Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разбиха ми сърцето!

Featured Replies

преди 7 минути, Maleficient написа:

Разкажи де :rolleyes: очевидно не си използвал "опцията", че "жените не ти трябват" :bubblegum:колко време мина докато го преодолееш

Имах една ученическа любов и бях я откраднал от на един приятел  че приятеля му. Всъщност аз бях свободен за да приемам оферти и тя си ме избра. Така де ония докато я чакаше да стане на 15 години че да почнат полов живот и тя се закачи за мен. Романтична история.
Аз се бях попребил малко с мотора и лежа в болница крило ортопедия и един приятел ми идва на свиждане ама той от друг квартал и взел някакъв негов познат с гаджето си, не ги познавах.
И си приказваме там нещо за мотори ще е било помня ли вече ама ти казвам тая хич не съм я отразил още по малко да я свалям нещо.
А те я взели с тях понеже майка ѝ медицинска сестра и идат в час кога не е за посещение.
И след няколко дена тая идва сама около обяд, че помня беше от 13.30 часа на училище !!! Само чувам някакъв диалог от коридора
- Здравей Таня,  ама майка ти днес не е на работа !
 - Аз  не идвам при нея ...
И така, от моя страна не беше любов от пръв поглед и много много не и обръщах внимание с дни. Ама кога ме остави след една година, после още толкова само за нея си мислих. Не можах да повярвам че съм зарязан. Беше ми за първи път да ме оставят.
След няколко години се видяхме случайно и като ме видя разбра че е направила много голяма грешка ама тогава всеки си беше хванал своя път. Аз бях вече с големите претенции.
Така де, казах ѝ да поздрави майка си, нали е мой човек и ми разрешаваше да спа в тях кога е нощна смяна ...

• Отговори 181
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 часа, BMW Маниак написа:

Имах една ученическа любов и бях я откраднал от на един приятел  че приятеля му. Всъщност аз бях свободен за да приемам оферти и тя си ме избра. Така де ония докато я чакаше да стане на 15 години че да почнат полов живот и тя се закачи за мен. Романтична история.
Аз се бях попребил малко с мотора и лежа в болница крило ортопедия и един приятел ми идва на свиждане ама той от друг квартал и взел някакъв негов познат с гаджето си, не ги познавах.
И си приказваме там нещо за мотори ще е било помня ли вече ама ти казвам тая хич не съм я отразил още по малко да я свалям нещо.
А те я взели с тях понеже майка ѝ медицинска сестра и идат в час кога не е за посещение.
И след няколко дена тая идва сама около обяд, че помня беше от 13.30 часа на училище !!! Само чувам някакъв диалог от коридора
- Здравей Таня,  ама майка ти днес не е на работа !
 - Аз  не идвам при нея ...
И така, от моя страна не беше любов от пръв поглед и много много не и обръщах внимание с дни. Ама кога ме остави след една година, после още толкова само за нея си мислих. Не можах да повярвам че съм зарязан. Беше ми за първи път да ме оставят.
След няколко години се видяхме случайно и като ме видя разбра че е направила много голяма грешка ама тогава всеки си беше хванал своя път. Аз бях вече с големите претенции.
Така де, казах ѝ да поздрави майка си, нали е мой човек и ми разрешаваше да спа в тях кога е нощна смяна ...

ми то това не е чак "разбиване", но щом си срещнал следващите, значи има надежда. По принцип. За останалите с разбити сърца.

За да е докрай честно и обективно обаче, съществува вариант и наистина да НЕ срещнеш повече толкова свестен човек.

Боли си, но не се умира от това. Свиква се.

на 25.06.2018 г. в 7:39, BMW Маниак написа:

Моята аритметика съвсем друго казва.До 20-30 ги броях от тогава им изгубих края. Това с 1 жена на мъж малко е за наивници със сериозни поражения на женския фронт.

Радваме се за теб....

• Автор

Спокс кибици положението е ток жица високо напрежение ахахаха

на 24.06.2018 г. в 22:55, angel_a написа:

Ни поркането, ни тревата помагат! 

С това поркане и тая трева ще има да ти разбиват сърцето пак и пак и пак и пак и пак...... и пак!

• Автор
преди 1 час, Black Power написа:

С това поркане и тая трева ще има да ти разбиват сърцето пак и пак и пак и пак и пак...... и пак!

Пристигнах щот спрех да пътувам и експериментирам и поркането и тревата са редкост. Ма си прав де.

