Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влюбена съм в 20 годишен

Featured Replies

Твоя лигльо, ако ще и къща за 100 бона да има на 16, лична кола да му купиш и само маркови дрехи да носи (примерно), никоя няма се огледа в него, ако е смотан. Всички тия притежавани неща не учат едно момче (мъж) как да говори с жена. А на жените в Европата не йм дреме кво имаш и притежаваш. Нямат нужда да йм бъдат отваряни очите. Ти на*ба една преди 15 години, отиде заврян зет и експерт стана. Пробвай да впечатлиш някоя с къщата в софия, с дачията за 9 бона, с ниската сметка за телефон и интернет или познанията ти по психология. Ти подвият опашката кат на бито куче на баир. Стига моля ти се полемики за тва кой кво имал, кой колко пари вадил, етс. Аз лично от тебе нищо друго не съм прочел напоследък освен Пари, Пари, Пари, Пари. И как толкоз много ги имаш, щот не пазариш от Китай, а от Амазон, Щот не си балък. Па носи си ги в гроба, кат ти са свидят, ма аре стига вече публични изяви за пари пари пари.

• Отговори 59
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моят син си има баща, който да го учи как се избира подходящо гадже и как се свалят мацки.
Аз в 10 клас смених даскалото и там първите седмици една от различен клас от тоя в който ме бяха сложили, се възползва от разговор между момче от моя клас и момиче от нейния, тя да захване разговор с мен. Другите двама изчезнаха а тя ми обяснява, обяснява чак докато избие звънеца и класната с още една друга минат покрай нас и се подхилкват. Закъснявам аз за час и класната лекичко ме бъзика, че момата си била такава, много приказлива. Почват подмятания следващите дни от съученици завистници, щото я имаха за готино гадже, пък тя все се лепи да ми приказва на двора.
Е, я познай какво стана с тая. Няма да познаеш.
Бяхме с майка ми на паметника Левски на спирката на тролея и опааа същата изскочи от някъде и право при мен и пак почва дъра бъра. След това обаче майка ми изрази мнение че може да е цигане, щото е тъмничка. Аз казвам че баща ѝ е доктор и са доста възрастни с майка ѝ. Тогава майка ми вади убийствения аргумент, че може да е осиновено дете и не се знае какви са му истинските родители.
Еми аз послушах съвета на майка ми и повече не си говорех с нея, нищо че съучениците я имаха за готина мацка. Ето, майка ми не я е одобрила за снаха от пръв поглед и си е казала отрицателното мнение. Абе хубаво си е някой по-зрял да ти каже къде бъркаш и се прекарваш с някоя.
Ето сега детето отворило темата ако пусне снимки на нея и на 6 години по-дъртия, ние можем да си кажем мнението дали оня има същата цена като нея на сантименталния пазар, или тя се минава да се занимава с евтина стока.
Но както знаем ние старите кучета, любовта е сляпа.
Решило е да си играе детето на влюбване и иска само да чува хвалби за наивното ѝ поведение. И не иска да слуша баща си ! Не знаем дали има майка.
Всъщност ние дори не знаем дали това дете съществува наистина или някоя самотна лелка се прави на девица тука да ѝ е весело. То и никът е направо анонимка, ама нищо де, това не ни пречи да си лафим между нас на тема детско влюбване.
Други дечица ще прочетат темата и ще се замислят и няма да се прекарват преждевременно млади и зелени.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Моят лигльо като стане на 16г. ще е много по-перспективен от някой 21 годишен който е съгласен да се прави на педофил с 15 годишно дете да се натискат.
Моят лигльо няма нищо да дели с никого, той си има негова стая и може даже да предложи една стая на момата безплатно в нея да живее, ако е от някое далечно село. Може също да ѝ отвори учите да стане студентка в Люксембург и да всима после голема заплата.

Белгиец, твоят лигльо на 16г. няма да е грам перспективен.Той все още ще живее при родителите си,и ще мие чинии в някой ресторант,почти безплатно, за да си докарва джобни и да си подппомага ученето.Така както правят всички 16 годишни западнячета.Стаята, която ще и се преложи у вас,въобще няма да е оферта,в сравнение със самостоятелното жилище и голф 5-цата на 21-я годишния батко.Понеже у вас нито ще могат да правят да правят секс като хората.Нито въобще ще могат да правят каквото и да е било, без да се съобразяват с вашите правила.Например,да искат да си вземат домашно животно,пък женати да не понася такива.Или девойката сутрин са реши и си зарязва космите в мивката,женати ще изчисти два-три пъти накрая ще и писне....аве не става от където и да го погледнеш.Тя дори да иска едно по-скъпо яке на Армани например,21 годишния, напълно вероятно е да има стабилни доходи и да може да и го купи,а твоят лигльо само ще подсмърча и ще и вика :  ,,Абе важното е ,че та обичам,,    Нали се сещаш девойкте на тия години, както са луди по парцалки,в какво минорно настроение ще изпадне.Аз имам колега холандец на 21 години, който без висше образование,с легално изкарани бели пари, с платени данъци,момчето си кара голф 6-ца,има си самостоятелен малък апартамаен близо до центъра на града,обзаведен ,,от до,,   за лятото си е купил чисто нов скутер от тия ретрото,за да може да си цъка на всякъде из гарада.В 7:00 почва работа,в 13:00ч. е готов.И после цял ден с голфа ,кеф му Амстердам,кеф му Германия.Наиш как му се лепят 16 годишните,направо му умират в краката.Защото девойките на тая възраст обичат вълнуващите изживявания, в един град да вечеря, в друг да преспива, а не скучни очиларки с обещание за добри преспективи, и който може в момента, най-много да и предложи  билет за кино,  и после един дюнер преди пребиране в къщи.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Моят лигльо като стане на 16г. ще е много по-перспективен от някой 21 годишен който е съгласен да се прави на педофил с 15 годишно дете да се натискат.

Разликата не е голяма, още повече навремето много девойки са се женили на 16-17 години, че са и раждали, били са напълно съзрели. Много зависи на каква плоскост и на какво ниво са отношенията. Но в никой случай не трябва да се действа зад гърба на родителите, особено за неща, които те са казали, че не одобряват или се предполага, че не биха одобрили. Братовчедка ми се хвана с доста по-голям от нея в гимназията и на 18 роди дете от него, още беше ученичка. Леля ми и вуйчо ми очевидно не са били много наясно какво се случва. Проблемът е, че оня (с десет години по-възрастен от нея) се оказа пълен мухльо, и в последствие я заряза нея и детето. Момичето ѝ вече е на годините на питащата. Израсна без баща, и си няма сигурно и идея какво представлява бащата. Това е загуба, която никога няма да се навакса.

Тъй че на първо място човек трябва да премисля, да се съветва и да не прибързва. На 15 години може да си мислиш, че много знаеш, но всъщност - особено в днешно време - това въобще не е така. Мнозина дори на 30 не са готови за семейство и по-сериозни отговорности. Тук е ролята на родителите/бащата, които със своя опит да могат да преценят доколко подходящ/читав е кандидатът за дъщеря им. Това е вид защита за момичето... пък и за момчето.

на 11.03.2019 г. в 9:01, megatone написа:

Редно е първо да се ожените и чак след това, евентуално, да правите секс.

