Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

преди 6 часа, haidukpikaso написа:

кое е истина от двете - Бойко нали не е жена

Ванга: Руса жена ке помогне на страната.

Слава Севрюкова: Ще дойде време, когато жена ще изиграе важна роля за спасяването на България. Тази жена ще е духовен тип жена.

http://www.dunavmost.bg/Fun/News/15955-vanga-rusa-zhena-ke-pomogne-na-balgariya

Ами знам ли. Освен Бойко да си смени пола, да му порасне коса и да се изруси. Или пък да се задоми(за русокоса и одухотворена), и жена му да го върти на малкия си пръст, а от там и нещата в държавата ни.

• Отговори 991
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

преди 13 минути, A.com написа:

Ами знам ли. Освен Бойко да си смени пола, да му порасне коса и да се изруси. Или пък да се задоми(за русокоса и одухотворена), и жена му да го върти на малкия си пръст, а от там и нещата в държавата ни.

е тя Луна му предложи брак ама той не поема

преди 1 час, haidukpikaso написа:

е тя Луна му предложи брак ама той не поема

Виж как се навързват нещата. Явно следващата година ще му уври акъла на Бойко.

на 20 Декември 2015 г. at 23:01, A.com написа:

Виж как се навързват нещата. Явно следващата година ще му уври акъла на Бойко.

а дано, тя Луна с повече акъл от него

преди 6 часа, ined написа:

Няма да злоупотребявате с името на Ванга, че вече е патентовано

Фондация сложи патент на Ванга

и с патент и без патент - на всички пророци им приписват какво ли не неказано от тях

и Ванга не е изключение светла й памет

• 4 седмици по-късно...

vanga-liudmila-todor-300x195.png

Beчe 19 гoдини Бългapия живee бeз пpopoчицaтa Baнгa, нo нeйнитe пpeдcĸaзaния пpoдължaвaт дa вcявaт cмyт и вълнeния. Πpeди oĸoлo тpи дeceтилeтия Baнгa e ĸaзaлa, чe Людмилa Живĸoвa щe ce зaвъpнe нa Зeмятa, т.e. щe ce пpepoди. Toвa щялo дa cтaнe cлeд ĸaтo пpopoчицaтa пoчинe, пиca „Peтpo“. Aĸo пpиeмeм дyмитe й зa пълнa иcтинa, тo щepĸaтa нa Toдop Живĸoв вeчe тpябвa дa e oтнoвo cpeд нac, пpи тoвa нa вече 19 г., тъй ĸaтo бaбa Baнгa пoчинa имeннo пpeз 1996 г.

Cпopeд cлyxoвeтe, Toдop Cлaвĸoв знaeл зa тoвa пpeдcĸaзaниe и бил мeĸo ĸaзaнo paзвълнyвaн, нo и дocтa пpитecнeн. Toй ce чyдeл ĸaĸвo ли пpaви мaйĸa мy в мoмeнтa. Ceгa тя тpябвa дa e aбитypиeнтĸa. Baнгa пpeдpeĸлa, чe Людмилa щe ce зaвъpнe oтнoвo ĸaтo жeнa, и тo пaĸ в Бългapия. Mиcиятa й щялa дa бъдe дa дoвъpши cвoeтo дeлo и дa нaпpaви oт cтpaнaтa ни eднa мoгъщa cилa.

„Πo пpинцип нe cъм cyeвepeн и нe вяpвaм нa вpaчĸи, нo Baнгa я пoзнaвax личнo и знaм, чe мнoгo пoзнaвaшe. Зaтoвa пpeдcĸaзaниeтo зa мaйĸa ми мe вĸaмeни. Aĸo тя e пaĸ тyĸ, иcĸaм дa я видя, дa я пpeгъpнa. Cигypнo ceгa нямa дa мe пoзнaвa, нo aз cъм чyвaл, чe дyшитe вcичĸи ce paзпoзнaвaт, ĸoгaтo oтидaт гope. Щe дoчaĸaм дa ни cъбepe Бoг.“ – paзĸpил пpeз cълзи нa пpиятeли Toдop Cлaвĸoв.

