Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Белгия vs Нидерландия

Featured Replies

преди 32 минути, Танер Заит Расим написа:

Да не те накажат по край мен и теб, винаги като кажа Барбуто и се появява един глoбален модератор за да ми вземе точки и да ми забрани писането :D

Ти пък се плашиш от някакъв глобален модератор. Те всички са добри момчета бре. Нали това им е работата - да наказват. Да не смяташ че ще ти закичат медал?

• Отговори 252
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми къща. Няколко спални, дрешник, две бани, два етажа, заден двор. Ма няма балатуми.

• Белгиеца
    Белгиеца

Напротив, пускай си тука офтопиците дето ги клепаш по другите теми, като видиш че съм се разписвал някъде. Последната която си я налазил яко е за алкохолизма, та да не се налага госпожицата да ги за

• От цялата патардия дотук стана ясно, че на Белджо жена му не прави свирки. Поне на него...

Публикувани изображения

преди 5 минути, Колев60 написа:

Да не смяташ че ще ти закичат медал?

А 5 точки, къде ги забравяш? 

преди 7 минути, Танер Заит Расим написа:

Не беше ли от моя фен клуб .

Подкрепата ми я имаш, и знаеш за кой моменти! :) За фен клуб, като ошлаайфаш останалото! ;) 

преди 7 часа, DarkEdge написа:

Къде се намира Нидерландия? Сефте чувам за тази държава. Виж за Холандия съм чувал...

Е така искат да я наричат самата страна май

""А 5 точки, къде ги забравяш? "

Не ми е ясно за какви 5 точки се говори, но и не ме вълнува. Аз във форума не влизам за точки, нито за запетайки или награди, вече 15 години.

Махам се, че "Белгийчето" се появи. Лека вечер на всички Ви - и на него, разбира се! се появи.

ScreenShot002.jpg

И двата кабела на диска да изключиш, пак се виждаш къде се намираш във форума мило "белгийче"

ScreenShot001.jpg

току-що, Колев60 написа:

""А 5 точки, къде ги забравяш? "

Но за Танер са важни. Бан и 5 точки, каквото и да значат, защото и аз нямам идея. 

Според Джокера ака Белгиеца всички мъже ги е страх от жени само той е безстрашен и се хвали  из форума

преди 1 час, Деянчо написа:

Скандинавия! Там е истината! Стандартът на живот е много висок и не са зависими нито от ЕвроГейски съюз, нито от когото и да било.

https://www.dw.com/bg/вижте-колко-е-зле-в-скандинавия/a-45176113

Ама са яки пиячи и дроги там

преди 18 минути, Meri Meri написа:

Но за Танер са важни. Бан и 5 точки, каквото и да значат, защото и аз нямам идея. 

При повече точки и имаш забрана за писане за определен период от време. Аз имам дотук 7 точки и ми се е случвало да си почина за няколко дни. Вече съм по-примерен и не се налага да се стига дотам. :)

преди 5 минути, petie1 написа:

Ама са яки пиячи и дроги там

Все едно тук не са.

преди 13 минути, Деянчо написа:

Все едно тук не са.

Абе тук сме слаба ракия

Ква Дора плещи Замунда?

Мале Джокера го направили на салата погребалния агент и дядо Стефчо

преди 16 минути, acnekt написа:

Какво е балатоми? И откой магазин мога да си купя в Белгия?

Здравей!

"Белгийчето, за да блесне неправилно е изписал думата - нарича се балатум и съм сигурен че знаеш какво представлява. Едва ли ще ти хареса. И в България има всевъзможни модели, но наблюдението ми е, че въобще не се купуват от населението. Единственото преимущество е, че много лесно се чисти замърсен балатум. Кофата с пяната и ракетата в ръка и след 2 минути - блести, все едно, че току що си го купил.

https://www.carpetmax.bg/balatum/?gclid=EAIaIQobChMI5f-vuuO54QIViRrTCh2MrweeEAAYASAAEgKuSPD_BwE

преди 18 минути, acnekt написа:

Питай Джокера ака Белгиеца

преди 3 минути, Колев60 написа:

Кофата с пяната и ракетата в ръка и след 2 минути - блести, все едно, че току що си го купил.