Вие се смеете, но телегонията е научно доказана, и затова предците ни са държали булката да е девствена, за да имат гаранция, че потомството ще е тяхно. Точно вчера гледах в тубата две млади жени да дискутират подобни взаимоотношения и сменяне на партньори... и викат, "Тя си мисли, че сменя един за друг по-добър и така неколкократно. И като стане на 30 или на 35 никой не я иска, защото е била с толкова мъже преди това. И става дори негодна за първия, с когото е била и е зарязала." Сестра ми също се хвана и изкара дълги години с един приятел, преди да разбере, че човекът не е читав и перспективи за семейство и бъдеще с него няма. А на 30 г. за една жена може и да е твърде късно да мисли за деца и семейство тепърва.

Ако ви е интересно, гледайте ей това видео (въпреки че това е за поне двайсетгодишни):

на 11.03.2019 г. в 4:25, Анонимка написа:

Казах на баща ми защото не намирам смисъл да крия, напротив искам да ги запозная с баща ми час по-скоро, искам да се виждам по-често с него, но немога защото откакто казах на баща ми само мрънка, че излизам...

Запознайте го. Според мен е бащин дълг да вземе отношение, а не да ви оставя да си "чупите главата" (или да си избирате, "защото сте голяма"), както направи моят баща със сестра ми преди години. И си мислеше, че е много справедлив и либерален. Но времето доказа, че е грешал. И тя може и да не му прости абдикацията от бащинство, ако въобще е наясно със собствените си грешки.

преди 3 часа, franchesko написа:

Белгиец, твоят лигльо на 16г. няма да е грам перспективен.Той все още ще живее при родителите си,и ще мие чинии в някой ресторант,почти безплатно, за да си докарва джобни и да си подппомага ученето.Така както правят всички 16 годишни западнячета. 

Стига си се излагал бе, в Белгия е задължително до 18г да ходят на училище.
Само деца на изнемогващи родители могат да бачкат в мак доналдз например.
А 16 годишните чиракуват по хлебарници и разни магазини за строителни материали, ама ако се уредят с връзки. Демек някой има някаква работа за тях като чираци, която е уж с цел учене. Други бачкат неприятни чирашки дейности при разни майстори, но там направо наистина учат бачкаторски занаят. За да са готови на 18г. да почнат да работят наистнина. Някой ги примамват още от училищата да работят в разни фирми, където има недостиг на бачкатори. Но тези деца които чиракуват, са от професионалните училища.
Той моят син на такова момиче няма да обръща внимание никакво.
Записали сме го в училище от което не се дава никаква специалност. Децата там ги учат да учат, с цел да са готови и да успеят после в университетите. Миналата година са приели 209 деца там. Това прави около 8 или 9 класа. Ето от тези записали се там момичета той ще си избира гадже. Няма да ходи да си търси някоя от частните католически гимназии, където учат задължително по 2 часа седмично всички религия. Моят син е атеист и не му трябва набожна нито за гадже, нито за булка.
Ти си с мисленето на бачкатор, не можеш да разбереш мисленето на моето дете. Не можеш и да разбереш мисленето на момичетата с родители които не са бачкатори и ги напътстват да учат, за да не работят после за малко пари работнически професии. Тези умните и способни да учат деца се разпознват много лесно между тях. Едно умно 16 годишно момиче решило да учи в университет, въобще няма да му обръща никакво внимание на някой бачкатор от твоите колеги.
Ти ако си бил от ученолюбивите, си щял да учиш вечерно бе. Няма начин да няма в Холандия предвидено обучение за хора работили няколко години, да им е опростена леко програмата. В Белгия има и в Люксембург има. Някъде над 25г могат да го почнат, ако са работили. продължават да си бачкат и учат вечер. После им признават дипломите все едно са учили като редовни студенти. А във Франция има направо задочно учене и в Англия също.

Всички западнячета на 16г. били миели чинии, бегай се скрий бе ....
Ще мие чинии цял живот за мизерна бг заплата детето пуснало тази тема, като глътне топката  и оня изчезне безследно из Европата някъде. Въобще няма да го знае къде, нека го намери ако може. 

преди 1 час, Lumberman написа:

Ако ви е интересно, гледайте ей това видео (въпреки че това е за поне двайсетгодишни):

E що забрави да му кажеш на 15 годишното дете да си активира автоматичен превод на субтитрите ?
Какво ще разбере то иначе от тъпата американка която го съветва на не учи в университет ?

u.be/

HlFUgpMF6HE

накъсан линк, само така ми излезна при мен, иначе не го виждах, ако и други не го виждат, съберете парчетата на един ред без празно

https://

youtu
.be/

HlFUgpMF6HE

преди 31 минути, Белгиеца написа:

E що забрави да му кажеш на 15 годишното дете да си активира автоматичен превод на субтитрите ?
Какво ще разбере то иначе от тъпата американка която го съветва на не учи в университет ?

Не превод, а направо дублаж на шопски! Аз на 15 години бях достатъчно добре с английския, че да се оправя. Пък ако не може да се оправи, здраве да е. Но субтитри на английски могат да се пуснат. Все пак не вади някакъв неразбираем селски акцент.

"Умният белгиец "веднага заклейми "тъпата американка"... И веднага един изписан чаршаф с лични работи.

И не е нужно да цитираш/повтаряш видеото така. Само се губи място.

преди 4 часа, Lumberman написа:

Но субтитри на английски могат да се пуснат. Все пак не вади някакъв неразбираем селски акцент.

Абе аз си я гледах на английски, ама към края се сетих, че това дете от неизвество българско селце няма да може да види как се излагаш с тъпата американка.
И при мен видеото не се показваше преди да кликна да ти отговарям и тогава се показа, заради това разделях линка който  е валиден за мен, за да го види и детето ако не се отваря при него.
За кво са му субтитри на английски бе ?
Те в тяхно село английски не разбират. И при мен в Белгия на 15 години английски не разбират.
Като си пусне видеото първо клика да стане на 1080р и после клика за автоматичен превод на субтитрите на български език. Ще ѝ езлезе един дълъг списък с езици и нашият е в началото.

• Автор
преди 7 часа, Lumberman написа:

Разликата не е голяма, още повече навремето много девойки са се женили на 16-17 години, че са и раждали, били са напълно съзрели. Много зависи на каква плоскост и на какво ниво са отношенията. Но в никой случай не трябва да се действа зад гърба на родителите, особено за неща, които те са казали, че не одобряват или се предполага, че не биха одобрили. Братовчедка ми се хвана с доста по-голям от нея в гимназията и на 18 роди дете от него, още беше ученичка. Леля ми и вуйчо ми очевидно не са били много наясно какво се случва. Проблемът е, че оня (с десет години по-възрастен от нея) се оказа пълен мухльо, и в последствие я заряза нея и детето. Момичето ѝ вече е на годините на питащата. Израсна без баща, и си няма сигурно и идея какво представлява бащата. Това е загуба, която никога няма да се навакса.