преди 20 часа, _sirena_ написа:

Гледай да оцелееш  ахахаха

деца се готвя да отглеждам и съм се вземал в ръце булка

преди 3 минути, angel_a написа:

Пристигнах щот спрех да пътувам и експериментирам и поркането и тревата са редкост. Ма си прав де.

деца се готвя да отглеждам и съм се вземал в ръце булка

А така тренирай , че после и мен да научиш :party4:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Оооо пичове как е? Още ли не се борите за любовта си шот сте мноу намаани? хахаха

на 19 augustus 2018 в 20:25, _sirena_ написа:

А така тренирай , че после и мен да научиш :party4:

Само с НЕЯ тренираме яко! Сори булка хахаааа

Ооо , ти мърдаш ли , бе :D

Какви такива тренировки с мен ?  Аз съм девствена !  Тренираш , ама като ни опей попа ! 

Преди тва никакъв шанс ! Ама -Ха :biggrin:

Исках да ме научиш само , не да тренираме :angry:

преди 17 минути, _sirena_ написа:

Тренираш , ама като ни опей попа ! 

като сипва виното върху земята на кръст ли ?

преди 4 часа, _sirena_ написа:

Аз съм девствена !

Мога да съдействам с разрешаването на този проблем.

С коя си ?

С тази дето ти е разбила сърцето или с някаква, която го е оправила ?

преди 3 минути, Megumi написа:

С коя си ?

С тази дето ти е разбила сърцето или с някаква, която го е оправила ?

Не знам коя нормална ще се хване с някого, който прави такива неща:

току-що, Деянчо написа:

Някоя като него

преди 4 минути, Деянчо написа:

За какво му е нормална, ще се намерят с някоя като него.

преди 1 минута, baitexpo написа:

За какво му е нормална, ще се намерят с някоя като него.

Ако е нормална, няма да си допаднат.

И не знам какво да правя. Дайте идеи! 

thumb2_265018.jpg

преди 1 минута, аm-аm написа:

thumb2_265018.jpg

Капчицата лепи по-здраво.

• Автор
на 19 oktober 2018 в 12:03, _sirena_ написа:

Ооо , ти мърдаш ли , бе :D

Какви такива тренировки с мен ?  Аз съм девствена !  Тренираш , ама като ни опей попа ! 

Преди тва никакъв шанс ! Ама -Ха :biggrin:

Исках да ме научиш само , не да тренираме :angry:

Здравправкорав съм булка ахаха

Шоту и аз съм девствен! Предпочитам мене да ме учат да знайш! Тъй е по-яко хитрушооооооооооо ахахаха

Брей тук са МНОу злобнички а не кат тебе шматки! Само с теб шси говора!

преди 3 часа, angel_a написа:

Здравправкорав съм булка ахаха

Шоту и аз съм девствен! Предпочитам мене да ме учат да знайш! Тъй е по-яко хитрушооооооооооо ахахаха

Брей тук са МНОу злобнички а не кат тебе шматки! Само с теб шси говора!

И аз само с теб шси говора. Изглеждаш ми на Здравправкорав. :D

Имаш си гадже , начи нема опасност да ставаме гаджета - Екстра , за шматка кат мен ! :biggrin:

Кажи сега , сподели , как "върнахте Времето назад " с льобимата ?

Щото при мен кат се счупят "гредите " и да ги кова и да ги залепям не държи основата .:(

преди 3 часа, badsector написа:

леле...

Не леле, ами направо мале...

• Автор
преди 16 часа, _sirena_ написа:

И аз само с теб шси говора. Изглеждаш ми на Здравправкорав. :D

Имаш си гадже , начи нема опасност да ставаме гаджета - Екстра , за шматка кат мен ! :biggrin:

Кажи сега , сподели , как "върнахте Времето назад " с льобимата ?

Щото при мен кат се счупят "гредите " и да ги кова и да ги залепям не държи основата .:(

Е па безотказно бачка инструменто и понекога даже си мисла че има собствено мнение за всичко и не го е хич грижа аз кво си мисла ахахаха

Иначе булка за гредите нещата са странни и за мен са мистерия! Има греди начи дето много лесно поддават ама има и льобови дет викаш дето държат и се чудиш и маеш как става това шото по всекаква логика би требвало отдавна да са грохнали ама не, стоят си мамка му! Държат!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.