Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дотук беше с бозата!

Featured Replies

току-що, qwerty700 написа:

E... Еми сигурно и заради това. Но просто МАС е наистина по-добрата ОС и има някой програми, които са специално за МАС и нямат реален аналог за ВИН.

Всяка ОС има своите преимущества и недостатъци затова при покупка на компютър трябва да се знае за какво ще се ползва и дали наистина има нужда от това което купува, само за да се похвалиш, че имаш MAC е глупава инвестиция. 

• Отговори 139
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

@AAUUXX 

Не е заради хвалбата. Много неща мога да изброя, който са в + за МАС, но една от големите ми "болки" е Final cut pro X.

преди 2 минути, qwerty700 написа:

@AAUUXX 

Не е заради хвалбата. Много неща мога да изброя, който са в + за МАС, но една от големите ми "болки" е Final cut pro X.

Разбра се, че ако е нужен специализиран софтуер който няма аналог избора ще е  MAC, но в повечето случай не е така. 

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Разбра се, че ако е нужен специализиран софтуер който няма аналог избора ще е  MAC, но в повечето случай не е така. 

Аз не съм от тези, който ще плюят Уиндоус до дифоулт, но всъщност ти го каза - да, в повечето случаи (масовия случай не е така), но в крайна сметка е точно така и ако имахме парите щяхме да си вземем МАС. Гроздето е кисело 'дет се вика.

преди 8 минути, qwerty700 написа:

Аз не съм от тези, който ще плюят Уиндоус до дифоулт, но всъщност ти го каза - да, в повечето случаи (масовия случай не е така), но в крайна сметка е точно така и ако имахме парите щяхме да си вземем МАС.

Ще се повторя, всеки според нуждите си, лично за нямам нужда от MAC не ползвам софтуер който да го изисква. Windows е не по- лоша ОС от всички останали, не съм имал сериозни проблеми до сега с Windows през годините, MAC съм ползвал за кратко от времето на Леопарда, линукс дистрибуции съм тествал доста през годините и имам пряко впечатление към тези ОС. 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Малей, заради една грешка на потребител се изписаха 4 листа с коментари ;)

Има и много по тежки случаи от този във форума. От тази тема, така или иначе има полза, докато от някои други, ако ги прегледаш и забележиш че са по 12-15 страници, няма нищо съшествено, свързано с темите на някои хора. На мен ми беше интересна все пак, нищо, че съм от новобранците в Линукс.

преди 1 минута, Колев60 написа:

Има и много по тежки случаи от този във форума. От тази тема, така или иначе има полза, докато от някои други, ако ги прегледаш и забележиш че са по 12-15 страници, няма нищо съшествено, свързано с темите на някои хора. На мен ми беше интересна все пак, нищо, че съм от новобранците в Линукс.

Стеф ти не си новобранец. Не ми говори глупости. 

преди 3 минути, Колев60 написа:

Има и много по тежки случаи от този във форума

вярно е
пичагата, пъпеша и деянчо беха шоу

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Стеф ти не си новобранец. Не ми говори глупости. 

В линукса съм си баш новобранец и често ми се налага  да питам за нещо, но не го правя по форумите, а нагледно. А после отигравам наученото на компютър, за който не ми пука дали утре ще работи или не. Общо, за сега нямам сериозен проблем ни с едната, ни с другата операционна система. С годините, човек се научава поетапно как трябва правилно да действа във всяка една област.

преди 3 минути, дръндю написа:

вярно е

На мен проблемния ми липсва

преди 4 минути, дръндю написа:

вярно е

Много правилно си забелязал.

преди 19 минути, Емил Костов написа:

Аз очаквах да разбера как се изтри този хард диск дори на конспирация ще съм доволен, а се пише само за бози сякаш съм влезнал в баничарница. 

преди 2 минути, Колев60 написа:

В линукса съм си баш новобранец и често ми се налага  да питам за нещо, но не го правя по форумите, а нагледно. А после отигравам наученото на компютър, за който не ми пука дали утре ще работи или не. Общо, за сега нямам сериозен проблем ни с едната, ни с другата операционна система. С годините, човек се научава поетапно как трябва правилно да действа във всяка една област.

Ето защо не си новобранец!!

Последен коментар в тази тема от мен, защото не е моя.

В линукс темите ми прави много голямо и сериозно впечатление, че има отлични линуксчии, знаещи много и безрезервно помагат на всеки, който има някакъв въпрос. Изявата според мен в Линук на хората е по голяма от тази във Windows,  независимо, че и там има отлично владеещи операционната система. Ще прескоча цитиране на имена, за да не се дразнят някои от останалите.

преди 6 минути, Колев60 написа:

Последен коментар в тази тема от мен, защото не е моя.

В линукс темите ми прави много голямо и сериозно впечатление, че има отлични линуксчии, знаещи много и безрезервно помагат на всеки, който има някакъв въпрос. Изявата според мен в Линук на хората е по голяма от тази във Windows,  независимо, че и там има отлично владеещи операционната система. Ще прескоча цитиране на имена, за да не се дразнят някои от останалите.

Имаш право, но не е за подценяване процента на ползване на двете ОС както и в Линукс раздела повечето са в час с нещата, а в Windows раздела всички знаем на кой се разчита. 

преди 38 минути, AAUUXX написа:

Ще се повторя, всеки според нуждите си.

Така ще е докато този сериал не започне отново.

преди 1 час, qwerty700 написа:

Завиждам на тези с МАС

За хардуера ли?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Имаш право, но не е за подценяване процента на ползване на двете ОС както и в Линукс раздела повечето са в час с нещата, а в Windows всички знаем на кой се разчита. 

Казал си същото, което и аз, само по малко различен начин от мен. Именно за това се въздържах да правя класиране. На мен ми харесват и двете операционни системи и никога не съм ги наричал "Боза" или "Лайнукс". Предпочитам Win 10 до този момент!

преди 38 минути, Емил Костов написа:

Ти се чуди ако стигнат 400 че тогава ........ А за Радо още ще греши и мяука по форуми

преди 6 минути, petie1 написа:

Ти се чуди ако стигнат 400 че тогава ........ А за Радо още ще греши и мяука по форуми

И 12 да станат. Айде да си кажем с какво Уиндоус въобще може да се сравнява с МАС? Аз не съм специалист. Давайте.

преди 7 минути, qwerty700 написа:

За всичко, аз поне си признавам.

За МАС ОС ти трябва най вече ябълков хардуер така че........

току-що, petie1 написа:

За МАС ОС ти трябва най вече ябълков хардуер така че........

Така, че духам супата, знам.

преди 1 минута, qwerty700 написа:

И 12 да станат. Айде да си кажем с какво Ундоус въобще може да се сравняван в МАС? Аз не съм специалист. Давайте.

Аз съм пас нямам си ябълка

преди 2 минути, qwerty700 написа:

Така, че духам супата, знам.

Ми да

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.