Тъй че на първо място човек трябва да премисля, да се съветва и да не прибързва. На 15 години може да си мислиш, че много знаеш, но всъщност - особено в днешно време - това въобще не е така. Мнозина дори на 30 не са готови за семейство и по-сериозни отговорности. Тук е ролята на родителите/бащата, които със своя опит да могат да преценят доколко подходящ/читав е кандидатът за дъщеря им. Това е вид защита за момичето... пък и за момчето.

Вие се смеете, но телегонията е научно доказана, и затова предците ни са държали булката да е девствена, за да имат гаранция, че потомството ще е тяхно. Точно вчера гледах в тубата две млади жени да дискутират подобни взаимоотношения и сменяне на партньори... и викат, "Тя си мисли, че сменя един за друг по-добър и така неколкократно. И като стане на 30 или на 35 никой не я иска, защото е била с толкова мъже преди това. И става дори негодна за първия, с когото е била и е зарязала." Сестра ми също се хвана и изкара дълги години с един приятел, преди да разбере, че човекът не е читав и перспективи за семейство и бъдеще с него няма. А на 30 г. за една жена може и да е твърде късно да мисли за деца и семейство тепърва.

Запознайте го. Според мен е бащин дълг да вземе отношение, а не да ви оставя да си "чупите главата" (или да си избирате, "защото сте голяма"), както направи моят баща със сестра ми преди години. И си мислеше, че е много справедлив и либерален. Но времето доказа, че е грешал. И тя може и да не му прости абдикацията от бащинство, ако въобще е наясно със собствените си грешки.

Искам да ги запозная не се мисля за голяма, но и не намирам нищо лошо в отношенията ни, затова опитвам да говоря с баща ми, но всичйо приключва зле, не го разбирам и не знам какво да правя, баща ми е различен човек... Специфичен, нямам идея какво да правя... Предпочитам да ги запозная и по мъжки да си имат приказка ... НЕ Намирам смисъл да се хващам с набор или 02 или 03, когато говоря с тях, се говорят само лиготии и те ся говорят само за секс, нямам идея... 

преди 20 часа, franchesko написа:

света

Вярно така е, в свят без любов! Как да послушам баща ми като мисля, че греши... Сържето ми говори друго 

Белжо

Няма да казвам какво съм преживяла, но държа да кажа, че за годините си съм много напред, акъла ми не е на вейка, иначе нямаше да пиша тука, давала съм съвети на 30 годишна жена... Живота ми е отрупан с глупости... 

Не се учудвай.Живеем вече във света на егоистите.Всеки гледа от неговата си камбанария и зона на комфорт,мисли си,че света се върти покрай него, а другите са се грешни и недодялани.Бих те посъветвал да послушаш баща си.

Тя пък на 19 години нали е видяла кой знае колко повече от живота от 15 годишна.Белжо пак се изказа неподготвен.

Защото синът ти ще бъде още скъсаняк,който няма да може да и предложи нищо повече от безплатно мляскане в партера на някое студенско общежитие,както и още по-безплатен секс в стаята ,която дели с още три коча в същото общежитие както и  возене на багажника на колело или мотопедка до библиотеката и на връщане и ще я брули белгийския дъжд в муцунката.Може момчето да има голф 5-ца прелично самостоятелно апартаментче,което за бегето ,,ово си е стандарт,,  както биха казали сърбите.Както виждаш девойката гони 21-а годишния,не той нея.Значи тя е видяла в него нещо доста повече от един 16 годишен лигльо.Спри да завиждаш и приеми реалноста.

Реално не е в перфектно финансово състояние, но видях в него това  , че не се филмира като 16годишните, лигави се по различен начин от 16годишните й се държи мнооооого по-добре, не го гоня взаимно сме си много добре

преди 1 час, Анонимка написа:

... опитвам да говоря с баща ми, но всичйо приключва зле, не го разбирам и не знам какво да правя, баща ми е различен човек... Специфичен, нямам идея какво да правя...

Единственото правилно нещо което трябва да направиш е да спреш всякакви контакти с 21 годишния педофил.
За целта можеш да питаш директорката на училището ти как да се срещнеш със психоложка, която да ти помогне да си го избиеш от главата оня педофила.
А това че сериозните 17 годишни не ти обръщат внимание, си е само твоя вина. Ти им изглеждаш глупава. 
Абсолютно невярно е че нямало сериозни момчета на 17 години.

Единственото вярно нещо което си писала е, че се чувстваш по-напред спрямо момчетата на 15 години. Но това по-напред в развитието на тялото ти и на психиката ти е точно само 2 години. Но интелектът ти си е като на 15 годишна. Ще ти трудно да учиш като 17 годишен. 

Ти се опитваш да компенсираш разни липси , вероятно нямаш майка , с детска любов по някакъв когото натоварваш със задължението да ти оправя всичко което нямаш.
Това което си го преживяла се разправя при психоложката. И не ти трябва да се хващаш с никого още най-малко 1 година.
Запомни че не трябва да ходиш при психолог мъж, щото каквато си вятърничава ще видиш у него направо приказния принц на бял кон и ще се влюбиш в него без да усетиш как е стало. И ако случайно си хубава, може да стане голяма грешка, ако психологът се навие да си легне с тебе. После ще ревеш като магаре като ти обясни че е било само временно и че е женен и т.н. Един млад психолог ще ти се види най-красивият вътрешно човек. А пък ако се случи и външно да е хубав, направо ще го загазиш яко и трайно. После може да ти се наложи ти да ходиш да учиш психология в университет с надеждата да срещнеш някой като него там.

Та така, твоята болест е за психоложка или за яки шамари от страна на баща ти. Второто е по-евтино.

Записали сме го в училище от което не се дава никаква специалност.

Записал си го в училище без специялност браво! И какъв ще стане като порасне,с каква професия??? Искаш да му натириш да стане някой канцеларски плъх да бачка в общината зад бюро,уж по-лесна работа за повече пари.Ми ако изпедерастее там, и ти докара зет?:D Понеже там колектива е предимно женски, един мъж,който често е сред много жени, рано или късно обръща резбата.Направи ми впечатление ония ден като бях в общината,повечето от служителите там  бяха жени,само двама -трима мъже.Ми те направо като гейове бе.С едни впити дънки са обули, с едни блестящи обувки,с едни напудрени прически, то направо да го сложиш на витрината, наиш какви повече пари ще изкарва от колкото в общината.Пък,ако хване някоя бачкаторска професия като тираджия или стругар,шанса да ти докара зет е много по малък.Това са едни достойни мъжки професии.За такива хора и реално където да отидат винаги ще има работа,а за един общинар в Белгия може и да има  ,но ако му завърти живота утре да е в САЩ, едвали ще го вземат и там в общината.

Стига си се излагал бе, в Белгия е задължително до 18г да ходят на училище.
Само деца на изнемогващи родители могат да бачкат в мак доналдз например.
А 16 годишните чиракуват по хлебарници и разни магазини за строителни материали, ама ако се уредят с връзки. Демек някой има някаква работа за тях като чираци, която е уж с цел учене. Други бачкат неприятни чирашки дейности при разни майстори, но там направо наистина учат бачкаторски занаят. За да са готови на 18г. да почнат да работят наистнина. Някой ги примамват още от училищата да работят в разни фирми, където има недостиг на бачкатори. Но тези деца които чиракуват, са от професионалните училища.

