Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България - първенство сезон 2006/2007 г.

Featured Replies

Аз отменения гол не го коментирам. Чакам някой от сините да каже поне 1 думичка за него.

• Отговори 268
  • Прегледи 23k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз отменения гол не го коментирам. Чакам някой от сините да каже поне 1 думичка за него.

...и един отменен видимо напълно редовен гол ...

Видимо,ама само на пръв поглед. Вижда се,че има явно нарушение срещу защитник на Черно Море във въздуха. Аз лично много се изненадах,че съдията имаше смелостта да го отмени,особено след двете несвирени дузпи преди това...

Ако си слушал,съдята свирна още преди топката да е влязла във вратата.Мисля си,че гола си беше отменен напълно редовно

Видимо,ама само на пръв поглед...

На пръв, на втори... вече е без значение, а и постъпката на съдията не е смелост, а опит за компенсация на грешка с нова такава.

Разбирам добре, че и съдиите са хора и е съвсем нормално и те да грешат, но често се случва да изберат този крайно погрешен подход.

В крайна сметка, нищо кой знае какво не се е случило, та това е едва първият пролетен кръг и всеки отбор има по още 42 точки за печелене, а Левски е само с 4 повече от ЦСКА.

Виковете от трибуните за оставка са твърде неуместни след изиграни едва 90 минути. Тепърва ще се види дали това равенство, което в никоя страна с нормално първенство не би направило впечатление на когото и да било, ще се превърне в тенденция. Рекордната като резултат победа на Левски съвсем не ме кара да подскачам от радост, а тъкмо напротив - от такива мачове никой не печели, най-малкото пък синия клуб. Нормално е да се очаква и червените да им набутат приблизително толкова и какво следва от това? Решаване на проблемите и повдигане на самочувствието ли?

E мислиш ли, че визирах теб с изказването си?!

Не, разбира се, пошегувах се. Но не вярвам да очакваш Тодор Батков или пък Наско Сираков да застанат пред камерите и да коментират този според епизод.

Бях на стадиона !

Публиката накрая викаше "ОСТАВКА" . Повече от красноречиво !

Нямаше идея за игра,моментен проблясък за 10 минути,но така трудно ще се спечели срещу Локомотив в Пловдив и след това срещу Литекс !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Всеки търси вина в някой друг. Нямам възможност да гледам Бг първенството на живо за това няма да коментирам мачовете , но винаги ДРУГ е виновен за слаба игра или за загуба .. Никой не признава грешките в самия него.

Аз отменения гол не го коментирам. ..........

Моето мнение:

- отмемен гол нямаше, защото за да има такъв, съдията първо трябваше да го зачете и след това по някаква причина да го отмени;

- двама играчи на ЦСКА едновременно атакуваха защитника на Черно море /това според правилника е фаул/, отделно единия го събори, а другия вкара топката във вратата.

Ми и за мене тва не беше гол... Чакам да кажете 1 думичка за 2те дуспи... (айде да не са 2, то ПОНЕ 1 сигурна си имаше)... Или се бъркам?!

Ми и за мене тва не беше гол... Чакам да кажете 1 думичка за 2те дуспи... (айде да не са 2, то ПОНЕ 1 сигурна си имаше)... Или се бъркам?!

Бъркаш, дузпа има, когато свири съдията, гол също :wors:

Пламен Марков 100 пъти каза,че с тези футболисти няма да постигне нищо значимо.Селекцията при ЦСКА беше провал,резултата не ме учудва.

Пламен Марков 100 пъти каза,че с тези футболисти няма да постигне нищо значимо.Селекцията при ЦСКА беше провал,резултата не ме учудва.

Е нали Прамод щеше да е спасителят... пък направиха много глупава селлекция с уж толкова многото пари, с които разполагат :)

Какво им е на футболистите????????? Повечето са национали, какво иска Пламен Марков, Роналдиньо и Шевченко ли???

На калпава ракета космоса и пречи!!!

Дори и те да играя за ЦСКА това няма да промени факта, че са слабаци!!! ;)

Редактирано от mAlChO_Ch (преглед на промените)

ЦСКА-то пак направиха Х

Дано утре и Левски не се изложат ...

Чорбата за пореден път доказа колко са бездарни.....Купата е синя!

Ти знаеш ли изобщо защо им викат "чорба" или просто така си клянкаш?

