Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разбиха ми сърцето!

Featured Replies

а мен кога ще завиваш 

• Отговори 181
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Yvan Sergeеv написа:

а мен кога ще завиваш 

Като те изям целият , как кога :angry:

Първо изцеждам , после завивам !

преди 4 часа, _sirena_ написа:

Като те изям целият , как кога :angry:

Първо изцеждам , после завивам !

не го вярвам  :getout:

• Автор

Сантасето е игра за двама тъй че нема да ви преча хахахахаааа

преди 2 минути, angel_a написа:

Сантасето е игра за двама тъй че нема да ви преча хахахахаааа

чакай бре , не ме оставяй на тоа , Не го Познавам ! :no-no:

и аз не те познавам ама оплаквам ли се  :popcorn2:

преди 3 минути, _sirena_ написа:

не ме познава 

Тва сигурно е Серго Непознатия...

• Автор
преди 5 часа, Yvan Sergeеv написа:

въобще си нямате идея кой съм 

То аз си немам идея аз кой съм кво остава да имам идея ти или който и да е кой, коя е

преди 8 часа, _sirena_ написа:

чакай бре , не ме оставяй на тоа , Не го Познавам ! :no-no:

Така го извърте все едно не ми остави друг избор булка освен да та взема :D

преди 11 минути, angel_a написа:

То аз си немам идея аз кой съм кво остава да имам идея ти или който и да е кой, коя е

Така го извърте все едно не ми остави друг избор булка освен да та взема :D

сериозно ли бе .... изгорях ... твоята психопатка ще ме пребие 

8cd5aa27e5d6fe97a5979e286685a453 (1).jpg

• Автор
преди 10 часа, _sirena_ написа:

сериозно ли бе .... изгорях ... твоята психопатка ще ме пребие 

8cd5aa27e5d6fe97a5979e286685a453 (1).jpg

Булка не знам що но некак вече заетите мъже все сме им по интересни на жените от незаетите. Ти кажи що за чудо е тва. Мислим че и заетите жени сте ни по интересни хахаха. Извод: заети мъже да се занимават със заети жени и сингълите със сингъли та да има равноправие хахаааа

на 25.11.2018 г. в 7:57, angel_a написа:

не знам що но некак вече заетите мъже все сме им по интересни на жените от незаетите

Е как , просто е : Хубавите Мъже са Заети , мноо ясно !!

Коя си пуска "кокала " , а , коя ? :D

Тааа и тука нема нищо Мистериозно !

Бе , ти за всичко ме питаш ... :D

Да не поискаш и да ти разкажа за Вселената ...отиде цял един Живот :min07:

• Автор
преди 17 часа, __Мимски__ написа:

Е как , просто е : Хубавите Мъже са Заети , мноо ясно !!

Тааа и тука нема нищо Мистериозно !

Да не поискаш и да ти разкажа за Вселената ...отиде цял един Живот :min07:

Приказвай ми ти приказвай ми хахахаааа

преди 9 часа, badsector написа:

Добре поне, че хубавите жени всички са свободни :headphones:

за осеменяване! с мисия сме мъжете! Хахаааа

преди 18 часа, __Мимски__ написа:

номера е да се добереш първа до кокала 

на 27.11.2018 г. в 18:33, angel_a написа:

Приказвай ми ти приказвай ми хахахаааа

А , да бе ...аз веднъж така приказвах , приказвах и щеше да стане беля .... хаххахах

Гушкай Любимата и си я пази ! Всичко друго е ала-бала ....

В Любовта е Истината ! 

• 4 месеца по-късно...
на 25.06.2018 г. в 1:55, angel_a написа:

В този форум няма ли поне една жена да каже как ги вижда нещата от нейна страна?....:emoji_natur-11:

Аз ще пробвам да ти кажа, как ги виждам нещата (нищо че е минало доста време и нищо чудно да си срещнал друга че и дете да чакаш), "разбитото сърце" , ако успееш може да го обърнеш в позитив, като приемеш, че това е полезен емоционален опит за съзряване.

