Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Белгия vs Нидерландия

Featured Replies

Спрете с личните обиди!

• Отговори 252
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми къща. Няколко спални, дрешник, две бани, два етажа, заден двор. Ма няма балатуми.

• Белгиеца
    Белгиеца

Напротив, пускай си тука офтопиците дето ги клепаш по другите теми, като видиш че съм се разписвал някъде. Последната която си я налазил яко е за алкохолизма, та да не се налага госпожицата да ги за

• От цялата патардия дотук стана ясно, че на Белджо жена му не прави свирки. Поне на него...

Публикувани изображения

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Ти с това червено бомбе ( шапка ) си ми ясен от кой бряг си.

Джокер ака Белгиец ти нали се бараше за спец по Линукс? Как аджеба не разбра на кое дистро е тази шапка и с какво е известно то?

• Автор
преди 5 часа, Maleficient написа:

Мерси :) но щеше да ми е интересно той как ще ни го разкаже.

Еми трябваше да поизчакаш, щото аз неделя вечер имам да си гледам пеещи украйнки, русички хубавици по канала "1+1" от сателитчето на 4,8 градуса изток.
След нашенките матови по бТВ минавам на украинките и контрастът е силен.

Кво да ти разказвам, принудително в гимназията ни раздадоха книжки без пари , щото на гадните комунисти им трябваха шофьори в армията. Караха ни да ходим по два пъти в месеца да учим уж двигатели с вътрешно горене и после от 17 годишна възраст ни качиха на камионите да ги караме из улиците на кв Редута.
После белгийците ми прибраха българската книжка и ми дадоха вместо нея белгийска. Веднъж ме викаха да ми я сменят, щото пуснали нов модел и на последната са писали че не ми е активна Ц категорията, щото не съм им представил медицинско. Ще им представя, ама ако си купя кемпер някога и трябва за него Ц.

А сега стана късно и огладнях и трябва да си лягам ... лека нощ деца.

Нашият пак го удари на свободни съчинения по неприживяно.И 100 медицински да извади К*Р ,,Ц,, категория от бегето да ти я признаят на запад.Все едно западняците са балъци, и ще допуснат на сульо и пульо пристигащ от бананова република с ,,Ц,, категория да се качва на камион или кемпер и да бъде потенцелиян убиец по улиците им.Ако искаш професионални категории ,караш ги на място, между 3 и 5 хил. на категория взависимост от това колко бързо схващаш.Той нашият и от ,,Б,, няма нужда, понеже Дачията му са дава само, когато трябва да ходи за цимент с нея, или когато ,,мис рус ангел,,  се прибере от работа ,зарежи я пред вратата, и нашият тичешком като послушно пиколо пребира в къщи първо чантите напазарувани  от Лидл, след това още по натичешком отива да паркира дакела в гаража.

Не е лоша идеята ти за кемпер, но е много трудно осъществима от твоя милост. Затова се хвърляй по колене на балатума и почвай да целуваш краченцата на "русия ангел". Колкото по рано, толкова по добре за теб. Белким и се отскубнат от сърцето някоя и друга хилядарка. По този начин ще разбереш и колко ти е вярно "русото ангелче" .А при условие, че ти отпусне "кредита", това за теб ще е показател, че вече си бита карта и си е намерила мъжле, с което да се гушка в креватчето. Тъкмо по лесно ще се отърве от теб, а и бараката от военните ще си остане нейна завинаги. А нашенчето в кемпера и по улиците на света. Днес из Франция, утре в Нидерландия, а ей я и Германия - на един хвърлей място. Пък и ще ти е кеф да препуснеш през лятото към България и да видиш как михайловградските цигани ще ти го опоскат за половин ден - докато продадеш втората нива. Дори и да ти го задигнат, имаш някакъв имотец из Софийско. Пеша и за 3-4 дена си в апартамента със скъсани "молотовки" - обеснявам, защото си позабравил българския за тези 20 години. "Молотовки", на български значи - плитки гуменки или по точно цвички. И понеже съм добър човек, както по рано ме наричаше, а аз все още много те обичкам, ще ти направя една безплатна оферта за добро кемперче, с което ако "ангела" ти подари и Дачийката на изпроводяк, да можеш спокойно да си я вземеш в кемпера. 