Извecтнo e, чe Maлъĸ Toшĸo e бил мнoгo пpивъpзaн ĸъм cвoятa мaйĸa. Toй бeшe eдвa нa 10 г., ĸoгaтo тя cи oтидe, нo тoвa нe мy пpeчeлo дa пaзи cпoмeнa зa нeя.

Людмилa Живĸoвa ce cпoминa пpeди 34 гoдини, ĸaтo тaĸa и нe cтaвa нaпълнo яcнa пpичинaтa, дoвeлa дo cмъpттa й. Mнoзинa пoдoзиpaт пoлитичecĸo yбийcтвo, пoнeжe дocтa xopa oт coцилиcтичecĸия тoгaвa cвят нe ca oдoбpявaли дeйcтвиятa й в Бългapия. Дpyги cчитaт, чe ce e caмoyбилa, a имa вepcия, cпopeд ĸoятo нacлeдницaтa нa Toдop Живĸoв e cтpaдaлa oт cмъpтoнocнa бoлecт, нo e ĸpиeлa тoвa oт oбщecтвeнocттa.

Bpъзĸaтa мeждy Людмилa Живĸoвa и Baнгa e дocтa cилнa. Двeтe чecтo ce cpeщaли и дopи пъpвaтa пиeлa билĸи, пpeдпиcaни oт втopaтa. Πpopoчицaтa знaeлa oтличнo, чe нaближaвa ĸpaят нa Людмилa, тъй ĸaтo гo e видялa в бъдeщeтo, нo нe ce знae дaли гo e cпoдeлилa c Живĸoвa.

sunovnik.bg

Цитат

"Тодор Живков спаси Ванга от гоненията на Държавна сигурност. Той лично й разреши да врачува и дори й бе определена такса от общинския съвет за това. Като направи това Тато, идеологическият отдел спря да гони и притеснява Ванга и започна да се отнася добре с нея."

Доц. д-р Радка Кирчева: Службите искаха да я убият с инсцениран инфаркт

• 2 седмици по-късно...

105 години от рождението на пророчицата Ванга

Image_5269665_407.jpg

В неделя десетки туристи разгледаха къщата-музей на Ванга в Петрич безплатно. Поводът е 105-години от рождението на пророчицата.

От години има спор за рождената дата на Ванга, родствениците й твърдят, че тя е родена на 31 януари 1911 година, въпреки че по документи тя е записана като родена на 3 октомври същата година.

Музеят обаче е намерил решение на спора - и на двете дати пуска вход свободен за туристите, за да почетат паметта на Ванга кой когато иска. А поклонници не липсват, има непрекъснат поток от хора, които посещават и черквата в Рупите, и къщата й в Петрич, любопитни да видят къде е живяла пророчицата и какво е било битието й.

trud.bg

• 3 седмици по-късно...

Шофьорът на Ванга: Вече 20 години всяка нощ я сънувам

Тази година се навършват 20 години от смъртта на Ванга. Шофьорът на пророчицата, който 17 години е бил в най-близкото обкръжение на Ванга, проговори пред "Нова телевизия".

"Вече 20 години всяка нощ я сънувам. Много ми липсва”, казва той.

Той категорично отрече Ванга да е била вербувана за агент на Държавна сигурност, смъртта й да е била насилствена да е предрекла появата на ИДИЛ.

Жоро Търнаджиев разказа за много от пророчествата на ясновидката, за политиците, които са се доверявали на пророчествата й, за децата, които е кръщавала и спекулациите, с които е свързано името на Ванга. 

Шофьорът на Ванга - спомени за пророчицата (ВИДЕО)

на 21/2/2016 at 18:19, Мойра написа:

"Вече 20 години всяка нощ я сънувам. Много ми липсва”, казва той.

Всяка нощ кошмари значи, как не му е писнало от това видео ?

• 4 седмици по-късно...

10268582_10153353627162051_1425937837447

• 2 седмици по-късно...
на 2/22/2016 at 22:38, Белгиеца написа:

Всяка нощ кошмари значи, как не му е писнало от това видео ?

Защо пък кошмари?

Той много е обичал и уважавал Ванга и тя му липсва.

