Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

на 23 Юни 2016 г. в 1:59, zemonti написа:

Наследниците на Ванга продължават да и приписват фантастични предсказания.

Как така никога нищо конкретно(!!!) не беше публикувано ПРЕДИ събитието. Много е лесно после уж да си припомниш "Това Ванга го предсказа!". Алчни шарлатани!

ти изгледа ли филма

• Отговори 991
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

ти изгледа ли филма

Още в първите минути на "филма" зададоха въпрос: "Защо няма тяло в гроба на Ванга?" и последва отговор "Станала е и си е тръгнала". Що за наивник трябва да съм за да за да отделя още 90 минуто от времето си за да гледам подобни смехории.

Зададох ти директен въпрос:  Как така никога нищо конкретно(!!!) не беше публикувано ПРЕДИ събитието. Много е лесно после уж да си припомниш "Това Ванга го предсказа!".

преди 57 минути, zemonti написа:

Още в първите минути на "филма" зададоха въпрос: "Защо няма тяло в гроба на Ванга?" и последва отговор "Станала е и си е тръгнала". Що за наивник трябва да съм за да за да отделя още 90 минуто от времето си за да гледам подобни смехории.

Зададох ти директен въпрос:  Как така никога нищо конкретно(!!!) не беше публикувано ПРЕДИ събитието. Много е лесно после уж да си припомниш "Това Ванга го предсказа!".

какво конкретно искаш - предсказанията на Ванга ги има записани

ти изобщо запознат ли си с феномена Ванга или си дошъл тука да си дрънкаш че няма ко да прайш

преди 1 час, haidukpikaso написа:

ти изобщо запознат ли си с феномена Ванга или си дошъл тука да си дрънкаш че няма ко да прайш

Да. Запознат съм.

Задавам ти за трети път въпроса: Има ли предсказание публикувано преди събитието?

Пример: Издание на стар вестник със статия "Куркс ке потъне" преди катастрофата.

преди 6 часа, zemonti написа:

Как така никога нищо конкретно не беше публикувано ПРЕДИ събитието.

На хората на които им е кеф да вярват на несъществуващи неща, просто не им трябват предварителни предсказания, те си вярват и без да има никакво такова.

Също както няма божества, ама църкви и попове и миряни си има, щото на част от човеците мозъците им функционират неправилно, не им работи добре функцията – КРИТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.

Това което е важно за Иванчо и Марийка е, че на тях им трябва да има някой който да може да им предскаже нещо когато са объркани т.е., този някой друг да вземе вместо тях решение как да постъпят при конкретен проблем. И щом като им трябва такъв човек, ами ще се намери някоя циганка да им гледа на ръка, колко му е. Има търсене на услуга и съответно има и предлагане.

преди 17 часа, zemonti написа:

Да. Запознат съм.

Задавам ти за трети път въпроса: Има ли предсказание публикувано преди събитието?

Пример: Издание на стар вестник със статия "Куркс ке потъне" преди катастрофата.

то така се публикуват предсказания

преди 17 часа, zemonti написа:

Да. Запознат съм.

Много от предсказанията на Ванга се появиха в книгите на Жени Костадинова и мина много време преди да станат факт.

Едно от тях е предсказанието за войната в Сирия.

преди 17 часа, Мойра написа:

Много от предсказанията на Ванга се появиха в книгите на Жени Костадинова и мина много време преди да станат факт.

Едно от тях е предсказанието за войната в Сирия.

Когато е правено това "предсказание" Сирия е била вече във война. Да не говорим, че тази държава от създаването си до днес почти няма десетилетие без война, или революция.

Предсказанието на ванга трърди, че в неизвестно бъдеще в Сирия нямало да остане "камък върху камък". Ето как се "сбъдва" това мътновидство в столицата: 

25310701.jpg

o-DAMASCUS-facebook.jpg

Войни и революции в държавите от близкия изток са "предсказвани" от много хора без претенции за ясновидство. Там война винаги е имало и винаги ще има. Дай нещо по-конкретно!

Редактирано от zemonti (преглед на промените)

zemonti, безсмислено е, пич. Запитай се едно - защо в пророчества, гадания, врачки вярват все индивиди, непрочели една сериозна книга през живота си, и с ниско айкю? Слочаенос? Немисла!

Редактирано от Разгонен пръч (преглед на промените)

преди 9 минути, Разгонен пръч написа:

zemonti, безсмислено е, пич. Запитай се едно - защо в пророчества, гадания, врачки вярват все индивиди, непрочели една сериозна книга през живота си, и с ниско айкю? Слочаенос? Немисла!

Интересно, какво ли айкю притежава човекът, който пише под този умопомрачителен ник и има такива "духовни" интереси? :P

на 26/06/2016 в 11:50, Мойра написа:

Интересно, какво ли айкю притежава човекът, който пише под този умопомрачителен ник и има такива "духовни" интереси? :P

Хайде да не се отплесваме по лични нападки! Има ли доказателства за сбъднати конкретни предсказания на Ванга, или трябва да го приемаме на доверие от книгите на приближените и? Сляпа вяра както в библията, коранът, танахът, канджурът и подобни? 

на 24/06/2016 в 17:52, haidukpikaso написа:

какво конкретно искаш - предсказанията на Ванга ги има записани

Поисках ти неколкократно пример за подобно конкретно предсказание, записано преди сбъдването. Нямам сляпа вяра в спомените на наследниците и.

преди 13 минути, zemonti написа:

Поисках ти неколкократно пример за подобно конкретно предсказание, записано преди сбъдването. Нямам сляпа вяра в спомените на наследниците и.

