Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Ако може някой да ми каже някои филми, които знае за хора които могат да виждат в бъдещето.Нещо подобно на два от филмите на Никълъс Кейдж ''Knowing''(Пророчеството) и ''Next''(Следващ) Благодаря ви предварително и ви моля който се сеща да каже :baby:;)

За Knowing

The Butterfly Effect (2004)

The Happening (2008)

Los cronocrímenes (2007)

Signs (2002)

За Next

The Fifth Element (1997)

The Thirteenth Floor (1999)

Surrogates (2009)

Успехи !

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 464,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Супер много ти благодаря :):):);):baby::):yanim: :yanim: :yanim: :yanim:

Напоследък се зарибих да гледам френски филми искам такива дето действието да се развива във Франция и да се говори на френски обаче без теа на Финес.Та някой ако може да се отзове на молбата ми.Много ще съм ви благодарен.

Ако може да ми предложите и някои филми за истинското приятелство нещо като руския минисериал '' Бригада '' ще ви бъда много благодарна :bday19:

Търся филм подобен на "Into the wild",просто много ми хареса тоя филм...

Също така търся нещо от сорта на "Усещане за Жена" ако може по-запомнящо се, и не толкова драма колкото самата Чест, Уважение и Гордост..

Редактирано от piperaaa (преглед на промените)

Търся филм подобен на "Into the wild",просто много ми хареса тоя филм... препоръчвам го на всеки!

Препоръчвам

Seven Years in Tibet (1997)

The Straight Story (1999)

Diarios de motocicleta (2004)

The Pianist (2002)

Big Fish (2003)

Успехи !

Благодаря :cool:

Пианиста съм го гледал доста отдавна и много ми хареса найстина...

Биг Фиш също съм го гледал, но не ми допадна толкова..

другите ще ги гледам задължително :) Благодаря отново

ПС: а нещо от сорта на другия филм?

Също така търся нещо от сорта на "Усещане за Жена" ако може по-запомнящо се, и не толкова драма колкото самата Чест, Уважение и Гордост..

Много, много благодаря!!! Най-вероятно след като изгледам тези ще искам още :):huh:

А някой може ли да каже филмче, подобно на Шесто чувство примерно или Седем? Смисъл някаква много силна мистерия, но с уговорката, че съм гледал супер много от жанра, затова ще се радвам да чуя вашите предложения :lol6:

А някой може ли да каже филмче, подобно на Шесто чувство примерно или Седем? Смисъл някаква много силна мистерия, но с уговорката, че съм гледал супер много от жанра, затова ще се радвам да чуя вашите предложения :lol6:

Да предложа две - три заглавия ... пък може и да сте пропуснали нещо

Shutter Island (2010)

The Machinist (2004)

Primal Fear (1996)

Blindness (2008)

Успехи !

Търся филм подобен на National.Lampoon's.Senior.Trip. да има пак някви дет са друсат!Да са тинейджъри и не е задължително да пътуват!Добре ще е да се наблегне да друсането!

Търся филм подобен на National.Lampoon's.Senior.Trip. да има пак някви дет са друсат!Да са тинейджъри и не е задължително да пътуват!Добре ще е да се наблегне да друсането!

малиии ... ти за това ли си така ... разочароваш ме :blink:ама щом си казал

EuroTrip (2004)

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

Какво просто ми се гледат някви откачалки!!!Че вече ми писна от другите комедии! и за друсането да не мислиш че аз съм сред тези индивиди които правят това действие

Какво просто ми се гледат някви откачалки!!!Че вече ми писна от другите комедии!

и за друсането да не мислиш че аз съм сред тези индивиди които правят това действие

How High

Задължително гледай "Rich Kids"

Здравейте, Търся филми с вампири. Нещо от рода на "Здрач", "Дневниците на вампира", "Чиста кръв". Ако някой се сеща за подобен филм ще се радвам да го сподели:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.