Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разбиха ми сърцето!

Featured Replies

преди 2 минути, angel_a написа:

Пич не съм цвете а най-обикновен дюд. Обичам секса, обичам готини мадами и като и те ме искат, не виждам смисъл да им отказвам хаха. Обаче докато бех с НЕЯ верваш ли ми че дори не съм си помислял за друга а? Преди не изпусках нито един готин женски задник от поглед но с нея все едно затъмни всички жени на планетата, брат! Като имаш слънце в ръцете си нали се сещаш че никви други котенца не могат да ти го вдигнат ако ще и гола и разкрачена да ми застане пред мен!

та не ми говори щуротии щото нема по-голем абсурт от любовта! 

Мерси брат! Ти си много свестен тип! Сърцето ти си е баш къде си требва. Пожелавам ти всичко добро и ти благодаря че се отнесе човешки с мен въпреки че не съм във вид подобен на човека в момента хаха. Ама знаеш боли мамка му! Ах как боли! Ако не се бех нарисувал така сигурно щех да припадна от тая болка.

Ма много си мъдра жено! Кажи сега какви са тез уроци дето ми преподава моята обич, поне некви женско мнение би КИ свършило работа. Да се боря ли за нея, смисъл виждаш ли?

Е ти се шегуваш?? Как си мислиш, че ще се отнеса към теб след като съм минал през същата драма през която ти минаваш в момента. Вероятно сега няма да го разбереш и ще си мислиш, че ада се е стоварил върху теб, но като мине време ще погледнеш на нещата от друга гледна точка и ще разбереш даже защо се е случило така в момента.  Ще си казваш даже БОЖЕ какъв глупак съм бил. Това е любовта БРАТО. И като се съгласиш да играеш на тази игра ще трябва да си готов да поемеш и болката. Но пък след време ще намериш и истинското щастие. И ако това което пиша не е вярно лично ще застана пред теб,. ще ти дам един пистолет и ще те накарам да ме застреляш пред  свидетели.

• Отговори 181
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Soviet Soldier написа:

макар че познавам и мъже на по 60 години преследващи мацките със същия хъс, като младоци на по 20 години. 

Много ме състари така да знаеш.

току-що, Емил Костов написа:

Е ти се шегуваш?? Как си мислиш, че ще се отнеса към теб след като съм минал през същата драма през която ти минаваш в момента.

Аве Емо, това са нормални неща в отношенията между двама души от противоположни полове. Какви драми те гонят и теб ?
Драми. Та кой не е минал през тези неща в даден период от живота си? Сякаш само вие сте единствените.
Един мъж който държи да е такъв никога няма да тръгне да хленчи по форуми. Ще се вземе в ръце и ще мине през десет планини и един ден ще ѝ докаже че не е била права. Почти всички къде са ме зарязвали къде грозно, къде деликатно съм направил така че да съжаляват за грешката  си.
То най лесно е да се правят драми и от мухата слон. Била единствената ха ха , как ли не ! Ама само тя го разбирала, ох майко ...

на 25.06.2018 г. в 0:51, BMW Маниак написа:

Аве Емо, това са нормални неща в отношенията между двама души от противоположни полове. Какви драми те гонят и теб ?
Драми. Та кой не е минал през тези неща в даден период от живота си? Сякаш само вие сте единствените.
Един мъж който държи да е такъв никога няма да тръгне да хленчи по форуми. Ще се вземе в ръце и ще мине през десет планини и един ден ще ѝ докаже че не е била права. Почти всички къде са ме зарязвали къде грозно, къде деликатно съм направил така че да съжаляват за грешката  си.
То най лесно е да се правят драми и от мухата слон. Била единствената ха ха , как ли не ! Ама само тя го разбирала, ох майко ...

А сега намери правилните думи да го обясниш на посвтащия при положение, че той не иска да живее.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 10 минути, angel_a написа:

Ти какво ще кажеш звучиш като пичага с опит в тия неща? Да се боря ли за нея има ли смисъл?