Ха ето за какво го ползвала жената на Джокера

преди 2 минути, petie1 написа:

Ква Дора плещи Замунда?

За тази с многото никове. Нали преди се опитваше да я спечели, но не му се получаваше и ревнуваше, че съм му я бил взел.

преди 4 минути, petie1 написа:

погребалния агент

За мен ли става въпрос?

преди 2 минути, Деянчо написа:

За тази с многото никове. Нали преди се опитваше да я спечели, но не му се получаваше и ревнуваше, че съм му я бил взел.

За мен ли става въпрос?

А ясно

Не бе Франческо беше писал че бачка в погребална агенция

Джокера май дръпна хард диска

преди 52 минути, Колев60 написа:

Махам се, че "Белгийчето" се появи. Лека вечер на всички Ви - и на него, разбира се! се появи.

Хмх, психологически тренинг от негова страна, мисля! Пуска тема, настървя аудиторията, появява се и само наблюдава и следи! Дали пък не е целял точно това?! Да даде сцена за изява! Хмх, може би темата трябва да е: "Белгиеца vs ФК". ;) 

Гуци гуци @Белгиеца я дай някой психопрофил на някой аватср че темата издъхна

• Автор
преди 57 минути, acnekt написа:

https://fr.forvo.com/word/balatum/

кликни там на синьото триъгълниче пред думите - Prononcé par Constant
и чуй сам как го произнасяме на френски.

@Колев60 можем да си продължим темата за Правец

преди 1 минута, petie1 написа:

@Колев60 можем да си продължим темата за Правец

Имаме си група. Ти си и член в групата. Създаваш тема там и можем да си пишем до зори. Тук темата е на Белгиеца и нямаме много право да я разводняваме със отвлечени понятия за него. Даже и не е редно.

преди 4 минути, Колев60 написа:

Имаме си група. Ти си и член в групата. Създаваш тема там и можем да си пишем до зори. Тук темата е на Белгиеца и нямаме много право да я разводняваме със отвлечени понятия за него. Даже и не е редно.

А добре утре ще създам тема сега ще гледам мача Белгия срещу Холандия ако се разшава темата де

Мале то колко интересно станало. И аз съм бил наемател, ебаси :( що така мислиш бе, белджо? Те, че скъпи жилищата, скъпи, ама са по джоба на всеки. Пък кой му ръцете в гъза, заеби. Доста по-сръчен съм от теб. Ама тука не позволяват свободия кат при теб. За ремонт трябва да наемеш фирма, лицензирана от общината (драконови мерки за тоя лиценз). След кат свърши ремонта ти дават сертификат за гаранция за еди си къв срок. И ако нещо стане по време в тоя срок, фирмата изпълнител носи отговорност. Като изтече тоя срок викаш фирмата на инспекция и ако всичко е наред го удължават, ако не е ти предоставят оферта срещу която ще го докарат в гаранция отново и те така. Плащаш си за всичко кат поп в тая държава, ама не ти тежи, щот пари има. Така се развива икономика, да има за всички. Не да спестиш 100 евро за един балатум. В на баба ми къщата балатума седи от 30 години, не е мръднал и не струва 800 евро. Преебал си се. Навремето в една фабрика на Чайкафарма слагах линолеум, на който квадрата му струваше 140 евро. Винаги има по от твоето, не се пъни ;)

пп. Холандия е по-богата от Белгия според GDP per capita. Стига плака ;)

• Автор
преди 2 часа, franchesko написа:

Пък моят договор за наем с корпорацията е пожизнен.Утре и без работа да остана до живот, държавата ще я плаща до живот.Ако тая сграда стане негодна за живеене,според нидерландското законодателство наемодатела е длъжен моменталически да ми усигури друго самостоятелно жилище и обезщетение от 5000 евро за преместване.Тоест аз няма вариянт как да се озова в приют или у некоя студенска стая.Така,че не ми обеснявай,кой е временно и кой е за постоянно,ами гледай  да държиш фустата на женати да не кръшне,че става много кофти за теб брато..  