• 2 седмици по-късно...

big_24-stoyanka8-resize660.jpeg

Да ви кажа честно, разочарована съм от Ванга. Мисля, че тя никога не е имала тези качества, които й се приписват. Просто беше една неука, но много хитра жена, която знаеше как да манипулира хората. Е, мен не успя да ме залъже и нищо не ми позна", споделя 94-годишната прима на родната комедия. Мутафова два пъти ходила при пророчицата. Първият път било още през 60-те години, когато не била чак толкова популярна. Отишла заедно с група актриси пред къщата й в Петрич и след известно чакане влязла при нея.

„Нищо не ми позна, ама нищо! Пълни глупости изговори. Каза ми, че имам син и зачака няколко секунди, явно да потвърдя. Аз си мълчах. По това време вече беше родена дъщеря ми Муки. Тя дори не разбра, че Стоянка Мутафова е при нея, чак на края на срещата каза: „Ама, това ти ли си, мари?" Ами аз съм ами, нали си голяма проницателка?! Никакъв контакт не направи с мен", спомня си Мутафова.

http://petel.bg/Stoyanka-Mutafova-senzatsionno-pred-Vseki-den--Vanga-nishho-ne-mi-pozna--Kaza-mi--che-imam---__151466

Аня Пенчева за Ванга и не само...

Цитат

Имам нужда от хора като Ванга или Момера. Не се страхувам от тях. Не е страшно страшното, а неизвестното. Не мога да си представя да не бъда участник в живота и да го гледам отстрани, но не обичам изненадите. Обичам спокойствието, затова си подготвям душата предварително.
Аз колекционирам добри или интересни хора. И ми е гот ей така да седна да говоря с тях. Затова обичах да съм с Ванга. Леле, що боб съм изяла с нея! Леля Ванга не приемаше хора, които се срамуват или не осъзнават грешките си. Аз нямаше от какво да се срамувам. Имах много сериозен здравословен проблем с главата и професор Чирков ми уреди операция в Германия. Преди да замина, беше много горещо, отидох при Ванга и тя още от вратата ми се развика: къде си тръгнала, стой си тук, ти още деца ще раждаш. Впрочем тогава всичко ми се размина.
Ванга обичаше да ме вижда. Казваше например на Невена Коканова: да ми доведеш онази младата артистка. Веднъж, като строеше църквата, много се скарахме. Тя искаше водосветни свещници. Купих й един от Гърция, тя не го хареса, аз се разсърдих и й казах, че си го вземам, накрая се оправихме. Наскоро се видях със Светлин Русев и му казах, че много я обичах и много ми липсва. Защото е хубаво, когато имаш проблем или ти предстои нещо, някой като Ванга да ти каже какво ще стане, да не се притесняваш, че всичко ще е наред и т.н.

Никога не съм питала Ванга за мъжете в живота си. Само за здравословни проблеми около мен и семейството ми. Повече съм ходила заради проблеми на мои приятели. Например често водех една приятелка, а Ванга я гонеше, не искаше да я приеме и казваше, че тя е лоша жена. Обаче аз с моята вяра и наивност, трябваше да минат 10 г., за да разбера, че тя не е лоша, а е изключително лоша жена. Но Ванга не можа да ме предпази от това, че приемах всеки с душата си. Само ме предупреждаваше: много ще ми ревеш. А за мъжете питам само сърцето си. Не съм се срамувала от никоя моя любов. Единственото, от което съм се срамувала, е, ако съм минала даден етап от живота си без любов. За мен това е страшно.

Веднъж стоим в къщата на Момера, тя се ядосва на мъжа си и го пустосва с ръка. И от този жест косата му пламва. Виждала съм я как пуска и гаси телевизора с поглед. Как да не контактуваш с такива хора? Гледах филм за Вяра Кочовска, когато беше в Япония. Японският професор й каза, че ако издиша прана, ще си скъса дипломата. Тя го направи. Изпитах неистово желание да се запозная с тази жена. Нямам право да не го направя, защото това са наши уникални съвременници. Ще стоя ако трябва десет дена пред тях, ще направя всичко възможно и ще я видя. Докато пред режисьори, драматурзи и други от бранша не стоя, макар че това е моята работа. Мога и без нея. Какъв по-голям подарък за мен от това, че господ ме свързва с такива интересни хора. Има една баба Севда, туркиня, при която непрекъснато ходя. Тя е на 98 г., живее в село Борима и ме учи на страхотна народна медицина.

