Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Белгия vs Нидерландия

Featured Replies

Калдата да не ти е гадже?

• Отговори 252
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми къща. Няколко спални, дрешник, две бани, два етажа, заден двор. Ма няма балатуми.

• Белгиеца
    Белгиеца

Напротив, пускай си тука офтопиците дето ги клепаш по другите теми, като видиш че съм се разписвал някъде. Последната която си я налазил яко е за алкохолизма, та да не се налага госпожицата да ги за

• От цялата патардия дотук стана ясно, че на Белджо жена му не прави свирки. Поне на него...

Публикувани изображения

Телевизията,еле пък сателитната телевизия, е за хора с много свободно време и много малък или никакъв социялен живот.Едно време на село си спомням, баба ми и дядо ми като приключиха с двора и животните,вечеряха на бързо и сядаха да гледат телевизия, пенсионери на село какво да правят друго.Ние като деца, понеже имахме много сводбодно време,понякога нямаше наистина какво да се прави в свободното време, пребираш се в къщи и сядаш да гледаш телевизия.Сега на тоя динамичен живота, кой ще ти седне да ти гледа телевизия.Единствено само, ако излезе нов български филм.А нашият Белжо, като е безработен,тоест има мега много свободно време, в малко село на границата, тоест нулев социялен живот има там, човека се е принудил с нещо да си уплътнява времето, и да бъде с нещо полезен на семейството си, поне като не може да изкарва пари, поне да не харчи  техните пари,  по абонаменти за кабелна телевизия.Видя, че хвалбите му за райски живот на запад, започнаха да издишат сериозно,  и реши временно да се изсули като цифуняк,барем времето  поизмие малко срамът му.Поне фактура да беше постнал, за прословутия балотом за 34 евро квадрата, 10 страници от калдата на акера.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Миналата година ви бях избягал няколко месеца.
Сега пак дойде време да ви позарежа за неопределено време.
Чао ви

Аз без теб не мога, аз без теб съм никой. Животът е само един миг и този миг е твой. :crying10:

преди 1 час, Танер Заит Расим написа:

Калдата да не ти е гадже?

Каза ми, че е бил влюбен в белгийската версия на Zamunda. ;)

на 17.04.2019 г. в 0:05, Белгиеца написа:

Миналата година ви бях избягал няколко месеца.
Сега пак дойде време да ви позарежа за неопределено време.
Чао ви

А кой ще ни весели бе Джокер?

преди 23 часа, Деянчо написа:

Каза ми, че е бил влюбен в белгийската версия на Zamunda. ;)

Да беше я дал та да дръпнем и ние белгийки баси стипцата

преди 8 минути, petie1 написа:

А кой ще ни весели бе Джокер?

Тоз верно изчезна.

преди 4 минути, Деянчо написа:

Тоз верно изчезна.

Абе то сега не се ли береше нещо в Белгия? Лалета луковици? Или белгийката му е спряла кинтите за нета докат свърши полската работа

преди 12 часа, petie1 написа:

Абе то сега не се ли береше нещо в Белгия? Лалета луковици? Или белгийката му е спряла кинтите за нета докат свърши полската работа

Лалетата са предимно в Нидерландия, но по "заказ" както казват руснаците, може да са засадили определена територия от градината, което по никакъв начин няма да пречи на щастливото момче да си гледка украински бедра!

Май за момента Нидърлъндъ води в резултата .... :)

Бегълците нещо се изметъхъ ... мой и Белгийката да е яхнълъ метлата и дъ си е почистилъ "Убежището" от мигриралия по погрешка люлинчягин  где се прави нъ лъле . ил лъве.. :)

преди 1 час, ДиоиД написа:

Бегълците нещо се изметъхъ ... мой и Белгийката да е яхнълъ метлата и дъ си е почистилъ "Убежището" от мигриралия по погрешка люлинчягин  где се прави нъ лъле . ил лъве.. :)

Еми крайно време е  ,,по-голямото дете,, в къщи вече да си хване живота в ръце.Не може вечно да лежи на ръцете на ,,мама,, и после като я няма вече на тоя свят, ще легне на ръцете на синковеца му,  да го дундурка.

преди 45 минути, franchesko написа:

Еми крайно време е  ,,по-голямото дете,, в къщи вече да си хване живота в ръце.Не може вечно да лежи на ръцете на ,,мама,, и после като я няма вече на тоя свят, ще легне на ръцете на синковеца му,  да го дундурка.

Мда, кофти е да правиш дете единствено, за да те дундурка после...

Как бе, лъжеца колкото и да му са дълги краката и да бяга - все ще го достигне някой който по е запознат с нещата за половия живот на мравките и всички останали видове твари които щъкат из било то Високата земя ил Ниската земя ... ;)

Аз съм си в Средната земя .... където действат други закономерности .... не ме блазнят ниските страсти на "Поканените зетьове" ... :) ил май бе "Присадените мушмули" в Белгийските кантони ... :)

преди 1 час, ДиоиД написа:

Аз съм си в Средната земя .... където действат други закономерности

При нас на балканите по принцип е патриархат.Мъжа вади парите, ама и думата си му тежи на място.В западна Европа е матриархат, женско царство, който и да вади парата, жената си е едноличен господар.Нашият ганьовец, като се е натресал и като зет заврян при белгийка, смятай как го е обезличила, щом е бил принуден и фамилното име да си смени, понеже болен от комплекси е искал да се хвали с жена белгийка.

