болен Лидеров.

Редактирано от nighty (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доста негативно мнение, nighty ;) Според мен, Ванга не може да е завещала "дарбата" си на друг. "Дарбата" не е нещо, което се подарява, тя се заслужава! Затова, ако някой друг може да гадае, определено не е защото са наследнички на Ванга.. а защото наистина са "избрани" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доста негативно мнение, nighty ;)

Съгласен съм с теб, но като ги видя тия идиоти от "2001", изпитвам неистово желание да си счупа TV-то. Винаги съм се чудел с какъв акъл им плащат хонорари и що за птици са тия, които ги гледат и им се обаждат.

Според мен, Ванга не може да е завещала "дарбата" си на друг. "Дарбата" не е нещо, което се подарява, тя се заслужава! Затова, ако някой друг може да гадае, определено не е защото са наследнички на Ванга.. а защото наистина са "избрани" :speak:

И с това съм съгласен и мисля, че всяко спрягане на Ванга в изрази от сорта на "Ванга ме благослови", "Аз съм наследничка на Ванга", "Духът на Ванга ме води" са пошла и користна злоупотреба с името и дарбата на жената. Но за да се появяват такива шарлатани са виновни единствено и само наивниците от сорта на зрителите на "Канал 2001", които са готови да плащат за простотии от сорта на:

- Брат ви ще се разболее.

- Ама аз нямам брат!

- И то много лошо, страшна болест.

- Но аз нямам брат.

- Но няма страшно, направи дъра бъра дъра бъра и магията ще падне.

- А за мен нещо да кажете?

- Малката ти дъщеря няма да може да се ожени заради магия.

- Ама аз нямам деца.

- Ще имаш.

- Добре, много ви благодаря. А кой ще и направи магията?

и т.н.

Е тия и двамата участници в разговора според теб (или който и да било) имат ли капчица разум м/у ушите? За да ги гледаме и слушаме по телевизията сигурно са квалифицирани като "безопасни за обществото", иначе елементарната логика предполага, че трябва да са в специализирано медицинско заведение. Феноменът "Ванга" винаги ще си остане феномен и тъй като е най-ярката личност в това отношение и в бъдеще ще се злоупотребява с нейното име.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Качи го.

Ще видя кога ще имам трафик и ще го метна някъде. Ще е хубаво да се посъберат повече желаещи.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://www.######/details.php?id=33064

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...F+&id=14009

http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=26380

За този филм ли става въпрос?

Едит: за поста отдолу - ти така или иначе нямаш достъп до тези линкове. А за останалите: при положение,че става дума за друг филм - този в бол.бг е доста активен,останалите са полуумрели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ха, този филм по торентите ще го видим. Иначе една от книгите за нея отдавна може да се свали от тук, а друга, но на руски от тук

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Но за да се появяват такива шарлатани са виновни единствено и само наивниците от сорта на зрителите на "Канал 2001", които са готови да плащат за простотии от сорта на:

- Брат ви ще се разболее.

- Ама аз нямам брат!

- И то много лошо, страшна болест.

- Но аз нямам брат.

- Но няма страшно, направи дъра бъра дъра бъра и магията ще падне.

- А за мен нещо да кажете?

- Малката ти дъщеря няма да може да се ожени заради магия.

- Ама аз нямам деца.

- Ще имаш.

- Добре, много ви благодаря. А кой ще и направи магията?

и т.н.

Е тия и двамата участници в разговора според теб (или който и да било) имат ли капчица разум м/у ушите?

Разум имат, с това си изкарват прехраната, но аз съм напълно съгласна с теб. Всичко, което правят е една голяма заблуда. Кой знае..може наистина да се намери 1 сред всички 20-30 от тях, който да разбира.. но това е една стотна част. Според мен, един истински гадател/ясновидец няма да се хвали за своята дарба, просто ще я притежава и ще помага на хората! :yanim:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

trapped, колко е голям филма като размер? За да разбера дали е същия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Големина 349.42 MB

Размер 414.85 MB (434,998,830 байта)

Размер 414.85 MB (434,998,830 байта

това са. Първият е от бол,другите са арена и линкос.