Белжо недей да бълваш глупости.Работата по макдоналци и тем подобни е задължителна за всеки тинеджър,без значение да ли е  дете на богати или бедни.Водят го като задължителни стажове,без тях ще те изхвърлят от средното училище.Идеята е, то да си създаде трудови навици,и в същото време стаж по специялноста.То,ако не работи грам,до като завърши висшето си на 23-4 години,после е изпуснат влак.Ще има да лежи по гръб на помощи.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

За кво са му субтитри на английски бе ?
Те в тяхно село английски не разбират. И при мен в Белгия на 15 години английски не разбират.
Като си пусне видеото първо клика да стане на 1080р и после клика за автоматичен превод на субтитрите на български език. Ще ѝ езлезе един дълъг списък с езици и нашият е в началото.

Поне на мен би ми било по-лесно да разбирам един език написан отколкото говорен, ако не съм го учил само чрез слушане и говорене.

преди 3 часа, Анонимка написа:

Искам да ги запозная не се мисля за голяма, но и не намирам нищо лошо в отношенията ни, затова опитвам да говоря с баща ми, но всичко приключва зле, не го разбирам и не знам какво да правя, баща ми е различен човек... Специфичен, нямам идея какво да правя... Предпочитам да ги запозная и по мъжки да си имат приказка ..

Зле в какъв смисъл? Че баща ви не иска да се срещне с него? Че нещата не се получават както си ги представяте? А майка имате ли, да попитам? Тя какво мисли по въпроса? Не мисля, че да ги запознаете е лошо, напълно естествено е, а и така родителят може да изпита отношението и мотивите на младежа. Той за деца ли ви има още?

преди 12 часа, franchesko написа:

.И после цял ден с голфа ,кеф му Амстердам,кеф му Германия.Наиш как му се лепят 16 годишните,направо му умират в краката.Защото девойките на тая възраст обичат вълнуващите изживявания, в един град да вечеря, в друг да преспива, а не скучни очиларки с обещание за добри перспективи, и който може в момента, най-много да и предложи  билет за кино,  и после един дюнер преди пребиране в къщи.

Толкова ли са повърхностни девойките? Детска работа. Човек никога не се насища откъм пари, преживявания, винаги ще има нещо, което не е правил и би искал да пробва... и колкото повече възможности има, вижда и толкова много неща, които не може да има, хоризонтът му се разширява. Но този холандец ми звучи като човек, който е тръгнал да бройка момите. Но и това е до време.

Просто дори и най-тъпите занимания могат да изглеждат смислени, извадени от контекста, ако човек не гледа в перспектива. А на тази възраст (15-20 години) животът крие неясноти, няма как да човек да гледа назад към своя опит, въобще оставиш ли един младеж на неговия си акъл и дадеш ли му неограничени ресурси,  без да го озаптяваш и контролираш, ами той може да свърши навсякъде. Не знам, нашето поколение на самотек ли се развива? Това ли е нормата? И нормално ли е една младо момиче да се чувства по-комфортно да дискутира проблемите си и да иска съвет от непознати, или от младежи на нейния акъл и на нейните те години, отколкото в семейството си? Ами и по мое време беше така (преди 20-на години), и аз не съм бил кой-знае колко близък с нашите и склонен да говоря с тях по важни въпроси. Просто училищната среда предразполага към някаква единащина, всеки сам за себе си, да се оправя както може, и да открива топлата вода ако трябва, отново и отново. Нормална ли е тая фрагментация? Къде са социалните структури, които да ни бъдат опора?

Как да послушам баща ми като мисля, че греши... Сърцето ми говори друго  

А ако не греши? Как да се разбере кой крив и кой прав? Ако човек е пристрАстен... или влюбен, тогава почти винаги емоциите взимат връх над здравия разум, сърцето надвива хладния ум. И това е нещо, което отличава възрастния от младия и детето, защото той ако е пораснал не само на ръст физически, би трябвало да е научил да познава себе си по-добре и да се контролира, а не да бъде контролиран от емоции, обстоятелства, провокации и прочие. Искам да кажа, че сърцето не е задължително добър съветник.

Няма да казвам какво съм преживяла, но държа да кажа, че за годините си съм много напред, акъла ми не е на вейка, иначе нямаше да пиша тука, давала съм съвети на 30 годишна жена... Живота ми е отрупан с глупости... 

Ами не знам това дали говори добре за вас, или зле за нея... Но е тъжно описанието на момчетата на вашата възраст, за какво говорят и от какво се интересуват. Все си мисля, че ако човек иска да порасне, трябва лека-полека да оставя детските навици и глупави занимания и да се насочва към по-сериозните неща от живота. А колкото по-рано стане това съзряване, толкова повече глупости и проблеми човек си спестява. Може би най-приятната част от детството е безгрижието, неносенето на отговорност. Но и това време отминава. Човек не може да е вечно дете, както едно пиле не може да е вечно пиле. Би изпуснал целта си напълно. А всичко в живота може да си възстановиш - пари, здраве, деца да ти се родят, но изгубеното време - то е изгубено. И това е стряскаща мисъл, и въобще е много трудно да си младеж в днешно време, и да намираш пътя си в тоя хаос, който е навсякъде.

Ще добавя две неща. Първо: опознайте човека максимално добре преди да се обвързвате и, второ, не се притеснявайте от разликата в годините. Според мен е по-добре когато мъжът е по-възрастен и по-зрял от жената. Да, би могъл да злоупотреби с наивността и глупостта ѝ, но ако е мъж на място - ползите може да са по-големи.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Единственото правилно нещо което трябва да направиш е да спреш всякакви контакти с 21 годишния педофил.

За какъв педофил ми говориш? Оставяйки настрани законите на страната, на 15, 16 или 17 години една жена може да има потомство. Това са културни норми. Това, което някога е било прието в България, сега било "педофилия". Да попитам: на 17 години и 11 месеца човек е още дете, и за един месец става възрастен - така ли? Каква е тая пълна промяна?

преди 9 часа, Lumberman написа:

Зле в какъв смисъл? Че баща ви не иска да се срещне с него? Че нещата не се получават както си ги представяте? А майка имате ли, да попитам?

Тя 15 годишната иска да му натресе на баща ѝ да трябва, освен че се грижи за нея без майка, да трябва той сега на неговите години и бебе да отглежда. Щото тя ще глътне топката ( надуе корема, забременее ) със сигурност след една година, когато оня вече няма да е заплашен с влизане в затвора за педофилия. И като изчезне оня нанякъде, после баща ѝ да гледа бебе.
Това ще е нейният начин да му отмъсти на баща ѝ за това, че не е съгласен тя да го командва и доминира него, който я е създал.
Такова неблагодарно същество като това 15 годишно дете, заслужават да го зареже баща му и изчезне той в чужбина да си гледа неговия живот. А тя да заминава в дом за сираци при циганетата там от тях да забременява.