Момчета! Да ви кажа и моето мнение по въпроса. От 2-3 години съм забелязал, че "белгийчето" изчезва по този период( пролетта) и се появява след късна есен. Та в този ред на мисли, все ми се струва че "русият ангел" го е писала в някоя селско-стопанска бригада из Белгийско и последния трябва да положи, макар и платени трудови дни за благоденствието на семейството. И ако е така, напълно я оправдавам женицата. Не може да те приемат в чужда държава ей тъй, щото си си намерил само булка и да те оставят да седиш и натискаш дивана само с гледане на телевизия и писане из европейските и българския форум. Трябва и да си заслужиш филийките хляб, пържените картофки и наденичките, които му се купуват като дар от "русото ангелче". Освен всичко, ако не друго, поне се води "ТАТИ" на  Филипчо(детето) . А и той расте със всеки изминат ден. Мама ще му остави някакво наследство и това е естествено. А "Тати" какво ще му остави? Няколко тенекии  като сателитни антени и един скъсан от търкане диван? Аз не бих го позволил. А "русият ангел" след толкова години на "любов" явно е прогледала горката. По българско, което на него му е чуждо(по негови приказки) ,ние казваме така: "По добре късно, отколкото никога" Дали пък няма да изляза прав? Ще пратя някое българче живеещо в проспериращата страна да огледа нивите и блоковете покрай неговия район. А на есен, може и той да ни разкаже как е спечелил за 2-3 път, гъзурейки се на дългите редове от ягоди и малинки!

преди 1 час, Колев60 написа:

Дали пък няма да изляза прав? Ще пратя някое българче живеещо в проспериращата страна да огледа нивите и блоковете покрай неговия район. А на есен, може и той да ни разкаже как е спечелил за 2-3 път, гъзурейки се на дългите редове от ягоди и малинки!

Никой няма да го остави безгранично да търка столовете и клавиатурата в къщи.Минава зимата няколко месеца метър, и после е на пънгара.До Антверпен бях преди няколко месеца много се строи сега там, нищо чудно и към френската час да е така.Строителните шефове са закъсали яко за работници, понеже старите местни бачкатори са пред пенсия,а много и от тях са се пенсионирали вече.Младите въобще не щат да чуят за тежък физически труд, и са принудени да взимат даже и хора без опит и да им платят обучението,само и само да не фалират.Нашия нали се хвали че бил сръчен.,,Русият ангел,, му е поставила ултиматум  ,,или обект или приют,, и сега на нашият му се налага по-голямата част от годината да годи с цимент и гипсокартон в задника.

Вижте! Аз само предполагах, като си мислех, че "ангелчето" ще му намери малко по лека работа, за да не втаса със кръста. Но щом има строителство а няма работници - това е още по добре. Само вечер да се добере до входната врата и след минута ще е заспал от умора, забравяйки за картофки, наденички и разни сладории. За любов така и няма да му стигнат силиците. Горкото и българче.

А значи и вие стигнахте до моя извод за селско стопанска работа хм?

преди 3 часа, Колев60 написа:

Вижте! Аз само предполагах, като си мислех, че "ангелчето" ще му намери малко по лека работа, за да не втаса със кръста.

По- големи поробители от франсетата и холандците няма.А белгийците са същото говно ,само че в друга опаковка.Те колко народи са успяли да поробят по цял свят, да не мислиш  ,че на  ,,нашият мунчо,, някой ще му пести кръста.Нормата  е 800 тухли на ден за зидар без опит, и 1200 тухли на ден за зидар със опит.Смятай как се пребира в къщи в края на деня, и да ли му е до форуми след работа.

• 4 месеца по-късно...

Имам малко престой в Брюксел и знам, че няма да е социална извадка, защото ми се иска да отида да погледна как са Гент и Брюж, но това ще е след като си купя нова кола, че да ми е кеф да се возя чак до там. 

Иначе оот няколко години съм в Холандия и мога да кажа, че в сравнение с Белгия, хората са прекрасни и отворени, усмихнати и без предразъдъци към другите хора, без значение на раса, пол, религия сексуалност и т.н.

Всичко е зелено, свежо, чисто и подредено...

Най-големият минус, който наистина много ме дразни е храната и кухнята им като цяло, мебелите също.....в тези насоки са крайни традиционалисти и не можеш да намериш нищо различно колкото и да обикаляш и да търсиш. С храната проблемът го реших, защото пазарувам от Германия, но с "дизайнерските" им мебели не знам как ще се оправям

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
на 18.04.2019 г. в 18:19, Колев60 написа:

Момчета! Да ви кажа и моето мнение по въпроса. От 2-3 години съм забелязал, че "белгийчето" изчезва по този период( пролетта) и се появява след късна есен.

Много работи забелязваш ти, ама ние тука си живеем живота и понякога трябва да си пестим умствената енергия за по-важни работи от чешането на клавиатурите.

преди 51 минути, Белгиеца написа:

Много работи забелязваш ти, ама ние тука си живеем живота и понякога трябва да си пестим умствената енергия за по-важни работи от чешането на клавиатурите.

:offtopic_s:

Къде се загуби толкова време, прав си, страшно много умствена енергия се изисква за да напишеш нещо на клавиатурата, добре правиш че я пестиш. Аз помислих, че Белгииката ти е задала интернет рестрикции и затова те няма. 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Белгииката ти е задала интернет рестрикции и затова те няма. 

:offtopic_s:

Някои са поканени зетьове ... ;) Трудно се влиза в комуникация с тях, но те си знаят най-добре и не са, а някой умеем и с такива да осъществяваме комуникация. ;) 

• Автор
преди 9 часа, AAUUXX написа:

Къде се загуби толкова време, ...

Усвоявам нови знания по инсталиране на Андроид х86 на компютър и лаптоп, че нямам смартфон ...

Усвоявам нови знания по инсталиране на Андроид х86 на компютър и лаптоп, че нямам смартфон ...

Че това е лесно, ама андроид на компютър не е като на телефон, в смисъл не е така удобен за ползване. 

И как телефонираш, след като нямаш смартфон. С лаптопа ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.