ВАНГА. ПРЕДСКАЗАНИЯ

Жанр: Документален
Година: 2006
Страна: Русия
Времетраене: 51 мин.
Режисьор: Владимир Викулин
Оператор: Илия Берни
Автор: Елла Глуховцева

Формат: AVI
Качество: DivX
Видео: 640x480 (1.33:1) [=4:3]; 25 fps; 0.109 bits/pixel
Звук: 96 kb/s, monophonic CBR; 44100 Hz; руски
Субтитри: НЕ
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 месеца по-късно...

А ето и едно руско документално уеб филмче за Ванга! Може да се повтаря с някое от тези горните незнам. Ето го филмчето тук!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,че не съм я познавала и не съм я виждала Публикувано изображение

Бях в Рупите за първи път,след като тя си отиде.

Църквата изобщо не я почувствах като такава.

Запалих свещичка,но побързах веднага да изляза.

Отсреща ме гледаше изографисаната от Светлин Русев негова любовница.

Че на Нешка Робева ли да се моля :rolleyes:

А другите "икони" пък бяха като жертви на Освиенцим Публикувано изображение

Ванге,Ванге-добре че беше сляпа,та не видя за какво кощунство ти отидоха парите.

После приседнах на гроба й и заплаках.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че няма съмнение, че дарбата на леля Ванга идва от Бога. И аз не успях да я посетя. Тогаз бях малък и още не се интересувах от тези неща. Но после прочетох много неща за нея и й се възхищавам на смелостта и вярата с която е минала по своя Път.

Ще си позволя тук да поместя фрагмент от един текст. Това е информация, продиктувана на една рускиня от онзи Свети Йоан, известен като автора на Апокалипсиса. Мисля, че е точно по темата.

Учение за пророците и за пророчествата

Йоан Възлюбеният, 13 юли 2006 г.

АЗ СЪМ Йоан Възлюбеният. Вие ме знаете като автор на Апокалипсиса. И аз дойдох отново, за да дам Учение, основано върху вътрешното знание, знанието, достъпно само за пророците и мистиците. И в днешно време има такива, само че тях понякога ги бъркат с различни шарлатани, които се самообявяват за пророци или ясновидци, или екстрасенси, но прагът на тяхното възприемане на Божествения Свят е толкова нисък, че понякога е по-добре за тяхното бъдеще, ако те престанат със своите пророчества и замълчат.

Как мислите, има ли карма, с която се натоварват пророците и каква е тази карма? Аз ще ви отговоря. Защото много добре разбирам за каква карма става дума.

Пророкуването с нищо не се отличава от всяка друга дейност, която вършите във физическия свят. И има най-различни пророци. Има пророци, пророкуващи от името на Светлината и има пророци, които пророкуват от страна на тъмнината. Всеки пророк сам избира на кои сили да служи.

Пророчеството е дарба за връзка с невидимия свят. Тази дарба не се получава за едно въплъщение. И когато тази дарба се отвори, тогава обикновено човекът, който пророкува от Бога, осъзнава цялата тежест на кармичната отговорност, която ляга върху неговите плещи. Пророчеството представлява пресмятане във финия план на вероятността за различни събития. В зависимост от плана и от нивото, на което е пресметнато пророчеството, то може да бъде повече или по-малко достоверно. Но тъй като във финия план липсват нещата, към които сте привикнали във физическия план, то пророческата дарба предполага и дарба за трактовка на събитията по впечатленията, получени от съприкосновението с финия план.

И тъй като по време на трактовката на тези впечатления се включва и човешкият ум, на този стадий става изкривяване на информацията и достоверността на пророчеството се губи. Понеже аз писах Апокалипсиса със символи, успях да заобиколя кармата, която ляга върху пророка в случай, че пророчеството не се сбъдне. И всеки пророк, който е достигнал високо ниво, поднася завоалирано своите знания под формата на стихове, притчи, сонети. И това е много правилно, тъй като позволява да се избегне кармата в случай, че пророчеството се окаже невярно.

Има други пророци, които използват интереса на хората към пророчества и дават своите пророчества на достъпен език, основавайки се на знанията, които са почерпили от ниските слоеве на астралния план или когато са били в състояние на наркотичен транс.

