Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Две или повече поръчки от AliExpress от различни продавачи

Featured Replies

Като лъжеш къде гледаш бе, германски пощи не работят в долари а в евро , пффф ...
Кой лъже, бре? Макарата е поръчана от Германия със германските мунести пощи. df54ae094d1784589e9be8fc05a42105.jpg

Сайта ги конвертира, много си зле. Хем не си наясно, но взимаш отношение.

• Отговори 69
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абсолютно никво значение валутата, гледай цифрите. В бялата западна/северна европейска държава една х*йня струва 320 пари, от китай две х*йни струват 99 пари с безплатна доставка. И на двете места един и същ производител. Точка по въпроса.

преди 1 час, Tommygun написа:

Аз лично поръчвам през ebay от китайците. Плащам с PayPal и ми е на ...... дали, какво и как. Като не ми изнася си взимам парите обратно.

Най-после някой да каже нещо валидно. По-добре е да им платиш през PayPal вместо да им даваш номерата на картата ти.
Обаче връщането не ти излиза без пари, щото пак ти го пращат от Китай. И условията пак ги е писал китаеца. А той нещо не иска да се държи като европеец.
Купувал съм от ebay.be ама от германски магазин на турчин. И доставката не беше безплатна. Беше държач за 4 конвертора на сателитна антена, та няма какво да му се повреди. 

преди 7 минути, Silvering написа:

Абсолютно никво значение валутата, гледай цифрите. В бялата западна/северна европейска държава една х*йня струва 320 пари, от китай две х*йни струват 99 пари с безплатна доставка.

Кой те кара да търсиш само в шведски магазини ?
В амазон.де същото търсил ли си го ?

А валутата има огромно значение, за справка 1 евро  = на многооооо рубли.

Да, същото нещо в Амазон струва 250 пари за един брой. И не доставят до тук.

преди 7 минути, Белгиеца написа:
преди 1 час, Tommygun написа:

изнася си взимам парите обратно.

Най-после някой да каже нещо валидно. 

Хаха Нали? Останалите пускаме вицове.

Спри се вече, моля, не ми се четат глупости от човек, който не знае какво пише.... 

преди 10 часа, Zaza Zaraza написа:

Хаха Нали? Останалите пускаме вицове.

Останалите сте на хранилка при китайците, правите им реклама и заблуждавате незнаещите сънародници само от тях да купуват директно.
Както едно време ни лъжеха че руските каруци били най-хубавите на света.

Някой си бил изровил някакъв кабел дето бил сто пъти по-евтин от китай, ама не го показва да проверим дали е вярно това.
Аз тука по техническите теми ви пусках линкове за двърд диск за само 15 евро от амазон, пък се оказа че доста нашенци не вярваха че било възможно. Е, като не знаят да търсят в амазона, да купуват от китай и да чакат 60 дена.

Това алито ви е станало като религия направо, покръстили сте се в китайската вяра и нищо друго не признавате. Китайски интегристи сте направо.
Ах, великата Китайска Народна Република и нейните вождове комунисти !!!
Как можете да поддържате една диктатура и да ми я хвалите като бизнес модел ?

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Аз тука по техническите теми ви пусках линкове за двърд диск за само 15 евро от амазон, пък се оказа че доста нашенци не вярваха че било възможно. Е, като не знаят да търсят в амазона, да купуват от китай и да чакат 60 дена.

Метни ми линк за 1ТB hhd, 2.5" (за лаптоп) ако намериш на цена по-ниска от 80лв., че тук в БГ не мога да намеря по-евтино. Съвсем сериозно питам.

• 2 месеца по-късно...
на 9.03.2019 г. в 13:51, Белгиеца написа:

Или пък не знаеш кво е това Андроид 4 и купуваш смело, ама като го получиш съседката ти се смее че не си купил поне Андроид 7. 

Ние тук на балканите не си сравняваме версиите на ОС с комшийките, а пием кафе и др.

Извинявам се за късния коментар, но не сдръжах на сравнението!

на 6.03.2019 г. в 13:39, Erkan00 написа:

Здравейте. Някой може ли да ми каже ако си поръчам някакви работи  от различни продавачи по отделно ли ще ми ги пратят, понеже ще ги поръчам на един и същ ден всичките, и после на всички от тях по отделно ли ще платя доставката. И долу горе цялата покупка ще е над 40 50 лева, на адрес как мога да направя да ми ги донесът, защото първия път си поръчах един бинокъл и го изпратиха в пощата беше над 30лв стоката? 

не. стоките от различни търговци ще дойдат по различно време в пощенския клон. и ще трябва да си ги вземеш като ти се обадят, ако се бавиш след определено време ще ти начислят и магазинаж. ако някоя от поръчките е над 30$ директно отива на митница и плащаш мито и ддс, може да пратиш в пощата да те представляват пред митницата срешу определена такса...

Кой лъже, бре? Макарата е поръчана от Германия със германските мунести пощи. df54ae094d1784589e9be8fc05a42105.jpgСайта ги конвертира, много си зле. Хем не си наясно, но взимаш отношение.
Балджо, ей го и макарето в действие10aceba88b43832c4dc45ac22aee6758.jpg

Нещо ми се губят червените точки, но щом казваш, ти си знаеш. От друга страна няма точки по опашката, така че моя грешка.

Това му викате балканска пасръва значи. При мен е ручейна буквално преведено.

Няма ли тема за риби в тоя форум?

преди 3 часа, Tommygun написа:

Нещо ми се губят червените точки,

При трофейните екземпляри, мисля, че червените точките избедняват с годините и изчезват. 

Ето набързо някоя трофейна снимка с гоглето. При зуум, червените точки и там липсват:

http://spinning365.com/index.php/2016/03/17/winter_trout/

• 3 месеца по-късно...

С цел оптимизирране на логистиката Aliexpress вече ще обединва всички доставки в една пратка:
http://blogzona.ru/blogs/adderal/aliexpress-nachnet-dostavlyat-zakazy-v-odnoy-posylke/

преди 7 часа, DarkEdge написа:

С цел оптимизирране на логистиката Aliexpress вече ще обединва всички доставки в една пратка:
http://blogzona.ru/blogs/adderal/aliexpress-nachnet-dostavlyat-zakazy-v-odnoy-posylke/

Миналата седмица направих 9 поръчки в рамките на ден-два. До момента първите две са тръгнали с различни патки, а другите 7 чакат. Дано да ми ги доставят обединени, че е супер тегаво поне в нашият пощенски клон да чакаш на опашка по 30-40 минути и да гледаш кисели физиономии.

Поздрави!

Хм, според статията трябва ти дда си обединиш поръчките...

Не знам, но всички поръчки са с различни номера за проследяването им? Предполагам, че това ще е от 1 септември?

• 3 месеца по-късно...

Здравейте! 

Поръчах си от AliExpress един артикул. По погрешка маркирах, че е получена стоката , която все още е в транзит. Следователно вече нямам 60 дневния период на защита.Виждам по проследяване, че стоката се движи по дестинация. Как да процедирам в тази ситуация? 

Благодаря за вниманието! 

Редактирано от Mitko_86 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.