Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Белгия vs Нидерландия

Featured Replies

преди 1 час, Белгиеца написа:

Усвоявам нови знания по инсталиране на Андроид х86 на компютър и лаптоп, че нямам смартфон ...

А ей го наш Джокер, бе да туриш Андроид на компютър отнема 2 0 минути тебе те няма с месеци, май си бил на полето а?

• Отговори 252
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми къща. Няколко спални, дрешник, две бани, два етажа, заден двор. Ма няма балатуми.

• Белгиеца
    Белгиеца

Напротив, пускай си тука офтопиците дето ги клепаш по другите теми, като видиш че съм се разписвал някъде. Последната която си я налазил яко е за алкохолизма, та да не се налага госпожицата да ги за

• От цялата патардия дотук стана ясно, че на Белджо жена му не прави свирки. Поне на него...

Публикувани изображения

• Автор
преди 11 часа, acnekt написа:

И как телефонираш, след като нямаш смартфон. С лаптопа ли?

https://www.megavoip.com/rates/calling-ratesа 

те с това , можеш да снифнеш връзката и да скиваш къде им е SIP сървъра, има голяма вероятност да е в ... Холандия бе.
Иначе имам GSM с клавиши на него, като за пенсионери. Но най-евтината тарифа в Белгия с предплатена карта е по 8 цента на минута до национални номера ( стационарни и мобилни).

• 2 години по-късно...

Аз само в Холандия съм живял, но съм минавал и през Брюксел на връщане от Париж. Ами хората на Брюкселската гара на гишето бяха усмихнати и любезни, за разлика от много в Холандия, където може да те изгледат на кръв. Най-зле там беше в протестантската част на Холандия във вътрешността на страната, а по-добре в католическата. Иначе дори на летището във Виена ме посрещнаха с усмивка за разлика от родното летище София, където те гледат като отпадък за добре дошъл. Същото е и на летището в Словакия. Интересното е, че дори в Париж жената на гишето беше любезна, в Холандия съм имал случаи да се държат дръпнато без причина. Та впечатленията ми от белгийските студенти, които следваха в Холандия (за фламандци става въпрос, т.е. същия хъхрещ език като на холандците) са че са много по-земни от холандците. Малко селски, земен тип, но въпреки това са по-възпитани от холандците, които си мелят всичко и обиждат прикривайки се зад тяхната директност. При все това и двете държави са твърде малки и наблъскани с хора. По едно време полудявах там от толкова много хора на едно място. В Холандия даже нямат и планини, едвам намерих едни хълмчета и те бяха широколистни. Не вярвах, че някога ще ми залипсват планините и иглолистните дървета. Холандия е една от страните с най-малко гори, Белгия е само малко по-добре, поне има по-хълмиста част. И двете са с грозни плажни ивици, но белгийската е супер зле с тези блокове:

belgium-de-panne-seafront-end-of-season-

При все това, от двете бих предпочел Белгия, още повече, че в Южна Белгия говорят на френски, но пред тях бих предпочел Ирландия, Англия и Австрия. В първите две говорят английски и ми е най-позната културата. А в третата климатът си е с 4 сезона, лятото е слънчево, имат красиви планини. Освен това си в центъра на Европа и можеш да пътуваш до Чехия, Германия, Швейцария, Италия, Словения, Словакия и Унгария. Австрийките са по-красиви от немкините, в Германия дори красиви ТВ водещи не могат да си намерят, а дори в местната кабеларка на Линц е пълно с куклички. Само немският да не беше толкова труден!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.