Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Браво на румънците!!!

Featured Replies

Когато един народ показва за пореден път, че е господар в собствената си страна и политиците трябва да му служат.

Поклон и светлина за Александра.

https://dariknews.bg/novini/sviat/sluchaiat-aleksandra-kojto-raztyrsi-rumyniia-2179037

• Отговори 216
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 минути, valkiria1 написа:

Когато един народ показва за пореден път, че е господар в собствената си страна и политиците трябва да му служат.

Поклон и светлина за Александра.

https://dariknews.bg/novini/sviat/sluchaiat-aleksandra-kojto-raztyrsi-rumyniia-2179037

Аз си спомням как румънците се вдигнаха и смениха властта.... И тъжно го сравнявам с българския процес....

Ей сега ще се появи оня мушморок, дето ми обяснява как румънците били по- зле от нас.

Румънците са единен и борбен народ, а такъв народ няма как да не постигне всичко, което желае.

Браво!

преди 11 минути, capnemo написа:

Аз си спомням как румънците се вдигнаха и смениха властта.... И тъжно го сравнявам с българския процес....

то  обаче как цъфнаха и вързаха и румънци и българи след като смениха властта

половината от румънките се снимат  голи по интернет 

Всичко това е благодарение на тези хора:

Штефан чел Маре и на Клеопа Илие.

Жалко за Алексадра! Бог да я прости! Амин

• Автор
преди 23 минути, capnemo написа:

Явно румънците не ги е страх да атакуват деформациите в легитимната властова система. Съвсем ясно показват, кой  е титуляра в управлението на Румъния и не дават на управляващите да се откъснат от социалната  база и генетичните си  корени.Явно бацилът "властови нагон" , трудно намира почва за развитие в тази държава. Имаме народ ,който проявява висока взискателност към тези, които е избрал да управлява и изисква от тях да са в достатъчно добра форма за да защитават интересите и живота му.

преди 12 минути, Yvan Sergeеv написа:

то  обаче как цъфнаха и вързаха и румънци и българи след като смениха властта

половината от румънките се снимат  голи по интернет 

Ти май не знаеш кои са трите най-доходоностни неща в днешно време...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

преди 1 минута, capnemo написа:

Ти май не знаеш кои са трите най-доходосни неща в днешно време...

и патешките джуки струват пари 

преди 2 минути, Yvan Sergeеv написа:

и патешките джуки струват пари 

Въпрос на приоритети. Но излизаме малко извън темата

• Автор
преди 7 минути, ДиоиД написа:

Всичко това е благодарение на тези хора:

Штефан чел Маре и на Клеопа Илие.

какво искаш да кажеш, че на други народи  не им достига славно минало за да си оправят настоящето ,ли ?

Не разбирам накъде биеш с тези примери.

преди 8 минути, capnemo написа:

Ти май не знаеш кои са трите най-доходоностни неща в днешно време...

Доходоквостни?

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Не разбирам накъде биеш с тези примери.

В България след като народа излезе и цял булевард стана "син" всичко се промени, но до колко ....

Пак бе излъган народа ... и какво направиха така наречените "демократи", а ...

Твърде много българския народ е лъган и мачкан и пак не им стига да го мачкат - 500 години не са малко ....

Може да освободиш един роб, но не и да изкараш робското от него ... та, така, хм, Всеки на взема като някакви такива - роби, вулгарни и не доразвити и т.н. и как мислиш, че ще бъде друго, а?! Вчера някой на е ползвал, днес друг, а после трети ... и очакваш да се развием ли, а?!

Всичко българско бе опорочено и всячески из всички медии се лансира, че ние не сме достойни.

Ние вече не очакваме помощ от вън. Ще преживеем и това робство.

Историята я пишат силните, а ние все ще си останем вулгарните и т.н. ... и все някой ще ни налива още "огън в кръвта", за какво, а ...

На мъртвец вадят нож!!! Асоциация ... елементарна ... Къде да издирваме бившата ни аристокрация, а?! Май е избита и прочие и какво, пак "внос" от чужбина ли, а?!

На никъде не бия ... просто споделям, защо в Румъния се получава, а при нас не.  

преди 12 минути, M.Николов написа:

Преекспонирате нещата!Бих казал, че така биха реагирали във всяка една държава на подобен случай.

За съжаление няма как да се съглася с теб, при положение, че подобни случаи у нас с лопата да ги ринеш.

И прочее, когато румънците си направиха площада син го поляха и с червена - във всеки смисъл на думата - човешка кръв. Тука си играем на мирен преход, а после се чудим що властта няма страх от народа.

