Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте.. Търся някой дълбок и смислен филм като The Shawshank Redemption, The Green Mile, Gran Torino, нещо от този тип. Дано тука поне някой да ма отрази :)

Хммм ... аз ти предлагам

The persuit of happyness

My mom(2010) - korean

Pay it Forward

Crash(2004)

... може би и Legend of the fall

Дано ти харесат :)

Magnolia)(1999)

American beauty

Requiem of a dream

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.. Търся някой дълбок и смислен филм като The Shawshank Redemption, The Green Mile, Gran Torino, нещо от този тип. Дано тука поне някой да ма отрази :offtopic_s:

И аз обичам такива филми. Crash е много силен филм. Горещо препоръчвам Autumn Sonata - след този филм ще си като ударен по главата и в хипноза. Възможно е също така да ти харесат The Road (2009), Hearts in Atlantis, Harsh Times.

Редактирано от Kelvin (преглед на промените)

хехе мерси много и на тримата.. харесах си няколко филма и със сигурност ще ги отгледам :yanim: След месец може би ще пиша отново ако реша да променя жанра или нещо такова. Мерси отново :biggrin:

• 2 седмици по-късно...

Някакво дзен филмче ми се гледа, но май всичките съм ги изгледала вече... Ако се сещате за някой такъв..

Ами препоръчайте ми филм подобен на "127 часа" или на "Погребан",филми които изпитват човека и волята му за оцеляване :)

Ами препоръчайте ми филм подобен на "127 часа" или на "Погребан",филми които изпитват човека и волята му за оцеляване :rolleyes:

Alive 1993

невероятен филм !!!

Alive 1993

невероятен филм !!!

Ще го погледна,мерси много,мисля че не съм го гледал :rolleyes:

Ами препоръчайте ми филм подобен на "127 часа" или на "Погребан",филми които изпитват човека и волята му за оцеляване :yanim:

Може да видиш и този:

http://www.imdb.com/title/tt0120661/

Някой може ли да ми препоръча филми в които действието се развива между 30-те и 60-те години.Нещо като Pearl Harbor, the notebook, The painted veil, House of Spirits, Atonement , Man in the moon... Предварително Благодаря

Скоро гледах един минисериал на ВВС от пет части - "Downton Abbey" . Действието се развива по това време и е направен страхатно. п.п. Сетих се за още няколко филма за този период - Английския пациент, Мостовете на медисън, сигурна съм, че съм гледала и още, но не мога да си спомня в момента.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Някой може ли да ми препоръча филми в които действието се развива между 30-те и 60-те години.Нещо като Pearl Harbor, the notebook, The painted veil, House of Spirits, Atonement , Man in the moon... Предварително Благодаря

Мъжът, който плачеше :baby:

Тези сериали гледала ли си: http://www.tvland.com/shows/mash http://en.wikipedia.org/wiki/Mad_Men Сигурна съм, че има много филми и сериали, но за това се сещам в момента.

Редактирано от starstar (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Дайте няколко примера, ако харесвате такъв... просто от известно време съм луднал по френското кино - а за старите им филми - пълна боза. Много ми харесва Banileue 13 и Banileue 13 Ultimatum

Дайте няколко примера, ако харесвате такъв... просто от известно време съм луднал по френското кино - а за старите им филми - пълна боза. Много ми харесва Banileue 13 и Banileue 13 Ultimatum

Погледни всички филми на Luc Besson .

Успехи !

Някои да ми препоръча филми подобни на STEALTH и Reign of Fire нещо по фантастично :offtopic_s: Благодаря !

Някои от следните филмиG.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) , The Core (2003) , Armageddon (1998) , Jumper (2008) Успехи !

• 2 седмици по-късно...

Здравейте ! Някой може ли да ми препоръча филм подобен на Transporter. Или като цяло хубави филми в който пряко участва Джейсън Статъм. :wors:

Може ли някой филм подобен на Аз съм номер четери но условието ми е да е пак някакъв такъв дето да е супер силен и подобни а не от сорта на Хари потър и другите такива

Може ли някой филм подобен на Аз съм номер четери но условието ми е да е пак някакъв такъв дето да е супер силен и подобни а не от сорта на Хари потър и другите такива

Заповядай

Green Lantern (2011)

Jumper (2008)

Terminator Salvation (2009)

Ultraviolet (2006)

Hulk (2003)

Успехи !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ако може някой да ми каже някои филми, които знае за хора които могат да виждат в бъдещето.Нещо подобно на два от филмите на Никълъс Кейдж ''Knowing''(Пророчеството) и ''Next''(Следващ) Благодаря ви предварително и ви моля който се сеща да каже :baby:;)

Редактирано от Daca (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.