То други няма кой, но дано Господ се смили над нещастното "белгийче"

Ето ти моделчето: дизел, 500 коня, 12 метра дължина и много вътрешни екстри, с които ще бъдеш изненадан.

gallery_picture_0986769001504251476.jpg

• Автор
преди 15 часа, N1K17Y написа:

На далавера, за без пари-толкова :)

Тука във великата белгийска земя, където животът е рай, децата имат право да ги учат родителите им да карат кола, без да плащат на фирми със специално оборудвани коли. Като стане моят син на 17 години и 4 месеца и сяда зад волана с татко и кара да се учи. Няма да са му броени и платени часовете по кормуване и паркиране на заден ход, както е при нормален курс.
Едно време в София майка ми ходи 3 пъти на изпити, докато се смилят над нея и я пуснат и вземе книжка. Що парици заминаха за допълнителни часове по кормуване, не ти е работа. Аз го използвах този аргумент че може да си уча детето да кара с нашата кола, за да убедя шефката да не взимаме пак каруца с автоматична кутия, щото ако се учи на такава синът ми, ще му дадат книжка само за такива коли. Тя се дърпа почти до последно, ама накрая ѝ дойде акъла у главата и се отказа пак автоматик да взимаме.
Следи темата тука за живота в Бенелюкса, ще научиш много работи.

преди 8 часа, franchesko написа:

Той нашият и от ,,Б,, няма нужда, понеже Дачията му са дава само, когато трябва да ходи за цимент с нея, ...

Жена ми още не я е карала Дачията, страх я е камионите по пътищата. Даже и не е ходила да си смени шофьорската книжка с тези от новия модел.
Но ти ни обяснявай каквото ти мине през развинтената фантазия, няма лошо да си лафиме тука и да се фукаме пред сънародниците за живота у Бенелюкса.
Я виж как от Швеция, Дания и Германия се опитват безуспешно да се похвалят нещо.
Обаче виж сега, трябва малко да проявяваме човещина към бг пенсионерите, щото те вече дори и не могат да си мечтаят да си намерят по-високи доходи.
Въпреки че виждат че си вечният наемател без булка и дете, те пак ти завиждат, щото знаят че би могло и да се задомиш ако те набара някоя добра манипулаторка и те вкара в правия път. Докато те пенсионерите никоя холанка няма да ги иска, щото не знаят езика ѝ.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Тука във великата белгийска земя, където животът е рай, децата имат право да ги учат родителите им да карат кола, без да плащат на фирми 

Аз се съм чудил къде бил рая, а той е бил в Белгия. Що така никой не иска да ходи в този рай? 10000 мигранти от 10 млн население. Даже и прираст няма.

• Автор
току-що, acnekt написа:

Аз се съм чудил къде бил рая, а той е бил в Белгия.

Най-хубавият квартал от белгийския рай е до границата с Люксембург. Хем високи люксмебургски доходи, хем къщи два пъти по-евтини отколкото при тях.
А като се минеш да си отледаш поколението при немци, после не могат да си купят къща в юнжа Франция и да отидат там да живеят, щото не знаят френски. Бедняците от територията на ГДР-то вероятно не си купуват къщи в Испания  и Франция, ама богатите германци от западната част си купуват, също както правят и англичаните.
Е, ако си ги насилвал да учат български твоите отрочета, може и в бг да си купят къща, ама животът не е същият там. Здравата система е под всякаква критика. Е сега след малко трябва да ходя да питам в аптеката колко струват едни антибиотици , щото братчедката вика че ѝ казали в София по 100 лв на инжекция , пък ѝ трябват 30 бройки за да утрепе една бактерия. Ти като горд ГДР-еец нали се сещаш, че на тебе ще ти ги бият в болницата без пари същите инжекции, ако ти се налагаше. Или не е без пари при вас ? 

Нямаме нужда да се хвалим ние. Добре си ни е. Живеем в бели държави, пък коя от коя е по-бяла ми е през уя.

• Автор
на 13.04.2019 г. в 22:44, Maleficient написа:

За това, поливай си засадените антени, коси си ливадата, сменяй панти и балатуми и не се грижи за мен...

Оооооооо поливам си ги аз, не се кахъри ти за тях, хванали са здрави корени и ми показват цяла Европа да си я гледам.

https://b.radikal.ru/b32/1904/ed/18dfc8d73574.jpg

А пък дедко Стефко няма какво да полива, ц ц ц ... съдба, кво да правиш

Белжо, ама как ги правиш тука на щайги :D

Стани писател бе братче. Ще пишеш само бестселъри и ще станеш милионер. Тука само подхранваш кибиците.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Белжо, ама как ги правиш тука на щайги :D

Стани писател бе братче. Ще пишеш само бестселъри и ще станеш милионер. Тука само подхранваш кибиците.

Николай! Тук темите са за сериозни хора. Пишем, кой когато може. Виж, ако става въпрос за кибиците, вие си знаете мястото и си кибичете колкото щете там. Никой не ви пречи.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Оооооооо поливам си ги аз, не се кахъри ти за тях, хванали са здрави корени и ми показват цяла Европа да си я гледам.