Тези пророчества не носят в себе си голяма истина. И като правило те не се сбъдват. Вероятността да се сбъднат такива пророчества е 50 процента. В такива случаи казват: “Бабата позна наполовина”.

Но стремежът да се задоволи интереса на хората към пророчества натоварва такива пророци и ясновидци с голяма кармична отговорност. И тази отговорност е толкова по-голяма, колкото повече хора научат за пророчеството, а то се окаже невярно. Работата е в това, че всяко пророчество програмира съзнанието на хората, които го възприемат. И ако хората желаят да вярват в пророчеството и броят на тези хора е голям, тогава те със своето съзнание създават възможност за неговото сбъдване. И ако явлението, предсказано от пророка, не съвпадне с Божественото видение, но се е случило благодарение на натрупването, вложено в това явление, то ако това явление се е случило, кармата пада върху пророка и върху хората, които със своето съзнание са способствали за осъществяването на това явление.

Затова всяко пророчество е тояга с два края. Ако пророчеството променя Божествения план в добра посока, неговото осъществяване носи блага карма на всички, които са участвали в осъществяването му със своето съзнание. Ако Божественият план в резултат на пророчеството се е влошил, тогава се е създала отрицателна карма от това пророчество.

Пророчеството е също такова двойствено явление, както всичко във вашия свят.

И хората, които се поддават на енергиите на пророчествата на лъжливите пророци, създават отрицателна карма.

Пророците на Светлината винаги са били незачитани, защото пророчествата, идващи чрез тях, не са се харесвали на повечето хора. И хората винаги са се отнасяли към такива пророци с опасение. Предпочитали са да не се свързват с тях или да ги унищожат физически. Кармата от разправата с пророците на Светлината ляга като тежко бреме върху следващите поколения.

Обратно, всяко почитане на Божиите пророци е носило блага карма на семейството на този, който е оказвал гостоприемство на пророка.

Истинските пророци винаги са били посланици Божии и тяхната мисия е била необходима, за да съдейства за правилното развитие на съзнанието на хората. Тези, които са се обявявали за пророци, без да носят върху себе си Божия печат, са навличали върху себе си тежка карма. Затова винаги се вглеждайте и внимавайте, не си позволявайте да се въвличате в каквато и да е пророческа дейност, ако тя не е от Бога, ако тя е бесовска.

Аз ви говоря за това Учение, тъй като от времето на моето въплъщение са изминали стотици години, но То не е изгубило своята актуалност. Напротив, придобило е актуалност, тъй като са се появили твърде много пророци и ясновидци, от които има много по-голяма вреда, отколкото полза. И ако се въвличате в тяхната дейност, прибягвате до техните услуги, заплащате услугите им, тогава вие по този начин трупате карма от неправилно действие.

Аз дойдох, за да ви дам това важно Учение за истинските и лъжливите пророци. И за да можете в съзнанието си да подхождате осъзнато към всичко, което срещате по своя път в тази област.

Защото е много важно, накъде насочвате своята енергия. Нито един лъжлив пророк не би могъл да пророкува, ако не му давахте енергията на вашето внимание и парите си, поощрявайки го да се занимава с небогоугодно дело.

Лъжливите пророци са раждат от нечистоплътното хорско съзнание, невежество и суеверие.

Сега, когато основната част на Учението е дадена, аз бих искал да ви дам пророчество, което се отнася за вашето бъдеще. Преди да дойда, аз и другите Владици размишлявахме, дали си струва това пророчество да бъде дадено чрез този посланик. Тъй като ни беше необходимо да преценим чистотата на проводника и степента на изкривяване на информацията, което може да се случи. Решихме да рискуваме и аз започвам.

В сложното време, в което живеете, вие постоянно се замисляте за много неща и особено за това, какво е бъдещето на планетата и не я ли застрашава поредният глобален катаклизъм. Затова е много важно за вас да чуете, че не се предвижда никакъв глобален катаклизъм в живота на сега живеещото поколение. Но всичко може да се промени, ако не полагате ежедневни усилия за изменение на вашето съзнание. Това устойчиво развитие на планетата, което е постигнато сега, е достигнато благодарение на това, че твърде много хора се издигнаха на това ниво в своето съзнание, на което са способни да мислят позитивно и да насочват своите усилия за Общото благо, към Добро и Светлина. И ако броят на такива хора се увеличава с всяка година, тогава никакъв глобален катаклизъм няма да се случи и в живота на следващото поколение. Защото всяко предишно поколение подготвя почвата за следващото поколение. И вие със съзнанието си подготвяте устойчивото развитие на всичко живо на планетата Земя през следващия космически цикъл.

