Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Ако е заради покер тематиката, може да пробваш с тези - "A big hand for the little lady", "The Cincinnati Kid", Стари са но са добри, за втория поне гарантирам защото съм го гледала пък и Стив Маккуин е готин.

Точно заради тази тематика е, но има ли някакви по-нови такива филми, защото не съм фен на старите филми..?
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно заради тази тематика е, но има ли някакви по-нови такива филми, защото не съм фен на старите филми..?

Фънки , ето ти тема приятелю

Филми свързани със залагания и хазарт.

• 3 седмици по-късно...

Търся филм подобен на Последен изход(1-4)

Мисля си че това ще ти допадне

Dawn of the Dead / Зората на мъртвите

Публикувано изображение

не е точно като Final Destination ... ама става !

• 3 седмици по-късно...

Търся комедия която да те разсмее 100%,нещо като Мистър Бийн!

Гледай Арестувани в Парадайз няма как да не се размееш :)

Някои,може ли да препоръча филм подобен на Барабанистът :rolleyes:

Приятелю , предлагам ти три филма

Dreamgirls

The Fighting Temptations

The Visitor

дано ти харесат !

Някой може ли да ми препоръча филм подобен на Transporter, Fast and Furious, Death Race. Филм в който има коли и състезания. Мерси предварително :engagementring3:

• 3 седмици по-късно...

Здравете, на мен ми се гледа филм, подобен на филма "Гладиатор".

Здравете, на мен ми се гледа филм, подобен на филма "Гладиатор".

Здравей мога да ти предложа ето Centurion / Центурион и Spartacus/Спартак филм.Дано не си ги гледал, мисля че ще ти харесат. Също така има едно много хубаво сериалче на тази тематика Spartacus blood and sand. До сега е излязал само един сезон и в края на януари се очаква започването на втори:)

Някой може ли да ми препоръча филм подобен на Transporter, Fast and Furious, Death Race. Филм в който има коли и състезания. Мерси предварително :angry:

Ето няколко предложения Gone in Sixty Seconds / Да изчезнеш за 60 секунди , Ronin / Ронин , The Dukes Of Hazzard / Царете на хаоса , The Dukes Of Hazzard: The Beginning / Царете на хаоса: началото , ,Taxi

Успех:)

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

Препоръчайте ми филм подобен на Breakdown, нещо свързано с отвличания, преследване с коли, пустиня... Да не е от новите.

Препоръчайте ми филм подобен на Breakdown, нещо свързано с отвличания, преследване с коли, пустиня... Да не е от новите.

Мога да ти предложа ето тези заглавия:huh:The Missing / В неизвестност, Nick Of Time / За Нула Време, Ransom / Откуп, Cellular / Мобилна връзка.

Дано някои от изброените ти допадне:P Успех!

Мога да ти предложа ето тези заглавия:)The Missing / В неизвестност, Nick Of Time / За Нула Време, Ransom / Откуп, Cellular / Мобилна връзка.

Дано някои от изброените ти допадне:) Успех!

Мерси, първият и последния съм ги гледал :) , но и другите изглеждат интересни.

Редактирано от fringe (преглед на промените)

Може ли някой да ми препоръча филм от типа на

Публикувано изображение

П.С. The Man from Nowhere съм го гледал. Всякакви предложения относно корейски филми са добре дошли:rolleyes:

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Може ли някой да ми препоръча филм от типа на

П.С. The Man from Nowhere съм го гледал. Всякакви предложения относно корейски филми са добре дошли:whist:

Дай ми заглавието на това корейско чудо да поразпитам насам - натам !

Дай ми заглавието на това корейско чудо да поразпитам насам - натам !

A Bittersweet Life се казва филма, не беше много ясно от обложката...търся азиатско кино свързано с мафията..

мерси за отговора.

A Bittersweet Life се казва филма, не беше много ясно от обложката...търся азиатско кино свързано с мафията..

мерси за отговора.

Обложката не може да се зумне , а е и с едно качество ! :ph34r:

Такаааа ... има един режисьор който превръща Action в танц и най - добри са му азиатските / стари / филми !

Сещаш ли се кой е :down: ?

Е няма да те мъча ... това е гениалния John Woo познат ти като създател на класики като " Лице на заем " ," Код " Пречупена стрела " и " Мисията невъзможна 2 " , НО аз ти препоръчвам да гледаш класиките му

Lat sau san taam и Dip huet seung hung

Няма толкова добри екшън филми за мафията . Толкова много стрелба и кръв че Холивуд му отказва да правят англоезични версии .

Успехи !

Мисията невъзможна 2 " , НО аз ти препоръчвам да гледаш класиките му

Lat sau san taam и Dip huet seung hung

Да благодаря предложенията изглеждат наистина добри, ако може и линкове за тях стига да не съм прекалено нахален:ph34r:)

Да благодаря предложенията изглеждат наистина добри, ако може и линкове за тях стига да не съм прекалено нахален:rolleyes:)

Заповядай

Hard Boiled / Lat sau san taam

The Killer / The Killer

после пробвай това

A Better Tomorrow / Ying hung boon sik

той има и продължения !

Успехи !

Здравейте.. Търся някой дълбок и смислен филм като The Shawshank Redemption, The Green Mile, Gran Torino, нещо от този тип. Дано тука поне някой да ма отрази :yanim:

Здравейте.. Търся някой дълбок и смислен филм като The Shawshank Redemption, The Green Mile, Gran Torino, нещо от този тип. Дано тука поне някой да ма отрази :speak:

Незнам дали точно това си търсиш, но доколкото разбрах искаш филм със смисъл. Ето с какво мога да ти помогна:

The Count of Monte Cristo / Граф Монте Кристо, OldBoy, Legends of the Fall / Легенди за страстта, Atonement / Изкупление.

Дано някои ти хареса.

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.