Питаш ме строго индивидуални неща за които мога да те подведа ако ти отговоря.
Остави я да си ходи (мое мнение). Тя го е решила вече. В близко бъдеще няма как да ѝ промениш решението. А до тогава си гледай и наслаждавай на младостта.
Може да преосмисли решението си ама кога се върне е много вероятно да не си на този акъл и мястото ѝ в сърцето ти вече да е заето от друга. А може и да си свободен и да се получат нещата. Практиката показва че веднъж щом сте се разделили пак ще я докарате до там ама има ѝ случай къде втория шанс работи.
Строго индивидуални работи свързани с много компромиси от двете страни.
Така като те чета за да вземе това решение най вероятно много си я задушавал с присъствието си, сцени на ревност и подобнии е решила да си върне свободата.

• Автор
преди 12 минути, BMW Маниак написа:

Уха, добре ми го натресе хаха

Ама сигурно си го заслужавам де. Верно хленча. Ама ми е единствената! Обичам я. Пред нея се държах мъжки , цял месец се държах обаче днес ми е ден да се разпадна на парчета и не ми дреме хаха

преди 10 минути, Емил Костов написа:

че той не иска да живее.

Аз никъде не прочетох че иска да се самоубива!
Инак лечението е нощен живот ама за това си трябва пара.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Аз никъде не прочетох че иска да се самоубива!
Инак лечението е нощен живот ама за това си трябва пара.

Чети го пак,  аз ще се уча от специалиста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Автор
преди 8 минути, BMW Маниак написа:

Питаш ме строго индивидуални неща за които мога да те подведа ако ти отговоря.
Остави я да си ходи (мое мнение). Тя го е решила вече. В близко бъдеще няма как да ѝ промениш решението. А до тогава си гледай и наслаждавай на младостта.
Може да преосмисли решението си ама кога се върне е много вероятно да не си на този акъл и мястото ѝ в сърцето ти вече да е заето от друга. А може и да си свободен и да се получат нещата. Практиката показва че веднъж щом сте се разделили пак ще я докарате до там ама има ѝ случай къде втория шанс работи.
Строго индивидуални работи свързани с много компромиси от двете страни.
Така като те чета за да вземе това решение най вероятно много си я задушавал с присъствието си, сцени на ревност и подобнии е решила да си върне свободата.

Не си прав! Никво задушаване нямаше от моя страна! Имало е не сме се виждали нито чували по цяла седмица! Отделно че предимно я оставях тя да ме търси щото много заета мадама кариера, командировки в чужбина. Нито съм я ревнувал нито съм я спирал да излиза сама! Може за това да е решила че не ми пука за нея? И аз съм много свободолюбив и не понасям задушаващи отношения. С нея ми беше леко ах...майко! Толкова хубаво ми беше с нея! Просто не ми го побира главата!

преди 11 минути, Емил Костов написа:

По принцип подобни теми ги чета на две на три, понеже те всички са почти еднакви и може да съм го пропуснал тоя момент.

преди 38 минути, angel_a написа:

Да се боря ли за нея,

Бори се, пич! Купи и шоколади, цветя, пей и песни под прозореца и и пращай любовни писма. Е тогава вече ще разбереш какво значи унижение ;)

Като се целиш на високо ще падаш от високо! Искаш най-хубавото, а пък ти не си най-хубавият. Давай респект и отстъпвай мястото си на по-заслужилите! Не бъди наивен! Цели се ниско. Обирай трохите, боклука, деградирай като мен или млъкни! Не търси жена и си остани ерген, умри за чест, за слава, умри чист! Умри бездетен! Живей за себе си. Колко пъти е необходимо да повторя, че на един мъж се пада само една жена! Помисли си добре дали за теб има жена и къде е тя.

• Автор
преди 6 минути, baitexpo написа:

Бори се, пич! Купи и шоколади, цветя, пей и песни под прозореца и и пращай любовни писма. Е тогава вече ще разбереш какво значи унижение ;)

Дреме ми за някакво унижение ако не кога да бъда с жената която обичам? Много странна логика пич? Че да се бориш за любовта било унижение? Има ли изобщо нещо друго на този свят за което да си заслужава да се бориш?

преди 2 минути, Mlechko написа:

Умри бездетен!

Това само супер егоист може да го направи. Смятай какъв загубеняк къде трябва да си да не може да намериш жена къде да иска да ти роди дете.
Аз лично не мога да сравня удоволствието което получавам кога децата ми ми казват татко.