Аз ви пожелавам да продължавате все така успешно да държите вашето съзнание на високо ниво.

АЗ СЪМ Йоан Възлюбеният, с огромно уважение към вашите жизнени потоци АЗ СЪМ.

Много добре е обяснено, нали.

Светлина и Подкрепа по Пътя!

Редактирано от 100ri (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, аз бих се усъмнил за Ванга и нейната дарба.Идвала от Бога.Кой Бог?Не, безспорно тя не е била сама, в това което е вършила.Помогнала е на много хора.Но тези способности, дали са от Бога или от дявола?Защото няма никой друг, който да й даде свръхествествено знание и сила.И как ще разберем кой стои зад нея?В Библията е са описани много пророци, някои истински, други фалшиви.Да, последните също са пророкували и са вършили чудни работи.Но не са били изпратени от Бога, а от дявола.Има много такива библейски примери, даже доста фрапиращи.Бог ни е показал по какво и как да различаваме истинските от фалшивите.И е много просто.Дали този който упражнява такива спсобности, прославя Исус Христос или себе си.Самият Исус, като беше на Земята, каза, че не е дошъл да изтъкне Себе Си и да се хвали със Себе Си.После каза, че Този, Който ще дойде след Него, ще издига и прославя Исус, демек Святия Дух.Аз имам въпрос.Кога Ванга се е идентифицирала с Христос в това, което е правила?И дали го е правила със силата на Святия Дух, или с някаква друга сила.Защото вършенето на такива свръхестествени неща не е гаранция, че непременно те произлизат от Бога.Доколкото знам аз за Ванга, тя никога не е казвала и дума за Исус Христос, Святия Дух или Бога на Библията.Затова силно се съмнявам, че тя е упражнявала дарби дадени й точно от Библейския Бог.Просто защото тя не е насочвала вниманието на хората, които са идвали при нея към Него.Колцина са повярвали в Бога, чрез нейните дарби?Аз незнам такъв случай.Тя е служила на себе си.Целта на всеки библейски пророк е да приближава хората при Бога, не да привлича вниманието към себе си.Моите уважения към всички, които я уважават и обичат и към всички, които са получили помощ от нея.Бог казва, че ще дойдат много лъжливи пророци и ще вършат страхотни неща и хората ще са удивени.Но и ще са заблудени.Защото целта е да се отдалечи вниманието от Бога и да се съсредоточи върху човека.Цитираните по-горе думи на апостол Йоан, автор на Откровението на Йоан, са доста противоречиво четиво.Излиза, че въпросния Йоан, говори на някаква рускиня и и дава откровения.Бог ни е дал Святият си Дух, Който е напълно достатъчен за всякакви откровения и знание.Ние няма за какво да търсим знание отдругаде.Също така имаме Библията, писаното Слово на Бога и в нейната светлина трябва да се преценяват всички такива проявления.Защото неминуемо става въпрос за упражняването на духовна сила.Искате ли да бъдете наясно с нещата?Четете Библията.Нямам нищо против Ванга, не ми е сторила нито добро, нито зло.Просто искам да съм обективен и да съм наясно с истинските неща.Знам, че засягам много хора с това, което пиша.Но искам истината преди всичко.Ако не съм прав, още по-добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

alesys има много неща продиктувани от дявола - те се случват всеки ден! Може би Бог дава сила на определени хора, за да се борят с това зло и да се възстанови равновесието! Щом един човек помага, и то на много хора, няма как тази дарба да е дадена от дявола. Тогава този човек няма да помага, напротив - много хора ще страдат! А Ванга помагаше, помагаше на много хора. Няма как дарбата й да е от дявола! От Бог е.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам чувството, че Ванга е третирана от хората както се третира по принцип всичко ценно на този свят: или се отрича, или не се забелязва, или се използва с користни цели. Малко са тези, които вникват в думите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
  • Добави ново...