Има бре "Белгийче" ама не ми се занимава вече с тази телевизия.  На момиченца съм се нагледал и сега погледа ми е отправен направо към "русият ангел". Ако се е прибрала от работа, я поздрави от мен.

Кузов, а от онези каналчета има ли? Гледкаш ли ги? Май по-правилно е да попитам дали освен тях гледаш нещо друго. :nono:

Каква картина е това? Не ми дава Касперски да го отворя. 

https://s16.directupload.net/images/190415/vte3wcy6.jpg

18dfc8d73574.jpg

Сателитни чинии, забити в земята. Това само белгийския Владо Кузов може да го направи. :no-no:

Кузов, надминаваш и Пъпеша!

преди 7 минути, acnekt написа:

Каква картина е това? Не ми дава Касперски да го отворя. 

https://s16.directupload.net/images/190415/vte3wcy6.jpg

Радикал ру. Нали го знаеш Белгийчето че и той е руски възпитаник и ползва руски сайтове за куклите си от Русия и Украйна. Ето ти снимката му. Дано жена му не прочете това дето ти написах! Ще му развалим рахатлъка на момчето.

18dfc8d73574.jpg

преди 10 минути, Колев60 написа:

...Тук темите са за сериозни хора...

... сега погледа ми е отправен направо към "русият ангел". Ако се е прибрала от работа, я поздрави от мен...

Ей, сериозна тема, сериозни отговори. Как не та е срам да ''сваляш'' жената на Белжи :angry:

пп. Слушам и изпълнявам бате Стефко. Махам се от темата и отивам да си кибича в кибитника :scared:

пп2. Белжо. Чакам първия ти бестселър, ако може с автограф. Искам да ми остане нещо за спомен - черно на бяло, от тоя форум. Обещавам книгата да е редом с броевете ми от Playboy на рафтовете ми в спалнята.

преди 3 минути, Колев60 написа:

Нали го знаеш Белгийчето че и той е руски възпитаник и ползва руски сайтове за куклите си от Русия и Украйна.

Ако не друго, то поне знае какви да гледа. :) 

преди 24 минути, Деянчо написа:

Ако не друго, то поне знае какви да гледа. :) 

Не е по моя вкус. Защо не белгийки? Защо гледа рускини и украинки? Нали Белгия е рая на Земята. Трябва да има и райски жени.

преди 29 минути, Деянчо написа:

Сателитни чинии, забити в земята. Това само белгийския Владо Кузов може да го направи. :no-no:

Кузов, надминаваш и Пъпеша!

Ясно. Защо са нахвъргани у травата?

преди 1 минута, acnekt написа:

Не е по моя вкус. Защо не белгийки? Защо гледа рускини и украинки? Нали Белгия е рая на Земята. Трябва да има и райски жени.

Ясно.

Белгийката я пази за мен, а той да си гледа когото ще. Ние сме се договорили още през 2006 година.

преди 3 минути, Колев60 написа:

Белгийката я пази за мен, а той да си гледа когото ще. Ние сме се договорили още през 2006 година.

Ясно. Честито. episode 5 drinking GIF by The Bachelor

Ти вече клониш към Белгия? Билетът ти е уреден. Багажът готов ли е?

току-що, acnekt написа:

Ясно. Честито.

Ти вече клониш към Белгия? Билетът ти е уреден. Багажът готов ли е?

Абе готов е, но не знаел как да и каже, че тя ще има скъп гост от България. Аз му викам: Ние ще отидем с жена ти на хотел, а ти си в офицерския палат. Нещо се съмнява, че мога да и посегна, ама ще го заблудя аз. Колко му е да излъжеш едно "белгийче"

преди 3 минути, acnekt написа:

Ясно. Защо са нахвъргани у травата?

Еми, като не разбираш, но въпреки това се буташ в "А" група, така се получава. Много ми е интересно как ги ловят тези програми от целия свят, като са забити в земята като заземител. Явно като дръпне едно фасче и си представя как националната белгийска телевизия, покрита в "снежинки", е някоя руска с голи десетчици (мацки 10/10). :)

преди 5 минути, acnekt написа:

episode 5 drinking GIF by The Bachelor

Ей такива мацки пращай, а не някакви педерунгели. Браво, така вече ми харесваш! ;)

преди 3 минути, Деянчо написа:

Ей такива мацки пращай, а не някакви педерунгели. Браво, така вече ми харесваш! ;)

Какво ти пращам? Педе какво? Кога съм ти пращал на теб педе...

Да не ме обърка пак с Белгиецът.

току-що, acnekt написа:

Какво ти пращам? Педе какво? Кога съм ти пращал на теб педе...

Преди, ама айде... Важното е, че вече не го правиш. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.