Ми незнам,но ми харесва :angry: (Това е майтап...неискам да се заяждам)

Колкото и треньори да смените,все тая и Капело да дойде с тези футболисти няма да направите нещо голямо

Това е като приказката за новият бардак със старите к**ви.

Тоя мърльо Велизар отдавна трябваше да го изгоните,Тиаго и две годишно дете ще види,че крещи НЕ ИСКАМ В ЦСКА.

Изкарвайте си хора от юношите...поне ще се развиват български футболисти,Бербатов е пример...

Петре,няма с кой да играе напред...незнам,но ако всички клубове започнат да мислят за напред с юношеските школи,симисля,че ще се пооправим,и за националният отбор ще има хора и няма да се налага да натурализираме чужденци,щото няма кой да играе на дадени постове.

ostavime, незнам дали и ти мислиш по този начин,но това е моята гледна точка за БГ футбола в момента

Ето нещо интересно:

460x639.jpg

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Продадохме мача...

Леле ... егати излагацията , 2:1 срещу Рилски Спортист ... пффффф :handshake:

Юри Галев: Помолихме Левски на почивката да ни пуснат

Galev.jpg

Ексцентричният президент на Рилски спортист Юри Галев остана верен на стила си със своето нестандарно изказване след сензационния успех над Левски с 2:1. "Направихме много силен мач. Понеже сме сателит на Левски, ги помолихме на почивката да ни пуснат, за да останем в групата", саркастичен бе Галев пред журналистите. Въпреки успеха над "сините" той се оплака от съдийството в този мач. Според Галев не е имало никаква дузпа за Левски и поради това възнамерява да подаде контестация.

Източник: sport1

Днешните мачове на ЦСКА и Левски бяха наговорени кво и да ми говорите! Как Левски ще бият в 3 поредни мача с над 3:0 и ся ще ги обърнат за 8 мин angry.gif ЦСКА си спечелиха мача, но Левки падна нарочно , за да може разликата междъ Левски и ЦСКА да стане само 3 точки! Пална глупост! Т'ва е корупцията в Българскато парвенство!

Днешните мачове на ЦСКА и Левски бяха наговорени кво и да ми говорите! Как Левски ще бият в 3 поредни мача с над 3:0 и ся ще ги обърнат за 8 мин angry.gif ЦСКА си спечелиха мача, но Левки падна нарочно , за да може разликата междъ Левски и ЦСКА да стане само 3 точки! Пална глупост! Т'ва е корупцията в Българскато парвенство!

Стига уе, хора, тва са пълни глупости , не ставайте параноици. Уж искаме да достигнем западно ниво, а врякаме като олигофрени при всяка загубена точка на любимия отбор и ръсим нелепи обвинения. Няма никакава логика в това Левски да продава мач на Рилецо, ама никакава. Май е по- лесно да повярваш, че всичко е нагласено, отколкото да признаеш, че любимият ти отбор не е съставен от машини и не е непобедим.

Не съм гледал мача (слушах го по Дарик), но ако сме играли така, като срещу Спартак Вн, то няма нищо нелогично в таз загуба. И докато сме на тази тема, в мача с Рилецо съдията също свири края с 1 мин. по- рано и това определено не беше в полза на Левски- да сте чули някой от лагера на сините да се е оплакал от тва? И то при положение, че в тези 4 мин. се е играл футбол не повече от 30 сек. Надявам се, че "онеправданите" пичове от Варна са осъзнали колко са смешни.

Отбора от Герена има проблеми не от вчера-слаби единици,слаб треньор,слаб шеф/дали пък изобщо е шеф ? /.

Логично е приказката да свърши !

Скритото оръжие се казва Локомотив София,според мен,въпреки,че съм фен на ЦСКА !

Доста трябва да внимават сини и червени за столичният "Локо" !

Двубоят между тях,може да "тласне" "железничарите" към титла,бленувана от 29 години !

Отбора от Герена има проблеми не от вчера-слаби единици,слаб треньор,слаб шеф/дали пък изобщо е шеф ? /.

Логично е приказката да свърши !

Скритото оръжие се казва Локомотив София,според мен,въпреки,че съм фен на ЦСКА !

Доста трябва да внимават сини и червени за столичният "Локо" !

Двубоят между тях,може да "тласне" "железничарите" към титла,бленувана от 29 години !

Това за треньора не го приемам ... :)

Само ти ли незнаеш,че треньор е човек с инициали Н.С. ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.