то ти в нищо нямаш вяра а аз с неверници не си губя времето

преди 26 минути, haidukpikaso написа:

то ти в нищо нямаш вяра а аз с неверници не си губя времето

Бъркаш! Аз вярвам в много неща. Претендиращи за врачки, пророци и подобни не са сред тях.

Ти?

преди 3 минути, zemonti написа:

Бъркаш! Аз вярвам в много неща. Претендиращи за врачки, пророци и подобни не са сред тях.

Ти?

аз вярвам само и единствено в Бог

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

аз вярвам само и единствено в Бог

Не конкретизираш кой е твоят Бог, но ако имаш впредвид Господ, то в библията се казва:

Възлюбени, не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога; защото много лъжепророци излязоха по света."

Тоест, като добър вярващ ти ТРЯБВА да се съмняваш в хора претендиращи да са пророци и врачки. 

преди 2 минути, zemonti написа:

Не конкретизираш кой е твоят Бог, но ако имаш впредвид Господ, то в библията се казва:

Възлюбени, не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога; защото много лъжепророци излязоха по света."

Тоест, като добър вярващ ти ТРЯБВА да се съмняваш в хора претендиращи да са пророци и врачки. 

Бог и Господ е едно и също

Библийките всичките им издания си ги четете вие, защото това няма нищо с Бог

ти какво разбираш под добър вярващ и защо трябва да се съмнявам в нещо, което знам

и тъй като говорим за Ванга - убедила съм се

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Бог и Господ е едно и също

Ъъъъъ...

Алах, Буда и другите какво са? Или и ти с фанатичното "само моята вяра е истинска"?

преди 12 минути, ined написа:

Това е поредната измишльотина на чуждите медии.

Аз вярвам на това, което са споделили хора, които са потърсили помощ от Ванга и са я получили.

Предсказанията за бъдещето на тези хора, които е направила Ванга, също са се сбъднали.

Ако някой се интересува от Ванга, може да намери книгите на Жени Костадинова или на друг автор и да ги прочете.

п.п. Най-лесно е да опетниш името на човек като нея, позовавайки се на господа.

преди 35 минути, zemonti написа:

Ъъъъъ...

Алах, Буда и другите какво са? Или и ти с фанатичното "само моята вяра е истинска"?

същото - Бог

Той може да има много имена, да го наричат по различен начин - но е Един

преди 18 минути, Мойра написа:

Това е поредната измишльотина на чуждите медии.

Аз вярвам на това, което са споделили хора, които са потърсили помощ от Ванга и са я получили.

Предсказанията за бъдещето на тези хора, които е направила Ванга, също са се сбъднали.

Ако някой се интересува от Ванга, може да намери книгите на Жени Костадинова или на друг автор и да ги прочете.

п.п. Най-лесно е да опетниш името на човек като нея, позовавайки се на господа.

вестник за Курск му намери на човека че мира нема

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

вестник за Курск му намери на човека че мира нема

Мирата на всеки човек е в неговите ръце.:D

Когато на мен ми трябва информация си я намирам сама.

Да убеждаваш някого в каквото и да било, е пълна глупост и губене на време, когато той не желае да бъде убеден.

същото - Бог

Той може да има много имена, да го наричат по различен начин - но е Един

Така е - Бог е Твореца! Доказателството за съществуването на Твореца е пред очите ни - планетата ни се намира на идеалното разстояние от слънцето (нито много близо, нито много далеч)! Природата е съградена с перфектен замисъл, за да може да съществува! Човешките ни тела са една идеална машина, изградена така, че да функционира пълноценно!

Тялото на всеки един от нас е изградено от умряла звезда (т.е. от космичен материал) и следователно ние сме свързани пряко с космоса, а оттук следва, че можем да се свързваме с това информационно поле, което ни дава представа за времевите линии! Ванга е владеела точно това - да се свързва с информационното поле на Твореца!

преди 16 минути, Бай Хой написа:

Така е - Бог е Твореца! Доказателството за съществуването на Твореца е пред очите ни - планетата ни се намира на идеалното разстояние от слънцето (нито много близо, нито много далеч)! Природата е съградена с перфектен замисъл, за да може да съществува! Човешките ни тела са една идеална машина, изградена така, че да функционира пълноценно!

Тялото на всеки един от нас е изградено от умряла звезда (т.е. от космичен материал) и следователно ние сме свързани пряко с космоса, а оттук следва, че можем да се свързваме с това информационно поле, което ни дава представа за времевите линии! Ванга е владеела точно това - да се свързва с информационното поле на Твореца!

защото е от планетата Вамфим, по-горе във филма се казва същото

с две думи тя няма как да не е на по-висше ниво от нас, камо ли пък да няма връзка с всички от Вамфим

http://www.vanga.ru/vanga_vamfim_aliens.html

преди 1 час, Бай Хой написа:

защото е от планетата Вамфим, по-горе във филма се казва същото

с две думи тя няма как да не е на по-висше ниво от нас, камо ли пък да няма връзка с всички от Вамфим

http://www.vanga.ru/vanga_vamfim_aliens.html

Wow! Вие зарязахте теорията за еволюцията, библейската версия и отидохте чак на УФО-логия.

Всички така наречени феномени, пророци и т.н. използват ето този метод - https://bg.wikipedia.org/wiki/Студено_четене Витиевати изказвания, твърдения, валидни за 90% от хората, избягване на особена конкретика, деликатно подпитване, в резултат на което клиентът сам без да се усети разказва някои неща, които после биват допълнени и той остава направо очарован. Естствено не помни голямата част, която врачката не е налучкала, но после разправя "Тя ми позна всичко!".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.