Егати олигофренското мислене има това 15 годишно дете !
Иска да е влюбена, ама ако може без секс.
Ами то влюбването е измислено от еволюцията точно за да има бебета и да се продължава човешкия род.
Ролята на влюбването не е да оправя психологическите проблеми на децата.
А това дете се опитва просто да замени баща си, който не е съгласен да е нейн подчинен, с един мухльо който вече има статут на пълнолетен. Това което ѝ се иска на нея е да отиде да живее с него веднага, за да избяга от баща си. И си е намерила такъв който тя да може да го командва и води за носа. А пък 21 годишният педофил само това чака, най-накрая да може да eбe всяка вечер, а не да го кара на чиkии пред компютъра. Него педофилът го управлява сексуалният му нагон, той с мозъка си не мисли а с онова дето му виси между краката. Обаче не е предвидил какво е, бебе да ти реве цяла нощ на главата , ако си под наем в една стая само и то спи там. Не е предвидил как се ходи на работа не спал. Щото тя на работа няма да ходи, тя ще е непълнолетна майка.

Показателно е как жените от форума се изпокриха в миша дупка. От началото една се опита да му даде правилен съвет, ама другите като го видяха че е вятърничаво дете и не се обаждат.
Трудно им е на жените да признаят, че мъж има право в тази ситуация. И предпочитат да го оставят без правилни съвети това чуждо дете, отколкото да нарушат сакралните принципи на криворазбраната им женска солидарност срущу "лошите" мъже тирани, които не се оставят една 15 годишна пикла да ги прави дядовци преждевременно.
А иначе са много отворени жените тука, много знаят за всичко , те най-много знаят ... ама сега ги боли клавиатурата и не могат да я пипат щото реве.
Ако се оплаче друго дете че е родило и няма пари да си храни бебето, ще скочот всички жени в негова защита да плюят по мъжете които са безотговорни и не се грижат за него. Ще плюят по баща му, ще плюят по направилия бебето и ще я изкарват младата родилка ангелче.
А сега когато един баща има непокорна и глупава дъщеря, еми това не е техен проблем на жените от форума. Това е проблем на един непознат мъж, той да му мисли. 

преди 10 часа, franchesko написа:

Записал си го в училище без специялност браво! И какъв ще стане като порасне,с каква професия??? 

Ще учи в университет за да не е бачкатор като тебе и като баща ми. Ако иска може да учи например икономика и да стане шеф у някоя люкесмбургска банка. 

на 15.03.2019 г. в 22:04, Анонимка написа:

Искам да ги запозная не се мисля за голяма, но и не намирам нищо лошо в отношенията ни, затова опитвам да говоря с баща ми, но всичйо приключва зле, не го разбирам и не знам какво да правя, баща ми е различен човек... Специфичен, нямам идея какво да правя... Предпочитам да ги запозная и по мъжки да си имат приказка ... НЕ Намирам смисъл да се хващам с набор или 02 или 03, когато говоря с тях, се говорят само лиготии и те ся говорят само за секс, нямам идея... 

Вярно така е, в свят без любов! Как да послушам баща ми като мисля, че греши... Сържето ми говори друго 

След като се чувстваш толкова "зряла" и си давала житейски съвети на двойно по възрастен от теб ...намъкни "обувките " на баща си и сама стигни до извода ,че розовите очила са до време ...а когато не си с тях светът си е точно черно-бял .Противоречиш си самата , ти с поста си не търсиш решение на проблема с баща си , а нечие одобрение и мнение което да съвпадне с твоето .. и хоп виждате ли  и други хора мислят като мен ..той баща ми не разбира нищо и не се стреми да ме разбере... той е различен човек  не е като хората тук  .Нека да съм "лошата лелка" от форума ,която нищо не разбира и се заяжда .Но пак ти казвам ,че бързаш .. много бързаш има време за всичко и нека да е според възрастта .Да, конкретно погледнато момиче на 15 год. си е развито от към физика и може да се възпроизвежда (доста примери има ) но ако си мое дете -това няма как да стане на тази възраст.Всичко се свежда до диалог между вас двамата с баща ти.

на 16.03.2019 г. в 11:25, Белгиеца написа:

Трудно им е на жените да признаят, че мъж има право в тази ситуация.

Ганьо балкански:

Не си способен да спреш с простотиите и простащините си по всякакви теми, въртени около един и същ дежурен припев.

Какъв "мъж" можеш да си ти... това са ли са ти "мъжете" сред фантазиите ти... И ти "съвети даваш". И уж света оправяш...

на 15.03.2019 г. в 8:09, Silvering написа:

интернет или познанията ти по психология.

малиии - психология... Глупости! Кви познания - той е пълен аматьор в тия работи. Вади го само да се дуе по форумите и вечно - с парите. Пари, пари, къщи, коли - образеца на успешния мъж, баща, либовник... Въобще - Ганьо балкански, напъчен по форуми, където може да разказва поредните приказки от личните си легенди колко е пич, къв е светнат по секви въпроси и сега колко пари... Та и хвалбите по сина му... ма нема такъв тати, просто.

Тва комплексарът е птица известна и лесно разпознаваема. Като врабчетата са - и също толкова кресливи.

Той е по-голям от мен. Той е на 20 аз на 15, скоро той прави 21,.. Казах на баща ми защото не намирам смисъл да крия, напротив искам да ги запозная с баща ми час по-скоро, искам да се виждам по-често с него, но немога защото откакто казах на баща ми само мрънка, че излизам... Аз говорих с него, че искам да ме чака да порастна преди да правим секс и споделих за това на бащами, но той продължава да си мисли и да ме настройва, че момчето е с мен само заради това, но той дори се ядосва като му говоря, че ше му писне да ме чаака или ще ми изневери, като му споделя, че ме е страх, че е с мен само заради секса и се сърди и ме пита дали го наричам боклук като му казвам това. Обичам и татко и него, не бих оставила нито един и сега за отрицателните коментари, ще кажа намерих в него истински човек, не пари, усмивка и очи намерих 

Ако не съм дала пълна информация ще допълня... 

Въпроса ми е дали той ще посегне към друга? 

Как да процедирам с баща ми? 

Не обръщай внимание на това какво са ти писали другите, защото и те са объркани като теб. 

Добре си направила, че си споделила с баща си за приятеля си. И ако питаш мен, послушай баща си и няма да сбъркаш, защото опита му е по - голям от твоя и това, което ти го казва го казва като мъж. Много вероятно и той да е минал по пътя, по който върви така наречения твой приятел. Характерно за пубертета е че момчетата и момичетата си мислят, че родителите им не разбират от любов, но това не е истина, защото когато един ден станеш родител и твоите деца ще си мислят същото за теб. Но родителите много повече знаят за любовта от децата си особено тези, които са си запазили брака.

Второ, често младежите бъркат любовта със страстта. Страстта с времето си отминава, но любовта ако е истинска ще остане. Ако това момче, в което си влюбена и казва, че те обича, ще те чака и няма да настоява за секс. Истинската любов чака. Но ако не може да те чака, а си намери друга означава, че е с теб защото очаква секс и нищо повече. 

Трето, секса в ранна възраст е много опасан, защото може да доведе до увреждане, безплодие и понякога до сериозни душевни наранявания. Често не се обръща внимание  на физическите последици от секса в ранна възраст и се пренебрегват последиците от това, но всеки отговорен младеж ги взема под внимание.