Коя е тази корпорация ?
Частна ли е, или обществена ?
При частна собственост никак не ми се вярва да има пожизнен договор.
При обществена собственост, правата са ти докато ги признават те.
Сменят си правилника и увисваш прав.
Ти в къща ли си или в апартамент ?
Трябва да си призная че не разбирам от социални жилища, не сме били никога толкова мизерни с булка ми, та да имаме право на такова. 
Знам само че ги гонят от къщи собственост на общината и или ги преместват в малък апартамент като са останали сами, или направо ги пращат да си търсят квартира в честния сектор. 
Даже и съседите и съседките в къщите които още са собстеност на военното министерство, ги пращат по апартаменти. Те му намерили цаката, като записали в общината че живеят при тях децата им ( нищо че са дърти хора отдавна ). Ама някои пак ги прецакват, като обявават за продажба някои от къщите на търг и ги купуват частни лица.

А иначе, моята колиба е с двойни стени. Вътрешните от тухли ( пълни, не с дупки ) а външната по-тънка е от блокове , върху които има замазка от цимент и пясък, за вар не знам дали са слагали, ама не се напуква и не пада на парчета както се вижда из София.

Никога не ми е минавало през акъла, че било по-добре да си наемател, отколкото да си собственик. Да нямаш нищо било по-добре от това да имаш 250 хиляди евро.
Съседите военни пенсионери не могат да си продадат къщите в които живеят, щото не са им собственици. Като умрат децата им не получават никакво наследство.
А ние можем да я продадем нашата и да си купим два пъти по-евтина във южна Франция като се пенсионираме и да отидем там да живуркаме. Те пенсиите ни там ще пристигат.
Ясно е че на север никой не ходи като се пенсионира. Още не съм чул да се настаняват пенсионери от Франция или Испания в Нидерландия.

преди 49 минути, Белгиеца написа:

Коя е тази корпорация ?
Частна ли е, или обществена ?
При частна собственост никак не ми се вярва да има пожизнен договор.
При обществена собственост, правата са ти докато ги признават те.
Сменят си правилника и увисваш прав.
Ти в къща ли си или в апартамент ?
Трябва да си призная че не разбирам от социални жилища, не сме били никога толкова мизерни с булка ми, та да имаме право на такова. 
Знам само че ги гонят от къщи собственост на общината и или ги преместват в малък апартамент като са останали сами, или направо ги пращат да си търсят квартира в честния сектор. 
Даже и съседите и съседките в къщите които още са собстеност на военното министерство, ги пращат по апартаменти. Те му намерили цаката, като записали в общината че живеят при тях децата им ( нищо че са дърти хора отдавна ). Ама някои пак ги прецакват, като обявават за продажба някои от къщите на търг и ги купуват частни лица.

А иначе, моята колиба е с двойни стени. Вътрешните от тухли ( пълни, не с дупки ) а външната по-тънка е от блокове , върху които има замазка от цимент и пясък, за вар не знам дали са слагали, ама не се напуква и не пада на парчета както се вижда из София.

Никога не ми е минавало през акъла, че било по-добре да си наемател, отколкото да си собственик. Да нямаш нищо било по-добре от това да имаш 250 хиляди евро.
Съседите военни пенсионери не могат да си продадат къщите в които живеят, щото не са им собственици. Като умрат децата им не получават никакво наследство.
А ние можем да я продадем нашата и да си купим два пъти по-евтина във южна Франция като се пенсионираме и да отидем там да живуркаме. Те пенсиите ни там ще пристигат.
Ясно е че на север никой не ходи като се пенсионира. Още не съм чул да се настаняват пенсионери от Франция или Испания в Нидерландия.

СвÑÑзано изобÑажение

Мамин сладък! Няма нещо, което да не знае, да не разбира и да няма мнение за него! И после как да не си му във фен клуба!

преди 9 минути, Деянчо написа:

СвÑÑзано изобÑажение

Мамин сладък! Няма нещо, което да не знае, да не разбира и да няма мнение за него! И после как да не си му във фен клуба!

Нали тва ти разправям я

Всеки нормален европеец си купува ламинат!!! Явно научно-техническия прогрес е прескочил людете от долната земя - Белгия и Холандия!!! Истината е в скандинавските държави, а тези недоносчета могат само да гледат, да се учат и при добро държание и прилично заплащане да се възползуват от ненужните им постижения и технологии!!! Благодаря!!! Темата е изчерпана!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.