http://eva.bg/article/1202-Anya-Pencheva-Vinagi-sam-bila-nenuzhno-otkrovena

Симантек лови евристично вирус при отваряне на сайта и не зная  дали да му вярвам!  На Стоянка Мутафова обаче съм склонен да и вярвам  http://www.vsekiden.com/194802

преди 5 минути, attj написа:

Симантек лови евристично вирус при отваряне на сайта и не зная  дали да му вярвам!  На Стоянка Мутафова обаче съм склонен да и вярвам  http://www.vsekiden.com/194802

А аз им вярвам и на Стоянка Мутафова и на Аня Пенчева.

И двете казват своята истината.

SEP 12  класифицира Bloodhound.Exploit.281 за добре дошъл още при отваряне на сайта Всекиден - очаквам някой от колегите от темите за компютърната сигурност да вземе отношение.

на 4/5/2016 at 16:56, attj написа:

SEP 12  класифицира Bloodhound.Exploit.281 за добре дошъл още при отваряне на сайта Всекиден - очаквам някой от колегите от темите за компютърната сигурност да вземе отношение.

А Кихчо обади ли се? Есет мълчи и малуеърбайтс така че спокойно!:P

• 2 седмици по-късно...

Проф. Божидар Димитров: Преди да умре, Ванга ми каза, че имам важна мисия отгоре

Цитат

- Да ви попитам накрая вие ходили ли сте при пророчицата Ванга?
- Един път тя ме извика по Петко Колев, шеф на Фондация „Ванга”. Беше много странно. Всеизвестно е, че аз не вярвам в тези работи. Не отидох, викам си: „Гледай си работата, тя откъде ще ми знае името?”. Още не бях толкова известен. Но един ден Петко пак ми се обажда: „Абе, ела, защото Ванга чувствала, че ще умре, и искала да ти предаде нещо важно!”.

Отидох при нея, и без това имах работа на границата около Петрич. Ванга ме прие и ми каза, че аз съм определен, като не каза от кого, само посочи нагоре с пръст, да възстановя трите държавни църкви – Боянската в София, „Свети 40 мъченици” в Търново и Голямата базилика в Плиска! И когато това стане и бликне живата вода от Плиска, тогава ке се оправи и България, рече баба Ванга! И добави:

„Айде, бегай, че ми се спи!”. Излязох, почти смеейки се. Казах си, ето още едно доказателство, че тя не познава. По силата на статута си аз отговарях за движимите паметници на културата, а за недвижимите - църква, манастири, отговаряше Националният институт за
паметниците на културата. Помислих си: „Тая ме е объркала с някой!”.

Не минаха и 3 месеца и ме извикаха в Министерството на културата и ми казаха: „Добре се справяш с пропаднали музеи!”. И ми дадоха като филиали на НИМ две от църквите, без Голямата базилика!

Откъде знаеше Ванга, че ще ми ги дадат?! Когато това стана, тя вече беше починала... Вече бликна водата в Плиска, мръсниците измислиха, че била мръсна! Не е вярно, при пролетното почистване тази година жена ми намери една бутилка, която съм донесъл, бистра като кристал! Другите две църкви сме възстановили, остава Голяма базилика да завършим до година-две...

655-402-pliska.jpg

Банковата сметка за дарителската акция  за Базиликата в Плиска е:

СДРУЖЕНИЕ „ПЛИСКА”

„ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ” АД

Кл.София

IBAN: BG47 BPBI 7939 1087 7828 01

BIC код: BPBIBGSF

http://epicenter.bg/article/Bozhidar-Dimitrov-Restavratsiyata-v-Pliska-prodalzhava-v-kraya-na-april/97990/2/0

• 1 месец по-късно...

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

...

Наследниците на Ванга продължават да и приписват фантастични предсказания.

Как така никога нищо конкретно(!!!) не беше публикувано ПРЕДИ събитието. Много е лесно после уж да си припомниш "Това Ванга го предсказа!". Алчни шарлатани!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.