Четвърто място, на последно, но не и по важност, секса извън брака е грях пред Бог.  Секса е създаден от Него за размножаване и удоволствие, НО само в рамките на брака. Извън брака се нарича блудство или прелюбодейство и това винаги води след себе си лоши последици - разочарование, разбити чувства, огорчение, разбити взаимоотношения, аборти и други. 

Моя съвет е не се опитвай да задържиш някого при себе си чрез секс, защото това е невъзможно. По добре изгради емоционална връзка с приятеля си, защото тази връзка е трудна за разрушаване за разлика от плътската създадена на основата на секс. Ако момчето наистина  иска да бъде с теб ще остане с теб и без да си правила секс него. Но ако с теб заради плътско удоволствие, дори и след секс ще дойде време когато ще си тръгне, защото ще му омръзне да бъде с теб и ще поиска разнообразие с друга. Няма нужда ти обяснявам кой ще бъде разочарован в случая и кой ще се чувства използван. 

Дано съм ти бил полезен. 

Той е по-голям от мен. Той е на 20 аз на 15, скоро той прави 21,.. Казах на баща ми защото не намирам смисъл да крия, напротив искам да ги запозная с баща ми час по-скоро, искам да се виждам по-често с него, но немога защото откакто казах на баща ми само мрънка, че излизам... Аз говорих с него, че искам да ме чака да порастна преди да правим секс и споделих за това на бащами, но той продължава да си мисли и да ме настройва, че момчето е с мен само заради това, но той дори се ядосва като му говоря, че ше му писне да ме чаака или ще ми изневери, като му споделя, че ме е страх, че е с мен само заради секса и се сърди и ме пита дали го наричам боклук като му казвам това. Обичам и татко и него, не бих оставила нито един и сега за отрицателните коментари, ще кажа намерих в него истински човек, не пари, усмивка и очи намерих 

Не обръщай внимание на това какво са ти писали другите, защото и те са объркани като теб. 

Добре си направила, че си споделила с баща си за приятеля си. И ако питаш мен, послушай баща си и няма да сбъркаш, защото опита му е по - голям от твоя и това, което ти го казва го казва като мъж. Много вероятно и той да е минал по пътя, по който върви така наречения твой приятел. Характерно за пубертета е че момчетата и момичетата си мислят, че родителите им не разбират от любов, но това не е истина, защото когато един ден станеш родител и твоите деца ще си мислят същото за теб. Но родителите много повече знаят за любовта от децата си особено тези, които са си запазили брака.

Второ, често младежите бъркат любовта със страстта. Страстта с времето си отминава, но любовта ако е истинска ще остане. Ако това момче, в което си влюбена и казва, че те обича, ще те чака и няма да настоява за секс. Истинската любов чака. Но ако не може да те чака, а си намери друга означава, че е с теб защото очаква секс и нищо повече. 

Трето, секса в ранна възраст е много опасан, защото може да доведе до увреждане, безплодие и понякога до сериозни душевни наранявания. Често не се обръща внимание  на физическите последици от секса в ранна възраст и се пренебрегват последиците от това, но всеки отговорен младеж ги взема под внимание.

Четвърто място, на последно, но не и по важност, секса извън брака е грях пред Бог.  Секса е създаден от Него за размножаване и удоволствие, НО само в рамките на брака. Извън брака се нарича блудство или прелюбодейство и това винаги води след себе си лоши последици - разочарование, разбити чувства, огорчение, разбити взаимоотношения, аборти и други. 

Моя съвет е не се опитвай да задържиш някого при себе си чрез секс, защото това е невъзможно. По добре изгради емоционална връзка с приятеля си, защото тази връзка е трудна за разрушаване за разлика от плътската създадена на основата на секс. Ако момчето наистина  иска да бъде с теб ще остане с теб и без да си правила секс него. Но ако с теб заради плътско удоволствие, дори и след секс ще дойде време когато ще си тръгне, защото ще му омръзне да бъде с теб и ще поиска разнообразие с друга. Няма нужда ти обяснявам кой ще бъде разочарован в случая и кой ще се чувства използван. 

Дано съм ти бил полезен. 

това е тийн-зона. Ако са ви нужни други тийнейджъри за слушатели - отнесете го към тях. Но едва ли - обръщението ви не е като за тях. Според мен, идеята ми е да пишете в "бг-мама", примерно. Щото ви е нужен  съвет по-скоро от "майка", която не се споменава никъде и най-вероятно липсва в общата (ви) картина. Но при всички положения зряла жена с опит в майчинството на израснали деца.  Останалата плява сред форума... е безсмислена и не е сериозна и няма смисъл да я взимате предвид, особено пък - няма нищо резонансно с вас самата.

От друга страна - ако ви е нужен компетентен съвет, на който да се опрете практически - се търси компетентно лице по човешките отношения и вас самата. Може би - специалист. Въпрос на "избор"... как си представяте решението на казуса си.

Ако обаче ви е нужно само емпатия и емоционални съпричастности - както виждате самата, по темата си, всеки си кара в главата си и повечето всъщност са по-объркани и изфантазирани от вас и си пеят личните си песни. 

Но при всички положения: за първият въпрос - това са фантазии. Ако ви е нужен точен отговор - ви трябва ясновидец. Въпросният "той" - нито е ваш, нито е забранена територия. И вие не сте неговия живот и никога няма да бъдете. Нито той - вашия. Ничий живот не се изчерпва и побира само сред "чувствата"... особено пък - на някой/някоя си.

За вторият въпрос:

Няма как да "процедирате" с баща си. Обратното е - той носи отговорността и той "процедира" с вас. Опитвате се да фантазирате че "от вас зависи"... но отговорността на родителя (особено ако е останал да е "сам")... няма как да я пренебрегнете. Още повече че закона е на същата страна - отговорната.

Вие лъжете себе си - което е нормално когато някой изпадне във "влюбеност". Но житейските отношения ги има и преди и след всяка влюбеност, която си е вид опиянение. И преди и след нея - са си пак такива, само по време на "пиянството" изглеждат различни. И като всяко "пиянство" - "активна фантазьорска фаза, следва махмурлук и... изтрезняване. И айде обратно, сред живота и прозата му...

Дано съм ти бил полезен. 

преди 1 час, Kim. написа:

Да, конкретно погледнато момиче на 15 год. си е развито от към физика и може да се възпроизвежда ...

Абе то за можене може, ама не е препоръчително да се случва.
Защото тялото ѝ не си е завършило развитието до ниво на жена на 100%.
Нямам под ръка доказателствен материал с линкове сега на български език, но които майки желаят могат да потърсят информация из интернет, с цел да я представят на дъщерите им.
До колкото си спомням, то даже и 18 годинки било рано за раждане за всички момичета. Ама тогава като уж са зрели и презрели от пълнолетие, поне родителите няма да са длъжни бебета да гледат.

Според мен голямата трудност с момичетата и секса на по 16 годинки е, че от една страна  им трябва да го обичат някой, за да му се доверят да си лягат с него, но на практика са прекалено неузрели и неизградени като личности за да могат да разпознават правилно в кого да се влюбят. 
Ако беше само от интерес към секс от страна на момичетата, без изпадане после в депресии от сантиментални разочарования, тогава би могло много по-лесно да става, понеже момчетата не търсят задължително чувства, за да са съгласни да им направят услуга няколко месеца да се гушкат.
Но пак си има риск, да попадне на някой който после ще я преследва и тормози, защото му е ясно, че няма лесно да си намери същата ако му избяга момата. Най-опасно е в малки населени места, където няма много свободни момичета и разни 21 годишни се борят да излъжат някое дете на 15 години. Понеже, един смотаняк ако имаше голям избор ( в голям град ) по-лесно ще преживее всяка раздяла, отколкото на село например.