преди 44 минути, BMW Маниак написа:

ми ти нали си на 66 или те е срам а

оф мъка мъка старост нерадост

:lol6:

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

ми ти нали си на 66 или те е срам а

оф мъка мъка старост нерадост

Бени, ти скоро чукна и подмина петдесетака.
А си ми кака и дори не си намерила кой да те заплоди поради лош външен вид.
Ще те помоля да не ме състаряваш точно с 18 години.
Или и на теб простата математика ти е сложна ?

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Бени, ти скоро чукна и подмина петдесетака.
А си ми кака и дори не си намерила кой да те заплоди поради лош външен вид.
Ще те помоля да не ме състаряваш точно с 18 години.
Или и на теб простата математика ти е сложна ?

на 25 съм пък ти си дърт

и не се казвам Бени

има задоволителен външен вид мисля че става и за секс

на 25 съм пък ти си дърт

Ти значи още от 14 годишна тръгна да търсиш стаи под наем, така ли ?
Нали знаеш че никой не ти вярва ?
Чакай да ти опресня паметта

Цитат

Наемам веднага боксониера или голяма стая от апартамент с тераса,необзаведени,дългосрочно,самостоятелни,от частно лице,моля без агенции - преди 11 години

Наемам веднага боксониера или голяма стая от апартамент с тераса,необзаведени,дългосрочно,самостоятелни,от частно лице,моля без агенции ...
от haidukpikaso

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

и не се казвам Бени

Извинявай Албена, аз нали на галено гледах да се обърна но обещавам че спазвам дистанция и вече ще ви наричам както останалите Хайдука.

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

има задоволителен външен вид мисля че става и за секс

Бягай на очен.

преди 18 минути, angel_a написа:

Дреме ми за някакво унижение ако не кога да бъда с жената която обичам? Много странна логика пич? Че да се бориш за любовта било унижение? Има ли изобщо нещо друго на този свят за което да си заслужава да се бориш?

В това има истина но пък и не трябва да ти е като фикс идея или на всяка цена.

• Автор

В този форум няма ли поне една жена да каже как ги вижда нещата от нейна страна?....:emoji_natur-11:

преди 1 минута, angel_a написа:

В този форум няма ли поне една жена да каже как ги вижда нещата от нейна страна?....:emoji_natur-11:

Има разбира се но явно са по живота.
Единствената която писа до сега е на половин век точно и още от ранна младост кога е била на 25 е престанала да се занимава с мъжове.
Смятай сам дали може да и вземеш мнението на сериозно.

казал дядката на 66 години дето внуци вече има и го яд ахаха

:lol6:

ми дърт си бе и тва е дърт с внуци

глей си внуците и бастуна

харманлийски дядо

ми дърт си бе и тва е дърт с внуци

Предупредил съм голямата дъщеря че ми е рано да ставам дядо ама все пак живота си е неин та ако ме направи дядо няма да ѝ се сърдя. Майка й вече беше майка на нейните години а не го отложи като тебе за следващия живот.
В тоя си размножавай кварталните котки, той господ си знае работата.

И нека да съм дърт ама жена ми е на 18 години.

преди 15 минути, haidukpikaso написа:

харманлийски дядо

:wors:

Теб даже и серините изнасилвачи на баби не те отразяват тръгнала на мен дядо да ми вика ха ха .

преди 1 час, BMW Маниак написа:

.... да не може да намериш жена къде да иска да ти роди дете.
Аз лично не мога да сравня удоволствието което получавам кога децата ми ми казват татко.

Странно ли ти се вижда? Попадни на ялова жена, тя да те върти и използва над 10 години, настоявайки че всичко трябва да се случва по естествен начин, от един момент да ти бие шута като се чеши с бившия, ти да си вече на 45. Жените си търсят мъжа още от 20 годишни! Те не са глупави. От тогава мислят за деца и се обвързват на време. Който ял - ял, който не е - да е! И като изчислиш, че 1 жена се пада на 1 мъж, понеже гледам аритметиката ти е слаба, ще се сетиш, че жените са толкова малко, че няма нито една за теб! :) 

преди 5 часа, angel_a написа:

Като имаш слънце в ръцете си нали се сещаш че никви други котенца не могат да ти го вдигнат ако ще и гола и разкрачена да ми застане пред мен!

Странна работа.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

ти не знаеш ли че тои има диплома за тая работа

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

И нека да съм дърт ама жена ми е на 18 години.

лъжеш по млада е 

тия там по 3-4$К ли ги продаваха

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.