Вчера в един филм споменаха, че ние хората имаме странен "когнитивен дефект", като решаваме и се привързваме към реално непознати, и после страдаме и преживяваме драми, като преди това сме поставили този/тази непознат/а в центъра на всичко! Те са слънцето и опованието ни, а ние сме едни бедни спътници обикалящи в орбита.

И т.н.

Дано е преминало и в момента те вълнуват по-хубави и различни емоции :)

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Да ти имам проблемите ,да не ти пука въобще,живота е кратък не си струва да страдаме и да се обвиняваме за такива неща.Всяка секунда в живота ни е важна не я пропилявай

на 19.04.2019 г. в 21:23, simple_girl написа:

Да ти имам проблемите ,да не ти пука въобще,живота е кратък не си струва да страдаме и да се обвиняваме за такива неща.Всяка секунда в живота ни е важна не я пропилявай

Т.е., предлагаш да имаш "разбито сърце"?

Вместо някакви "твои" по-недраматични проблеми.

Мислиш ли, че с думи като "да не ти пука", едно разбито сърце кима разбиращо с клапи и продължава да си изпомпва кръв като преди да е разбито?

Колкото и да е кратък живота, ултрадосаден го правят клишета като това, че е кратък. Ние това го знаем, но прайте ли сенс, че в тази краткост, аз искам сърцето ми ... да не помни болка. Да консервира като кехлибари мигове, а после да се изцежда от болката и отново да се пълни с наслада, докато някой не реши да му напомни, че живота бил кратък. Е, и? 

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Извинете, ще съм кратък По принцип харесвам афоризъма на Лец "Разби живота си и сега има два доста готини живота" или нещо такова,  заради което се отнесох ведро към трогателната история на angel_a, която той, напушен, започва на 24 юни, а на 28 юни пише,

Цитат

Брато слънцето огрява и кучия гъз! Взе и изгря и на мойта улица хаха Перспективата е на макс! Стискай ми палци! Хаха

От 3.12.18 не е публикувал във форума, ето. Делата са решаващи, не мъдруването.

преди 7 часа, Търсещ истини написа:

Извинете, ще съм кратък По принцип харесвам афоризъма на Лец "Разби живота си и сега има два доста готини живота" или нещо такова,  заради което се отнесох ведро към трогателната история на angel_a, която той, напушен, започва на 24 юни, а на 28 юни пише,

От 3.12.18 не е публикувал във форума, ето. Делата са решаващи, не мъдруването.

Дано не решите и други теми, които де юре са "изчерпани", но де факто все още отворени за коментари, да проследявате, защото една голяма част ще трябва да се утаят на дъното и да се забравят.

А така се ограничава възможността, на нови потребители или неизказали се към конкретния момент, да споделят своето мнение "по темата".

преди 6 часа, Maleficient написа:

Дано не решите и други теми, които де юре са "изчерпани", но де факто все още отворени за коментари, да проследявате, защото една голяма част ще трябва да се утаят на дъното и да се забравят.

А така се ограничава възможността, на нови потребители или неизказали се към конкретния момент, да споделят своето мнение "по темата".

Утаяване? Напротив. Мисля да я продължа като прегледам цялото представяне на angel_a защото бързото му справяне с проблема е впечатляващо. Не затворих темата, а отбелязах един от важните изводи: "Делата са решаващи, не мъдруването."

преди 20 минути, Търсещ истини написа:

Утаяване? Напротив. Мисля да я продължа като прегледам цялото представяне на angel_a защото бързото му справяне с проблема е впечатляващо. Не затворих темата, а отбелязах един от важните изводи: "Делата са решаващи, не мъдруването."

Благодаря Ви за този ентусиазъм, който е повече от впечатляващ и вдъхновяващ, хората с разбити сърца малко да се мобилизират и да не позволяват толкова лесно да им се разбиват сърцата, душите, ... сместа за палачинки.

"Делата" са с последствия, хората с предразсъдъци, остава примирението и да се уточни как Делата без преди Мъдруването си струват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.