Аз като бях на 21 години ме каниха на сватба на един набор с 16 годишна. Познавах го и него и родителите му и родителите на момичето. Значи баща му му беше помогнал къща да правят за него в същия селски двор. Не беше още измазана къщата отвън и не беше обзаведена, но явно на момата ѝ се е видяло голяма далавера да влезе в готово направено вече жилище и само деца да ражда. Ожениха се със съгласието на родителите на 16 годишната. И тя разбира се набързо забременя. Хубаво, ама нещо ѝ стана и беше настанена в нещо като санаториум, за да не пометне. Та карах майка ѝ с една нейна приятелка, тайно на посещение при дъщеря си. Нещо младоженецът се правил той на новия собственик на момата и не давал майка ѝ да припари в неговата къща. Та след още няколко дена и онова 16 годишно дете пометна. И тогава свекървата почна да разправя, че е била дефектна момата и родителите ѝ си я изведоха и прибраха вкъщи. 
Те такиви работи се получават, когато някой боклук не може да си намери пълнолетна и иска да си "купи" послушно дете, той да му е господарят цял живот.

Г-н Белгиеца , явно не сте схванали отговорът ми или четете през ред ,или просто търсите повод как да впишете Вашият житейски опит .След още няколко поста спокойно мога да кажа ,че ви познавам ( макар и задочно ) 

Лек ден на всички .

преди 2 часа, realno написа:

Ако това момче, в което си влюбена и казва, че те обича, ще те чака и няма да настоява за секс. Истинската любов чака. Но ако не може да те чака, а си намери друга означава, че е с теб защото очаква секс и нищо повече. 

Истинска любов тук няма.
Имаме от една страна един смотаняк на 21 години, който е толкова вързан и несръчен с мадамите, че се пробва с децата, дано те като по-найвни не забележат че е пълен боклук.
На този индивид ако му предложат от някоя телевизия да участва в предаване в което екипът на телевизията урежда срещи между кандидади и там му наредят 20 момичета на по 15 години ( горе долу да са като това дете от тази тема ) , той ще е съгласен да каже на всяка една от тях че я обича, просто защото никоя нормална не го иска.
Имаше по една английска телевизия  ( а може и още да върви, не съм проверявал скоро) едно предаване наречено Undatables. 
Тази дума означава хора на които в нормални условия им е ужасно трудно да си намерят някой за съвместно съжителство. Е, та там съм ги гледал доста пъти разни боклуци как се ловят като удавник за сламка за първата предложена от една брачна агенция. За некадърниците е важно някоя да е навита с тях да живее. Не пробират каква ще е, само тя да е съгласна и готово, оня вече я "обича". А пък те момичетата смотанячки само са казали че са съгласни да се срещнат с някой смотан като тях. Не са обещали предварително брак. Но смотаняците се навхърлят с огромно желание за успех. Те само като я видят и вече я искат първата.

От другата страна имаме незряло 15 годишно дете, което се опитва да се уреди точно със смотаняк, защото то си изгражда сега характер от доминиращ тип. То детето се опитва да се уреди да порасне изведнъж, като се залепи за оня смотания който вече е пълнолетен. Целта му е да избяга от надзора на баща си, понеже не успява да го дресира собствения си баща да стане послушен и тя да го командва, та заради това си търси негов заместител , но задължително пълнолетен. Щото тя иска да се маха от вкъщи, това е непризнатата ѝ цел.

Това е положението, няма никаква истинска любов тука. Нито 21 годишният педофил, нито 15 годишното дете биха могли да обяснят какво е истинска любов. Детето е гледало по турски и индийски сериали как си декларират че се обичат и си вика лесна работа и аз сега ще симулирам едно влюбване като по телевизията и възрастните ще се хванат на въдицата и ще ми вярват. Щото то има нужда от одобрения от възрастни хора, да покаже на баща си , че други хора него го защитават и той трябва да ѝ разреши след една година направо брак с боклука, като стане тя на 16г. Целта ѝ е да подготви почвата от по-далече, да го обработи психически баща ѝ да се стяга за свадба.

За това 15 годишно дете, този 21 годишен педофил се явява ангел спасител, избавител от тиранията на баща ѝ. И не, тя не иска 17 годишен, щото няма как да отиде при него да живее, щото той има още 2 години да учи. Не ѝ излиза сметката за изчезването от вкъщи с 17 годишен, заради това били те всичките лигави, разбираш ли.

И сега дойде време да му обясня на детето че съм правил брачна агенция преди да влезе България в ЕС. Цели 270 мадами от 18 г. нагоре бях качил на сайта ми. Та ми е пределно ясна женската психика на влюбването в спасителя. Искат да се влюбят, ама в западняк с къща и добра заплата, за да ги издърпа от мизерията в родината. Не е ли имало за тия 270 мадами, някои от които бая хубавки, български мъже, а ? Е имало е, ама не искат на кваритра да ги води да живеят и те да тябва да бачкат за бг заплата. Имат си цел те златотърсачките, чужденец да сгушкат, ама не безработен, НЕ в никакъв сучай. Такъв който да може да ги издържа поне няколко години търсеха. И как са си споделяли с мен баш какво си мислят, направо да се гордееш какви хитруши били част от нашенките.

Та така, някои жени обичат, ама само ако е на сметка.
Като това детенце тука, иска да е влюбено, ама в голяяяяяям щото иска при него да ходи след няколко месецаааа. Тия дето са ученици още не ѝ вършат никаква работа, от къде на къде в 17 годишен ще се влюбва тя, да не луда. Тя си има цел в детския ѝ живот, иска да прескочи статуса си на подчинена и стане доминираща женска, водеща един мухльо за носа.

преди 1 час, Kim. написа:

... ,или просто търсите повод как да...

виж как позна, браво, може да се сватосаме ако и дъщеря ти е остроумна като теб

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Останалата плява сред форума... е безсмислена и не е сериозна и няма смисъл да я взимате предвид, особено пък - няма нищо резонансно с вас самата.

Най-талантливият плевел, с най-големият опит с живи жени, я разби отвсякъде.
Ако баща ѝ мине случайно от тук и прочете моите открития относно тайните планове на детето му, ще може успешно да се противопостави на мераците ѝ.

Само едно публично разобличение на истинските ѝ цели, би могло да я стресне и да проумее, че няма да ѝ минат детските номерца, пред възрастните хора с опит.

------------------------------

А иначе на сайта на който я пращаш, е пълно с бисексуални лесбийки майки на големи деца. Едни войнстващи мъжкарани такива, да не повярваш че са жени. От тях най-много да се изучи как тя да го командва нейния мухльо дето го е набарала. Ама малко по-натам де, сега още не е възможно да стане легално, за сега е собственост на баща си и той командва парада вкъщи.
Да я пращаш там, по нейният казус, е като да пращаш млад неопитен крадец в затвора да го научат там старите кучета ( кучки ) на баш бандитизъм.
Ако можеш да ѝ предложиш място на което да има само нормални жени майки, които не са разведени и не отглеждат сами децата си, тогава може да ѝ е полезно. Ама такова местенце няма, за съжаление.

