Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

преди 3 часа, zemonti написа:

Wow! Вие зарязахте теорията за еволюцията, библейската версия и отидохте чак на УФО-логия.

а не бе да не си мислиш че с шикалки си играйм

:lol6:

преди 2 часа, Гемето написа:

Всички така наречени феномени, пророци и т.н. използват ето този метод - https://bg.wikipedia.org/wiki/Студено_четене Витиевати изказвания, твърдения, валидни за 90% от хората, избягване на особена конкретика, деликатно подпитване, в резултат на което клиентът сам без да се усети разказва някои неща, които после биват допълнени и той остава направо очарован. Естствено не помни голямата част, която врачката не е налучкала, но после разправя "Тя ми позна всичко!".

и ти знайш колкото уикито дето и котката ми пише у него чат - пат, га не я мързи

• Отговори 991
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Исках линка, който давам, да е на български. Много отдавна съм го проучвал този похват, но само на английски. Нарича се cold reading. Идея си нямах как е на български, но буквалният превод даде резултат. Тия врътки в комуникацията са много подробно описани и анализирани, даже ще се очудя, ако не ги използват и разузнавачите. В едно видео Ванга пита "Кой е Васил?". Какъв феномен, каква пророческа мощ! Що не пита кой е Харалампи? Реторичен въпрос.

Редактирано от Гемето (преглед на промените)

преди 1 час, Гемето написа:

В едно видео Ванга пита "Кой е Васил?". Какъв феномен, каква пророческа мощ! Що не пита кой е Харалампи? Реторичен въпрос.

а ти като не знаеш защо пита по-добре мълчи

Много добре знам защо. Защото Васил е от най-редките български имена :D Даже имам една такава свалка в дискотека. Ей така за майтапа заговорих девойката с предложение да позная как се казва. Извадих късмет, че наистина се казваше Мария, ама на нея й увисна мандибулата.

преди 13 минути, Гемето написа:

Много добре знам защо. Защото Васил е от най-редките български имена :D Даже имам една такава свалка в дискотека. Ей така за майтапа заговорих девойката с предложение да позная как се казва. Извадих късмет, че наистина се казваше Мария, ама на нея й увисна мандибулата.

грешен отговор

при Ванга идват отишлите си близки, приятели, познати на този, който пита

Ванга предава информация, тя е посредник, и след като някой не й казва кой е - и ти няма да знаеш нали

сега по-ясно ли стана

преди 11 часа, haidukpikaso написа:

а не бе да не си мислиш че с шикалки си играйм

:lol6:

и ти знайш колкото уикито дето и котката ми пише у него чат - пат, га не я мързи

Я го прати да се образова четейки темата за ясновидството на този форум, че не съм се сетил като твойта маца да пиша в уикито.

преди 9 часа, haidukpikaso написа:

грешен отговор

Ванга предава информация, тя е посредник, и след като някой не й казва кой е - и ти няма да знаеш нали

сега по-ясно ли стана

На човекът му на напълно ясно. Просто не е съгласен с теб.

Ти също не вярваш, ама се забавляваш да тролиш. 

преди 4 минути, zemonti написа:

На човекът му на напълно ясно. Просто не е съгласен с теб.

Ти също не вярваш, ама се забавляваш да тролиш. 

много важно че не сте съгласни

я да те питам тебе ти ходил ли си на Рупите на гроба й, влизал ли си в църквата

току що, haidukpikaso написа:

много важно че не сте съгласни

я да те питам тебе ти ходил ли си на Рупите на гроба й, влизал ли си в църквата

Ха ха.  Тъп опит.

преди 18 часа, Мойра написа:

Да убеждаваш някого в каквото и да било, е пълна глупост и губене на време, когато той не желае да бъде убеден.

Ами изманипулирай го да започне да му се иска да ти вярва, виж политиците как успешно се справят понякога.

преди 2 минути, zemonti написа:

Ха ха.  Тъп опит.

глей го па ти - ти го питаш като човек то не ти отговаря

питам те защото и на двете места има разлика и то огромна ама явно не си ходил и няма как да ти е известно това

Каквото и да си говорим в тази тема, истината е една - Ванга си остава неразбран феномен и... незаслужен и недооценен дар от Бог за българския народ!

Случило й се е нещо кофти когато е била дете и са й дали малко жокери да вижда напред. Кой го е нямал това с дежа вю то. Има моменти когато ако си надрусан или уморен сам можеш да се вкараш в този филм и все да виждаш как умираш след 5-10 секунди. Баси и кефа, честно.

преди 28 минути, Бай Хой написа:

Каквото и да си говорим в тази тема, истината е една - Ванга си остава неразбран феномен и... незаслужен и недооценен дар от Бог за българския народ!

никой не е пророк в собствената си родина - е казано

а руснаците я уважават и ценят стократно повече от нас

току що, haidukpikaso написа:

никой не е пророк в собствената си родина - е казано

а руснаците я уважават и ценят стократно повече от нас

Да, забелязал съм, че има много документални филми за Ванга, които са... на руски!

преди 15 минути, Бай Хой написа:

Да, забелязал съм, че има много документални филми за Ванга, които са... на руски!

точно, направиха и игрален сериал

http://www.webcafe.bg/id_972036478_Reytingat_na_Vanga

преди 11 часа, haidukpikaso написа:

Ванга предава информация, тя е посредник

Крайно малко вероятно.

Джеймс Ранди в продължение на половин век правеше телевизионни шоута и демонстрации пред огромна аудитория канейки различни врачки и магове да се опитат да докажат свръхестествени способности. Последните 10 години наградата беше вече $1 милион, но никой не можа да предскаже даже една вярна карта, ако му отрежат достъпа до тестето. Стотици шамани,  врачки, магове и екстрасенси ходеха да разсмиват публиката с надеждата да грабнат милиона.

В цялата история на телевизията нито един от претендиращите за свръхестествени способности не е успял да ги демонстрира без собствен реквизит.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Ами изманипулирай го да започне да му се иска да ти вярва, виж политиците как успешно се справят понякога.

Политиците имат полза да ни манипулират, затова го правят.

Каква съм аз, че да убеждавам някого да повярва в това, в което аз вярвам?

Да си вярват в каквото и когото си искат, не ми пречат.

п.п. Винаги ми е било странно защо хора, които не се интересуват от дадена тема пишат в нея?

И на мен ми е чудно защо примерно жените след като не се интересуват примерно от коли и компютри обикновено имат най-скъпите точно такива джаджи

преди 40 минути, Мойра написа:

Политиците имат полза да ни манипулират, затова го правят.

Каква съм аз, че да убеждавам някого да повярва в това, в което аз вярвам?

Да си вярват в каквото и когото си искат, не ми пречат.

п.п. Винаги ми е било странно защо хора, които не се интересуват от дадена тема пишат в нея?

:offtopic_s:

преди 8 минути, サムライオートバイ написа:

И на мен ми е чудно защо примерно жените след като не се интересуват примерно от коли и компютри обикновено имат най-скъпите точно такива джаджи

Както има мъже г*зари, така има и такива жени. :D

преди 1 час, Мойра написа:

Напротив, интересуваме се. Хватките при "познаването" са безкрайно интересни и за един куп хора доста доходоносни. Безинтересни са само високопарно звучащи, претендиращи за духовна извисеност алабализми като вселенски разуми, вибрации и планетата Вамфим.

Редактирано от Гемето (преглед на промените)

преди 10 минути, Гемето написа:

Хватките при "познаването" са безкрайно интересни и за един куп хора доста доходоносни. 

Ето ти ги хватките, на готово, само трябва да можеш да четеш между редовете и всичко ти става ясно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.