• Автор
преди 15 минути, ДиоиД написа:

В България след като народа излезе и цял булевард стана "син" всичко се промени, но до колко ....

Твоето мнение вади язви в обществото -скрити и явни.

Едни българи лъжат други българи.

...

Пак бе излъган народа ... и какво направиха така наречените "демократи", а ...

български медии лансират идеята , че българите не са достойни...за какво не си писал

Всичко българско бе опорочено и всячески из всички медии се лансира, че ние не сме достойни.

Поправи ме, ако греша в заключенията си и не съм те разбрала правилно.

Поискахте ли оставката на шефа на НАП , или го отнесоха само IT-директорите?

Защото , това беше обявено от вашите медии и квалифицирано  като кибер тероризъм от правораздавателните ви институции , то трябваше да бъде свикан  Съвета за Национална сигурност .

В Румъния си отиде министър и шефовете на цяло полицейско управление. Имам съмнения докога ще изкара и правителството.

Никъде не чета за Влад Дракула и Раду Красивия. Румъния е била под Османско владичество до втората половина на 19-ти век. Тя по бързо ли се съвзе от това, от България ,забрави го и продължи напред ?

преди 4 минути, insec написа:

За съжаление няма как да се съглася с теб, при положение, че подобни случаи у нас с лопата да ги ринеш.

Айде бе, и я ми кажи един подобен случай.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Никъде не чета за Влад Дракула и Раду Красивия.

Нито пък чуваш хайдушки песни от преди 200+ години - чак аз ти давам палец .... смятай.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Айде бе, и я ми кажи един подобен случай.

не ми викай бе, щото у нас и журналисти убити има, и изнасилени деца, и отвлечени хора, убити и преди това изнасилени пенсионери, изобщо такава престъпност няма никъде в Европа - запиши си го, НИКЪДЕ В ЕВРОПА ... бе.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

А кой е виновен, ако не IT- директорите или те са сложени там за украса?

Между другото, чета, че "Мусала софт" били сред основните разработчици на софтуера за НАП....капитана работил ли е по него?

преди 6 минути, insec написа:

не ми викай бе, щото у нас и журналисти убити има, и изнасилени деца, и отвлечени хора, убити и преди това изнасилени пенсионери, изобщо такава престъпност няма никъде в Европа - запиши си го, НИКЪДЕ В ЕВРОПА ... бе.

А-ха, и полицията или някой друг е получил сигнал, но не е успял да предотврати престъплението, тъй ли?

Иначе престъпления стават в цял свят, в любимия ви САЩ по няколко на час дори.

Ей та Николов, колко сме далеч от румънците: "ами че какво е виновен Николае Мога".

преди 5 минути, M.Николов написа:

А-ха, и полицията или някой друг е получил сигнал, но не е успял да предотврати престъплението, тъй ли?

Да - тъй е и аз лично съм си патил, именно заради безхаберието на полицията при подаден сигнал. Някои хора живеят в САЩ и знаят какво се случва в България - други живеете тука, ма сякаш сте на Марс.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Далеч сме.........ама напред, но ти не знаеш.

Мерси - че демонстрираш, колко сме назад.

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Нека някой по запознат ти отговори на този въпрос. Аз съм извън политиката.

Всичко по този случай е някаква политика за предстоящите местни избори, за да могат да си я "разфасоват"  България на зони на влияния ... и прочие ...

Самата покупка на изтребителите е политика на добра воля към САЩ.... По мое мнение, плати "момчето", че са ни отървали от руското робство на американските.

Заменяме едни стари самолети с други ... мда ... що не избраха европейския вариант, а?!

Момчето се държи, това ме радва. Научил е някои уроци и от Тато и от ония от "Киборгите" ... ;) 

Някой има нужда от дестабилизация на Балканския полуостров, но определено не е от Европа ...

Може би някой без корен (корона), а?! :) Или изгонен от въпросната Европа ... ;) 

Някой мисли, че му принадлежи България ли, а?!

България е за всички които живеят тук, хубава или не, то си е нашу!!!

До де стъпвам, а и после, ще съм на тази територия сестро ... туй съм си аз - българин "натюрли" ... :) 

преди 5 минути, M.Николов написа:

С въздухари не мисля да споря.

То въобще изпитваш особени трудности да мислиш - търчи да си намериш дружката, с която да ни обясните на пук на всички факти, колко по- зле сме от румънците. Жалки хорица.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.