преди 3 часа, _ramus_ написа:

Въобще - Ганьо балкански, напъчен по форуми, където може да разказва поредните приказки от личните си легенди колко е пич, къв е светнат по секви въпроси и сега колко пари... Та и хвалбите по сина му... ма нема такъв тати, просто.

A по темата ще пишеш ли?

преди 44 минути, Белгиеца написа:

Истинска любов тук няма.
Имаме от една страна един смотаняк на 21 години, който е толкова вързан и несръчен с мадамите, че се пробва с децата, дано те като по-найвни не забележат че е пълен боклук.
На този индивид ако му предложат от някоя телевизия да участва в предаване в което екипът на телевизията урежда срещи между кандидади и там му наредят 20 момичета на по 15 години ( горе долу да са като това дете от тази тема ) , той ще е съгласен да каже на всяка една от тях че я обича, просто защото никоя нормална не го иска.
Имаше по една английска телевизия  ( а може и още да върви, не съм проверявал скоро) едно предаване наречено Undatables. 
Тази дума означава хора на които в нормални условия им е ужасно трудно да си намерят някой за съвместно съжителство. Е, та там съм ги гледал доста пъти разни боклуци как се ловят като удавник за сламка за първата предложена от една брачна агенция. За некадърниците е важно някоя да е навита с тях да живее. Не пробират каква ще е, само тя да е съгласна и готово, оня вече я "обича". А пък те момичетата смотанячки само са казали че са съгласни да се срещнат с някой смотан като тях. Не са обещали предварително брак. Но смотаняците се навхърлят с огромно желание за успех. Те само като я видят и вече я искат първата.

От другата страна имаме незряло 15 годишно дете, което се опитва да се уреди точно със смотаняк, защото то си изгражда сега характер от доминиращ тип. То детето се опитва да се уреди да порасне изведнъж, като се залепи за оня смотания който вече е пълнолетен. Целта му е да избяга от надзора на баща си, понеже не успява да го дресира собствения си баща да стане послушен и тя да го командва, та заради това си търси негов заместител , но задължително пълнолетен. Щото тя иска да се маха от вкъщи, това е непризнатата ѝ цел.

Това е положението, няма никаква истинска любов тука. Нито 21 годишният педофил, нито 15 годишното дете биха могли да обяснят какво е истинска любов. Детето е гледало по турски и индийски сериали как си декларират че се обичат и си вика лесна работа и аз сега ще симулирам едно влюбване като по телевизията и възрастните ще се хванат на въдицата и ще ми вярват. Щото то има нужда от одобрения от възрастни хора, да покаже на баща си , че други хора него го защитават и той трябва да ѝ разреши след една година направо брак с боклука, като стане тя на 16г. Целта ѝ е да подготви почвата от по-далече, да го обработи психически баща ѝ да се стяга за свадба.

За това 15 годишно дете, този 21 годишен педофил се явява ангел спасител, избавител от тиранията на баща ѝ. И не, тя не иска 17 годишен, щото няма как да отиде при него да живее, щото той има още 2 години да учи. Не ѝ излиза сметката за изчезването от вкъщи с 17 годишен, заради това били те всичките лигави, разбираш ли.

И сега дойде време да му обясня на детето че съм правил брачна агенция преди да влезе България в ЕС. Цели 270 мадами от 18 г. нагоре бях качил на сайта ми. Та ми е пределно ясна женската психика на влюбването в спасителя. Искат да се влюбят, ама в западняк с къща и добра заплата, за да ги издърпа от мизерията в родината. Не е ли имало за тия 270 мадами, някои от които бая хубавки, български мъже, а ? Е имало е, ама не искат на кваритра да ги води да живеят и те да тябва да бачкат за бг заплата. Имат си цел те златотърсачките, чужденец да сгушкат, ама не безработен, НЕ в никакъв сучай. Такъв който да може да ги издържа поне няколко години търсеха. И как са си споделяли с мен баш какво си мислят, направо да се гордееш какви хитруши били част от нашенките.

Та така, някои жени обичат, ама само ако е на сметка.
Като това детенце тука, иска да е влюбено, ама в голяяяяяям щото иска при него да ходи след няколко месецаааа. Тия дето са ученици още не ѝ вършат никаква работа, от къде на къде в 17 годишен ще се влюбва тя, да не луда. Тя си има цел в детския ѝ живот, иска да прескочи статуса си на подчинена и стане доминираща женска, водеща един мухльо за носа.

виж как позна, браво, може да се сватосаме ако и дъщеря ти е остроумна като теб

Най-талантливият плевел, с най-големият опит с живи жени, я разби отвсякъде.
Ако баща ѝ мине случайно от тук и прочете моите открития относно тайните планове на детето му, ще може успешно да се противопостави на мераците ѝ.

Само едно публично разобличение на истинските ѝ цели, би могло да я стресне и да проумее, че няма да ѝ минат детските номерца, пред възрастните хора с опит.

------------------------------

А иначе на сайта на който я пращаш, е пълно с бисексуални лесбийки майки на големи деца. Едни войнстващи мъжкарани такива, да не повярваш че са жени. От тях най-много да се изучи как тя да го командва нейния мухльо дето го е набарала. Ама малко по-натам де, сега още не е възможно да стане легално, за сега е собственост на баща си и той командва парада вкъщи.
Да я пращаш там, по нейният казус, е като да пращаш млад неопитен крадец в затвора да го научат там старите кучета ( кучки ) на баш бандитизъм.
Ако можеш да ѝ предложиш място на което да има само нормални жени майки, които не са разведени и не отглеждат сами децата си, тогава може да ѝ е полезно. Ама такова местенце няма, за съжаление.

Няма как да знаеш какъв е младежа и какви са намеренията му. Може да е педофил, но  може и да е добър човек с добри намерения. Но съветите ми са принципни. 

преди 2 часа, realno написа:

Няма как да знаеш какъв е младежа и какви са намеренията му. Може да е педофил, но  може и да е добър човек с добри намерения. 

За хората без опит може и да не е ясно какъв е, но за напреднали майстори като мене, всичко е ясно като бял ден.
А при мен законът казва че е педофилия да пипаш за циците 15 годишно дете. И влиза в затвора, ако баща му реши да го съди. Едни снимки от частен детектив са достатъчни. Или снимки със свитетели че са видели сценка на целувчици уста в уста и е готов, става за пандизчия.

преди 2 часа, Lumberman написа:

A по темата ще пишеш ли?

Ами тоя не може да пише, щото живи момичета и млади жени от близо не са споделяли последните 30 години с него сантименталните им проблеми.
Той може само да лепне цитат от вестник и да каже от къде е свалил някоя книга и да се напъва да разсъждава на теория относно половия живот на калинките.
Нали се пробва да пуска тема точно за влюбените и неразумни същества.
Е, нищо не разбира, не може да си говори с детето компетентно. Праща я при мамките на тях да им се ожали, че не ѝ се получава плана.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.